Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עולי ברה״מ הם הרבה יותר מ-5 המנדטים שליברמן קיבל(וגם בהם זה לא רק ״רוסים״) ורובם דווקא מצביעים למפלגות אחרות.

חלק ענק מה-״רוסים״ שאתה מכליל הם בכלל עולים ממדינות כמו:אוקראינה,בלרוס,מולדובה,ליטה,לטביה,אוזבקיסטן ועוד... ולמרות שהם דוברי השפה הרוסית הם לא רוסים!!! בדיוק כמו שלא כל המזרחים הם מרוקאים.

כל הדרך ברוב השרשורים שקשורים לפוליטיקה אתה משחק אותה איזה איש שמאל נאור! ובסוף משאיר רפש גזעני שסותר את כל הדעות שלך בפורום.

ולא, אני לא מתכחש לזה שיש תופעה של הדברים שציינת אבל זה לא כולם! ולא רק תומכי ליברמן! ולא רק רוסים! מרשה לך להוסיף מסריחים.

אההה ואין ספק שה-״רוסים״ עובדים רק אצל רוסים. ואתה גם בטח חושב שאבא שלך הקים את המדינה ואנחנו באנו להרוס אותה, נכון?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אני עליתי ארצה ב-1991.

אני עדיין רואה אנשים שלא מסוגלים להשתחרר מהמנטליות הרוסית לא מתערבבים בכלל האוכלוסיה, נותנים לילדים שנולדו בארץ שמות גלותיים ובוחרים בפוליטיקאי הרוסי הבכיר היחיד שנשאר רק כי הוא רוסי.

אני די בטוח שחלק גדול מאותם 5 מנדטים של ליברמן מגיעים מהם + 2-3 מנדטים שהוא יקבל בבחירות הקרובות משאר האוכלוסיה כי הוא יצא "גבר" מול החרדים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

קשה מאד להעריך את תוצאות הבחירות הבאות, וכיוון שקיומה של הקואליציה תלוי ב-1-2 ח"כים, ובבחירות האחרונות ראינו כי הרכב הכנסת משתנה כמעט מהקצה עד הקצה על חודם של קולות בודדים. דרך אגב, זו הסיבה שכל כך חשוב לא לוותר על הזכות להצביע.

כימאי - אני לא מכיר את הדמוגרפיה של יוצאי ברה"מ (לשעבר). האם הם נותרים סגורים בתוך הקהילה? כנראה שהדור של בני ה-40-50 עדיין התחתנו בתוכה, ולו כיוון שאלה האנשים שהיו בחברתם כאשר היו בני 15-25. אבל, עדיין, אני מקבל מאנשים כאלה הרמות גבה כאשר אני (יליד הארץ, בן להורים ממערב אירופה) מספר שאני נשוי לאשה (ילידת הארץ) בת להורים יוצאי מרוקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בו נעשה חישוב: העליה של שנות ה-90 זה בסביבות המיליון איש, שזה יוצא 28,5 מנדטים בחישוב של 35 אלף קולות למנדט. עכשיו בו נוריד 30% שלא מצביעים, עוד 30% ילדים, ונשארנו עם 11,4 שאפילו כאן 5 מנדטים זה לא רוב.

מבין המכרים שלי אין אף אחד צעיר שהצביע ליברמן, רובם ליכוד או כחול לבן.

כמו שיש אוטואנטישמיות, לך יש ״אוטורוסיות״...

- החרדים מצביעים למנהיגים שלהם כי ככה אמרו להם.

- הערבים כנ״ל.

- חלק גדול מהמזרחים מצביע ליכוד כי ביבי מלך ישראל ומבחינתם יש רק ליכוד.

אז מה שונה ב3-4 מנדטים שליברמן מקבל מהאוכלוסיה שלו?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
בו נעשה חישוב: העליה של שנות ה-90 זה בסביבות המיליון איש, שזה יוצא 28,5 מנדטים בחישוב של 35 אלף קולות למנדט. עכשיו בו נוריד 30% שלא מצביעים, עוד 30% ילדים, ונשארנו עם 11,4 שאפילו כאן 5 מנדטים זה לא רוב.

בחישוב הזה חסרים עולים מבוגרים שמהווים חלק גדול ממצביעי ליברמן ולחקם הלכו לעולמם ב 30 השנים שחלפו מאז העליה. זו אולי הסיבה שהפעם קיבל פחות קולות מבעבר.

פורסם

צודק. אבל זה רק מראה שהדור החדש כן משנה כיוון ולא רץ להצביע ליברמן כי הוא מייצג רוסים.

בנושא הבחירות: מישהו יכול להסביר לי למה גנץ צריך את לפיד הגולם הזה? למה אי אפשר להודות בטעות ולזרוק את ניסנקורן מהמפלגה? איך בדיוק איחוד עבודה מרצ עוזר להוריד את ביבי מכס המלוכה?

פורסם

לגבי 30% שאינם מצביעים - זה לא רק "רוסים" כך שחישוב המנדטים מתאזן.

לגבי העבודה ומרצ - מישהו נלחץ ומחסל את המפלגה.

לגבי גנץ ולפיד - לא בלתי הגיוני מבחינת מניעת אבדן קולות. שלא לדבר על כך שכנראה שיש ללפיד בסיס מצביעים נאמן לא מבוטל.

וה"מזרחיים" המאמנים חביבי - הם עדיין שונאים את ה"מערך" (להזכירכם, התפרק לפני 35 שנה) ויצביעו למלך גם אם הוא מכריז שהם משעממים. לא מעט אנשים מתייחסים להצבעה כמו לקבוצת הכדורגל אותה הם אוהדים, ולא משנה מה היא עושה ואיך מתנהגים מנהיגיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שברור לי הוא שביבי לא יהיה מוכן לוותר על כס המלוכה גם במחיר של בחירות עד אינסוף. במידה ומשלימים עם העובדה הזו נשארת שאלה אחת: האם יש סיכוי לממשלה חילונית ולא דתית סחטנית שרוצה לגרור את המדינה למדינת הלכה?

פורסם

אני לא בטוח שהוא ירצה זאת. יש שם איזה יחסי אהבה שנאה הזויים, ויתכן שליברמן יחשוב שלחץ לפיטורי נתניהו יזיק לו בבחירות הבאות. וכמו שנתניהו מתנהג - זה יכול לקרות בינואר 2020.

פורסם

סיכוי לא רע בכלל שזה יקרה.

call to arms של ביבי + עדר מעריצים שיעשו הכל בשביל להגן על הגרסה הישראלית של פוטין + מצביעים שרוצים לעשות דווקא "לשמאל".

פורסם
במידה ותוצאות בחירות ספטמבר יהיו דומות לבחירות אפריל ליברמן יוכל לכפות על ביבי להתפטר.
לא חושב.

לדעתי כל המשחק הזה היה מתואם מראש בינהם.

בתקווה בסוף המשחק הזה תבוא ניידת ותיקח את שניהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההורים שלי עלו בשנת 1990 לארץ מברה״מ. הם היו בני פחות מ-30. אבא שלי שירת שרות מלא של שלוש שנים + מילואים כל שנה עד גיל 50. מדבר עברית שוטפת כמובן והוא רופא מעורך. יש פנסיה טובה בעתיד, נכסים שונים. הם מסודרים ומאוד מאושרים בישראל.

עדיין מצביע לישראל ביתנו. לך תבין...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...