Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם מחירון רכב יד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

לפני שבועיים מכרתי את הרכב שלי (קיה קרניבל 2007) לרכב היו 184000 קילומטר,הוא במקור מהשכרה. לאחר שקלול מחירון יד 2 יצא שהרכב שווה 48000 ש''ח.

היום בדקתי את המחירון סתם ככה עם אותם התנאים של הקילומטראז' וההשכרה ויוצא 54000!!!

איך זה ייתכן?

הדבר שבאמת מצער אותי שהפסדתי המון כסף מהמכירה כי מכרתי ב 45000 (הרכב היה פגוע מכל פינה) והדבר המדהים הוא שהרכב עלה היום ליד 2 ב57000 ש''ח תחת הכותרת יד 2 (למרות שהבחור שקנה ממני כבר יד 3) עם 4 אלף קילומטר פחות על השעון.

אני מאוד אבוד בכל מה שקרה כאן ואני בשוק שסוחר רכב יצליח להרוויח עליי כסף :cry: מישהו מוכן להסביר את מה שקורה מבחינת המחירון?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

נראה לי שזה קשור לעליית המע"מ, אבל זה גם יכול להיות כי יש יותר ביקוש לרכב כזה.

יכולות להיות הרבה סיבות, אין מה לעשות לפעמים מרווחים ולפעמים מפסידים.

פורסם

אתה מזכיר לי סיפור על אחד שאלוהים אמר לו שהוא יכול לבקש מה שהוא רוצה רק שידע שהשכן שלו יקבל כפול.

אז הוא ביקש מאלוהים שיוציא לו עין.

פורסם
אתה מזכיר לי סיפור על אחד שאלוהים אמר לו שהוא יכול לבקש מה שהוא רוצה רק שידע שהשכן שלו יקבל כפול.

אז הוא ביקש מאלוהים שיוציא לו עין.

סיפור נחמד אך לא כל כך עוזר :-D

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אל תכעס. היה לי לפחות סיפור אחד דומה (שם הטיוסט היה שת"פ בין הסוחרת למכון הבדיקה). ממליץ לך להתייחס להפסד במכירה כמו לתקלה ברכב, הרי אם היית מוציא כמה אלפי ש"ח על תיקון תקלה במנוע לא היית מתלונן שמישהו הרויח על חשבונך.

לפי התאור שלך אתה צריך להודות לסוחר שרכש את הרכב שלך. את הכמה אלפי ש"ח שאתה מרגיש שאבדת תשכח מהר מאוד.

לעצם העניין - אם מדובר באותו סוחר (את מזהה לפי מספר הטלפון?) הרי שהוא מעגל את הקילומטראז' כלפי מטה, וקרוב לודאי שגם מעלים מהעובדה שהרכב ממקור השכרה. הבחור מחכה לפראייר שישלם מחיר של רכב במקוריות פרטי ושמתיחס ל"מספר בעלים קודם" ברשיון כאל מספר היד הנוכחית, לא הקודמת (כמובן - בהנחה שהעברתם בעלות ולא ל"תו סוחר" שמשמר את מספר הידיים).

לגבי ההשואה בין מחירון יד 2 למחירון לוי יצחק - ידוע שיש ביניהם הפרשים, בד"כ הקונים מעדיפים את מחירון יד 2 ואילו המוכרים את מחירון לוי יצחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה כואב לך ? שמישהו אחר עלול להרוויח ?

כואב לי שהפסדתי 10 אלף לבחור שעמד אצלי בבית על הברכיים וטען שאין לו שקל בכיס והוא חייב תרכב למשפחה,אותו הבחור שכעת מתברר שהוא סוחר במגרש רכב של רמאים (ממחקר שנעשה בפורום).

בנוסף לכך כואב לי על האדם שיקנה את הרכב מהרמאים האלה.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

הרי שהוא מעגל את הקילומטראז' כלפי מטה, וקרוב לודאי שגם מעלים מהעובדה שהרכב ממקור השכרה. הבחור מחכה לפראייר שישלם מחיר של רכב במקוריות פרטי ושמתיחס ל"מספר בעלים קודם" ברשיון כאל מספר היד הנוכחית, לא הקודמת (כמובן - בהנחה שהעברתם בעלות ולא ל"תו סוחר" שמשמר את מספר הידיים).

לגבי ההשואה בין מחירון יד 2 למחירון לוי יצחק - ידוע שיש ביניהם הפרשים, בד"כ הקונים מעדיפים את מחירון יד 2 ואילו המוכרים את מחירון לוי יצחק.

אכן כל מה שציינת הוא עושה. נעשתה העברת בעלות מלאה על שם של איזה בחור (לא הבנתי בכלל מי זה).

צריך ללמד אנשים על עניין הידיים הקודמות, שלא יפלו במלכודת.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

הנה אני ארגיע אותך ...

הבחור גילה שהרכב שמכרת לו הוא צרה צרורה בעיות אין סוף

ועכשיו הוא מנסה להפטר ממנו ללא הצלחה

נרגעת ?

פורסם

משכנעים אתם...הרגעתם אותי.

מרחם על הקונה שיפתח את הפלסטיקה ויראה את כל האיזוליר בנד של הDRL והמצלמת רוורס שהזמנתי מ EBAY

:lol: :lol:

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה ממנו, הבחור הגיע קנה רכב עם נתונים גרועים ב3 מתחת למחירון.

המחיר עלה הוא ראה נקודת רווח והחליט למכור, אף סוחר לא היה מציע לך 3אלף מתחת למחירון אולי 13 אלף.

גם שאתה קונה דירה והיא עולה תוך חודש ב50אלף שקל זכותך למכור

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
......בנוסף לכך כואב לי על האדם שיקנה את הרכב מהרמאים האלה.

העניין הוא הרכב ולא המוכר. אם חבל לך על הקונה, סימן שהרכב שהוא קונה (ממש זה שאתה מכרת) "דרעק".

אכן כל מה שציינת הוא עושה. נעשתה העברת בעלות מלאה על שם של איזה בחור (לא הבנתי בכלל מי זה).

צריך ללמד אנשים על עניין הידיים הקודמות, שלא יפלו במלכודת.

אל תדאג, לא יפלו בגדול. ה"איזה בחור שלא הבנת בכלל מי זה" זה כנראה מישהו שיש לו "תו סחר" . הרכב עובר בעלות אך לא מוסיף יד לרשימה!

אנחנו הישראלים לא יכולים להרגיש שמרוויחים עלינו. זה מה שקורה לך. בכלל, לפי מה ששמעתי, לרכב הזה יש שוק חזק מאוד. ויותר מכך, הסוחרים (ככל שהוא סוחר) יסדר את כל הדפיקות , ידגם את הרכב (חיצונית לפחות) , וירוויח. מה יש, אתה לא מרוויח ממשהו או ממישהו?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרכב לא "דרעק", אבל לא הייתה מזיקה צביעה לו כללית כאשר מכרתי.

וכנראה שאתם צודקים, אני מרגיש שיצאתי פראייר כאשר מכרתי תרכב ב45 ויש לו פוטנציאל להימכר ביותר מזה. אבל מה אני אעשה שלא בא קונה לקנות ביותר.

מה שכן הבחור (הסוחר) שהגיע שיחק תפקיד מושלם,קראתי עשרות סיפורים בפורום איך אנשים לא מכרו את הרכב שלהם לסוחרים "סמויים" לאחר שגילו שהם סוחרים, אבל הסוחר הזה שיחק אותה טוב מאוד.

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...