Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תנשום עמוק ותירגע, עכשיו בוא תסביר לי עם מה לא הסכמת במה שכתבתי?

אתה לא מסכים עם זה ששוק הטסטים פרוץ לכל הרוחות בארץ? איך הנהג או המפעיל שלו מעיז להעלות נגרר לכביש שיומיים לפני פסלו אותו בוחני תנועה? אתה לא מסכים שזה לא מקרה בודד ויש עוד הרבה נהגי משאיות שזורקים על התקנות וממשיכים לינהוג בכלים לא בטיחותיים? (אף אחד לא אמר שזה בכוונה אבל גם הקטנת ראש גורמת להרוגים). ואיזה עונש לדעתך מגיע לנהג כזה? ובבקשה אל תגיד לי שצריך להתחשב במשפחתו יותר מאשר בכל המשפחות שהוא חירב היום.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ודרך אגב אף אחד לא הכליל וקרא לכל נהגי המשאיות רוצחים אבל הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה

הסטטיסטיקה מדברת על כך שאם תתנגש במשאית יש לך סיכוי הרבה יותר גבוה למות מאשר אם תתנגש במכונית רגילה. הגיוני, נכון? אפשר להביא סטטיסטיקה דומה לגבי תאונות בהן מעורבים אופנועים ולרמוז משהו על נטיות אובדניות של הנוהגים בהם.

פורסם

מתוך הכתבה:

"בכ-21% מהמשאיות נמצאו ליקויים בצמיגים וגלגלים - והשפעתם של אלה על הבטיחות היא דרמטית. צמיגים שחוקים או כאלה שאינם מנופחים כראוי יכולים לגרום לאיבוד אחיזה, או הארכה משמעותית של מרחק הבלימה."

"על ההשפעה של שעות העבודה על בטיחות הנהגים וכלי הרכב, יכול להעיד מחקר שפורסם ב-2009 על-ידי אוניברסיטת ירושלים. המחקר העלה כי כ-50% מנהגי המשאיות במגזר היהודי נדרשו על-ידי מעסיקיהם לעבוד שעות ארוכות מהמותר בחוק, לעומת כ-33% בקרב נהגים מהמגזר הערבי. המחקר מצא כי מי שנוהג יותר מ-12 שעות ביום ויותר מפעם אחת בשבוע, מעלה את הסיכון למעורבות ב"אירוע בטיחותי חמור" ב-500% בקרב נהגים מהמגזר הערבי, ו-320% בקרב נהגים יהודים."

יפה שקראת רק את הכותרת, אתה מסכים איתי שאם הייתה יותר אכיפה וענישה יותר רצינית אז התופעות האלו היו נמנעות או לפחות מצטמצמות?

פורסם

אם ראיתי נכון אז העצים נמצאים בשדרה הניצבת לכביש של המשאית (כביש יגור צ'ק פוסט) ולא בנתיב הנסיעה אך יש אנשים בפורום שמכירים בע"פ ויוכלו לאשרר. ד"א נמסר לי ש4 הרוגים התגוררו בכפר דיר אל-אסד ושניים מאיכסאל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
גם אני חושב שזה לא פיגוע או איזשהו אירוע מתוכנן,

אבל כולנו כאן יודעים שהרכבים של הערבים והטיפול בהם הוא הכי לקוי שיש (הלכתם פעם למוסך בטירה/טייבה ??)

כמה פעמים שמעתי את המשפט: "הרכב שלי בטוח לא יעבור טסט, בסדר נעביר אותו במכון מבדק בטירה"

אין פה שום קשר לגזענות, אלה לעובדות בשטח.

וזה עוד לפני שאני מדבר על הנהיגה שלהם.

+1 מסכים איתך ב-100%.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
טוב בוא ותעשה מנהגי המשאיות עם של רוצחים, על איך נהגי הרכבים מתנהגים ליד משאית (לעקוף לעקוף לעקוף , לא משנה מאיפה לא משנה מתי , לעקוף!!!!!!),על זה לא מדברים, שלא נדבר על אופנועים....

מדובר בתאונה מחרידה, שכמעט שאין פה ספק שמדובר בנהג לא מיומן, אני יודע ומקרוב (אינני נהג משאית), שיש לנהג כמה כלים לבלימה (מקסי, ריטרדר, בלם, וחירום).

בין התאונה הזו ללעשות עליהום על כל נהגי המשאיות זה פשוט להיות עלוב, אינך יודע עמה מבדקים הם עוברים באופן שנתי, גודל האחריות ידוע טוב מאד, שוב תאונה מצערת ומחרידה, אך עדיין תאונה וגם מנהיגה לא אחראית של נהג רכב פרטי יכול להגרם אסון (7 הרוגים בפסח, 2 רכביפ פרטיים).

מישהו רצה לעקוף את המשאית הנ"ל? מה הקשר?

אני מכיר מספיק נהגי משאיות טובים, אבל יש כאלה שחיים בסרט שהם היחידים על הכביש. אני יודע

שיש הרבה הבדלים אבל בכל זאת, מתי ראית אוטובוס מעורב בתאונה כזאת?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

רשמתי כאן הודעה אבל החלטתי למחוק אותה. התמונה של התאונה הופיעה בפייסבוק באחת הקבוצות. בוא ונאמר שהם לא חשו צער כלשהוא עד אשר הם סוף סוף הבינו שמדובר באחיהם למגזר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Cerebral Cortex, האמת התגובה שלך כבר קצת צבועה, תראה את פותח השרשור, אני לא אהיה מופתע אם הוא שמח עכשיו או חש פחות צער, יש מספיק כאלה גם במגזר היהודי, אני בטוח שהם כרגע לא חשים יותר מידי צער.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברור שבמגזר היהודי לא חשים צער וכל זה בגלל:

אנחנו לא עושים פיגועים,אנחנו בחיים(99.999 אחוז) לא מתנכלים לערבים,לא זורקים עליהם אבנים,לא מתחילים איתם ברחוב וכו' וכו'.

הערבים תמיד שמחים כשמשהו רע קורה אצל היהודים,אני רוצה לראות את התקשורת הערבית מפרסמת כתבות על נפגעים יהודים,עכשיו היה את יום השואה,ראיתי את הטוקבקים של האוכ' הערבית.

התקשורת הישראלית השמאלנית כל הזמן עוסקת בכתבות בעד ערבים ותמיד מסקרת דברים כאלה או אחרים,אצל התקשורת הערבים כמו שאמרתי לעולם לא יקרה!

אין מה לעשות הערבים מאוד מחצינים את השנאה לעם היהודי ומספיק להתיפייף כבר ולשחק אותה כל כך פוליטיקלי קורקט,היהודים בדיוק חשים את אותו הדבר להפך.

אני לא אגיד מה אמרו לי הסובבים לאחר שהבנו שלא נהרגו שם יהודים.

והיהודים ימשיכו להאשים את הערבים כגורמים לשנאה והערבים את היהודים .

שורה תחתונה,כשאחד מהמגזרים שומע שמישהו מהמגזר השני נפגע,הרוב המוחלט לא בדיוק מזיל דמעה בואו נגיד את זה ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תכליל. אני יהודי ואני לא חש שנאה לאף ערבי רק בגלל שהוא ערבי. אני שונא יהודים שמתנהגים כמו ח$א בדיוק כמו שאני שונא ערבים כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מוציא דברים מהקשרם,דיברתי על משהו אחר אבל יאללה נתייחס לזה:

אני ממש לא מכליל,אבל אתה מדבר עכשיו על משהו שונה.

אין יהודי שיבוא ויתקוף אותך ברחוב כי אתה יהודי,אין יהודי שיסתובב חופשי בכפר ערבי ויזרוק מילים לבחורות ערביות או סתם יקלל עוברי אורח.

מספיק להתיפייף ולשחק אותה שזאת לא האמת.

גם לי אין משהו נגד ערבים,אני נעזרתי בשירותים שלהם לא פעם אחת אבל כשזה נוגע לעניינים שהם לא כספיים אלא נטו שקשורים לדת,גזע,לאום הם יותר גזענים מאיתנו.

אגב מה שבטוח שלערבים השפויים ויש פה הרבה כאלה די טוב לחיות במדינת ישראל,תראו מה קורה מסביב.

פורסם

זה פורום רכב...ראבק.

אם למישהו יש נתונים שמלמדים על הבדלים בין גזעים/דתות בתחום...אהלן וסהלן.

אל תרדו למקומות אחרים. לא מתאים. לדעתי מזהם. ולא מכבד אתכם.

דוגמאות ספציפיות זה משהו אחר, אבל הכללות לא לעניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

התמונה תמיד הרבה יותר מורכבת, אבל אני מכיר אישית (אולי לצערי) יהודים ששמחים עד מאוד על תאונות כאלה וגם תומכים בגירוש ערבים משכונות יהודיות וכו'.

מקרה מעניין שהיה בשנים האחרונות למי שזוכר היה אוטובוס מלא ילדים שעשה תאונה בכביש 6, בהתחלה כל הערוצים פרצו עם מבזק מיוחד ממקום האירוע וכותרות מבהילות שהלכו ודעכו מהר מהרגיל ברגע שגילו שהאוטובוס הסיע ילדים ערבים כי אם זה נכון או לא - העורכים בתקשורת חושבים שבתפיסה של הקהל היהודי ילדים יהודים בתאונה זה טרגדיה וערבים זו סטטיסטיקה או גורל "תרבותי" שלהם.

אני לא מתיימר להכחיש שרמת התחזוקה היא פעמים רבות נמוכה יותר ושגם ההתנהגות בכביש היא למופת אבל הפתרון הוא לא בלהגיד "הערבים הם XYZ" ולשמוח שלא נפגעו יהודים אלא רק ערבים, שזה בכלל לא מובן לי. נרצה או לא נרצה, אנחנו חיים יחד, באותה המדינה ונוסעים באותם הכבישים ונפגעים באותן התאונות. האכיפה צריכה להיות יעילה וקשה כלפי נגרר מורד מהכביש כמו גם כלפי הגאונים שמגיעים מדי פעם לפורום המשפטי עם סיפורים שגורמים לך להגיד תודה שלא עלית על הכביש איתם באותו היום, בלי קשר למוצאם - אידיוטים יש בכל מקום, והרבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...