Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התוודע לי בביקור בטסט כי יש לי חור בדוד האחורי.

עברתי בדרך במוסך אגזוזים רק כדאי לדעת מה הם מציעים, בעל המוסך אמר שהבעיה הזאת מוכרת בסובארו ג'סטי (שברשותי), וכי לא ניתן לרתך את החור, וצריך להחליף את כל הדוד, דבר שעולה בסביבות 300-400 ש"ח.

אז בעל המוסך רוצה לעשות עלי קצת כסף?

או שבאמת יש את הבעיה הזאת בסובארו ג'סטי?

מה שלא נראה לי.

פורסם

אם החור גדול מדי אז לא ניתן לרתך, או לחילופין ניתן לרתך אבל זה יותר מדי עבודה. אם אתה לא סומך על האגזוזן הזה פשוט גש למישהו אחר.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

ברגע שיש חור - זה אומר שכל הדוד רקוב ומתפורר

אני לא יודע אם זה בעיה בג'אסטי או לא אבל כמו שאמר הבחור מעלי-להלחים זה כמו לדחוף אצבע בסכר..

פורסם
ברגע שיש חור - זה אומר שכל הדוד רקוב ומתפורר

אני לא יודע אם זה בעיה בג'אסטי או לא אבל כמו שאמר הבחור מעלי-להלחים זה כמו לדחוף אצבע בסכר..

זה ממש לא נכון, רתך טוב שיודע מה עושה יכול לתקן הכל.

קו---------------------------------------

פורסם
זה ממש לא נכון, רתך טוב שיודע מה עושה יכול לתקן הכל.

את מה בדיוק הוא יתקן? את הריקבון?

כשמופיע חור בדוד זה אומר שהוא גמור בד"כ

בוודאי שאפשר לרתך חתיכת אלומיניום ולסתום את החור אבל זה כמו לתת אקמול לכאב שיניים.

וזה גם יעלה כמעט כמו דוד חדש.

פורסם

היום בדקתי את העניין וראיתי שאין ממש חור, אלא יותר קילוף של השכבה שעוטפת את הדוד.

שלא נגרמה מרקבון, אז כיצד ניתן לסדר את העניין?

פורסם

רק החלפה תפתור לך את הבעייה בדוד שלך, כעיקרון ריתוך גם יעיל אבל בעיקר לחורים שבין החיבורים של הצינור לדוד,שם הריתוך פותר את הבעייה אבל במקרה שלך אין מה לעשות...

פורסם
את מה בדיוק הוא יתקן? את הריקבון?

כשמופיע חור בדוד זה אומר שהוא גמור בד"כ

בוודאי שאפשר לרתך חתיכת אלומיניום ולסתום את החור אבל זה כמו לתת אקמול לכאב שיניים.

וזה גם יעלה כמעט כמו דוד חדש.

1)אף אחד לא אמר שיש רקבון בדוד.

2)איך אתה מגיע למסקנה שהדוד "גמור" אולי החור נגרם ממכה?? לא חשבת על זה?

2)אי אפשר לרתך אלומיניום לפח נקודה.

קו---------------------------------------

פורסם

אפשר במקום לרתך לסתום את החור עם פרופוקסי טוב.

עשיתי את זה ברכב שלי וזה החזיק כמה חודשים.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

בדרכ לא עושים ריתוך אלא מחליפים. חוץ מזה אפשר לרתך אלומיניום לפח וגם נירוסטה לברזל. תלוי באיזו אלקטרודה משתמשים.

פורסם
היום התוודע לי בביקור בטסט כי יש לי חור בדוד האחורי.

עברתי בדרך במוסך אגזוזים רק כדאי לדעת מה הם מציעים, בעל המוסך אמר שהבעיה הזאת מוכרת בסובארו ג'סטי (שברשותי), וכי לא ניתן לרתך את החור, וצריך להחליף את כל הדוד, דבר שעולה בסביבות 300-400 ש"ח.

אז בעל המוסך רוצה לעשות עלי קצת כסף?

או שבאמת יש את הבעיה הזאת בסובארו ג'סטי?

מה שלא נראה לי.

פשוט שטויות במיץ!!! מה בדיוק הבעיה המוכרת בסובארו ג'סטי?? זה כולה דוד שנאכל, זה קורה לכל אוטו עם השנים.

דבר שני המחיר ממש לא ריאלי הטופ שבטופ זה 200 שקל, הכי רחוק 250 שקל לא יותר.

Honda hornet 600

פורסם

גם אני חשבתי שזה שטויות, אבל בכל זאת הזכרתי את העניין.

בכל אופן לאחר שהובהר לי כי עלי להחליף את הדוד, חשבתי אולי כדאי להחליף לאגזוז זרימה חופשית, כמובן שיש להחליף עוד חלקים במערכת, אבל האם זה בכלל יעזור במשהו בסובארו ג'סטי בעלת מנוע 1000 סמ"ק.

ואם זה יעזור אז מה הנזק?(כלכלית).

פורסם

אתה יכול להשיג ב500 ש"ח דוד אחורי פתוח אולי מיד שנייה..

אבל הכי משתלם זה להחליף דוד לדוד מקורי ושלום על ישראל זה ששחטו אותך במחיר לא אומר שזה עסק יקר..

כמו שאמרו זה אמור לעלות מקסימום 250 ואני החלפתי ב205 ב150 ש"ח דוד אחורי שכולו כבר התפרק.

ועצה ממני תפסיקו להיות חאפרים! מה זה לשים את כל השטויות האלה? אלומיניום? (רק לעשות את זה יעלה יותר מדוד חדש!) מישהו פה בכלל מבין ממה עשוי דוד שאומרים פה לרתך לזה חתיכת אלומיניום לדוד יש כל מיני שכבות וכל מיני חומרים שברגע שהם נרקבים חייבים להחליף את הדוד כי אז הוא יכול להתפרק ובמקרים מסויים יכול לגרום נזק לשאר סעפת הפליטה לכן תעשו מה שאומר לכם הטסטר ותחליפו דוד (השוואת מחירים לא תהרוג אף אחד).

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...