Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך עליך ללמוד - המלחמה באירופה אמנם הסתימה ב-8/9 במאי (במערב אירופה מציינים את ה-8 במאי ואילו בגוש הסובייטי לשעבר ב-9), אבל המלחמה בכללה הסתיימה ב-15 באוגוסט - לאחר כניעת יפאן.

וד"א - לפחות ברשת ב' הנושא טופל אתמול די בהרחבה, בהתחשב בארועים השוטפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסיבה שהוא לא מקבל את הכבוד הראוי פה מהסיבה הפשוטה ש "ברית המועצות לא עשתה את זה בשביל היהודים אלה בשביל עצמה, ואם גרמניה לא הייתה תוקפת את ברית המועצות הם לא היו מתערבים"

זה הכל.

שמעתי את הטענה הזאת מהרבה מאוד אנשים. :|

זה נכון.

מבחינת הסובייטים, המלחמה התחילה ב-1941, עם הפלישה לברה"מ.

כל מה שקרה לפני כן, לא רק שלא היה בעייה שלהם, הסובייטים היו שותפים לו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לחלוטין מסכים עם מה שנאמר מעלי, אני מוכיר ומעריך את החיילים שנלחמו במלחמה אבל הם נלחמו בשביל אמא רוסיה ובשליחותה לא בשביל היהודים ובטח לא בשביל להציל אותם.

הצלת היהודים הייתה תוצר לוואי, סטאלין דאג יותר מאוחר לשלוח את הרבה מהם לגולאג ככה ש...

מבחינת סטאלין אם להיטלר לא היה עיניים גדולות הוא עוד היה עוזר לו, ראה ערך משלוחי הדלק והחיטה מרוסיה לגרמניה עד יום הפלישה.

אין לישראל צד בנושא ואין לנו מה לחגוג את זה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ברוסיה זה חג שמציינים אותו,פה פחות,אצלנו במעלות אבל כן מציינים אותו,ואתמול היה טקס בהנחיית אישתי:mm_yeah:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסיבה שהוא לא מקבל את הכבוד הראוי פה מהסיבה הפשוטה ש "ברית המועצות לא עשתה את זה בשביל היהודים אלה בשביל עצמה, ואם גרמניה לא הייתה תוקפת את ברית המועצות הם לא היו מתערבים"

זה הכל.

שמעתי את הטענה הזאת מהרבה מאוד אנשים. :|

סבא מתרגש ביום הזה כרגיל. אני נוטה להאמין שבריה"מ לא הייתה מתערבת במידה ולא הייתה מותקפת. סטלין והיטלר היו BFF.

למרות זאת, זה לא מוריד מהגבורה של אלה שנלחמו, ועל הדרך הצילו הרבה יהודים מכליה. גיבורים, ולא משנה מאיזו סיבה.

הנאצים והקומוניסטים לא יכלו להתקיים זה לצד זה, וממילא האידיאולוגיה הנאצית דרשה לבנסראום במזרח אירופה שפולין לא הספיקה עבורו. מצד שני, תקיפת בריה"מ חיסלה את סיכוייה של גרמניה לנצח במלחמה.

עם כל הכבוד ואין ממש הרבה כבוד, רוסיה הייתה אשמה לא פחות מהנאצים. בזמנו רוסיה הייתה מעצמה והיטלר די חשש מהכוח הצבאי שלה. לפיכך, הנאצים עשו הסכם עם הרוסים. אלה יתקפו ויכבשו את העולם ובתמורה הרוסים יקבלו נתח מהשטח הכבוש. למי שלא יודע, ההסכם הזה נקרא הסכם ריבנטרטרופ מולוטוב.

כאמור זאת הייתה מזימה שהיטלר מעולם לא התכוון לקיים. כמו שאמרו כאן למעלה נאציזם וקומוניזם הם מנוגדים אחד לשנים. הנאצים ראו ברוסים גזע נחות שתפקידו לשרת את הגזע הארי ובטח לא שווה לו.

לאחר המלחמה גרמניה נכבשה על ידי כוחות הברית ורוסיה. זאת, סירבה לשחרר את הצד הכבוש שלה והחזיקה בו (גרמניה המזרחית) עד לנפילת חומת ברלין.

עד היום, רוסיה תומכת "בחברה הרעים", מספקת טילים לסוריה, עוזרת להקים כורים גרעיניים למדינות אוייבות וכיוצא בזה.

רוסיה היא מקור הרשע של ימינו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
8-9 במאי היה התאריך בו נכבשה ברלין, גרמניה נכנעה ב8 במאי בחיים לא שמעתי שהמלחמה נגמרה באוגוסט

זה מה שסיים את מלחמת העולם השניה וזה קרה באוגוסט.

בלי זה לא היה שקט עד היום.

ההסכם עם הגרמנים היה ב 8 במאי אז אין סיבה לאף אחד שהוא לא רוסי לחגוג ב 9 במאי.

ובכלל להרוס לכם את החגיגה ולעצבן את כול הרוסים הגאים עד יוני 1941 הרוסים נלחמו יחד עם הגרמנים אז החיילים הגיבורים שחלק מהם חיים בארץ נלחמו לצד הגרמנים.

ושלא תבינו אותי לא נכון אני מודה לכול מי שהציל את העולם וחיסל את השילטון הגרמני.

hiroshima1.jpg

עכשיו אני מוכן לכול הקללות שירוצו פה.

אייל

פורסם

אני לא מבין למה כולם פה נגד הרוסים.

אמריקה גם לא הצתרפה למלחמה לפני שהיפנים תקפו את פרל הרבר.

כול העולם פחד מהנאצים ולא רצה להתערב.

אבל יש עובדה אחת, אם הרוסים לא היו עוצרים את הנאצים אף אחד לא היה מצליח לעצור אותם, ואם לא היו עוצרים אותם בזמן, כול היהודים בעולם היו מושמדים וגם במדינת אפריקאיות וגם במדינות ערביות.

בישראל ובעולם חיים אנשים שנלחמו נגד הנאצים וסיכנו את חייהם- תנו להם את הכבוד שמגיע להם.

פורסם

אין לי שום דבר נגד הרוסים, אבל המשטר של סטאלין לא שונה מהותית מזה של היטלר, להוציא את ההשמדה השיטתית של על בסיס עקרונות הגזע.

האמריקאים, לעומת זאת, הצילו את אירופה מידי הנאצים ואת המזרח מידי היפנים, והם ממש לא היו חייבים לעשות זאת. נכון שדעת הקהל הפנימית חיכתה לקזוס בלי, אבל צריך לזכור ורצוי לא לשכוח, "העולם החופשי" קיים תודות לארצות הברית של אמריקה, ערכיה ופעולותיה. מפעל ההגירה הכי אדיר בהיסטוריה האנושית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איפה הרוסים נלחמו עם הגרמנים?

הם עשו מספיק דברים גרועים בלי זה, כמו ניסיון הפלישה לפינלנד והסכם ריבנטרופ מולוטוב, שהוזכר כאן.

ברית המועצות היתה מדינה דוחה, בטח בתקופה זו. גם הדרך בה הם התנהלו במלחמה מבחינת היחס לכולם החל מהחיילים שלהם ועד לתושבי המדינות אותן "שחררו" היה גרוע.

עם זאת, צריך לזכור שהחיילים הפשוטים, אלו שמחפשים את ההוקרה עכשיו, לא היו אחראים על קבלת ההחלטות במדינתם, הם גם לא היו קומוניסטים ולא היו מרושעים כמו "שמש העמים", אלא אנשים פשוטים שלקחו חלק לא מבוטל במאבק נגד הנאציזם.

אצרות הברית נלחמה מהאינטרסים שלה ובריטניה משלה וכך כל המדינות. אין כזה דבר מלחמה "טהורה" או משהו כזה, אולי רק באגדות על אבירים כמו דון קיחוטה. נכון שאירופה היתה נראת יותר טוב אם האמריקאים לא היו חולקים אותה עם הרוסים מברלין מזרחה, אבל בסוף להתייחס לארה"ב כמצילת האנושות רק מטעמים אלטרואיסטים כלשהם, זה קצת תמים בעיני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אם כך עליך ללמוד - המלחמה באירופה אמנם הסתימה ב-8/9 במאי (במערב אירופה מציינים את ה-8 במאי ואילו בגוש הסובייטי לשעבר ב-9), אבל המלחמה בכללה הסתיימה ב-15 באוגוסט - לאחר כניעת יפאן.

אני ייחסתי את התגובות למערכה מול גרמניה כלומר הלחימה באזור אירופה

הדיון פה ה9-במאי זה יום הניצחון הרוסי על גרמניה הנאצית רק רוסיה חוגגת את הניצחון במלחמה בתאריך הזה

ידוע לי על המערכה של ארה"ב ויפן,ובאמת זה חלק שאני לפחות נוטה לשכוח אך כבודו במקומו מונח.

ההסכם עם הגרמנים היה ב 8 במאי אז אין סיבה לאף אחד שהוא לא רוסי לחגוג ב 9 במאי.

בגדול אתה צודק,אבל העלייה הרוסית ולא רק הביאה איתה הרבה יהודים שהשתתפו במלחמה זו

וכן בשבילם היום הזה מסמל משהו, אז מתוך כבוד אליהם ולמה שאיבדו והקריבו במלחמה הזאת יש לציין את היום הזה

ואתה יכול לראות שכן הגדילו ועושים את זה , אם זה באנדרטות שונות ובטקסים מיוחדים

אתה שוכח משהו חשוב מה זה מסמל לנו בתור יהודים..,הניצחון שהביא לכניעה של גרמניה הנאצית ושחרור כל מחנות ההשמדה והעבודה .. שיחרור עם שלם ממרצחים.

ובכלל להרוס לכם את החגיגה ולעצבן את כול הרוסים הגאים עד יוני 1941 הרוסים נלחמו יחד עם הגרמנים אז החיילים הגיבורים שחלק מהם חיים בארץ נלחמו לצד הגרמנים.

לא מדוייק ולא נכון, חייל רוסי אף פעם לא נלחם ביחד עם חייל גרמני אלא אם היה מרגל או בוגד

ב1939 נחתם הסכם ריבנטרופ-מולוטוב שכלל הפסקת אש בין גרמניה לברה"מ וקביעת גבולות לחלוקת פולין שכל צד כבש את החלק שלו ופה זה הסתיים עד הפרת ההסכם ע"י גרמניה עם תחילת מבצע ברברוסה ב 1941

פורסם
אני לא מבין למה כולם פה נגד הרוסים.

אמריקה גם לא הצתרפה למלחמה לפני שהיפנים תקפו את פרל הרבר.

כול העולם פחד מהנאצים ולא רצה להתערב.

אבל יש עובדה אחת, אם הרוסים לא היו עוצרים את הנאצים אף אחד לא היה מצליח לעצור אותם, ואם לא היו עוצרים אותם בזמן, כול היהודים בעולם היו מושמדים וגם במדינת אפריקאיות וגם במדינות ערביות.

בישראל ובעולם חיים אנשים שנלחמו נגד הנאצים וסיכנו את חייהם- תנו להם את הכבוד שמגיע להם.

כמו שאמרתי, ההסכם היה, הנאצים יכבשו את העולם ובתמורה לאי לחימה של הרוסים בגרמנים רוסיה תקבל חלק מפולין הכבושה וחלק מהעולם. כאמור, הדבר הוסכם ונחתם בין שתי המדינות. לכן אני לא סובל את המשטר של סטאלין. כל המשטר של פוטין אין לו במה להתגאות במיוחד.

אין לי שום דבר נגד הרוסים, אבל המשטר של סטאלין לא שונה מהותית מזה של היטלר, להוציא את ההשמדה השיטתית של על בסיס עקרונות הגזע.

האמריקאים, לעומת זאת, הצילו את אירופה מידי הנאצים ואת המזרח מידי היפנים, והם ממש לא היו חייבים לעשות זאת. נכון שדעת הקהל הפנימית חיכתה לקזוס בלי, אבל צריך לזכור ורצוי לא לשכוח, "העולם החופשי" קיים תודות לארצות הברית של אמריקה, ערכיה ופעולותיה. מפעל ההגירה הכי אדיר בהיסטוריה האנושית.

אמת, לצערי הרב ביו טוב ובמקומות אחרים יש הרבה ארס ושינאה שמפוזרים נגד האמריקאים. חבל.

איפה הרוסים נלחמו עם הגרמנים?

הם עשו מספיק דברים גרועים בלי זה, כמו ניסיון הפלישה לפינלנד והסכם ריבנטרופ מולוטוב, שהוזכר כאן.

ברית המועצות היתה מדינה דוחה, בטח בתקופה זו. גם הדרך בה הם התנהלו במלחמה מבחינת היחס לכולם החל מהחיילים שלהם ועד לתושבי המדינות אותן "שחררו" היה גרוע.

עם זאת, צריך לזכור שהחיילים הפשוטים, אלו שמחפשים את ההוקרה עכשיו, לא היו אחראים על קבלת ההחלטות במדינתם, הם גם לא היו קומוניסטים ולא היו מרושעים כמו "שמש העמים", אלא אנשים פשוטים שלקחו חלק לא מבוטל במאבק נגד הנאציזם.

אצרות הברית נלחמה מהאינטרסים שלה ובריטניה משלה וכך כל המדינות. אין כזה דבר מלחמה "טהורה" או משהו כזה, אולי רק באגדות על אבירים כמו דון קיחוטה. נכון שאירופה היתה נראת יותר טוב אם האמריקאים לא היו חולקים אותה עם הרוסים מברלין מזרחה, אבל בסוף להתייחס לארה"ב כמצילת האנושות רק מטעמים אלטרואיסטים כלשהם, זה קצת תמים בעיני.

הרוסים נלחמו רק כאשר היטלר הפר את ההסכם האי לחימה עם רוסיה ותקף אותה. לעמוד מהצד כאשר מתבצע פשע מול עינייך זה חמור לא פחות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

איזה בוקר ארור היה לחיילים באותו בוקר כאשר כוחות הברית פלשו לנורמנדי.

מעל 6,000 חיילים אמריקאים קיפחו את חייהם. יהי זכרם ברוך.

http://www.youtube.com/watch?v=bwBkQy9CpS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

אמת, לצערי הרב ביו טוב ובמקומות אחרים יש הרבה ארס ושינאה שמפוזרים נגד האמריקאים. חבל.

הרוסים נלחמו רק כאשר היטלר הפר את ההסכם האי לחימה עם רוסיה ותקף אותה. לעמוד מהצד כאשר מתבצע פשע מול עינייך זה חמור לא פחות.

והאמריקאים לא עמדו בצד? אף אחד לא מיהר להכנס למלחמה, באופן לא כזה מפתיע. לא צריך לאהוב את המשטר הסטליניסטי או את השחיתות השלטונית בארה"ב, והחיילים הפשוטים שמחפשים הוקרה היום לא עושים את זה כנציגי משטר כזה או אחר, בכל מקרה (לפחות חלק מהם).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
והאמריקאים לא עמדו בצד? אף אחד לא מיהר להכנס למלחמה, באופן לא כזה מפתיע. לא צריך לאהוב את המשטר הסטליניסטי או את השחיתות השלטונית בארה"ב, והחיילים הפשוטים שמחפשים הוקרה היום לא עושים את זה כנציגי משטר כזה או אחר, בכל מקרה (לפחות חלק מהם).

חביבי, האמריקאים לא חתמו הסכם עם הגרמנים שבו הם מסכימים לנצור אש בתמורה לקבלת חלק מהשלל. הרוסים כן עשו זאת.

אבל חכה, זה לא נגמר כאן. לאחר תום המלחמה רוסיה סירבה לשחרר את גרמניה המזרחית והטילה עוצר. אין יוצא ואין נכנס. התושבים בצד הקומוניסטי המזרחי גוועו מרעב. הדרך היחידה להביא להם אוכל היה דרך האויר. ארצות הברית סיפקה אוכל ואספקה דרך רכבת אווירית שהתנהלה במשך 24 שעות. מטוס נוחת, מטוס ממריא.

לרוסים אין במה להתגאות. וגם היום פוטין העלוב לא צריך לזכות לכבוד כלשהוא. הממשלה הרוסית הארורה מטרפדת היום כל ניסיון להשתיק את אירן, קוריאה הצפונית ושאר מדינות התומכות בטירור. אם אמריקה היא המדינה בה החופש הוא הדבר הגדול ביותר אז רוסיה היא ההיפך. רוסיה היא השטן של ימינו.

• תוכן חדש...