Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת דגשים על הרכב:

-מנוע 2.0 ל' טורבו המספק 259 כ"ס

-תיבת 6 הילוכים אוטומטית בעלת אפשרות לבורר הילוכים ידני

-חישוקי "18 אלומיניום

- מסך מגע חדשני – MYLINK

- מערכת בקרת אקלים מפוצלת

- 10 כריות אויר

תמורה מעולה למחיר למי שמחפש נוחות אמריקאית....

Kia Niro 2017

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הגדולה היא אם ה2L טורבו שלהם מוצלח, וזה ימים יגידו.

שברולט פעם ראשונה נכנסו לטרנד של מנוע קטן אך מוגדש, לפחות בייצור סדרתי.

מעניין אם הוא יציע יותר מאשר מנועי הV6 הגדולים יחסית.

כי הכוח דומה, הצריכה דומה אם כי השתפרה במקצת, השאלה הגדולה זה אמינות.

לדעתי עדיף מנוע גדול! (ומכל הבחינות! לפחות בשברולט).

המנוע הוא אותו מנוע שמשרת את אופל אינסיגניה כבר מעל ל-4 שנים, רק כאן מדובר בגרסה קצת יותר מחוזקת.

אותו מנוע בגרסה עוד יותר מחוזקת (272 כ"ס) נמצא בקאדילק ATS.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם יש לך שאלות על הרכב אשמח לענות!

לי יש.

1.מדוע אינכם מייבאים את הקמארו למרות שציינתם את הכוונה בפרסומים רשמיים שלכם לפני למעלה משנה?

2.האם כמויות הקמארו והקורבט ביבוא אישי לא שכנעו אתכם שהגיע הזמן "לפתוח את הראש" ולהתחיל לייבא מכוניות ספורטיביות?

3.האם יש סיכוי לפגוש את שברולט SS בישראל?

4.מה התוכניות לגבי האימפלה החדשה?

תודה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בכלל בשנים האחרונות האמריקאיים מציעים לדעתי את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך ובמיוחד כיד שניה

זה בהחלט נכון.

לחבר שלי יש מאליבו 2005 (נקנתה יד שניה לפני שנה ומשהו) והוא כל כך מרוצה שהוא מחפש עכשיו עוד אמריקאית (בנוסף, לא במקום!) - מאליבו נוספת או אפילו משהו יותר גדול.

הוא צריך מקום לסלקל+2 כסאות תינוק מאחור והמליבו זה בערך הרכב המינימלי שזה מסתדר בו.

הסיבה שהן כל כך להיט היא שוק יד שניה די מת. את שלו הוא קנה בחצי מחיר (24K כשלוי יצחק נוקב ב- 48K או משהו כזה).

לגבי המליבו החדשה - מנוע בנפח קטן יותר (אבל בהחלט מספיק חזק) הוא כנראה חדשות טובות מבחינת צריכת דלק. מעניין מה תהיה הצריכה בפועל.

למי שמחפש רכב מנהלים חדש ומתכוון להחזיק בו שנים ארוכות (ולכן לא מעניין אותו ירידת הערך המטורפת) - זו יכולה להיות רכישה טובה וזה בוודאות יותר מרשים מעוד מזדה6 שרואים על הכבישים הרבה.

מי שמתכוון למכור תוך 3-4 שנים יקבל הלם מירידת הערך במכירה.

מצד שני זה לא כאילו המכוניות האחרות בסגמנט לא מאבדות עשרות אחוזים בשנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני חושב שבתור משומשת היא תהיה אטרקטיבית מאוד. גם במשפחה שלי יש מאליבו 2005 שנקנתה במחיר מציאה ועם נתונים מעולים והיא גם מפגינה אמינות טובה.

כרגע לדעתי חסרה גירסה בסיסית וחלשה יותר שיכולה באמת לאגף את ציי הרכב ואני מתאר לעצמי שהיא תצוץ דיי מהר או שאפשר להבין שהיא כבר קיימת לפי ההודעה של גיא משברולט.

חייב לציין גם שמבחינת עיצוב לדעתי הקודמת נראית הרבה יותר טוב, הרמונית ונקייה יותר.

פורסם

על דבר אחד כולם יסכימו. הלוק המרשים והכבד של שברולט מאליבו משאיר את יתר ה''מלוכסנות'' הרבה מאחור...

הרוב טוב.

פורסם

נראה לי שמכוניות מנהלים בליסינג זה OUT.

וגם לפי נתוני המסירות שהוצגו פה כנראה שהמנהלים שבעבר החזיקו בכאלו מהליסינג לא קונים כאלו חדשות.

אז במה נוסעים החבר'ה האלו בימינו במקום לקחת מזדה6ליסינג?

ג'יפים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן רוב רכבי המנהלים ננטשו לטובת ג'יפונים.

לי יצא גם לראות כאלה שעברו לדגמים מפוארים של משפחתיות כמו ג'טה 160 בזמן שנמכרה או פוקוס 2 ליטר טיטניום.

פורסם

גם המכירות של הקומפקטיות פרימיום עלו (סדרה 1, A3).

לגבי המאליבו קלאסיק, מדובר בדגם הישן של המאליבו שנמכר ב-160,000, אני מאמין שמתי שייגמר המלאי שלה אז נזכה לראות מאליבו חדשה בגרסה מוזלת (נראה לי גרסת ה-2.5 האטמוספרית).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המאליבו החדשה נראית מעולה! הרבה מאוד מכונית במעט כסף יחסית.

לפני כ-4.5 שנים נהגתי על המאליבו LTZ עם מנוע 3.6 אטמוספירי, היה נחמד, סופסוף יש מנוע טורבו!

"גיא משברולט" השארתי לך הודעה פרטית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
המאליבו החדשה נראית מעולה! הרבה מאוד מכונית במעט כסף יחסית.

לפני כ-4.5 שנים נהגתי על המאליבו LTZ עם מנוע 3.6 אטמוספירי, היה נחמד, סופסוף יש מנוע טורבו!

"גיא משברולט" השארתי לך הודעה פרטית.

עניתי :lol:

• תוכן חדש...