Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתם רחוק מדי.

הרעיון הוא לכבד את הלוחמים. בדיוק כמו יום הזכרון לחיילי צה''ל, אני לא רואה אותכם נכנסים לויכוחים של איזה חיילים נכבד ואיזה לא ומי נלחם לפי איזה אדיולוגיה ולאיזה מטרה. נכון?

אתם שוחכים שאלה חיילים! הם עושים מה שהפיקוד אומר להם!

אז נכון אולי החיילים שם לא נלחמו למטרת שיחרור היהודים. אבל הפעולה שלהם גרמה לשיחרור היהודים.

אז למה פשוט לא לתת כבוד לאותם החיילים במילאו פקודות? הם אשמים שסטאלין חתם עם היטלר כל מיני דברים?

אם סטאלין רע אז כל הלוחמים רעים?

אף אחד לא ביקש שתיתן כבוד לסטאלין, כי הוא לא משחק פה שום תפקיד, הוא לא היה בשדה הקרב עם נשק ומחסנית אחת ל 2 אנשים.

תן כבוד ללוחמים,שבזכות מה שהם עשו, ולא משנה מה הייתה המטרה, שבזכותה אתה יכול לשבת פה עכשיו ולכתוב את מה שאתם כותבים פה.

לעומת זאת כמה כבוד יש לארצות הברית. "בלי ארצות הברית לא היה לנו צבא עכשיו" :|

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אבל לא ענית על השאלה ששאלתי, בהמשך למה שאתה עצמך כתבת: האם האמריקאים לא עמדו מהצד, כחלק ממדיניות של אי התערבות ובלדנות, במשך כמעט עשר שנים מיום עליתם של הנאצים לשלטון?

אני לא אוהב את הרוסים. זו לא סיבה לעשות אידיאליזציה לארה"ב. המלחמות בעיראק ואפגניסטן, שארה"ב יזמה, לא ממש נוהלו בשם החופש והדמוקרטיה. שוב, אף אחד חוץ מדון קיחוטה לא פועל בשם אידיאלים טהורים נטו. תמיד יש אינטרסים לכולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מגעיל אותי שאין פה שום התייחסות לעניין

אפילו אזכור בחדשות לא ראיתי. על הביקור של ביבי בסין דווקא דיברו הרבה.

אני אכרות לעצמי אצבע אם אדם אקראי מהרחוב ייהיה מודע במה שונה התאריך הזה מאחרים.

בושה ואגואיזם ברמה מעל כל ביקורת.

עוד כעשר שנים לא ישארו עוד אנשים שלחמו במלחמה הזאת והיו בשדה הקרב.

אז תיגעל בשקט,

זה חגיגה של רוסים ולא של כל העולם, בטח לא של ישראל.

אולי תרצה גם שנחגוג פה את העצמאות של זימבבואה?!?

הרוסים בטוחים שהם ניצחו את המלחמה הזאת לבד, רק שכחו שהם נכנסו אליה מאוחר, לאחר שתמכו בגרמנים שנים ושהיו עוד כמה חזיתות שלא היו "קל"ב" לנלחמים בהן.

אינני מזלזל ברוסים בדיוק כמו שאינני מזלזל בזימבובואים, אבל להתרעם שלא חוגגים פה חגים של עמים אחרים נראה לי תלוש מהמציאות

כבר חתמתי...

פורסם
חביבי, האמריקאים לא חתמו הסכם עם הגרמנים שבו הם מסכימים לנצור אש בתמורה לקבלת חלק מהשלל. הרוסים כן עשו זאת.

אבל חכה, זה לא נגמר כאן. לאחר תום המלחמה רוסיה סירבה לשחרר את גרמניה המזרחית והטילה עוצר. אין יוצא ואין נכנס. התושבים בצד הקומוניסטי המזרחי גוועו מרעב. הדרך היחידה להביא להם אוכל היה דרך האויר. ארצות הברית סיפקה אוכל ואספקה דרך רכבת אווירית שהתנהלה במשך 24 שעות. מטוס נוחת, מטוס ממריא.

לרוסים אין במה להתגאות. וגם היום פוטין העלוב לא צריך לזכות לכבוד כלשהוא. הממשלה הרוסית הארורה מטרפדת היום כל ניסיון להשתיק את אירן, קוריאה הצפונית ושאר מדינות התומכות בטירור. אם אמריקה היא המדינה בה החופש הוא הדבר הגדול ביותר אז רוסיה היא ההיפך. רוסיה היא השטן של ימינו.

אני לא מבין למה אתה דואג לגרמניה המזרחית...

הנאצים התנהגו באופן הרבה יותר אכזרי במהלך המלחמה.

אף אחד פה לא תומך בפוטין, וזה בכלל לא קשור למה שהיה אז.

אם הרוסים לא היו עוצרים את הנאצים אף אחד כולל האמריקאים לא היה מצליח לעצור אותם. זאות עובדה.

פורסם
אז תיגעל בשקט,

זה חגיגה של רוסים ולא של כל העולם, בטח לא של ישראל.

אולי תרצה גם שנחגוג פה את העצמאות של זימבבואה?!?

הרוסים בטוחים שהם ניצחו את המלחמה הזאת לבד, רק שכחו שהם נכנסו אליה מאוחר, לאחר שתמכו בגרמנים שנים ושהיו עוד כמה חזיתות שלא היו "קל"ב" לנלחמים בהן.

אינני מזלזל ברוסים בדיוק כמו שאינני מזלזל בזימבובואים, אבל להתרעם שלא חוגגים פה חגים של עמים אחרים נראה לי תלוש מהמציאות

כמה שטויות אתה כותב...

אתה לא נותן כבוד מינמאלי לאנשים שהצילו את קרובי המשפחה שלך מלהשרף בתאי הגזים.

אתה כתב עכשו בפורום בזכות אותם חילים רוסים שאתה כול כך שונא.

פורסם

עד היום, רוסיה תומכת "בחברה הרעים", מספקת טילים לסוריה, עוזרת להקים כורים גרעיניים למדינות אוייבות וכיוצא בזה.

רוסיה היא מקור הרשע של ימינו.

בוא ואני אגלה לך סוד. רוסיה מוכרת למי שקונה ממנה. אם ישראל הייתה קונה מרוסיה, אז היא הייתה מוכרת גם לנו.

אין מקור רשע בעולם. אתה מדבר כמו ילד בן 9. רעים וטובים - זה לא קיים.

יש אינטרסים. אמריקה משחקת אותה משטרת העולם, בזמן שהיא טובחת בכל דבר שלא מסכים איתה, אז אני חושב שהיא מקור הרוע. זה נשמע לך הגיוני? זה לא נושא של רע או טוב, זה עניין של אינטרסים. אני לא חושב שבכל צרות העולם אפשר להאשים מדינה אחת. רוסיה וארה"ב ביחד זמברו חלק ניכר מהעולם עם המלחמה הבלתי פוסקת ביניהם, ולהזכירך את אוסמה בן-לאדן יצרו האמריקאים, כשהרוסים נלחמו בו.

שלא תטעו, מצידי שמחר כל רוסיה תתפוצץ, זה לא יזיז לי. אבל מפה, ועד ללהאשים אותה שהיא מקור הרוע, נסחפת ברמות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כן, אבל לא ענית על השאלה ששאלתי, בהמשך למה שאתה עצמך כתבת: האם האמריקאים לא עמדו מהצד, כחלק ממדיניות של אי התערבות ובלדנות, במשך כמעט עשר שנים מיום עליתם של הנאצים לשלטון?

אני לא אוהב את הרוסים. זו לא סיבה לעשות אידיאליזציה לארה"ב. המלחמות בעיראק ואפגניסטן, שארה"ב יזמה, לא ממש נוהלו בשם החופש והדמוקרטיה. שוב, אף אחד חוץ מדון קיחוטה לא פועל בשם אידיאלים טהורים נטו. תמיד יש אינטרסים לכולם.

זו לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה, אבל ישר כוח יבגני. +1

רוסיה יש לה אינטרס עיקרי אחד - כסף. פוטין אוהב שני דברים, לשחות בכסף, ולהרוג דובים במו ידיו. והוא יעשה הכל כדי להגיע אליהם :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
בוא ואני אגלה לך סוד. רוסיה מוכרת למי שקונה ממנה. אם ישראל הייתה קונה מרוסיה, אז היא הייתה מוכרת גם לנו.

אין מקור רשע בעולם. אתה מדבר כמו ילד בן 9. רעים וטובים - זה לא קיים.

יש אינטרסים. אמריקה משחקת אותה משטרת העולם, בזמן שהיא טובחת בכל דבר שלא מסכים איתה, אז אני חושב שהיא מקור הרוע. זה נשמע לך הגיוני? זה לא נושא של רע או טוב, זה עניין של אינטרסים. אני לא חושב שבכל צרות העולם אפשר להאשים מדינה אחת. רוסיה וארה"ב ביחד זמברו חלק ניכר מהעולם עם המלחמה הבלתי פוסקת ביניהם, ולהזכירך את אוסמה בן-לאדן יצרו האמריקאים, כשהרוסים נלחמו בו.

שלא תטעו, מצידי שמחר כל רוסיה תתפוצץ, זה לא יזיז לי. אבל מפה, ועד ללהאשים אותה שהיא מקור הרוע, נסחפת ברמות.

אנא הסבר לי במי ארה"ב טובחת בדיוק? קדימה. ימח שמו וזכרו הוגו צ'אבס שנא את אמריקה בדם. לא ראיתי שארה"ב מבצעת רצח עם בוונצואלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם הרוסים לא היו עוצרים את הנאצים אף אחד כולל האמריקאים לא היה מצליח לעצור אותם. זאות עובדה.

זאת לא עובדה. לגרמנים לא הייתה אפשרות אופרטיבית להכריע את בריטניה (לא הייתה להם עליונות אוירית או ימית), ולא היו להם אוצרות טבע כדי להמשיך את הלחימה באירופה - לצורך כך החל בין היתר מבצע ברברוסה שפתח לגרמניה חזית מזרחית עם הרוסים. הכלכלה הגרמנית הייתה מתוחה עד קצה גבול היכולת עם המאמץ המלחמתי. בשלב הזה של המלחמה האמריקאים כבר החלו את תכנית Lend Lease על מנת לתמוך במדינות אירופה במלחמה נגד גרמניה.

אם הגרמנים לא היו פולשים מעבר לפולין הטוב ביותר שהם היו יכולים להגיע אליו הייתה שליטה על השטחים שכבר נכבשו על ידם - למרות שאני בספק אם הם היו מצליחים להמשיך לשלוט על צפון אפריקה.

מלחמת העולם השניה הייתה מלחמה שגרמניה לא הייתה יכולה לנצח (לפחות לא הנצחון שהיטלר תכנן).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אנא הסבר לי במי ארה"ב טובחת בדיוק? קדימה. ימח שמו וזכרו הוגו צ'אבס שנא את אמריקה בדם. לא ראיתי שארה"ב מבצעת רצח עם בוונצואלה.

מכל ההודעה שלי, זה הדבר היחיד שהטריד אותך? שמח לשמוע.

בוא נתחיל מזה, שכל הקמת המדינה הזו הוא רצח עם אחד גדול. של הילידים שגרו שם לפני.

דוגמאות יותר עדכניות: עיראק ואפגניסטן. על כל פלשתינאי שנהרג אנחנו מקבלים הטפות מהאמריקאים על כך שלא צריך לפגוע באזרחים. אלא שהם בעצמם שוכחים את עקרונות האזרחים כשהם נלחמים, ומשטחים כל דבר שהם יכולים. כמות האזרחים שנהרגו בעיראק/אפגניסטן במרדפים שלהם אחרי חוסיין ובן-לאדן הם פי כמה וכמה מאזרחים פלשתינאים שנהרגו ע"י צה"ל. רק שלהם אף אחד לא יטיף, כי הם אמריקה. כמו שכבר כתבתי, אין בעולם הזה כוחות רשע, וטוב. מה שרע לך, טוב לאחר, ולהפך. יש רק אינטרסים.

זו תגובתי האחרונה. מכיוון שהיא לא קשורה לנושא השרשור.

פורסם

יש גם דוגמאות קצת יותר ישנות, כמו מלחמת ווייטנאם וAgent Orange, שיצר שם זיהום שלא נעלם עד היום.

אבל עזבו שטויות... מישהו כאן ממש חנון חוץ ממני, ומשחק בסימולטורים צבאים או יכול להמליץ על כאלו? :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זאת לא עובדה. לגרמנים לא הייתה אפשרות אופרטיבית להכריע את בריטניה (לא הייתה להם עליונות אוירית או ימית), ולא היו להם אוצרות טבע כדי להמשיך את הלחימה באירופה - לצורך כך החל בין היתר מבצע ברברוסה שפתח לגרמניה חזית מזרחית עם הרוסים. הכלכלה הגרמנית הייתה מתוחה עד קצה גבול היכולת עם המאמץ המלחמתי. בשלב הזה של המלחמה האמריקאים כבר החלו את תכנית Lend Lease על מנת לתמוך במדינות אירופה במלחמה נגד גרמניה.

אם הגרמנים לא היו פולשים מעבר לפולין הטוב ביותר שהם היו יכולים להגיע אליו הייתה שליטה על השטחים שכבר נכבשו על ידם - למרות שאני בספק אם הם היו מצליחים להמשיך לשלוט על צפון אפריקה.

מלחמת העולם השניה הייתה מלחמה שגרמניה לא הייתה יכולה לנצח (לפחות לא הנצחון שהיטלר תכנן).

אתה בטוח בדברייך לגבי חוסר העליונות של גרמניה על אנגליה? אם תלך לבקר בלונדון אתה תראה שם בתים יחסית חדשים ביחס לגילה של אנגליה. בארה"ב אתה תוכל לראות בתים בני 150 שנים ויותר. בלונדון לעומת זאת רוב או כל הבתים והביניינים הם חדשים. זאת מדוע? הגרמנים כמעט החריבו את לונדון עד לגרגר החול האחרון. לגרמנים היו גם את הצפלינים שהיו מסוגלים לשאת פצצות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%A5

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הלכתם רחוק מדי.

הרעיון הוא לכבד את הלוחמים.

סבבה.

זה חג לאומי ברוסיה.

בארץ אפשר לכבד את אלו שבארץ, אבל זה לא תאריך לאומי אצלנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה בטוח בדברייך לגבי חוסר העליונות של גרמניה על אנגליה? אם תלך לבקר בלונדון אתה תראה שם בתים יחסית חדשים ביחס לגילה של אנגליה. בארה"ב אתה תוכל לראות בתים בני 150 שנים ויותר. בלונדון לעומת זאת רוב או כל הבתים והביניינים הם חדשים. זאת מדוע? הגרמנים כמעט החריבו את לונדון עד לגרגר החול האחרון. לגרמנים היו גם את הצפלינים שהיו מסוגלים לשאת פצצות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%A5

הגרמנים לא החריבו את לונדון, ובאף שלב של המלחמה לא הייתה להם עליונות אוירית על בריטניה, וממילא לא הייתה להם יכולת אמיתית לבצע פלישה קרקעית לאי הבריטי. היטלר קיווה להגיע להפסקת אש עם הבריטים על ידי כתישה אוירית, אבל הבריטים לא שיתפו פעולה. לצורך ההשוואה, בכל הבליץ נהרגו 40 אלף בריטים. בהפצצה של המבורג ביולי 1943 נהרגו 43 אלף אזרחים גרמנים. הבליץ פשוט לא היה אפקטיבי.

אגב גם בברלין יש המון מבנים עתיקים, וזאת עיר שעברה את זעמו של הצבא הרוסי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...