Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן מvgp, המשחק יד 2 מהם 130 שקל כולל משלוח,די שווה.

אני חיכיתי כ 3.5 שבועות.

מה הזמנת?

Gta v

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משפצר גרפיקה, קנית מחשב כזה עם כרטיס מסך כזה ואתה לא יודע? :p

בעקרון אוכל המון כוח מהכ.מסך, אבל נותן אפקט הצללה + הבלטה + החלקת תמונה מדהימים, המחליף היותר טוב מבחינת FPS הוא HBAO. תשים לב לרוב במשחקים מתקדמים יש לך אופציה לבחור אחת מהאפשרויות, לרוב זה SSAO/HBAO/HDAO.

סתם לדוגמא תמונות יש כאן

http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=930&start=10

http://forums.ubi.com/showthread.php/788466-For-anyone-that-s-curious-here-s-some-SSAO-and-HBAO-comparisons-Forums

בקיצור לא נראה לי שהמפרט שלך יתקשה להתמודד עם זה.

אגב גיימינג ל PC - יש משחק כלשהו שהולך להתקיים בחלל? אני זוכר שראיתי משהו שנראה ממש מעולה, מזכיר את FREELANCER, לא זוכר את השם

אני מניח שאתה מדבר על Elite Dangerous או No man's sky.

פורסם
Gta v

אתה כול כך הולך להנות ממנו!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממתין ל- GTA V למחשב. קניתי בשבילו את ה- GTX 780 בכמעט 4 אלף והם דחו בלי סוף את יציאת גרסת המחשב :cry:

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שקניתי את הכרטיס הזה בגלל הרזולוציה של המסך (2560X1600) כדי לשחק כשכל ההגדרות על מקסימום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

לא יסחוב לך היום איתו ככה לצערי, זאת הבעיה בכרטיסי HIGH END, מחזיקים יפה לתקופה קצרה ועולים ימבה כסף \=

מתי ה GTA V יוצא למחשב (או שכבר יצא ואני יצאתי טונה)

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשייצא המשחק הזה הוא כבר לא יזוז אצלי. לגבי המשחק- עוד לא יצא. אצטרך לקנות משחק+ כרטיס נוסף\ חדש...

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם (נערך)
אתה לא נורמלי

אבל המחיר נובע גם מהציוד הנלווה שלך, המפרט יותר מבסדר גמור, לפחות סוחב ב SSAO? :p

אגב, Shadow Of Mordor ממכר, לפעמים קצת רפטטיבי אבל עדיין משגר את הכיף שהוא אמור לתת, במיוחד אחרי שאתמול ראיתי את ההוביט האחרון נותן יותר חשק לשחק בזה.

FAR CRY 4 בדיוק "הגיע" אלי, נתקין היום ונראה, מקווה שהנייד ישרוד את העומס (Y510P)

נ.ב התחלתי להתמכר מחדש ל CS GO, אם יש פה משוגעים כאלה.

ועם כל המבצעים שהיו ויש עדיין ב STEAM כבר יש לי קרוב ל 50 משחקים שקניתי / קיבלתי גם דרך HUMBLE BUNDLE, אחלה עסקאות יש שם.

אססין קריד פשוט קרטע אצל אחי בצורה הזויה, יש לו M860 בנייד שהוא בערך שווה למה שיש אצלי (SLI750) ופחדתי להתקין, אבל שמעתי שיצא פאץ' שתיקן את הבאגים? ככה זה משחקים של UBISOFT - למה אין יותר הנסיך הפרסי :(

על LENOVO Y50 יFAR CRY 4 קירטעה על הגדרות בינוניות ועקב כך מחקתי אותו.

כיום משחק FAR CRY 3 על הגדרות ULTRA וCOD Advanced Warfare על הגדרות גבוהות.

אני מקווה שproject cars יעבוד על הגדרות סבירות.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B

• תוכן חדש...