Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:)

התחלתי ולא התחברתי למשחק, אז פרשתי ממנו.

באופן כללי זה נכון, אבל להוסיף קונספט של עינויים למשחק (סליחה על הספוילר המאד קטן) זה מוגזם בעיניי...

לפוצץ אנשים במכות סתם ככה, או לירות בהם בשוטגאן זה כיף מספיק :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העינויים זה כמובן מסרטי פשע שמהם המשחקים האלה מושפעים.

בכל אופן אף פעם לא אהבתי את סדרת GTA, אבל את 5 אני מעוניין לקנות כשיצא למחשב. ממה שאני שומע זה אחד המשחקים היחידים שציפו להם מיליונים בכיליון עיניים ובאמת סיפקו את הסחורה. לא כמו דיאבלו 3, דיוק נוקם וכדומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאוד נהנה,זה שנותנים לך לתכנן לפני השוד,לקבוע מי יהיה איתך,איך אתה הולך לבצע,הGTA טוב ביותר שיצא לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיימתי את המשחק , המשחק גדול , אבל ציפתי למשהו מעבר , כמו להמשיך לתכנן שודים אחרי המשחק , או שיהיו לי עוד בתים לקנייה ולא רק אחד , ואולי לארגן מסיבה בבית? סתם דברים קטנים שיהיה מה לעשות אחרי שמסיימים את העלילה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמה זמן לקחת לך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סיימתי את המשחק , המשחק גדול , אבל ציפתי למשהו מעבר , כמו להמשיך לתכנן שודים אחרי המשחק , או שיהיו לי עוד בתים לקנייה ולא רק אחד , ואולי לארגן מסיבה בבית? סתם דברים קטנים שיהיה מה לעשות אחרי שמסיימים את העלילה.

מילה אחת: GTA Online.

העלילה של המשחק דיי סבירה, לא משהו יוצא דופן, אבל, מי לעזאזל קונה משחק היום בשביל הסינגל פלייר? את הסינגל של IV לא סיימתי אפילו, אבל ביליתי שעות באונליין. אני מניח שאם רוקסטאר לא היו משיקים את האונליין באיחור מכוון של שבועיים אני (ועוד הרבה) הייתי עושה אותו דבר. כבר לא יכול לחכות לאונליין, זה איפה שהמשחק באמת יספק את הסחורה :-)

פורסם

זקוק לעזרה,

מתלבט איזה XBOX לרכוש, כרגע אני נעול על דגם הSLIM במתכונת 250GB .

האם לפרוץ את המכשיר? לקנות חדש? יד 2 ? יש כזה הבדל ?

אשמח לעזרה.

פורסם
תגידו מישהו עשה את הבית ספר לטיסה בGTA V?

ובלי קשר, כשאני מטיס מטוס - מושלם, כל המשימות שם מדליות זהב אצלי.

מסוק - אם היו מזריקים לי במציאות בקבוק וודקה לווריד ומושיבים אותי ישר בתא טייס של קוברה הייתי סביר להניח מטיס אחד יותר טוב ממה שהמשחק מאפשר לי, המסוק פשוט לא מסוגל לטוס ישר, חייב לישר עם הג'ויסטיק כל הזמן.

איזה בית ספר לטיסה?

את המשימות של המטוס עשיתי עד לנחיתה, שם כבר ויתרתי ועשיתי Skip, עם המסוק דווקא הסתדרתי יותר, לא מושלם אבל הרבה יותר קל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא ממש מבין בפלייסטיישנים, אבל מתחשק לי. אז כמה שאלות:

1. האם נכון להעריך שהמחיר של PS3 ירד משמעותית כש-PS4 יצא?

2. אני יכול לקנות את גרסת ה-12GB ב-940 שקלים, או את גרסת ה-500GB ביחד עם GTA V ב-1500 שקלים. מה דעתכם? לחכות?

3. אפשר לשחק GTA 5 עם הגה? או שאם אני רוצה סימולטור נהיגה, לחפש במקום אחר...?

תודה

רוני

1. אולי יירד קצת, אבל לדעתי לא באופן כזה משמעותי, אולי 100 שקל לפה או לשם.

2. לך על ה-500GB, לא על ה-12GB.

3. זה לא מי יודע מה בתור סימולטור נהיגה, אצלי על XBOX360 הוא מאוד מאוד רחוק מ-Forza 4 או F1 2012 בעניין הנהיגה.

וחלק גדול מהזמן אתה לא נוהג אלא יורה, או טס, או צולל או שוחה או רץ וכו'.

לדעתי בשביל סימולטור נהיגה תלך על XBOX360 של 250GB (כמו שאני קניתי), יש באנדל שמגיע עם Forza 4, ואפשר להוסיף F1 2012 ועדיין ייצא יותר זול מ-1500 שקל וקיבלת שני סימולטורי נהיגה מהטובים שקיימים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבית ספר משפר את יכולות הטיסה.

פורסם

הבעיה היא לא ביכולות של הדמות אלא ביכולות שלי לטוס :-D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני דדלגתי עליו. שונא את המשימות האלה של "טוס בין שני גשרים ותפליץ תוך כדי". בינתיים חוץ מנאומי תוכחה בנושא מדמויות אחרות, לא נראה שזה משפיע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עברתי את כל המשימות של הטיסה, לירות תוך כדי שהמטוס נוסע, להעלות אותו לאוויר, לטוס איתו, להוריד חבילה.

רק החלק האחרון שצריך להנחית אותו ב-Landing Strip הזה לא הלך לי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבטא של BF4 הפכה לזמינה היום. לזכותה ייאמר שלבינתיים נראה שהיא הבטא היציבה וה"שלמה" ביותר ש DICE שחררו. נראה ומרגיש סבבה. אם היה לי רק יותר זמן... :cry:

• תוכן חדש...