Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מ: Cartube

די ברור למה המחיר שלה פתאום תחרותי לשוק הפרטי.

מאז שיש "ג'יפונים" ב-160,000 שקלים, וכולם במדינה הזאת מחפשים פוזה, לא פלא שסגמננט המשפחתיות הגדולות צנח. עיקר המכירות בעבר היו לליסינג ושווי שימוש לכלי רכב כאלה גבוה יחסית לכם מעדיפים מכוניות זולות יותר בליסינג.

ג'נרל מוטורס עוברת מהפכה ומציעה היום דגמים חדשים ואטרקטיביים מבעבר, מנועים מתאימים יותר לישראל, גירים אוטומטיים מתקדמים יחסית, רמת אבזור גבוהה, איכות חומרים שאינה נופלת לרוב מהאירופיות המקבילות (חוץ מהבד המעפן בדשבורד של הקרוז ...). אני לא חושב שהם צריכים לייבא את הקמארו ולמכור ב-250,000 ש"ח כי למכור 10 מכוניות בשנה זה לא משתלם, את השברולט וולט חייבים כי זו אמירה הרבה מעבר למכונית עצמה, את האימפלה בטוח יביאו (זו קאדילק XTS עם סמל שברולט ותעלה משמעותית פחות). אבל מה עם ביואיק ?! יש להם ליין סוף הדרך ולארץ מביאים רק את הלה-קרוס (המצויינת בפני עצמה), מה עם ביואיק וראנו היפה ? מה עם הביואיק ריגל החזקה (כן, אני יודע שזו אופל אינסיגניה עם גריל וסמל של ביואיק ... בדיוק בגלל זה !), מה עם האנקור החמוד ??? תנו גז שם ב-UMI, תביאו קצת יותר אמריקה מאשר קוריאה ...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'נרל מוטורס עוברת מהפכה ומציעה היום דגמים חדשים ואטרקטיביים מבעבר, מנועים מתאימים יותר לישראל

מהו מנוע מתאים לישראל? ומהו לא מתאים? איך זה נקבע? ואילו מנועים קיימים לא מתאימים לישראל?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המחיר נמוך יחסית למפרט הטכני. אין מה להתווכח בכלל.

אבל בכל זאת, לא מת על אמריקאיות, תמיד יש לי מחשבות כאלה שהן לא איכותיות.

פורסם
על דבר אחד כולם יסכימו. הלוק המרשים והכבד של שברולט מאליבו משאיר את יתר ה''מלוכסנות'' הרבה מאחור...

דווקא על הדבר האחד שהוא עניין של טעם, אתה חושב ש"כולם" יסכימו? :roll:

פורסם

גיא, בעיית המנורות הבלתי ניתנות להחלפה, נפתרה בדגם החדש? או שהצרפתים קיבלו שכל לפני האמריקאים:roll: ?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
לי יש.

1.מדוע אינכם מייבאים את הקמארו למרות שציינתם את הכוונה בפרסומים רשמיים שלכם לפני למעלה משנה?

2.האם כמויות הקמארו והקורבט ביבוא אישי לא שכנעו אתכם שהגיע הזמן "לפתוח את הראש" ולהתחיל לייבא מכוניות ספורטיביות?

3.האם יש סיכוי לפגוש את שברולט SS בישראל?

4.מה התוכניות לגבי האימפלה החדשה?

תודה.

"גיא משברולט",

ראיתי שהתייחסת לשאלות אחרות בנושאים שיווקיים שעניינו אותך, כמו קרוז 0 ק"מ ורמות גימור של המליבו.

ממני התעלמת.

כנציג UMI בפורום, זה לא מכובד. גם אם קרוז עם 0 ק"מ היא לא נושא השאלה שלי.

חלק משירות לקוחות ראוי הוא מענה בזמן אמת, גם אם התשובה לא תואמת את רצונו של הלקוח.

לתשומת לבך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שמרון, יה נודניק, למה ת'שואל שאלות משעממות בפורום רכב?!

תנסה שאלות מתוך הקטלוג (עד עמוד שלוש, מי היה הנשיא הראשון - חיים ויצמן סטייל).

ברצינות אדון שברולט, כאן אנחנו מתברכים בזכות לשמוע דברים מפי הסוס, מה שמודפס בקטלוג אנחנו (החרוצים שבינינו) יכולים למצוא לבד.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
"גיא משברולט",

ראיתי שהתייחסת לשאלות אחרות בנושאים שיווקיים שעניינו אותך, כמו קרוז 0 ק"מ ורמות גימור של המליבו.

ממני התעלמת.

חלק משירות לקוחות ראוי הוא מענה בזמן אמת, גם אם התשובה לא תואמת את רצונו של הלקוח.

לתשומת לבך.

השגת אותי והוצאת לי את המילים מהפה!

ובאמת, אדון שברולט, דבר ראשון שלמדתי על שרות לקוחות זה ״שאין תשובה״ זו התשובה הכי גרועה.

עדיף היה לך אם היית עונה תשובה מכובסת ללא כל חידוש מאשר להתעלם לגמרי מהשאלה.

אופן פעולתך משאיר לי רושם מאוד שלילי עליך ועל פועלך בפורום.

אנשי מכירות חסרי תוכן יש לנו לא מעט, חשבתי שתפקידך שונה. טעיתי..

אגב, אם אין לך תשובה אז גם תשובה בסגנון: ״כרגע אין לי מידע בנושא, אבדוק ואחזור אליך עם תשובה״, היא תשובה מצויינת.

כנראה שאתה צריך עוד ללמוד דבר או שניים בשרות לקוחות.

יום טוב

פורסם

אני עובר על כל השרשור כדי לחפש את התשובות של גיא על השאלות של שמרון .

כנראה שגם השנה כמו בכל השנים הקאמרוים והקורבטים יגיעו ארצה דרך סוכני היבוא האישי הפזורים ברחבי הארץ .

כנראה שב umi מעדיפים למכור את מיטב התוצרת הקוראנית מאשר את פאר היצירה האמיתי וחבל כמבחינת תמורה לכסף אין כמעט מתחרות לקורבט על גרסאותיה וכנל לקמרו. במדינה שמצבה הכלכלי הוא מן בועת פלא יחסית לעולם ונמכרות פה לא מעט מכוניות ספורט וספורטיביות גם במחירים גבוהים הגישה הזקנה הכבדה והמיושנת הזאת פשוט לא מובנת.

תראו מה קרה לאופל מאז ששלמה סיקסט לקח אותם ...ישנים בעמידה שם ברחוב פלטין.

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אהלן,

לאחרונה הסתכלתי קצת בסגמנט המנהלים על הרכבים וצדה את עיני המאליבו החדשה.

הרכב עם 260כ''ס, מאובזר בצורה מאוד מרשימה, ומחירו סביר בהחלט לקטגוריה 175,000ש''ח.

האם יש קאטצ' כלשהו? או שפשוט היבואן החליט להחדיר את הרכב לשוק בעזרת מחיר נמוך?

אריאל

לדעתי שברולט פשוט רוצים לעשות חבילה אטרקטיבית בפני הגרמניות שמחירן גבוה משמעותית.

פורסם
לי יש.

1.מדוע אינכם מייבאים את הקמארו למרות שציינתם את הכוונה בפרסומים רשמיים שלכם לפני למעלה משנה?

2.האם כמויות הקמארו והקורבט ביבוא אישי לא שכנעו אתכם שהגיע הזמן "לפתוח את הראש" ולהתחיל לייבא מכוניות ספורטיביות?

3.האם יש סיכוי לפגוש את שברולט SS בישראל?

4.מה התוכניות לגבי האימפלה החדשה?

תודה.

הקאמרו עדיין נבחן אנו מאמינים שנראה בישראל בשנה הקרובה

האימפלה צפויה להגיע לישראל בקיץ הקרוב

פורסם

מחכה בנרות כבר לשבת ברכב ולילחוץ על הדוושה שמאיצה.

ראיתי את הרכב באחת התצוגות בארץ - מרשים מאוד.

יש בסוכניות התעניינות גבוהה לרכב- עדין לא הוצג באולמות התצוגה וכבר יש הזמנות.

הדעה שלי לגבי הקמרו והקורבט שליבואן לא משתלם להביא את הדגמים.

הביקוש לא גבוהה מספיק ובטח שמחירי היבוא אישי נמוכים משמעותית.

אמורה להגיע גם האמפלה החדשה לאולמות התצוגה עם נתונים מעולים.

שוב זאת רק הדעה שלי.

רז.

פורסם
"גיא משברולט",

ממני התעלמת.

לתשומת לבך.

עניתי עכשיו.

לא הכל ניתן לענות תוך דקה, מצטער

• תוכן חדש...