Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTA SA עדיין :lol:

אבל השימוש העיקרי שקשור לגיימינג זה טיסות בסימולטור טיסה של מיקרוסופט ברשת. טס בVATSIM, יש פה עוד מישהו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
WolfET כשיש עם מי, ו99% מהזמן ב Planetside 2.

בעבר עוד 2 חבר'ה מהפורום שיחקו איתי, אך כרגע נראה שנותרתי לבד.

אני הייתי אחד מהם :-)

לצערי בגלל עומס בלימודים לא יוצא לי לשחק כבר (בכלום). אולי בחופשת סמסטר, נראה עוד חודשיים.

המשחק האחרון ששיחקתי בו היה Assassins creed 3, האמת שאהבתי אותו.

mass effect- כמו שאמרו. אחד המשחקים, אם לא ה-, אבל קצת ישן. הראשון הרגיש לי קצת מעפן, אבל אשמתי ששיחקתי קודם ב-2 (כמובן שאחר כך שיחקתי בכל הסדרה לפי הסדר... ולא רק פעם אחת).

"ai motoare capul doare"

פורסם
יש עדיין שרתים ישראלים?

אין לי מושג, אף פעם לא אהבתי שרתים ישראליים.

תמיד שיחקתי באירופאיים, הולנד/אנגליה ושותפיהם.

אם למישהו יהיה רצון וזמן פנוי אשמח לשחק קצת בשרת שבו אני בד"כ משחק.

RedLabel אני עדיין נכנס למשחק בציפיה לראות אותך שם בירוק ברשימת החברים.

בהצלחה בלימודים, מקווה שיצא לנו לשחק בקרוב.

עשו שם כמה וכמה שדרוגים מאז שהתראינו.

פורסם

GTA 5 הולך להיות משהו מדהים. אני מצפה לו בקוצר רוח, למרות שאפילו אין לי איך לשחק בו.

(צריך להתחיל לחשוב על קניית Xbox One...)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לפני שבע שנים בערך שיחקתי המון ב-WolfET, אחרי זה עברתי ל-Quake Wars שהיה סוג של המשך עתידני שחבל שלא תפס. אם יש עדיין סצינה לשחק בה לא אתנגד לנסות שוב בסופ"ש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
GTA 5 הולך להיות משהו מדהים. אני מצפה לו בקוצר רוח, למרות שאפילו אין לי איך לשחק בו.

(צריך להתחיל לחשוב על קניית Xbox One...)

דווקא Xbox One? מייקרוסופט הולכים על כיוון של קונסולת-בידור-חברתית או משהו כזה, הרבה פחות "גיימרית".

הPS4 לעומת זאת הולך בכיוון שהלכו בו עד עכשיו - שזהו כן כיוון "גיימרי", פחות על הפן החברתי ופחות לקהל הרחב.

אם ככה, אז למה דווקא את הONE?

פורסם
הוסיפו את היבשת ואת הבאגי?

לא יצא לי לשחק איזה 3 שבועות בגלל מילואים וכו', אבל בפעם האחרונה ששיחקתי כבר היה את הבאגי.

mystopp בכיף אפשר לארגן פעם איזה ערב.

יש לקלאן שלי שרת trickjumping מאוד מוכר (קלאן |SMP|, לחלק TJ שלו קוראים |999|, שרת וקלאן מאוד מוכרים), אפשר גם לקפץ קצת.

פורסם
דווקא Xbox One? מייקרוסופט הולכים על כיוון של קונסולת-בידור-חברתית או משהו כזה, הרבה פחות "גיימרית".

הPS4 לעומת זאת הולך בכיוון שהלכו בו עד עכשיו - שזהו כן כיוון "גיימרי", פחות על הפן החברתי ופחות לקהל הרחב.

אם ככה, אז למה דווקא את הONE?

אוקיי, אני חוזר בי. לא ידעתי את זה לפני. אני רוצה סוני 4...

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אוקיי, אני חוזר בי. לא ידעתי את זה לפני. אני רוצה סוני 4...

אתה משתכנע בקלות. מעבר לזה, לדעתי, השלט של הPS גם יותר נח משל הBOX.

פורסם

מה כל משחקי המיינסטרים המסריחים האלה?

אין מעריצי dark souls/ demon's souls בקהל? אף אחד לא מחכה ל dark souls 2 ?

התאכזבתי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

Demon's souls. אני חושב שצרחתי על הטלויזיה בתסכול כ"כ הרבה פעמים שאשכרה ירד ממנה אבק, אבל זה רק מראה כמה הייתי מוכן להשקיע במשחק, הוא מדהים. ואינטגרציית הרשת עוד יותר מדהימה, חבל שהוא לא שרד הרבה זמן.

משחק כיף ומטורלל שאתם חייבים לעצמכם אם יש לכם קונסולה (ובעיקר PS3)-

Vanquish.

כמובן SKYRIM על כל תוספותיו, מגיע פרס ל Bethesda על תרומה לאנושות שיצרו את המשחק הזה, לדעתי.

לגבי Mass effect- איך לעזאזל מישהו הצליח להביא את עצמו לסיים את השעתיים וחצי הראשונות של 2? השתעממתי למוות וחזרתי ל Halo Reach.

נראה מה הלאה, כרגע בחינות...

• תוכן חדש...