Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני השתגעתי לא מזמן ורכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט הבא:

מעבד אינטל I7 4790K במהירות תדר 4.0Ghz

לוח אם של אסוס דגם MAXIMUS HERO VII

זכרון 2X8GB של G.SKILL

כרטיס מסך GTX970 STRIX של אסוס

דיסק SSD של סמסונג 250 EVO (היה לי גם SSD 120 ספייר של אינטל אז הוספתי אותו למחשב החדש)

דיסק 2TB של WD דגם black (היה לי 1TB של WD ספייר אז הוספתי גם אותו)

קירור מים למעבד מדגם ANTEC

ספק כח ANTEC 850 PLATINUM

מארז ANTEC P280

אוזניות של Kraken 7.1

ומסך 28 אינטש של סמסונג 4K

סה"כ עלות 11888 ש"ח

ונחשו במה אני משחק? בטטריס

סתם לא, ב-BF4 ובפורמולה 2014. הכל ב-4K וזה נראה מדהים.

אתה לא נורמלי

אבל המחיר נובע גם מהציוד הנלווה שלך, המפרט יותר מבסדר גמור, לפחות סוחב ב SSAO? :p

אגב, Shadow Of Mordor ממכר, לפעמים קצת רפטטיבי אבל עדיין משגר את הכיף שהוא אמור לתת, במיוחד אחרי שאתמול ראיתי את ההוביט האחרון נותן יותר חשק לשחק בזה.

FAR CRY 4 בדיוק "הגיע" אלי, נתקין היום ונראה, מקווה שהנייד ישרוד את העומס (Y510P)

נ.ב התחלתי להתמכר מחדש ל CS GO, אם יש פה משוגעים כאלה.

ועם כל המבצעים שהיו ויש עדיין ב STEAM כבר יש לי קרוב ל 50 משחקים שקניתי / קיבלתי גם דרך HUMBLE BUNDLE, אחלה עסקאות יש שם.

אססין קריד פשוט קרטע אצל אחי בצורה הזויה, יש לו M860 בנייד שהוא בערך שווה למה שיש אצלי (SLI750) ופחדתי להתקין, אבל שמעתי שיצא פאץ' שתיקן את הבאגים? ככה זה משחקים של UBISOFT - למה אין יותר הנסיך הפרסי :(

Opel Adam S 2017

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה SSAO ? :oops:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נהיי לי שמח במכנסיים מהמפרט שלך שמוליק.

מריץ מיינקראפט?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תיראו מה קיבלתי מהקנדה הבוקר:

wk1i4n.jpg

wk1i4n.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משחק ענק.

שמוליק, תתחדש :) מחשב פגז. ולמה אני יודע? כי חבר טוב קנה מפרט דומה מאוד. כמעט זהה למעשה. התקשרתי לוודא שלא קוראים לו שמוליק כשראיתי את ההודעה שלך. הוא הרכיב לבד, ואת החלקים הביא מארה"ב [אבא שלו גר שם], אבל המחירים שם לא בהרבה יותר זולים מבישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש מפרט טוב שהיה מעניין בזמנו:

מעבד i5 4670K

לוח אם Gigabyte Z87X- OC

זיכרונות Corsair 16GB מסדרת PRO כלשהי

כרטיס מסך GTX780 דגם הרפרנס של אסוס

שני כונני SSD מדגם OCZ vector 128GB במצב RAID0

מארז Thermaltake Level 10GT snow edition

צורב Blu-ray 14X של LG

יש גם מסך 30 אינץ' של DELL דגם U3011 ומסך נוסף דגם U2711

יש גם ראוטר של לינקסיס, רמקולים של אחד הסטים הטובים של קריאייטיב- דגם S750, סאבוופר של Tannoy (דגם ישן כלשהו), רסיבר של Yamaha בן 10 שנים בערך, מצלמת רשת HD720P של Microsoft, עכבר לייזר עם משקולות נשלפות וגם מקלדת מכנית- שניהם של Corsair, יש גם סורק מקצועי Epson דגם Perfection V700 photo.

אה וגם אל- פסק אונליין של Gamatronic ששומר לי על כל אלו (אבל עושה רעש כי יש לו מאוורר פנימי).

כל אלו ביחד עלו יותר מ- 30,000 ואני בטוח שגם שכחתי משהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה זה SSAO ? :oops:

משפצר גרפיקה, קנית מחשב כזה עם כרטיס מסך כזה ואתה לא יודע? :p

בעקרון אוכל המון כוח מהכ.מסך, אבל נותן אפקט הצללה + הבלטה + החלקת תמונה מדהימים, המחליף היותר טוב מבחינת FPS הוא HBAO. תשים לב לרוב במשחקים מתקדמים יש לך אופציה לבחור אחת מהאפשרויות, לרוב זה SSAO/HBAO/HDAO.

סתם לדוגמא תמונות יש כאן

http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=930&start=10

http://forums.ubi.com/showthread.php/788466-For-anyone-that-s-curious-here-s-some-SSAO-and-HBAO-comparisons-Forums

בקיצור לא נראה לי שהמפרט שלך יתקשה להתמודד עם זה.

אגב גיימינג ל PC - יש משחק כלשהו שהולך להתקיים בחלל? אני זוכר שראיתי משהו שנראה ממש מעולה, מזכיר את FREELANCER, לא זוכר את השם

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על ההסבר.

אגב, יש לי גם מערכת רמקולים של לוג'טק שרכשתי מזמן. דגם Z5500. כל זה מחובר באופטיקה ללוח אם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לא אהבתי watch dogs יש אססין קריד החדש או פאר קריי החדש ביחד עם דה קרו ב90 דולר בpsn

אני מעדיף לקנות עותק פיסי,אחרי זה אפשר למכור או להחליף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני אבל עם מבצע שמוריד לך 30 דולר מהמחיר קשה להתווכח. הזמנת מvgp? מחכה להזמנה משם מעל חודש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כן מvgp, המשחק יד 2 מהם 130 שקל כולל משלוח,די שווה.

אני חיכיתי כ 3.5 שבועות.

מה הזמנת?

פורסם
אני השתגעתי לא מזמן ורכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט הבא:

מעבד אינטל I7 4790K במהירות תדר 4.0Ghz

לוח אם של אסוס דגם MAXIMUS HERO VII

זכרון 2X8GB של G.SKILL

כרטיס מסך GTX970 STRIX של אסוס

דיסק SSD של סמסונג 250 EVO (היה לי גם SSD 120 ספייר של אינטל אז הוספתי אותו למחשב החדש)

דיסק 2TB של WD דגם black (היה לי 1TB של WD ספייר אז הוספתי גם אותו)

קירור מים למעבד מדגם ANTEC

ספק כח ANTEC 850 PLATINUM

מארז ANTEC P280

אוזניות של Kraken 7.1

ומסך 28 אינטש של סמסונג 4K

סה"כ עלות 11888 ש"ח

ונחשו במה אני משחק? בטטריס

סתם לא, ב-BF4 ובפורמולה 2014. הכל ב-4K וזה נראה מדהים.

שלח לי הודעה בפרטי, אני וEYALI23 עשינו אתמול משחק.

נהיי לי שמח במכנסיים מהמפרט שלך שמוליק.

מריץ מיינקראפט?

תצחק אבל עם כל הTEXTURE PACK ששמתי עליו כולל שיידרים וכאלה הוא רץ אצלי פחות חלק מBF4. :)

They are trying to ban me...

פורסם
תודה על ההסבר.

אגב, יש לי גם מערכת רמקולים של לוג'טק שרכשתי מזמן. דגם Z5500. כל זה מחובר באופטיקה ללוח אם.

בכיף, שחק עם הגדרות הגרפיקה לפעמים במשחקים, תוכל להוציא איכויות מראה הרבה יותר טובות מהסטנדרט, או שתתן ל GEFORCE EXPERIENCE לעשות זאת עבורך (מגיע עם הכרטיס מסך, התוכנה עושה אופטימיזציה למשחקים אוטומטית, נחמדה לגמרי).

נ.ב הרמקולים האלו גם היו על המטרה שלי, לבסוף החלטתי על SOLO 7C בגלל שהלפטופ מחובר לטלויזיה אז זה גם לסרטים וכו', השמיעה יותר מדי טובה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...