Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה נעול על המשחק הזה? יש לך את המשחק TERA שהוא בחינם ונחשב יחסית לרמה גבוהה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

מישהו נתקל במקרה במחיר טוב לפלייסטיישן 4 + 2 שלטים + משחק (לפחות אחד) כולל אחריות ישפאר לשנתיים במחיר של באיזור ה2400₪?

פורסם
מישהו נתקל במקרה במחיר טוב לפלייסטיישן 4 + 2 שלטים + משחק (לפחות אחד) כולל אחריות ישפאר לשנתיים במחיר של באיזור ה2400₪?

לפי זאפ PS4 עולה 2000 שקל.

תוסיף עוד שלט שעולה 300-400 שקל ויש לך מה שרצית. (רק בלי משחק, אבל תאכלס בדרך כלל מביאים משחק מעפן אז עדיף לקנות ולבחור לבד)

They are trying to ban me...

פורסם
אתה נעול על המשחק הזה? יש לך את המשחק TERA שהוא בחינם ונחשב יחסית לרמה גבוהה.

TERA משחק נחמד, אבל נהיה מאוד משעמם ברגע שמגיעים ל-Level Cap, אין איזורים חדשים לחקור ואין קווסטים חדשים לעשות. זה נהיה גריינד נוראי של כל מיני Dungeons שונים במשחק, כשפעם האחרונה ששיחקתי בו בלטו במיוחד שניים או שלושה שאנשים עשו פעם אחר פעם אחר פעם בשביל הסיכוי הקטן שהם אולי יקבלו איזה זוג כפפות חדש.

אולי זה רק אני, שאוהב שהמשחק מתפתח ביחד איתי ושתמיד יש דברים חדשים (יחסית) לעשות, או שהוא מציב בפניך אתגרים משתנים. אבל את TERA זנחתי מהר מאוד אחרי שהגעתי ל-LEVEL המקסימלי.

אני לא יודע איך guild Wars, אבל שמעתי עליו ביקורות מצויינות. ל-TERA הייתי נותן צ'אנס, אבל לא הייתי בונה עליו יותר מדי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
TERA משחק נחמד, אבל נהיה מאוד משעמם ברגע שמגיעים ל-Level Cap, אין איזורים חדשים לחקור ואין קווסטים חדשים לעשות. זה נהיה גריינד נוראי של כל מיני Dungeons שונים במשחק, כשפעם האחרונה ששיחקתי בו בלטו במיוחד שניים או שלושה שאנשים עשו פעם אחר פעם אחר פעם בשביל הסיכוי הקטן שהם אולי יקבלו איזה זוג כפפות חדש.

אולי זה רק אני, שאוהב שהמשחק מתפתח ביחד איתי ושתמיד יש דברים חדשים (יחסית) לעשות, או שהוא מציב בפניך אתגרים משתנים. אבל את TERA זנחתי מהר מאוד אחרי שהגעתי ל-LEVEL המקסימלי.

אני לא יודע איך guild Wars, אבל שמעתי עליו ביקורות מצויינות. ל-TERA הייתי נותן צ'אנס, אבל לא הייתי בונה עליו יותר מדי.

סיכמת את זה באופן מצוין. כל מילה בסלע.

מה שכן, פעם אחרונה ששיחקתי בו הייתה משהו כמו לפני שנה, ככה שאני לא יודע אם משהו ישתנה או לא.

מישהו אוהב משחקי הישרדות (פוסט-אפוקליפסה, זומבים או אפילו סתם משהו ריאלי) ?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני משהו כמו חודשיים הייתה הנחה עליו גם כן. 4 עותקים ב1$.

פורסם
לפני משהו כמו חודשיים הייתה הנחה עליו גם כן. 4 עותקים ב1$.

ואללה?

חבל שלא ידעתי, הייתי קונה לחבר'ה. :(

They are trying to ban me...

פורסם

יכול להיות שנשארו לחבר שלי מספר עותקים, אני אשאל אותו.

בכל מקרה, http://www.humblebundle.com זה אתר מדהים לכל מיני חבילות מוזלות של משחקים.

אתה משלם לפחות 1$, ומקבל את המשחקים שמופיעים כמשחקי בסיס. אם אתה משלם יותר מהממוצע, אתה מקבל עוד מספר בונוסים.

ההצעות מתחלפות כל כמה זמן (כל שבוע בערך), וחלק מהכסף הולך כתרומה לארגונים מסוימים.

• תוכן חדש...