Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6000 שח. הכותרת נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה ישנה מאוד שנת 1996 שהיא סבבה אבל אין לי כח לעשות לה טסט ולהביא לה אישור בלמים ולשלם רשיון זה יעלה לי כל הסיפור איזה 1500 שח..

וגם אין לה מזגן ואני לא יודע כמה יעלה לתקן וגם הצמיגים שלה אני חושב ישנים.. וגם החלונות לא חשמליים..

בקיצור אני רוצה להחליף..

אז 2 שאלות

1. מה לקנות עד 6000?(כולל טסט ורשיון והכל)

2. מה לעשות עם הפורד פיאסטה הישנה(היא מסוגלת לנסוע ולסגור בשקט 130 קמש)

פורסם

למכור את הפיאסטה ולהוסיף את הכסף מהמכירה שלך לתקציב ולרכוש מכונית טובה הרבה יותר

כי ב- 6000 ש''ח אתה לא תמצא כמעט כלום במצב טוב.

שלומי.

פורסם

אז במקום 6000 שקל יהיה לו 8000? ממש קפיצת מדרגה, מילימטר מאאודי TT חדשה...

עדיף להשקיע 1500 שקל במכונית שלך, לנסוע בה עוד שנה, ולחסוך בינתיים עוד כסף.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עדיף להשקיע 1500 שקל במכונית שלך, לנסוע בה עוד שנה, ולחסוך בינתיים עוד כסף.

מהמכירה יכול גם להיות לו 9K-10K ואם עוד טיפ טיפה התגמשות הוא יכול לחפש לו פונטו ספייס 2001-2,

שזו סוג של קפיצת מדרגה, כן- רכב יותר חדש, עם מזגן, עיצוב הרבה יותר מעודכן, בטיחות גבוהה יותר,

לא נשמע לך יותר טוב ממה שהפיאסטה מספקת?

שלומי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך דייהטסו שרייד פה בלוח. נראית כמו אפשרות טובה עבורך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לכמה זמן אתה קונה אוטו?

לדעתי תישאר עם הפיאסטה-6000 שקל זה לא כסף לקנות אוטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

2000 שקל קונים טסט לשנה, ובהנחה והרכב תקין, יישאר עודף.

בתקציב הזה הייתי מחפש ניסן אלמרה דור 1.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למכור טרנטע אחת בשביל לממן אגרת רישוי לטרנטע אחרת לא נשמע לי כמו צעד בעל הגיון כלכלי. הסיכוי שרכב אחר ב6000 ש"ח יהיה עם מזגן תקין, צמיגים חדשים, חלונות חשמליים (שעובדים!) ולא יצטרך אישור בלמים ואגרת רישוי בקרוב, הוא קרוב לאפס, מה גם שהעלות של כל אלה מצטרפת להוצאה של קניית הרכב עצמו, בעוד אותה עלות בדיוק שמושקעת ברכב הקיים לא עולה דבר בנוסף.

שלומי- למכור פיאסטה 96 בלי מזגן ובלי טסט ב9-10 אלף ש"ח זה חלום בהקיץ.

6000 ש"ח לרכב זו הרפתקה מסוכנת, בטח ובטח למישהו שמפגין רמת מודעות מוטורית קרובה לאפס כמו פותח השרשור. רכב כזה יכול לשתות לך את חשבון הבנק הזעום ממילא בקשית, או להפתיע ולעשות את העבודה שלו בשקט יחסי לשנה-שנתיים הקרובות, כמו, הממממ... הפיאסטה שלו.

פורסם

לא יודע למה כולם פה מזלזלים ב6000 שקלים..

אני עם מיצובישי כריזמה שעברה עכשיו טיפול וטסט ושילמתי עליה בערך 6 אלף שקל רק להחזיר אותה לכביש במצב הכי טוב שאפשר עם טסט לשנה וכמעט מכרתי אותה ב7 אלף... יש לי חברים שהביאו פונטו ספייס ב סכומים של 6-8 באמת רכבים במצב טוב...

אני לא מדבר על אנשים שהביאו פונטו רגילה (שנת 2000 או 99) שנראית שמורה מאוד, עם ג'אנטים וכל הפלסטיקים שחורים ולא דהויים כולל טסט וכל התענוג רק ב-3500 ש"ח...

אז כן אולי לא תראו את זה ביד 2 אבל בחוץ יש הרבה מציאות ששוות הרבה יותר מפיאסטה ישנה שהבעלים שלה שונא אותה ולא רוצה להשקיע בה..

פורסם

אני עם מיצובישי קולט שנת 95, צמיגים חדשים ומזגן מקפיא למכירה,

אני מעריך את שווי הרכב ב-10K ומוכן למכור בפחות מזה, הרכב בונבוניירה.

יש רכבים טובים בסכומים האלו, חפש טוב.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אולי זה סכום סטנדרטי היום לרכב נורמלי אבל תחשוב כמה שיותר על מודל גבוהה ! אבל לטפל לטפל לטפל. (צרפתיות/איטלקיות)

Tuning:lol:

פורסם
לא יודע למה כולם פה מזלזלים ב6000 שקלים..

אז כן אולי לא תראו את זה ביד 2 אבל בחוץ יש הרבה מציאות ששוות הרבה יותר מפיאסטה ישנה שהבעלים שלה שונא אותה ולא רוצה להשקיע בה..

אף אחד לא מזלזל. בטוח שיש מציאות, אבל לשלם 6000 ש"ח כדי להחזיר רכב לכביש (כמו שאתה עשית), זה לא משהו שהשואל רוצה לעשות. אם הוא יוציא על הפיאסטה שלו חצי מהסכום הזה, היא כנראה תשרת אותו עוד שנה בשקט. זו לא מציאה?

לא נראה שהוא שונא את הפיאסטה שלו (אחרי הכל, היא "סוגרת 130 בלי בעיה"), הוא פשוט לא רוצה להוציא עליה כסף, וכל רכב אחר בטווח המחירים הזה (ובכלל) ידרוש שיוציאו עליו כסף. אז מה, תחליף רכב בכל פעם שתצטרך להחליף צמיגים?

פורסם

הרכב הראשון שקניתי היה פיג'ו 205 1.4 שנת 93 לפני כעשור.

הרכב היה אצלי תקופה לא קצרה ותיפקד נהדר והראה אמינות

אני מניח שבתקציב שלך שווה לשקול אחת כזאת כמובן ששנתון גבוהה משלי 98-99

אומנם אין הרבה פינוקים אך מזגן היה ותפקד לא רע בכלל.

• תוכן חדש...