Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבטא של BF4 הפכה לזמינה היום. לזכותה ייאמר שלבינתיים נראה שהיא הבטא היציבה וה"שלמה" ביותר ש DICE שחררו. נראה ומרגיש סבבה. אם היה לי רק יותר זמן... :cry:

איזה גרסא? pc?

על הPS3 זה פשוט על הפנים. שינו את הכפתורים ממה שהורגלנו בBF3 והשליטה על הטנק פשוט גרועה.

הגרפיקה גועל נפש והפריזים מBF3 (שעדיין לא תוקנו!!!) עברו בתורשה גם לBF4. בקיצור לא לקנות את המשחק לPS3 רק לPC או לדור החדש של הקונסולות!

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינעל העולם

יש לי סוף סוף את GTA V

מכניס את הדיסק לאקס-בוקס שלא הפעלתי מזה חודש כי לא הייתי בארץ, הקונסולה מבקשת עדכון

עדכנתי

המשחק עולה, ואז המשחק מבקש עדכון

עדכנתי

המשחק שואל לאן להתקין, אני מכוון אותו להארד-דיסק

המשחק לא מסכים להתקין כי יש לי רק 4gb :brickwall:

מחר הולך לקנות דיסק-און קי עם 32 ג'יגה כדי לחבר לקונסולה וסוף סוף לראות הכיצעקתה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כתוב על הקופסא בפירוש גודל ההתקנה ושהמשחק לא מתאים לarcade.

גם על דיסק און קי זה יקרטע מבחינת מהירות הקריאה. המשחק טוען טקסטורות בזמן אמת וממש מגיע לגבולות החומרה (לדוגמא יש חברה באינטרנט שמספרים אפילו שריצה לגמרי מהדיסק הקשיח לא מהירה מספיק ונותנת תוצאות גרועות לעומת דיסק ובלורי/דיוידי ולכן גם הגרסאות להורדה מעפנות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובכן אם הייתי קורא מה כתוב על הקופסה לא היה פוסט משעשע לכתוב :shock:

worst case scenario אני ארכוש גם הארד-דיסק

דרך אגב, דיאבלו 3 לאקס-בוקס מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בואו נחזור כמה שנים אחורה, האם אי פעם שמתם לב שבcounter strike היו מסרים פוליטיים ותעמולת בחירות? :lol:

wtf.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מי משחק ב-COD:Ghosts באקסבוקס? מאיזו סיבה לוקח לו המון זמן למצוא משחק, לפעמים יותר מדקה, למרות שבדפדפן כתוב שיש 80K אנשים אונליין. בנוסף לכך טוחנים לי את הצורה, ממש קשה לירות עם הקונטרולר.

פורסם

המלצה חמה על FireFall, משחק MMORPG שוטר עתידני שכזה עם ג'טפאקים ורובים מגניבים.

מה מגניב?

קודם כל - זה חינם! יש יותר טוב מזה?

אתם לא מוגבלים לדמות אחת, יש חליפות מכאניות שכאלה שאפשר להחליף בכל רגע נתון, XP שצוברים עם חליפה אחת נשאר אקסרלוסיבי לאותה חליפה אז אי אפשר לשחק עם חליפה אחת ולהעלות לוולים לחליפות אחרות.

אין התקדמות ברמות בשלבי XP קבועים, אלא צוברים אותו כמו כסף ואז מבזבזים על השיפורים שרוצים.

המשחק מתקיים בעולם עתידני ויש גזע של חייזרים שמידיי פעם מגיעים ומנסים להשתלט על בסיסים ברחבי המפה. האירועים האלה מציתים את הצ'אט של המשחק בקריאות "בוא לפה מהר!!!" "אונסים אותנו!!" ושיתוף פעולה בין כמה עשרות שחקנים.

גרפיקה מצויירת נורא חמודה וצבעונית.

ג'טפאקס - צריך להרחיב?

מה פחות מגניב?

הקווסטים דיי חוזרים על עצמם אבל יש כמה איזורים שאפשר לעבור ביניהם ושם אני מניח שיש קווסטים אחרים (עדיין לא ניסיתי מאחר שאני בלוול יחסית נמוך)

אין אפשרות "להשגר" לאיזור אחר במפה, דבר שדורש הרבה הליכה. יש פתרון בדמות דאונים שנמצאים בחלק גדול מהבסיסים, אופנועים שאפשר לקנות אבל עולים ימבה כסף ויש גם ספינות שטסות בין הבסיסים שזה דיי נוח.

המשחק כרגע נמצא בשלב בטא פתוחה, מה שאומר שמידיי פעם הסרבר נופל או יורד לטובת תחזוקה. במצב כזה אמנם אפשר להמשיך לשחק אבל אי אפשר לבזבז XP, לשדרג את החליפה ויש מקרים שגם לא מקבלים XP בכלל. אפשר לפתור בריסטרט זריז למשחק.

אין הרבה שחקנים, שוב, בגלל שהמשחק עדיין בבטא. אבל הוא צובר תאוצה מאוד מהר.

xTuoqthVhok דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אף אחד לא מתכוון להקפיץ את השרשור לכבוד חג המולד?

מבצעים בSTEAM ו Green man gaming

העמסתי כבר כמה משחקים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

farcry 4 - מצוין כצפוי.

assassins creed unity - מצוין כצפוי.

לחובבי הז'אנר, יצא פיינל פנטסי XIII-2 - עוד לא יצא לי לשחק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המלצה על משחק שנקרא EVIL WITHIN שזה סגנון של RESIDENT EVIL

אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי באקסבוקס וואן

מומלץ בחום.

אגב סיימתי לשחק ומציע למכירה אם יש מעוניינים אפשר לפנות בפרטי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אין בעיות עם הASSASSIN?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא שיחקתי בו המון, אבל שמעתי על באגים שהיו בהתחלה. מיד יצאו עדכונים שתיקנו אותם. במעט ששיחקתי המשחק עשוי מצוין. לא מצאתי חסרונות מהותיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...