Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו ה"מת לחיות" האהוב עליך?  

48 הצבעות

1. 1. מהו ה"מת לחיות" האהוב עליך?

• מת לחיות 1 (מגדל נקטומי)
    • מת לחיות 2 (מטוסים מתרסקים בערב חג המולד)
    • מת לחיות 3 (פיצוצים בניו יורק ומטילי זהב שנעלמים)
    • מת לחיות 4 (מישהו זוכר מה היה שם?)
    • מת לחיות 5 (דרמה משפחתית במוסקבה)

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הראשון, כי גם הסרט היה טוב וגם המשחק מחשב שיצא עליו היה טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השלישי עם סמואל ל. ג'קסון ללא ספק, אחד מסרטי האקשן הכי טובים שראיתי.

הרביעי היה נחמד אבל לעומת הקודמים היה נפילה גדולה, אני מאמין שגם החמישי יהיה כזה - אם כל הצער שבדבר לברוס ויליס כבר נגמר הסוס. :-(

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם לדעתי הראשון והשלישי היו מעולים.

את השלישי הייתי נוהג לראות מדי שבוע כשהייתי קטן, זוכר כמעט כל ציטוט ממנו 8)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

ראיתי את החמישי (החדש שיצא) אכן מאכזב, לא יודע על מה להצביע במדוייק שאכזב אותי אבל לא להיט, יש אקשן, הרבה אפילו, מכוניות, יריות וכ׳ו... אבל עדיין זה לא סרט שאני אצא ואגיד ״וואוו״

לדעתי גם הראשון והשלישי לוקחים בגדול.

פורסם
השלישי עם סמואל ל. ג'קסון ללא ספק, אחד מסרטי האקשן הכי טובים שראיתי.

הרביעי היה נחמד אבל לעומת הקודמים היה נפילה גדולה, אני מאמין שגם החמישי יהיה כזה - אם כל הצער שבדבר לברוס ויליס כבר נגמר הסוס. :-(

הרביעי נחשב להיט בקרב הסעודים, הסינים ושאר ההקרים. זה בגלל הרעיון של להפיל את "המערכת" על ידי מיחשוב.

אפרופו סרטים בהמשכים. לפי דעתכם, איזה סרט של ספיידרמן היה המוצלח ביותר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הרביעי הוא פשוט עלילה שלא שייכת לעולם של מת לחיות,

סתם שירבבו לשם את ברוס.

הראשון, בלי מתחרים. הנבל הכי מוצלח, כמה רמות מעל לשאר.

כמה סצינות נהדרות כגון המפגש הראשון ביניהם,

כשברוס לא יודע שהוא נתקל בראש הכנופיה.

או: העובדה שברוס והשוטר המסייע בקשר

לא רואים זה עד זה עד לסצינת הסיום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

החמישי מספק אקשן במנות גדושות לצד הומור ברוס ויליסי משעשע, אלא שאיכשהו הוא איבד כיוון. בסרטים הקודמים הוא נלחם בכולירות אמיתיים, עכשיו הוא סתם מתקוטט עם חבורת רוסים שסוחרת באורניום מועשר, תוך שהוא מרסק שלל מרצדסים ונוסע עם בנו במייבאך שנגנבה מקווקזים. באותה מידה היה אפשר לצלם את זה באחת השכונות של נתניה.

מבחינתי אפשר לראות אבל אפשר בהחלט להמתין עד שיגיע לטלויזיה.

לאחרונה היה ביס מרתון סרטי מת לחיות. הקלטנו את כל הרביעיה וכרגע נותר לנו לצפות רק ברביעי.

הראשון נחמד ובעיקר מעניין לראות איך בשנת 87' עוד התלהבנו מצעצועים כמו מסך מגע או טלפון נייד.

השני לדעתי מרתק, על אף שברור מעבר לכל ספק שלפחות חלק מהדברים שהוא עושה שם אינם יכולים להתקיים במציאות. וכמובן, אותה סצנה בלתי נשכחת שבה האפרו אמריקאי ההוא נשאב למנוע של הג'מבו.

השלישי... בסדר. יותר מידי חידות ותסבוכות.

הרביעי - כולם נהיו שם חננות הייטק. לעזאזל, מה קרה למכות של פעם, כמו שהיה בשכונה כשהיינו ילדים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קשה לחדש לנו היום, הגענו למעין רוויה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כולם בסדר, מעדיף את הגרסה עם מסטרויאני.

את הרביעי לא זוכר. על מה זה?

אבל הכי אהבתי שסטיב אוסטין נלחם עם איש ביוני אחר וכשהוא נלחם נגד מעין טנק רובוטי.

הייתי רוצה חולצת סטיב אוסטין.

פורסם

עשיתי מרתון מת לחיות לפני כמה חודשים והראשון פשוט מעולה, גם בסטנדרטים של היום. האחרים פחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצטרף לדעת הרוב - הראשון אדיר ומהנה באותה מידה, כמו ב1980 ומשהו, כך גם כיום(ויצא לי לבדוק את זה לאחרונה בהשלמת חורי תרבות לבת זוג).

• תוכן חדש...