Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי האוף היקרים!

חיפשתי בגוגל אבל אין תשובה חד משמעית.

בעבר לא היו לי בעיות עם זה אך היום אחרי שהרצתי משחק רשת בלפטופ כשהגלקסי 2 מחובר כמודם וואי-פיי (שיחסית למשחק כזה כבד באינטרנט זרם די יפה) האינרנט מסרב להתחבר.

ניסיתי כבר לעבור מוואי-פיי ליו.אס.בי וזה לא עוזר.

באבחון תקלות מודיע שאין חיבור לשרת DNS, בפלאפון הכל רץ מצויין (משם אני גם רושם שורות אלו).

אשמח לדעת אם זה באמת כך ומה אפשר לעשות בהתחשב בכך שאני משלם סכום לא קטן כל חודש על חבילה עם אינטרנט ללא הגבלה לנפח ומהירות.

תודה!

פורסם

בודק עכשיו אצלי, עם אייפון 4 בסלקום...

עריכה: עובד. לאט כמו שהאינטרנט של סלקום תמיד עובד, אבל עובד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא חשבתי על אפליקציות לחסימה, תודה.

בכל מקרה זה נראה לי הזוי שאני צריך לחפש אפליקציות למרות שאני משלם להם בערך כפול מכל אחד אחר כיום והדרישה העיקרית שלי מהחבילה הייתה האינטרנט.

העניין שגם אצלי עבד, עד שהרצתי משחק, כנראה שככה עולים על זה, כשרואים שיש טראפיק ממש גבוה בזמן קצר יחסית.

אבדוק מחר אפליקציות.

תודה רבה ולילה טוב!

פורסם
אני משלם להם בערך כפול מכל אחד אחר כיום

אז למה לעשות את זה? יש סיבה מיוחדת?

שוק שירותי הסלולר היום כל כך פתוח ומלא אופציות זולות אחרות, שאין לי מושג למה להתקע עם סלקום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כי בנתיים אני רואה את החברים שלי מתלוננים על בעיות עם החברות החדשות וגם אף אחד מהם לא מבטיח לי כזו חבילת אינטרנט.

גם איפה שאומרים שהם מספקים שירות במחיר אפסי "בשימוש הגיוני וצודק" הפיכת המכשיר למודם היא כבר לא כלכך הגיונית מבחינתם.

אני צורך המון אינטרנט יחסית לפלאפון, המון בקטע שכשהתקשרו אליי מחברות אחרות ושמעו איזה נפח אני מבקש אמרו לי שאין להם חבילה שתתאים לי כי הם מתחילים להגביל מהירות אחרי נפח מסויים.

לי אין בעיה לשלם יותר כל עוד אני מקבל את האינטרנט שלי.

עד היום לא היו לי בעיות כאלה איתם (עד היום לא ניסיתי לשחק Planetside 2 על האינטרנט שלהם) אבל בהחלט הורדתי סרטים ולא רק.

פורסם

כך זה גם באורנג'. כשרכשתי את האייפון 4S שלי וניסיתי להפעיל את האופציה של המודם למחשב,

קבלתי הודעה שמצריכה אותי להתקשר למפעיל הסלולארי שלי ולבקש מהם לפתוח לי את האפשרות.

כך עשיתי, ותתפלא או לא - אשכרה חוסמים בפנינו את זה וצריך לבקש כדי שיפתחו. נסה גם אתה להתקשר לסלקום.

אגב, מה הדרישות שלך מהחבילת אינטרנט שלך? לפני כמה חודשים היה לי 20GB לחודש, במחיר לא בשמיים,

אבל אחרי זמן מה הבנתי שאין לי צורך בכמות כזו וירדתי לתחתית הבאר - 5GB.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תוריד pdanet

לפלאפון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוזר בעיני.

נסיוני עם 3 חברות - הוט, גולן ואורנג' הוא שאין שום בעיה להשתמש בטלפון כמודם (USB או אלחוטי). זה גם נוגד את הוראות משרד התקשורת, המחייב ניטרליות רשת, כלומר אוסר על הפרעה מכוונת על ידי הספק לחיבור כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כך זה גם באורנג'. כשרכשתי את האייפון 4S שלי וניסיתי להפעיל את האופציה של המודם למחשב,

קבלתי הודעה שמצריכה אותי להתקשר למפעיל הסלולארי שלי ולבקש מהם לפתוח לי את האפשרות.

המצב באייפון שונה מהמצב באנדרואיד - באייפון הפיצ'ר של personal hotspot הוא תלוי מפעיל, כלומר שהמפעיל הסלולארי יכול לחסום את הפונקציה הזו בטלפון שלך. באנדרואיד אין חסימה שכזו, ובישראל למפעילים אסור לחסום אפשרות שיתוף אינטרנט, כיון שזה פוגע בניטראליות הרשת.

פורסם

הניסיון שלי עם אנדרואיד הוא שהם לא חוסמים. אני משתמש די הרבה במכשיר כמודם לנייד ואין שום בעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מוזר בעיני.

נסיוני עם 3 חברות - הוט, גולן ואורנג' הוא שאין שום בעיה להשתמש בטלפון כמודם (USB או אלחוטי). זה גם נוגד את הוראות משרד התקשורת, המחייב ניטרליות רשת, כלומר אוסר על הפרעה מכוונת על ידי הספק לחיבור כלשהו.

מעניין, דווקא הוט מעולם לא הסתירו את זה שאינם מאפשרים tethering.

רשמית במצב כזה הם בולמים את המהירות ל-64K, בפועל זה פשוט קופא.

כך לפחות היה אצלי בחצי שנה שהייתי איתם, והבנתי שגם אצל אחרים.

פורסם

משהת"ק עלה עליהם מהר מאוד, ובני השתמש ב-WiFi tethering של הוט משך תקופה קצרה. מכל מקום - הקו שבו נעשה שימוש ב-WiFi tethering נוייד בהמשך לגולן, ובגלל בעיות בביצוע שיחות (לא היתה בעיה בגלישה) - נוייד לאחרונה ל-012, ובשתי החברות אין כל בעיה, יש גלישה במהיכות 4-6 מס"ש (במכשיר שמגבלתו התאורטית 7.2 מס"ש). אני משתמש ב-tethering פיזי באורנג' (המכשיר שלי הוא BB עם מערכת הפעלה 5, שאינו תומך ב-WiFi tethering) וגם לי אין שום בעיה בשימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני קניתי את האייפון לפני מספר חודשים ורציתי להשתמש בו בתור מודם למחשב הנייד, הסתבר לי שאני צריך לשלם על זה לאורנג' כמעט 20 ש"ח בחודש (רק כדי להפעיל את האפשרות להשתמש במכשיר בתור מודם).

אומנם מצאתי מאז פתרון אחר, אבל ממש בקרוב אני אתנתק מהגנבים האלה ואעבור סוף סוף לחברה אחרת (העדפתי לחכות כמה חודשים עד שיגמרו צירי הלידה של גולן).

פורסם
אין יותר טוב מניסוי עצמי - יש לאנדרואיד המון אפליקציות לביטול/עקיפה של הדבר הזה. תנסה אותן ותראה אם המצב משתנה.

אילו אפליקציות? ייתכן שפלאפון עושים לי תכסיס דומה

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...