Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הוא 98 מול 120 כ"ס.

במנועים הקודמים של קרייזלר ( שהפיקו 90 ו-115 כ"ס בהתאמה), ההבדל היה תוכנתי בלבד.

במנועים הנוכחיים, אני לא בטוח. בררת שזה תקף גם אליהם?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברשותי מיני וואן 2013 ידנית מוגבלת להספק של 90כ"ס לאומת ה120כ"ס של הקופר.

כרגע מותקנת על הרכב צנרת שבנה לי "בני אגזוזים" מראשון לציון עם אגזוז של דרגון וסט ג'אנטים עם צמיגים מפורטל של dunlop 9000 205\45\17 שיש לציין לא מספקים אותי מבחינת אחיזה וחשבתי להחליפם בtoyo 888 מה אתם אומרים, כמה ק"מ הם מסוגלים להחזיק מעמד?(לא משנה לי נוחות ורעש אלא רק ביצועים)

הרכב מאוד חלש לי ואני מעוניין להוציא את המיטב ממנו, אני מתכוון להוסיף פילטר K&N ולמצוא מקום טוב לעשות בו צ'יפ שיוסיף את ה30+ כ"ס שמוגבלים ממנו.

בנוסף אשמח להמלצה על מקום שיודע להדביק פסים לרכב :)

אשמח להמלצות והצעות!

אצלנו יש אפשרות ב- Stage1 לקבל תוספת של 35HP ועוד 3.7 קג"מ, במידה ויש צנרת ותוספות יש לך Stage2 ועוד.

פורסם

לפי האתר שבחתימה שלך, התוספת הזו היא במנועי הקרייזלר שמוגבלים תכנתית מ-115 ל-90 כ"ס במקור.

אני לא בטוח שזה המצב גם במנועים החדשים.

פורסם

לפני שרכשנו את הפוקוס, בדקנו גם את המיני ONE. בדקתי בחו"ל ומול חברים, מדובר באותו מנוע עם הגבלה. תוכנה מסירה אותה ומעלה אותה אל 120 סוסים לפחות. עם קיט יניקה וצנרת, אפשר להשיג עוד כמה סוסים בודדים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, אז אחרי חיפוש קצר, זה אכן המקרה גם במנועים הנוכחיים. הם חזרו על הטריק הזה שוב.

תוכנה משודרגת תקפיץ ב-30~ כ"ס.

פורסם

MiT5 אמר כאן שהאזוז שלי מוריד מההספק ולשים אגזוז של רכב ספורטיבי? אשמח אם מישהו יוכל לפרט קצת יותר?

מה לגבי האגזוז של רמוס למיני קופר R56 non s ?

ומה לגבי התוכנה\צ'יפ?

אני מתכוון לפנות לגיא שיעדכן לי תוכנה\צ'יפ, האם יותר נכון לעשות את זה לאחר התקנת מערכת יניקת האוויר (k&n apolo) בשביל לכוון את המחשב לפי התגובה עם המערכת יניקה?

פורסם

שלום לכולם, רכשתי מיני one 2002 גיר רגיל ואני מעוניין לשפר את האוטו קצת ולעלות את כוחות הסוס, לפי מה שהבנתי אם אני שם צ'יפ זה מעלה אותי ל115 סוסים אבל הסתכלתי באתר של שיפורי רכב מקצועי E&A ורשום שם שהמיני one 2002 מעלה אותי רק ל99 כוחות סוס :shock: למרות שזה רק שינוי תוכנה. אם אפשר עזרה בזה?

ועוד משהו הבנתי שאם אני ישים צ'יפ stage 2 זה יעלה לי את ההספק ל127 כוחות סוס שזה קצת לא נשמע הגיוני על מנוע בלי טורבו אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח תודה.

נ.ב איזה עוד שיפורים ותוספות אני יכול לשים לאוטו בשביל שהוא יזוז קצת יותר והאוטו בלי מערכת כלל איפה אפשר להשיג מערכת שמע טובה למיני

• תוכן חדש...