Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרן שכמותך ספריאל, ״הנחש בתגובה 24״.

לסודנים ולארתיראים יש מדינה!! ליהודים בגרמניה לא היה, איך אתה משווה?!

אתה קצת יותר זקן? אז אני מאמין שהיו לך חברים/ מכרים שהכרת ששילמו בדמם על מנת שתקום פה מדינה !

שבוע הבא זה יום הזיכרון לחללי צהל, תחשוב כמה אנשים נהרגו בשביל שפרזיטים כמוך יחיו פה, הם היו מתהפכים בקברם אם הם היו שומעים את מה שאמרת.

אני מרחם עלייך זה מה שיש לי לומר לך, למזלי ולמזלו של רוב הציבור השפוי , אנשים כמוך הם מיעוט.

ואני אדבר בגלוי, אני לא רוצה מסתננים במדינה, לא רוצה סוגנים שיסתובבו לי בין הרגליים, תפתח מפה עולמית דגנרט, תראה שאתה מחט בערימת שחט.

שיחזרו לשבטים שלהם ויפתחו לעצמם מדינה, בעצם רגע רגע, דרום סודן היא לא מדינה?

נמאס לי לממן פה את כל הפרזיטים, אני שונא חרדים שעוצרים טרמפים ב2 בלילה בגלל חוסר מעש ביום למחרת, אני שונא מסתננים שפוגעים בעוברי אורח ואני רק מחכה שמישהו נהם יפול עליי ועל חברים שלי,שונא שהם פורצים לבתים וגונבים לאנשים דברים בים כמו במדינות עולם שלישי, לך שב בברזיל בריו דה גניירו עם חפצים בחוף, בדיוק אותו הזבל.

אני בעד האוכ החילונית של ה4 מליון האנשים שסוחבים את כל הזבל פה על הגב שלהם, אני בעד אנשים שעושים צבא, בעד אנשים עובדיפ בעבודות חוקיות, אני יכול להמשיך ולהמשיך.

אני לא גזען אני סך הכל ריאליסט, אני יודע שאני מיעוט עולמי, אני יודע שאני פיפס על המפה ואני לא רוצה סביבה של פרזיטים לידי.

לערבים יש המון מדינות והמון שטח אבל שום ערבי שחי בארץ

לא רוצה לחיות שם, ה״פלסטינאים״ הם בכלל ירדנים.

החרדים זה המיץ של ה...

הסודנים והארתיראים בכלל אין לי לתאר מה הייתי רוצה לעשות

להם ללא שום כאב נפשי.

אתה מוזמן לתת להם מחסה בבית שלך דגנרט!

אם הצלחת להרגיז אותי בשעת בוקר מוקדמת שכזאת, כנראה שיש לך כישרון. אני חושב ששכחת את הקרניים של המסתננים ואת התאוות בצע של החרדים. אולי גם לצרף בסוף ההודעה את פירמידת הגזעים שלך.

כל פעם מחדש מדהימה אותי שנאת זרים הזאת. אנחנו עם שעבר שואה לפני פחות מ75 שנה- עשרות יהודים חיפשו מקלט בתור פליטים ברחבי אירופה, מילוני יהודים נרדפו רק בגלל שהם יהודים.

אבל עכשיו כשיש לנו מדינה- מותר להרביץ לפליטים רק בגלל מוצאם, מותר לשנוא ערבי רק בגלל שהוא ערבי.

כמו שאמרו גדולים ממני "השנאה מקלקלת את השורה".

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הצלחת להרגיז אותי בשעת בוקר מוקדמת שכזאת, כנראה שיש לך כישרון. אני חושב ששכחת את הקרניים של המסתננים ואת התאוות בצע של החרדים. אולי גם לצרף בסוף ההודעה את פירמידת הגזעים שלך.

כל פעם מחדש מדהימה אותי שנאת זרים הזאת. אנחנו עם שעבר שואה לפני פחות מ75 שנה- עשרות יהודים חיפשו מקלט בתור פליטים ברחבי אירופה, מילוני יהודים נרדפו רק בגלל שהם יהודים.

אבל עכשיו כשיש לנו מדינה- מותר להרביץ לפליטים רק בגלל מוצאם, מותר לשנוא ערבי רק בגלל שהוא ערבי.

כמו שאמרו גדולים ממני "השנאה מקלקלת את השורה".

עכשיו כשיש לנו מדינה יש אנשים כמוך שמחליטים שלכולם, שוב מותר להתעלל בנו. ל''אותם פליטים''. או לערבים שמלמים 0 אחוז מס ומרשים לעצמם הכל. אם היית גר בקרית שלום או באילת לא היית מדבר ככה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...