Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם "SUNRUF"

צחי101
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי הרכב עם חלון שמש אני מעוניין לרכוש רכב ובו יהיה גם חלון שמש,רציתי לדעת מהן היתרונות והחסרונות של חלון שמש הזה..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יתרונות- לדעתי מאוד יפה, אפילו בלי לפתוח את הזכוכית עצמה- אפשר לראות את השמיים או הגשם שנוזל על החלון הזה.

חסרונות- עוד משהו שיכול להתקלקל, חשש מדליפות, החשש שייתקע במצב פתוח.

אני אישית- מאוד רוצה אחד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יתרונות-עוד חלון, פוזה\יופי, אוויר.

חסרונות-אם הוא חשמלי, יכולה להיות תקלה במנוע.

אם הגומיות יבשות\קרועות, יהיו נזילות בגשם\שטיפה.

רציתי רכב עם סאנרוף, בסוף קניתי קבריולט :lol:

פורסם

סנרוף זה תענוג, לי יש מקורי שבא עם הרכב ואין שום תקלה/נזילה או שקר אחר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה אחלה דבר,

שמעתי את האמרה שבקיץ לא משתמשים כי חם, בחורף כי יורד גשם.

בתקופה של החורף לא תמיד יורד גשם ויוצא לי דיי הרבה להשתמש בו, מאוד כיף ומפנק.

בתקופה של הקיץ גם כשלא מאוד חם אם יש שמש זה לא הכי נעים, אבל בערב אם לא שיא החום כמו אוגוסט אז זה גם תענוג לפתוח אותו במצב הפוך ולתת לאוויר להכנס במצב של סירקולציה חיצונית בכביש מהיר, יותר נעים מחלון פתוח ואוויר מצויין.

בחורף כשאין גשם כיף לפתוח אותו על מצב מלא, הרגשה כיפית.

יש גגות שהם בהתקנות מקוריות שהם יותר מועדים לפרוענות, והפתיחה שלהם מחוץ לרכב, ברכב בפתיחה מלאה הגג נפתח לתוך הגג, כשגג חיצוני זה יותר פוזה אבל לדעתי גם יותר רעשי רוח ונראה פחות טוב לדעתי.

בעבר הרחוק הייתה לנו MPV עם גג ענק, בגלל שאף פעם לא פתחנו אותו כשהוצאתי רשיון הוא כבר לא היה תקין.

אז רכב שהגג בו לא היה פתוח יכול בעייתי יותר, אחרי הכל יש שם מסילות \ גומיות.

את המסילות צריך לשמן \ לגרז אחת לתקופה וגם את הגומיות עם חומר מתאים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
שלום לכל בעלי הרכב עם חלון שמש אני מעוניין לרכוש רכב ובו יהיה גם חלון שמש,רציתי לדעת מהן היתרונות והחסרונות של חלון שמש הזה..

כותבים sunroof

:(

פורסם

קודם כל אם כבר כתבת באנגלית כותבים SUNROOF גג שמש.

על היתרונות כבר דיברו, לגבי החסרונות אכן עלול לנזול כשהגומיות מתייבשות גם אם מקורי (או אם הניקוז נסתם)

המנועים החשמליים כמו בחלונות חשמל מתעייפים על השנים.

אין חשש שישאר במצב פתוח אלא אם התעקמה המסילה איכשהו בפתיחה כיוון שיש בורג שניתן לסגור בעזרתו במקרה שהמנוע נתקע\עייף

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

לחלון שמש יתרון עיקרי: מקום לאוזניים. :lol:

ואם ברצינות, מאפשר אוורור פחות רועש של סאלון מאשר חלונות. אבל בקיץ לא שימושי בגלל החום וגם בחורף לא שימושי.

אני חושב שחלון בגג לא שימושי במיוחד, אלא אם כן אתה מעשן ברכב בנסיעה ומצד אחד זקוק לאוורור של סאלון ומצד השני לא רוצה רוח.

עם הזמן חלון בגג יהיה מקור לבעיות כי אטימות תיהיה פחות טובה, ניקוזים יהיו סתוים ובגש יכנסו מים לסאלון. המנגנון מתישהו גם יתקלקל. ברוב המקרים דבר מיותר לחלוטין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נקודה נוספת היא ש sunroof גוזל כמה סנטימטרים בתוך תא הנהג.

אם אתה גבוה - זה יכול להפריע לך.

אם לא - אין בעיה 8)

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם
נקודה נוספת היא ש sunroof גוזל כמה סנטימטרים בתוך תא הנהג.

אם אתה גבוה - זה יכול להפריע לך.

אם לא - אין בעיה 8)

בחיים לא שמעתי על זה, אולי אם הוא לא מקורי...

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

שים לב שפעמים רבות הסאנרוף אינו מבוטח בביטוח שמשות, כולמר אם הוא ישבר תאלץ לקנות אחד חדש מכספך.

מומלץ לבדוק עם חברת הביטוח בה אתה מבטח את הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בחיים לא שמעתי על זה, אולי אם הוא לא מקורי...

לא מדויק.

זה נכון שגג השמש בקונפיגורציה של כניסה לתוך שטח הגג גוזל שטח וזה עשוי ליצור בעיה לאנשים גבוהים.

יש רכבים בהם הגג מגיע מקורי! באופן שיוצא החוצה ולא מקטין את חלל הפנים. כמו ברנו סניק (דור א') פזו 206, מאזדה 5 ועוד.

במושב גנות יש אפשרות להתקנת גג לא מקורי שנכנס לחלל הרכב בדיוק כמו רוב הגגות המקורים.

רכב שהגיע במקור עם גג שמש (כמו דגמי ה 1.8 של הלנטיס או הפולו 16V שלוש דלתות לדוגמא) הגג מכוסה בביטוח.

אם מדובר בהזמנה מיוחדת, קרי לא כל הדגמים הגיעו עם גג, הרי שצריך לבטח אותו במיוחד.

תיקון גג הוא בדרך כלל יקר, בגלל הצורך לפרק את דיפון הגג ומיעוט מעלי המקצוע שעוסקים בכך.

מצד שני גג שמש מכניס אור לסלון הרכב ומאפשר אוורור שקט יחסית לחלון פתוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לדעתי, גג שמש ברכב זה ממש כיף!!

אני פותח אותו בכל נסיעה (כמובן אם אין גשם).

וגם אם יש גשם, זה כיף לראות את השמים ואת הטיפות מעליך.

גג שמש גם הרבה יותר שקט מחלון פתוח במהירות גבוהה.

יתרון נוסף - עוזר מאד במכירה.

• תוכן חדש...