Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
היה הרבה יותר נכון שהנשיא יטיל הרכבת קואליציה על ח"כ אחר, וחוסך בחירות חוזרות, שגם ככה התוצאה תהיה אותו חרטא, ועדיין ביבי ירכיב קואליציה (אולי זאת המטרה).

הבחירות החוזרות נועדו למטרה אחת בלבד - לשמור על התחת של ביבי. עוד 4 חודשי ממשלת מעבר, ועוד חודשיים עד הקמת ממשלה (אם זה יקרה) - ביבי הרוויח חצי שנה בראש הפירמידה. ואני בכלל לא אופתע אם יחזור על התרגיל שוב ושוב. הרי לא עניין אותו שום דבר חוץ מביבי נתנייהו. אבל כיוון שהוא בנה (בכשרון רב) סיעה של מלחכי פנכה (כדי להשאר רדיופוני) אין לו בעיה לעשות מה שבראש שלו. ועל זה הוא מקבל מחיאות כפיים מכל מיני מכורים שלא מבינים שהכל בא על חשבונם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הבחירות החוזרות היו קורות בכל מקרה, 74 חברי כנסת הצביעו בעד פיזור הכנסת, כלומר 74 חברי כנסת חשבו שאין אף מועמד אחר שיכול להרכיב קואליציה.

פורסם

לא.

74 חברי כנסת פוחדים מביבי או רוצים אותו אישית מכל מיני סיבות. חלקם דווקא כיוון שהוא חלש וסחיט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי דעתי הבחירות האלה מצויינות לביבי, כי בבחירות שהיו גוש הימין הפסיד בערך 4 מנדטים שלא עברו את אחוז החסימה.

אם לדוגמה בבחירות האלה הימין החדש היה מקבל את במנדטים האלה, אמנם ביבי היה צריך לחלק את העוגה ליותר חלקים, אבל מצד שני יכולת המיקוח של ליברמן הייתה יורדת דרסטית.

פורסם
למרות מה שקרה השבוע, קול ליברמן הוא קול חביבי.

התחושה שלי היא שביבי מנסה להנציח את ממשלת המעבר כבסיס למעמדו, והעימות עם ליברמן נועד לצורך זה.

אפשר להפוך את ליברמן למפלגה השניה בקואליציה של ביבי שיהיה מישהו בפנים שלא יתן לחרדים להשתולל עם הדרישות שלהם. ואם יהיה מספיק גדול, כאמור אפשר יהיה להשאיר את יהדות התורה בחוץ. אבל אם מפלגות ימין אחרות כולל ליכוד והחרדים יצברו יחד 61 מנדטים, זה כבר לא ממש ישנה כמה יש לו, נקבל ממשלה גרועה מאוד. הסקרים כרגע לא ממש רלוונטיים, כי יש בהם עדיין את הימין החדש עם בנט ושקד שכמעט בטוח שלא ירוצו יחד. העבודה בטח ממש מצטערים שלא נכנסו לממשלה, הם עלולים להימחק בבחירות אם לא יצטרפו למרץ.

פורסם

כן ליברמן לא ליברמן המדינה הולכת למיתון. חצי שנה לפחות בלי ממשלה, שר אוצר פופוליסט, בחירות מיותרות בעלות מיליארדים. כל מה שחסר זה מלחמה בקיץ. תוכנית המאה של טראמפ תהיה הדובדבן שבקצפת.

פורסם

התוכנית של טראמפ זה כדי להבטיח שהעניינים במזרת התיכון יישארו על אש קטנה, ולא יירגעו חו"ח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא.

74 חברי כנסת פוחדים מביבי או רוצים אותו אישית מכל מיני סיבות. חלקם דווקא כיוון שהוא חלש וסחיט.

שטויות. זה לא נכון אפילו ל-35 חברי הכנסת של הליכוד, בטח לא לכמעט 2/3 מהכנסת (תחת איזו קטגוריה נופל אחמד טיבי? כזה שפוחד מביבי או רוצה אותו מסיבות אישיות? או אולי בעצם הוא מנסה להגן על התחת של ביבי מפני היועמ"ש?).

אם 74 חברי כנסת באמת היו רוצים את ביבי, כבר מזמן הייתה קואליציה.

פורסם

השיקולים של חברי הכנסת הערבים לא ברורים לי, יתכן שכל שהם רוצים הוא לחבל במדינת ישראל. הרי הבחירות החוזרות משתקות את המדינה לעוד חצי שנה, שלא לדבר על כמה מיליארדי שקלים שיורדים לטמיון (כמה מיליארדים - בעיתונות הומדנים נעים בין 2 ל-5). אבל לגבי אנשי הימין ובעיקר הליכוד - נתניהו מפיל עליהם את חיתיתו, מי של יעשה את דברו יוקע כ"סמולן" ועתידו במפלגה לוט בערפל.

פורסם

אני לא בטוח כמה השפעה יש לו באמת מחוץ לתחומי הליכוד (שגם בתוכו יש לו מתנגדים הרי). לא נראה לי שיש מישהו באיחוד מפלגות הימין שחושש מנתניהו ובטח לא בישראל ביתנו (אלא אם כן הם כבר נחשבים שמאל, lol). אני חושב שאנשים מייחסים לו יותר השפעה ממה שיש לו היום בפועל, והקנדציה הבאה (אם לא יהיו הפתעות) תהיה האחרונה שלו, גם בתור יו"ר הליכוד וגם בתור ראש הממשלה.

פורסם

הרבה אנשים חשבו שזה יקרה בבחירות הקודמות, אבל זה לא קרה. מצד שני, הוא לא השיג את כל מה שהוא רצה. אז כולנו נשלם.

עדיין יש לו עדת מעריצים שמבחינתם הוא המלך\המושיע\זה שיגאל אותם מהאשכנזים.

פורסם (נערך)
כל קול שלא הולך לליברמן הוא קול לפח.

כל מי שבטוח שליברמן הוא כזה גבר, צריך לבדוק שניה את ההסטוריה שלו.

הבן אדם, על פני 22 שנות חיים בפוליטיקה, מעולם לא קיים שום הבטחה שלו (חוץ מזו בשבוע האחרון) ומעולם לא סיים קדנציה באף אחד מהתפקידים שקיבל. הוא מתפטר כפייתי, שלא עושה שום דבר חוץ מלפזר הבטחות, ואני בהלם איך הציבור הרוסי עדיין מספיק נאיבי לבחור בו כל פעם מחדש.

הצליח לטפס עד לתפקיד שר הביטחון, שנים הוא דיבר עליו ופינטז עליו, ומה עשה? כלום, כלום, ועוד קצת כלום! ואחרי כל הכלום הזה עוד העיז להתפטר.

אז פעם אחת הוא זיהה הזדמנות ועשה מהלך. זה הופך אותו לדבר הכי מוצלח בפוליטיקה הישראלית? כמו שהוא היה החור של הבייגלה כך הוא ישאר. הוא פשוט עשה את מה שהוא עושה טוה כל החיים שלו, וגרם לכל הכנסת להתפטר.

עוד קצת פרטים על העבר הפוליטי שלו במערכון הזה של שליין. אמנם ההגשה הומוריסטים, אבל הפרטים מדוייקים

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1180843392079031&id=262616020550099&_rdr

אני כל פעם נדהם איזה זיכרון קצר יש לציבור הישראלי. אבל הפעם באמת הגזמנו.

כל קול שהולך לליברמן תמיד היה בזבוז ותמיד ישאר בזבוז

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אתה מדבר על זיכרון קצר בקשר לליברמן, אבל מי שנהנה בעיקר מזיכרון הקצר של העם זה המלך ביבי. שקרן כפייתי, עם אלפי שעות וידאו מצולם של איך הוא מכריז על דברים שפשוט התהפך עליהם חודשיים אחרכך. הדוגמא הטרייה ביותר זו ההבטחה לא להעביר חוקים פרסונליים באולפן של חדשות 2, שפתאום הפך ל"דרישה קואליציונית מרכזית".

אם אזרח X צריך לבחור בין שקרן כפיייתי לבין שקרן כפייתי שמנסה להוריד מהכס את השקרן הכפייתי הראשון, אז מקווה שיבחר בשקרן כפייתי השני.

מגוכח, אבל לשם הגענו.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהוא גבר. אני חושב שהוא אופורטוניסט קשקשן ומושחת.

בחודשים הקרובים אני חושב שתהיה לו אפשרות לגרום לביבי להתפטר מתפקיד ראש הממשלה או לחילופין לצבור מספיק מנדטים בשביל להרכיב ממשלה עם ביבי ללא חרדים.

ולמה הציבור הרוסי הולך אחריו? מאותה סיבה שרוסים קונים במעדניות של רוסים, שולחים ילדים צברים לגן של רוסים, הולכים לעבוד רק אצל רוסים, מתחתנים רק עם רוסים ושאר דפוסי התנהגות גטו-גלותי שיש בארץ אצל חלק נכבד מהציבור הרוסי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...