Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנהג מקצועי שמבלה יומם ולילה על הכביש 10 שנים 17 הרשעות הן לא הרבה מדי, מה גם שכמו שאמרת, לא פירטו אילו הרשעות.

אם המשאית אכן הייתה בעומס יתר, יש להעניש את המעסיק שלו (אלא אם הוא עצמאי, ואז האשמה לפתחו).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאונה מצמררת.

כמו שאני מכיר את המגזר הערבי, אני לא אהיה מופתע אם הרכב לא תקין.

בנוסף גם אם היה "תקין", עדיין היו מורכבים עליו החלקים הכי זולים שיכולים להיות.

הם במגזר, רובם לפחות, לא רואים שום סיבה להשקיע אפילו 50 ש"ח יותר מהזול ביותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אם המשאית אכן הייתה בעומס יתר, יש להעניש את המעסיק שלו (אלא אם הוא עצמאי, ואז האשמה לפתחו).

הוא הנהג, הוא האחראי.

הוא מעמיס את הרכב שלו ומקבל תעודת משלוח לאחר שקילה ביציאה מהעמסה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה שהוא האחראי זה ברור, כמו שברור שהוא ייענש. אבל זו דפיקת ש"ג קלאסית. ברור שאין לו כוח אמיתי לסרב לנסוע במשקל שאומרים לו, כי אז יאבד עבודתו, בין אם הוא ערבי, יהודי או סיני. לכן אי נקיטה בהליכים כנגד מעסיק במקרה כזה תהיה גושפנקא להמשך ההתנהלות. אין לנהג say אמיתי במקרה זה, כל עוד הוא שכיר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה סער יעשה אז? שומו שמיים...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

images?q=tbn:ANd9GcRb10YL02Ga-HEpCmL6wE6yPKraw8Tp_LzqOVPwp7wUQWvhVXu_

למרות שאני מודה שאני סקרן לכמה יצירתיות הוא יגיע סטייל

זה פיגוע נגד ערבים ישראלים שמקבלים תעודת זהות כחולה ומשלמים ביטוח לאומי. הוא זיהה שזה רכבים שלהם לפי המסבחה על המראה הקדמית והעז בבגאז'. הם מודים שזה פיגוע אבל יהודים לא מדברים על זה בתקשורת כי פרסמו את ההודעה רק בערבית. העשן והאש בגלגלים היו רימוני הלם שנגנבו מהבסיס הסמוך

עריכה: אבל מה שהכי מטריד כאן, שכנראה לא מדובר בטרול אינטרנטי טהור, הוא באמת מתכוון לזה.

פורסם

מדהים נושא המשאיות בארץ... נמאס כבר לדבר על זה - כבר התרגלנו להרוגים

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
תאונה מצמררת.

כמו שאני מכיר את המגזר הערבי, אני לא אהיה מופתע אם הרכב לא תקין.

בנוסף גם אם היה "תקין", עדיין היו מורכבים עליו החלקים הכי זולים שיכולים להיות.

הם במגזר, רובם לפחות, לא רואים שום סיבה להשקיע אפילו 50 ש"ח יותר מהזול ביותר.

מצטער לנפץ לך את המיתוס אבל זה נכון מאד גם לגבי "המגזר היהודי".

פורסם
מצטער לנפץ לך את המיתוס אבל זה נכון מאד גם לגבי "המגזר היהודי".

כמה יהודים אתה מכיר שיקנו ברקסים מפירוק?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
כמה

מכיוון שאין לך נתונים רציניים אלא מן תחושות בטן או רושם ממדגם מצומצם, האמירות שלך פוגעניות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חזרתי כעת הביתה (לא מכיוון נשר). אני נוהג לא מעט באותו כביש, ויש לי מספר הערות:

1. מדובר בירידה ממושכת שמתחילה ברמזור של שינדלר\מנדל זינגר ונגמרת בנשר. ידידה מפותלת ודי תלולה. הכביש עצמו רחב מאד - עד הכניסה לאזור הבנוי של נשר. יש לאורכו מספר רמזורים, כולל מקום שבו מדי פעם מוצבת מכמונת לייזר (ליד הרמזור של בית הקברות). בירידה זו קל מאד להגיע למהירות של 100 קמ"ש בלי להרגיש (אני מדבר על רכב פרטי).

2. במעלה הכביש יש הרבה עבודות בניה - של מגדלי המגורים של סביוני דמיה\רמת אלרום. הרבה מאד תנועה של אותן משאיות עפר פול טריילר. התנהגת נהגי משאיות אלה חריגה באלימותה - נסיעה נגד כיוון התנועה, ביצוע פניות פרסה בלתי אפשריות (כלומר חסימה של הציר לצורך פנית פרסה הדוקה, לא ברור לי עד כמה מתחשבים באורות האדומים ברמזור. ובודאי בלי שום התחשבות בשאר משתמשי הדרך.

3. יוסי - בצומת המדובר אין שום תהום. למי ששאל - אם הוא אכן אבד את הבלמים הוא יכול לבחור בין להתנגש במכוניות שלפניו לבין לחצות אי תנועה ולהתנגש במכוניות שמולו. במשקל העמוס שבו הבחור נסע יש להניח שכל נסיון לתמרון היה נגמר הרבה יותר גרוע - הוא היה גורף אתו כמה מכוניות ומתהפך על עוד כמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש דבר אחד שאני לא מבין: ברכבים כבדים, לא אמורים להאט בירידות בעזרת מעצור-אגזוז (או משהו בעל שם דומה)? לשבת על בלמים בירידה לא נשמע לי כמו משהו שנהג משאית אמור לעשות (בסוף יתברר שאין לו רשיון בכלל)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...