Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודות לגוגל תוכלו 'לנהוג' בכביש הזה מהמחשב. אין הרבה אפשרויות לבריחה, תלוי באיזו נקודה הוא הבין שאין לו ברקסים.

http://goo.gl/maps/79Oju

איזו ירידה:idea:

פשוט מזעזע לחשוב שאנשים עומדים ברמזור ורואים איך משאית ענקית באה במהירות אליהם,ואין להם דרך להימנע מפגיעה.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרגע קראתי גם שהנהג תושב הדרום ולכן יש סבירות גבוהה מאוד שלא הכיר את תנאי הדרך הקשים. מעצם זה שהעמיס רק על הרכב 40 טון (רק הרכב, לא כולל הנגרר) ניתן ללמוד ולהעריך בגסות שאת כל הדרך מהדרום הוא עשה עם רכב עמוס כולל כ 75-80 טון

(היה 62 טון ועוד כ 15-18 טון על הנגרר) וכבר בא עם שחיקת יתר לבלמים מחלק א' של הנסיעה. אני לא יודע מה קרה בדיוק אך אני יכול להעלות את האופציות שעמדו בפניו:

1. אם הוא היה נהג מנוסה הוא היה לפחות מנסה "לפוצץ גיר" שזה להוריד הילוכים בכוח - ניתן לרדת עד אזור ה 30 קמ"ש ואז להרוס את הגיר. ייתכן והגיר היה מחזיק יותר

2. למשוך בלם MAXI ברכב ובעגלה ובכך לנעול את הבלמים בבלימת חרום עם סיכון לאיבוד שליטה כללי והתהפכות במהירות של מעל 50 קמ"ש בגלל השיפוע, אך הסיכון הרבה יותר קטן כשהנגרר ריק ולא מהווה כח ניכר ביחסית למשאית העמוסה.

3. לבלום עד כמה שאפשר בכל האמצעים, לרדת ימינה ולגלח את מעקה הבטיחות, כשהרכב סוטה לכיוון התהום - לקפוץ ממנו.

4. כשראה שכלו כל הקיצין: רוב המשאיות האלו מצויידות בצופר אוויר - לא להפסיק לצפור ולהבהב באורות בכדי להזהיר את כל מי שלפניך.

שוב פעם, אלו רק השערות ואין לי מושג מה בדיוק קרה שם. לי אישית הייתה בלימת חרום עם פול טריילר כזה בדיוק וולוו 440 עמוס כחוק 64 טון שבזמנו היה בן שנה (חדש יחסית) , בלמתי עם ההילוכים, עם ה JAKOBS, אך הריטארדר היה תקול כי יום לפני כן בטיפול שגרתי במוסך (המרכזי של החברה!) לא מילאו לו שמן עד הסוף = ואת זה לא ידעתי. אז בסוף הבלימה במהירות של כ 10 קמ"ש נגחתי משאית ג' (עד 15 טון) מרצדס ATEGO כשני מטר קדימה - שמצידה נגחה עוד משאית ג' כמטר קדימה. אז זה רק שתבינו איזו עוצמה ומומנט אדיר יש לפול טריילר עמוס.

מניינה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מזל שלא הייתי שם אני כל יום עובר בצומת הזאת

חבל על כל הנפשות שנספו. היה עדיף שהוא ייפול מהתהום בצד ימין

פורסם

נראה לי שגם אם הוא גילה מוקדם יותר שאין לו ברקסים, כשעדיין היה יכול לשבור ימינה לתהום, זה היה עדיין 'מוקדם' מבחינתו.

הטבע האנושי היה גורם לכל אחד מאיתנו להאחז בתקווה שבסוף המשאית תיעצר, ולנסות לעשות כל מה שאפשר לעצור,

ובינתיים נקודת האל חזור עברה. קשה מאד להתנגד לחוש ההשרדות הבסיסי שלך ולחשוב על השרדות של אחרים במצב כזה

של לחץ היסטרי. אי אפשר לנסות לשפוט את זה בכלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חברה, יצא לי לראות תמונות שחבר צילם בזמן שהוא מנסה להציל את הפצועים, שניות אחרי התאונה, מצמרר.

בזמן האחרון אנחנו עדים ליותר מדי תאונות עם המשאיות, בין השאר גם רוכבי האופנועים, חייבים לשים לזה סוף!

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

גם אני חושב שזה לא פיגוע או איזשהו אירוע מתוכנן,

אבל כולנו כאן יודעים שהרכבים של הערבים והטיפול בהם הוא הכי לקוי שיש (הלכתם פעם למוסך בטירה/טייבה ??)

כמה פעמים שמעתי את המשפט: "הרכב שלי בטוח לא יעבור טסט, בסדר נעביר אותו במכון מבדק בטירה"

אין פה שום קשר לגזענות, אלה לעובדות בשטח.

וזה עוד לפני שאני מדבר על הנהיגה שלהם.

פורסם

חבר שלי זה הבחור שהתקשר למדא וזה ששמעו בחדשות והראו את הסירטון שלו בכל הערוצים. הוא נסע 40 מטר לפני המשאי

, פנה ימינה בצומת והמשאית המשיכה ישר לתוך הרכבים. מזל מטורף. עוד 3 שניות והוא היה נמעך עם כולם.

פורסם

"כעת הותרו לפרסום שמותיהם של ששת ההרוגים בתאונה היום בנשר.

דאהש אמון, בן 17, ראאד עומר, בן 40, כרים דבאח, בן 18, ובן דודו עבד דבאח, בן 18, ריאד דראושה, בן 45, ואחיינו, אחמד דראושה, בן 17.

בתאונה נפצעו 16 בני אדם נוספים, שניים מהם באורח קשה."

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מניח שהם היו בטרנזיט שעמדה מנוסרת בתמונות. הרכבים הפרטיים (רובם חדשים יחסית) כנראה עשו את העבודה שלהם. עדיין נורא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם אני חושב שזה לא פיגוע או איזשהו אירוע מתוכנן,

אבל כולנו כאן יודעים שהרכבים של הערבים והטיפול בהם הוא הכי לקוי שיש (הלכתם פעם למוסך בטירה/טייבה ??)

כמה פעמים שמעתי את המשפט: "הרכב שלי בטוח לא יעבור טסט, בסדר נעביר אותו במכון מבדק בטירה"

אין פה שום קשר לגזענות, אלה לעובדות בשטח.

וזה עוד לפני שאני מדבר על הנהיגה שלהם.

הכל עניין של אכיפה והרתעה, אם היו יותר בוחני רכב שהיו מבצעים יותר ביקורות על הכבישים ומורידים רכבים מסוכנים (ולא רכבים עם "שיפורים בפילטר אוויר") מהכבישים, וכל מי שהיה מעז להעלות עוד פעם עם כלי הרכב הזה חזרה לכביש היה מסתכן קנס עתק או מאסר על תנאי היינו רואים פחות דברים כאלה.

אולי "בזכות" המקרה הזה תיהיה יותר אכיפה, מה שבטוח או הנהג או מי ששלח אותו ככה עם רכב פגום ומשקל עודף חייב לקבל עונש על גרימת מוות ברשלנות אולי ככה תיכנס לנהגי המשאיות בראש האחריו האדירה בלנהוג ברכב כזה בדרכים.

פורסם

טוב בוא ותעשה מנהגי המשאיות עם של רוצחים, על איך נהגי הרכבים מתנהגים ליד משאית (לעקוף לעקוף לעקוף , לא משנה מאיפה לא משנה מתי , לעקוף!!!!!!),על זה לא מדברים, שלא נדבר על אופנועים....

מדובר בתאונה מחרידה, שכמעט שאין פה ספק שמדובר בנהג לא מיומן, אני יודע ומקרוב (אינני נהג משאית), שיש לנהג כמה כלים לבלימה (מקסי, ריטרדר, בלם, וחירום).

בין התאונה הזו ללעשות עליהום על כל נהגי המשאיות זה פשוט להיות עלוב, אינך יודע עמה מבדקים הם עוברים באופן שנתי, גודל האחריות ידוע טוב מאד, שוב תאונה מצערת ומחרידה, אך עדיין תאונה וגם מנהיגה לא אחראית של נהג רכב פרטי יכול להגרם אסון (7 הרוגים בפסח, 2 רכביפ פרטיים).

SCANSPEAK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...