Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז חברים רכשתי את הGTA החמישי לפלייסטישן דרך החנות האמריקאית של סוני - 59.99$! לא תמצאו בשום מקום יותר זול, כולל אתרים מחו"ל, אז נכון, זה עותק דיגיטלי, אבל מקבלים להורדה במקום וזה הרבה יותר טוב מלחכות להזמנה מהארץ(ועל אחת כמה וכמה מחו"ל)

לכן אני ממליץ לכולם לרכוש כרטיס PSN של 10 דולר וכרטיס PSN של 50 דולר או שלושה כרטיסים של 20 דולר או כל קומבינציה שעולה על דעתכם באתר AMAZON (שבו 20 דולר שווים לכרטיס 20 דולר ותתפלאו, יש אתרים שעושים על זה קופה, לדוגמא 24 דולר תמורת כרטיס של 20)

עד כאן השכנוע שלי (נשמע כאילו אני עובד בPLAYSTATION NETWORK STORE)

למי שמתעניין המשחק כרגע אצלי בהורדה בסוני, משקל התחלתי של 18GB (ביקש ממני לפנות 27GB לאחר שהיה לי 10 פנויים ככה שאני מהמר על סביבות ה35-40 ג'יגה , קחו בחשבון)

שמח אם עזרתי למישהו.

***מי שמעוניין לרכוש דרך אמאזון שיכין מראש כרטיס אשראי בינלאומי ובמשתמש שלו שיגדיר כתובת אמריקאית.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהשעה וחצי ששיחקתי מאוד התרשמתי, יש השקעה בהרבה מאוד פרטים.

המפה כל כך ענקית שנראה לי יקח הרבה זמן להיות בכולה האזורים

משהו מוזר שעשו, במפה אתה רואה רק איזורים שהיית בהם.. ככה שבהתחלה במפה אתה רואה רק קטע ממש קטן

אחרי שאתה מתחיל קצת להסתובב המפה מתרחבת

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

איזה תזמון חרא מצאתי לעצמי לשפר 5 יח' מתמטיקה, היסטוריה ופסיכומטרי.

לא נודע בפיפא, פרו, GTA או כלום.

אם מישהו רוצה לינקים להורדות ישירות למשחקים הללו, הוא יכול לשלוח לי הודעה פרטית ואשלח לו.

כמה עדכונים:

בעוד כמה ימים צפויים לצאת פרו ופיפא (למחשב).

בעוד כשבועיים - NBA 2K14.

כחודש לאחר מכן (בסוף אוקטובר):

BATMAN - ARKHAM ORIGINS

BATTLEFIELD 4

ASSASSINS CREED 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני ממש רוצה לשחק בGTA V אבל לפי מה שהבנתי הוא לא יצא למחשב (?), ולכן אני חושב מה הקונסולה המתאימה.

ההתלבטות היא בין XBOX 360 לPS3, שמחירם באירופה נע בסביבות 150-250 אירו.

לגבי האקסבוקס, איזו גרסא לקחת ? 250GB או 4GB ? מה ההבדלים ?

לגבי הפלייסטיישן, איזו גרסא לקחת ? 500GB או 12GB ? מה ההבדלים ?

לא יודע אם רלוונטי אבל מתכנן על GTA, באטלפילד 3, Call of duty וכו'...

יש חשיבות לאפשרות משחק אונליין ? שני הקונסולות מציעות את זה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים שלמחשב זה יצא בעוד חצי שנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני ממש רוצה לשחק בGTA V אבל לפי מה שהבנתי הוא לא יצא למחשב (?), ולכן אני חושב מה הקונסולה המתאימה.

ההתלבטות היא בין XBOX 360 לPS3, שמחירם באירופה נע בסביבות 150-250 אירו.

לגבי האקסבוקס, איזו גרסא לקחת ? 250GB או 4GB ? מה ההבדלים ?

לגבי הפלייסטיישן, איזו גרסא לקחת ? 500GB או 12GB ? מה ההבדלים ?

לא יודע אם רלוונטי אבל מתכנן על GTA, באטלפילד 3, Call of duty וכו'...

יש חשיבות לאפשרות משחק אונליין ? שני הקונסולות מציעות את זה ?

האמת שלפי דעתי לא כ"כ רלוונטי לרכוש עכשיו קונסולה שהיא לא Playstation4 (הכוונה לחכות לה)

תיהיה קצת סבלני וזה ישתלם, באמת שPS3 כבר פחות רלוונטית בהרבה מפעם, אפילו בGTA V (כן אני כבר משחק יומיים) הגראפיקה על הפנים יחסית לסרטונים.

פורסם

דווקא הגרפיקה לא רעה.

הייתי מחפש קונסולה יד שניה ומשלים גם עת red dead redemption המופתי של רוקסטאר שגם לא יצא למחשב.

(מה לעשות מחשב זה לא המקום לגיימינג בימינו, חסרים כל כך הרבה משחקים)

אתה צריך גירסא עם דיסק קשיח כי יש התקנה חובה של 8 ומשהו גיגה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דווקא הגרפיקה לא רעה.

הייתי מחפש קונסולה יד שניה ומשלים גם עת red dead redemption המופתי של רוקסטאר שגם לא יצא למחשב.

(מה לעשות מחשב זה לא המקום לגיימינג בימינו, חסרים כל כך הרבה משחקים)

אתה צריך גירסא עם דיסק קשיח כי יש התקנה חובה של 8 ומשהו גיגה

RDR משחק משובח ביותר, כמובן שלאחר שסיימתי אותו לא טרחתי אפילו לשחק ברשת.. מכרתי ישר, הMP על הפנים במשחקים האלו, חסר כל תוכן..

תלוי כמה כסף מיותר יש לך, אפשר להביא היום קונסולה PLUG&PLAY ב1000 ש"ח (הכוונה 2 שלטים ומספיק זכרון) - כמובן שמדובר על XBOX360 משום שבPS3 יש צורך להשקיע עוד על משחקים.

אבל לפי דעתי עדיף כבר לחסוך לPS4.

לגבי מחשב, אומנם חסרים לה משחקים ואין לה אקסקלוסיביים אבל ללא ספק משחקי יריות שייכים למחשב ולמחשב בלבד.

תן לי בתור שחקן FPS מעל 10 שנים לשחק מול הטובים שבטובים בPS3/XBOX360 ואני מבטיח לך שאפילו שאני לא מקצוען שמשחק בתחרויות אני יהיה ברמה שלהם ולא פחות.

פורסם

נכון הדור הבא יציג גרפיקה יותר טובה,אבל מחיר בהתאם,הXBOX ONE למשל בהזמנה מוקדמת עולה כ3500 פי 2 בערך מ360 פרוצה.

אגב מי שמשחק ב GTAV,אתם באמת נכנסים לאתרים דרך הפאלפון וקוראים עליהם? הכתב לא קטן מידי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נכון הדור הבא יציג גרפיקה יותר טובה,אבל מחיר בהתאם,הXBOX ONE למשל בהזמנה מוקדמת עולה כ3500 פי 2 בערך מ360 פרוצה.

אגב מי שמשחק ב GTAV,אתם באמת נכנסים לאתרים דרך הפאלפון וקוראים עליהם? הכתב לא קטן מידי?

קוראים על מה?

נכנסתי לאתר של הבורסה לקנות מניות והכל היה בסדר.

למישהו יש מושג איך אני מוריד את הIfruit בשביל לאלף את הכלב?

פורסם

הרווח שם באמת עובד או שזה יותר כמו גימיק?

גם אני קניתי מניות של איזה חברה.

על כול שאר האתרים שמופיעים שם,כול מיני אתרים על משחקים/סרטים שטויות כאלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרווח שם באמת עובד או שזה יותר כמו גימיק?

גם אני קניתי מניות של איזה חברה.

על כול שאר האתרים שמופיעים שם,כול מיני אתרים על משחקים/סרטים שטויות כאלה.

הרווח עובד, לא יודע אם יפה או לא, היום בכלל לא שיחקתי, הגעתי להתחלה של TREVOR (אם אתה יודע מי זה) בערך 15% מהמשחק אני משער..

ולא נכנסתי לאתרים אחרים.

• תוכן חדש...