Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפשרה והיווצרות קרח במקרר SHARP 4 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

היום במקרה אחד מבני המשפחה העיר לתשומת ליבי עניין במקרר שלנו.

המקרר הינו מחברת SHARP, 4 דלתות מדגם SJ-S5509-BK מייבוא של ראלקו מקורי כמובן ( הדגם הבכיר בסדרה )

מה שקורה וכמו שתוכלו לראות בתמונות, במקפיא התחתון, הבנוי מ 2 דלתות, בחלק מהמדפים נוצרת שכבת קרח, בחלק מהמקומות עבה, בחלק לא, נאמר לי שזה עלול להצביע על בעיה כלשהי במנגנון ההפשרה?

חשוב לציין כי את המקפיא התחתון אנו פותחים פעם ביום... וגם, לא תמיד, ככה שמבחינת קירור אין סיבה שתחדור לחות מוגזמת לשם.

אולי זה קשור בטמפ'? למי שמכיר, הבנתי שאמור להיות הפרש סביר כלשהו בין המקרר העליון לבין המקפיא ואם ההפרש גבוה מדי או לא סביר, זה עלול לגרום לבעיות או סתם לאמץ את המקרר, במקרר העליון הטמפ' הינה 4 מעלות ובמקפיא , 21- . לפי מה שהבנתי זה אמור להיות 3 במקרר העליון ו 18- במקפיא במצב תקין?

אשמח לדעת ממישהו שאכן מכיר את סדרת המקררים, לבדוק צלוחית מאחורה? לבדוק האם יש שם מים? לכלוך? סתימה?

*** או שאולי זאת הלחות מהיום הראשון שבו הוכנסו כל הדברים וזה פשוט הצטבר במקפיא ומה שצריך זה להוציא, לנקות ביסודיות ולהחזיר הכל ואז לבדוק שוב פעם?

זהו מקרר לא זול בכלל ולכן, האם כדאי בכלל ליצור קשר עם שירות הלקוחות של ראלקו? ( עדין באחריות, המקרר בן 5 חודשים בקושי ).

תודה מראש :)

IMG_2081.JPG

IMG_2076.JPG

IMG_2077.JPG

IMG_2078.JPG

IMG_2079.JPG

IMG_2080.JPG

פורסם

בבית של הוריי מקרר דומה (וגם מייבוא של ראלקו), אין הצטברות קרח ומכאן אני מסיק שהמצב שלך אינו תקין.

אצלנו זה 3 ו -18, אבל אני לא מאמין שזה מה שעושה את הבעייה.

צור קשר עם השירות. אולי מדובר בתקלה מוכרת ובכל מקרה חשוב שיהיה תיעוד לתקלה אם היא תימשך לאחר תקופת האחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי זה יעזור:

http://www.mako.co.il/tv-yetzata-tzadik/s3-articales/Article-d3892be279c8931006.htm

התקלה: גומייה משוחררת

למה זה קורה ואיך מזהים? ככל שחלל המקרר אטום פחות – המקרר "יתאמץ" יותר לקרר אותו. אם המקרר נראה לנו תקין אבל הוא פשוט מקרר טוב פחות, או אם נוצר הרבה קרח במקרר – עשו את הבדיקה הבאה: קחו פיסת נייר דקה והכניסו אותה בין הגומייה לדלת, עברו סביב סביב על דלת המקרר ובדקו – כשהדלת סגורה צריך להיות קשה להזיז את הנייר. אם במקומות מסויימים הנייר חופשי – סימן שהגומייה לא צמודה טוב. שימו לב שיש להקפיד לנקות את הגומיה משאריות שומן ולכלוך.

פורסם

מנגנון ההפשרה לא משפיע על ההצטברות כפי שאתה מתאר אוצה.

זה נוצר כתוצאה מאיטום לקוי שגורם לכניסת אוויר ולחות ומשם גם הקרח.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה רבה על התגובות, ואכן, החזרתי את הטמפ' כפי שאמורות להיות בהמלצת היצרן , 3 ו 18-.

כמו כן, אני אעשה ניקיון של המדפים לגמריי ואחזיר הכל נקי ויבש, ואבדוק שוב את המצב כעבור חודש חודשיים.

• תוכן חדש...