Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחקתי בו באקס360,אקשן מטורף,מאוד נהנתי ממנו,מדהים איך עשו את קווין ספייסי דומה למציאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי זה ל PC, ישבתי מול 40' ולא יכלתי לקום, כיף לא נורמלי.

ספייסי ממש דומה לעצמו, אהבתי שהוא לקח חלק במשחק. מזכיר לי את BLACK OPS עם מייקל רוקר, בכלל ענק רק חבל של PC היו כ"כ הרבה באגים שמחקתי אותו אחרי שעתיים.

FAR CRY 4 - מישהו שיחק? בדיוק קיבלתי אותו טרם התקנתי, מעניין אם יזוז על Y510P

Opel Adam S 2017

פורסם

מה שעיצבן אותי בקודם שבשביל להגדיל מקום לנשקים צריך לחפש חיות...

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נשאר, אתה עדיין צריך לחפש חיות כדי להגדיל את הארנק מקום לנשק וכו'.

מה שכן, בד"כ מספיק לקפוץ פעם פעמיים לאזור המסומן וסיימת עם זה.

פורסם

^^

מאמין שהכותר הבא בסדרת bf יהיה המסמר האחרון בארון הקבורה של הסדרה. דייס הרסו אותו עם בצע הקונסולות שלהם.

מקווה שאתבדה. לפחות הם ירדו מהרעיון להפוך את הסדרה לחד-שנתית, אז יש עוד שמץ של תקווה.

פורסם

עפי מקורתי בחול כנראה בוודאות שיצא BF5 בשנה הבאה 2015 רבעון אחרון, או רבעון ראשון 2016.

בעלי המניות ב EA לוחצים שייצא כותר חדש .

לדעתי dice המפתחת (EA היא המפיצה )לא יקחו חלק בפיתוח זו לפחות ההתרשמות שלי.

פורסם

BF4 היה מעולה, יש לי את 3 מקורי את 4 לא, שניהם טובים מאוד, אבל מבחינת כיפיות COD זה המשחק, מבחינת יותר מציאותיות אז כן BF4 מנצח.

אני מחפש משחקים כגון RYSE - כל כך ציפיתי למשהו טוב אבל הוא היה משחק חמוד +- בגלל עולם סגור למדי, תקיעות ומשחקיות לא חלקה בגלל מנוע גרוע שעבר אופטימיזציה עוד יותר גרועה מקונסולות למחשב. ולצערי המשחקים היחידים שדומים נמצאים ב PS או ב XBOX

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מצאתי ש COD הוא "ארקדי" מידי לטעמי.

BF 4 הוא לא בדיוק arma 3 אבל עדיין.

אתה יכול לרכוש את BF4 יש מבצע של 50% עליו באוריג'ין.

שווה ביותר.

פורסם

הCOD תמיד היה יותר בקשר אקשן סינמטי.

פורסם
אני מצאתי ש COD הוא "ארקדי" מידי לטעמי.

BF 4 הוא לא בדיוק arma 3 אבל עדיין.

אתה יכול לרכוש את BF4 יש מבצע של 50% עליו באוריג'ין.

שווה ביותר.

גם BF4 במוד הרגיל שלו קצת ארקדי מדי בשבילי.

אני משחק רק בסרברים של HARDCORE.

They are trying to ban me...

פורסם

סיימתי את FARCRY 4 משחק טוב,מלא באגים...אבל כייפי גם פה צריך לצוד חיות בשביל לבנות אביזרים וברגע שאתה משתלט על בסיס אתה יכול לעשות

FAST TRAVEL לשם,אז זה חוסך הליכה.

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...