Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת שאלה מעניינת אם התוצאה תהיה זהה. הרי היה אפשר לעשות כל מיני דברים בשביל למנוע את ההליכה הנוספת לבחירות, אבל ההתעקשות של ביבי על מקומו לא איפשרה את זה. השאלה היא האם הציבור שלו רואה מבעד לזה, או ממשיך לעצום עיניים ולצעוק "בי-בי! בי-בי!".

מהמעט שאני רואה הציבור שלו צועק יותר חזק. העניין הוא שכנראה שביבי שרף את הגשר לליברמן כבר לפני די הרבה זמן ותרגיל שר הביטחון מוטט אתו לחלוטין, יהיה לו קשה מאד לגייס אותו לקואליציה עתידית (כתבתי קשה, לא כתבתי בלתי אפשרי. הרי, בסופו של דבר, politics make strange bedfellows.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

לא יאמן. מקווה שיקרה משהו בליכוד וישחררו את נתניהו להתעסק בענייניו. כל כך הזוי שמדינה שלמה תלויה באויר על גחמות של איש אחד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תשמע, יש שם כל כך הרבה כלומניקים שהוא גייס לטובתו, ואינם יכולים להשתחרר מהסינור שלו כי במקרה הטוב ישלחו לביתם ובמקרה הרע ישבו בתא השכן. אז לא יהיה קל להפטר ממנו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני האחרון שיסנגר על ביבי (או יצביע לו), אבל לטעון שאילו הוא היה זז הצידה הכל היה מסתדר זה קצת חלומות באספמיה.

קודם כל, באותה מידה שהוא יכול היה לזוז הצידה, גם כחול לבן יכלו לרדת מהעץ של "רק לא ביבי" ולהכנס איתו לממשלה בתנאים כאלו ואחרים. מוזר לי שבכל השיח התקשורתי שוכחים שיש שני צדדים למטבע הזה.

שנית, אני לא מאמין שקואליציה כזאת הייתה מחזיקה מעמד גם אם הייתה מצליחה להתגבש - יש לזכור שכחול לבן היא בעצם שלוש סיעות שונות עם אידיאולוגיה שונה (גם אם יש תחומים שבהם יש חפיפה, אני חושב שרב השונה על הדומה) ואני לא חושב שהיה קל יותר לנהל קואליציה של ביבי-גנץ-לפיד-יעלון מאשר קואליציה של ביבי-סמוטריץ-דרעי-ליצמן-ליברמן. במקרה הראשון מספיק שאחד מהם שובר את הכלים כדי לגרום לקריסת הקואליציה, במקרה השני היה יכול להיות באפר מינימלי כלשהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתי הבחירות האלה יהיו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מוזר לי שבכל השיח התקשורתי שוכחים שיש שני צדדים למטבע הזה.

כן, זה באמת מאוד מוזר. התקשורת ידועה בנייטרליות שלה ובכך שתמיד נותנת תמונת מצב אוביקטיבית.

מעניין מה יכול להסביר את זה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בחירות הבאות חייבים להצביע ליברמן.

אם ליברמן יתחזק ל-10 מנדטים הוא יכריח את ביבי להסכים לחוק הגיוס או יגרום לביבי להתפטר.

פורסם

שאתה אומר תקשורת, אתה מתכוון לישראל היום? מקור ראשון ערוץ 20? למי? לאתר וואלה שאישתו הייתה העורכת הראשית? למי, לויינט שהוא ניהל מו"מ בתיק 2000?למי אתה מתכוון? הדבר הכי נכון שאמר ליברמן, שישראל היום יותר גרוע מפרבדה מבחינת סיקור מוטה. תתעורר ותראה את המציאות ולא ססמאות של סוחר מזרנים

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
בחירות הבאות חייבים להצביע ליברמן.

אם ליברמן יתחזק ל-10 מנדטים הוא יכריח את ביבי להסכים לחוק הגיוס או יגרום לביבי להתפטר.

חייבים להצביע למשהו שהוא לא השותף הטבעי של ביבי. מספיק, שלא מחליפים שלטון כ"כ הרבה זמן הוא מאבד את הבושה ומתחיל להשתין מהמקפצה,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

למרות מה שקרה השבוע, קול ליברמן הוא קול חביבי.

התחושה שלי היא שביבי מנסה להנציח את ממשלת המעבר כבסיס למעמדו, והעימות עם ליברמן נועד לצורך זה.

פורסם (נערך)
כל קול שלא הולך לליברמן הוא קול לפח.
אם כבר, אז קול לליברמן זה קול לפח.

אני מאוד מחזיק מהבן אדם הזה, לדעתי הוא גאון, כי מי שלא עשה שירות צבאי מלא, וחירטט את דרכו להיות שר הבטחון, זה לא פחות ממטורף.

אבל האם אני הייתי מצביע לו?

לא.

כי בכל הקריירה הפוליטית שלו הוא לא עושה שום דבר מלחרטט, להגיד בבחירות את הדברים שסבתות רוסיות רוצות לשמוע, כאשר בפועל הוא לא תורם בכלום.

הדבר היחיד שהוא מנע (וגם לא מסיבות הנכונות, וגם זה לא בטוח), זה להנציח את הפוטין דמיקולו בשלטון.

לא מעניין אותי חוק הגיוס, יש יותר מדי חיילים בצבא גם ככה.

גם מפריעה לי הדרך שבה הוא מנע הקמת קואליציה, על ידי סחטנות שעולה מיליארדים למשלמי המיסים.

וגם אני לא שלם עם התוצאה. בעיני היה הרבה יותר נכון שהנשיא יטיל הרכבת קואליציה על ח"כ אחר, וחוסך בחירות חוזרות, שגם ככה התוצאה תהיה אותו חרטא, ועדיין ביבי ירכיב קואליציה (אולי זאת המטרה).

אבל היי, לא הוא משלם, אז למי אכפת.

בקיצור, לא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

+1.

הבן אדם לא מימש הבטחת בחירות אחת בכל הקריירה שלו (בלי נאמנות אין אזרחות, מוות למחבלים, חיסול החמאס, וכו'). חוק הגיוס לא מעניין אותו בשיט ומעולם לא עניין אותו (שום דבר הרי לא מנע ממנו להעביר אותו בקדנציה האחרונה, או בזו שלפניה או בזו שלפניה), מדובר באופורטוניזם נטו - הוא הבין שבלי לעשות מעשה דרסטי הוא פשוט ייעלם מהמפה הפוליטית, ומכיוון שפתאום אנשים שמעולם לא הצביעו לו שוקלים להצביע לו (כי משום מה הם חושבים שמעניין אותו משהו חוץ מהכסא עור צבי שלו) - מסתבר שזה עבד לו לא רע, מעניין רק אם זה יחזיק מעמד שלושה וחצי חודשים עד הבחירות.

• תוכן חדש...