Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יאללה, מחזיר את ההיתערבות שלי, זהות עוברת את אחוז החסימה בבחירות הקרובות :-).

תשמע, לא נעים, אבל מזמן רציתי להגיד לך שאתה יכול לעדכן את החתימה...

בלי קשר לביבי, באופן היסטורי בבחירות חוזרות למיניהן אחוז ההצבעה נמוך יותר. לדעתי זה יפגע בכולם במידה שווה, או במילים אחרות, לא ישנה כלום.

אחד מסימני השאלה פה זה "יש עתיד" - עד כמה הם יצליחו במהלך החודשים הקרובים לירות לעצמם ברגל עם כל מיני פליטות פה ועריקות (ועמידה יחד עם חד"ש בעצרת...)

אם ליברמן יצליח למנף את מה שעולל לשמונה מנדטים (נניח) הרי שתוספת המנדטים הזאת עלתה לכולנו... כמה? 3 מיליארד?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
עתידות:

האזרח החילוני הממוצע שוב לא יצא להצביע, שוב יחרד מה 16 מנדטים של המפלגות החרדיות, ושוב יתלונן על מר גורלו.

אין מה להיחרד, לפני 20 שנה ש"ס לבד עברו את המספר הזה.. אך כאמור ניתן להוריד אותו ל-14.

פורסם
התאריך הוא לא טוב לציבור החילוני.

הוא נופל על חופשת הסמסטר ואחרי רוב המבחנים באוניברסיטאות, מה שאומר שיהיו הרבה סטודנטים בטיולים בחו"ל שלא יצביעו.

מחזק, תאריך גרוע מאוד, שלישי מהחברה בה אני עובד בטיול חברה בגיאורגיה בתאריך הזה :-P

יום טוב גם לך

פורסם

אוגוסט היה גרוע הרבה יותר לחילונים.. גם החרדים התלוננו על התאריך שנבחר בסוף.

מה הסיכוי שבנט ופייגלין ירוצו יחד כדי לעבור את אחוז החסימה?

פורסם

השנקל שלי, הליכוד+כחלון (אם יהיה, זה טעון אישור מרכז הליכוד) יקבלו יחד 35. הרבה מצביעי כחלון לא יצביעו עבורו שוב אחרי שרץ בזרועות פתוחות לליכוד למרות ההצהרות. כמה ממצביעי הליכוד למרות ביבי לא יצביעו לו שוב כי הוא הוכיח שהכל אישי.

כחול לבן קיבלו חומר לקמפיין מדהים - ביבי ירד כל כך נמוך שאפילו הציע לעבודה לחבור אליו, הוא כמובן יגיד שזה היה תרגיל, בכחול לבן ובעבודה יתעקשו שזה אמיתי וימנפו את זה. בנוסף יהיה להם קל מאוד לשחק על הקטע שביבי הורס את הדמוקרטיה ושפועל רק מתוך אינטרסים אישיים.

נראה לי שמהלך טוב עבור הליכוד זה לצרף את שקד.

המרוויח הגדול כמובן ליברמן, יקבל עוד 2-3 מנדטים. אם הערבים יתאחדו הם יקחו איזה 12-13 מנדטים. מעריך שהחרדים יאבדו איזה 2 מנדטים.

קשה להגיד מה יקרה עם הכיפות הסרוגות, נחכה לראות מה יגידו בנט/שקד.

זהות שוב לא תעבור,

hwgeek - אני בעניין.

מה שבטוח זה שהמדינה רק מפסידה מכל זה.

אם ביבי היה זז הצידה היינו מקבלים ממשלה של 70-80 מנדטים בלי כל מיני טיפוסים קיצוניים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
זה המשפט הבעייתי -

ביטוח לאומי הוא לא ביטוח, הוא רק נקרא ביטוח. בפועל זה סתם עוד מס...

כשמסתכלים על איך מנהלים את תקציב הבט"ל, רואים שאין ממש קשר בינו לבין ביטוח. מדובר בייצור כלאיים בין ביטוח לפנסיה למשרד ממשלתי.

כשקוראים לזה "ביטוח" אז אפשר להסתיר קצת יותר טוב את נטל המס על האזרח הישראלי, עניין של מיתוג.

כשגרתי בישראל והתעצבנתי על השטויות האלו, חבר לימד אותי שיטה להתמודד (ולהתכונן לגיל הפרישה): "כל שקל שאני שם בכל קרנות השקר האלו - זה שקל שאני לא מצפה לראות יותר לעולם. אולי הוא יחזור, כנראה בתספורת גסה מאוד שתשאיר ממנו מעט מאוד, אבל אני בטח לא מתכוון לסמוך עליו". ממליץ לכם ליישם ולדאוג טוב טוב לריפוד לטוסיק של עצמכם (בטח ובטח כשמדברים על בט"ל, ארגון שכל התחזיות הפיננסיות צופות לו עתיד בעייתי ברמה התקציבית).

הכל מתוזמן ומתוכנן בשביל שהסטודנטים הסמולנים לא יצביעו.

פורסם

רגע רגע, עכשיו גפני הודיע בגל"צ שהוא לא פוסל ישיבה עם לפיד. מה זה אומר? אם לוקחים בחשבון שהצד של ליצמן ביהדות התורה הוא המתנגד החריף לחוק הגיוס, פניהם לפיצול??

פורסם

אילו לא היה חיבור גנץ. לפיד, אני מניח שגנץ היה חלק מהקואולוציה.

אבל הפחד הגדול של ביבי הוא רמטכ"ל, אז שיסבול.

אם לא יהיה שינוי מהותי במפלגות הקרובות, התוצאה תהיה לדעתי זהה לתוצאות האחרונות.

פורסם

זאת שאלה מעניינת אם התוצאה תהיה זהה. הרי היה אפשר לעשות כל מיני דברים בשביל למנוע את ההליכה הנוספת לבחירות, אבל ההתעקשות של ביבי על מקומו לא איפשרה את זה. השאלה היא האם הציבור שלו רואה מבעד לזה, או ממשיך לעצום עיניים ולצעוק "בי-בי! בי-בי!".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הציבור שצעק עד כה ביבי ימשיך לצעוק ביבי.

הציבור שבחר בליברמן, גם הוא צעק ביבי בבחירות האחרונות. זה שליברמן הונה אותו בנקודה הזו יכול להוריד אותו אל מתחת לאחוז החסימה, בהנחה ובליכוד ידעו לחדד את המסר הזה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לדעתי התוצאה תהיה כמעט זהה. לאחר הבחירות ליברמן יתעקש על גיוס חרדים. חרדים לא יסכימו. ומה אז? עוד הפעם בחירות? אולי זה באמת מה שצריך בשביל לנער את הפוליטיקה הישראלית.

זאת שאלה מעניינת אם התוצאה תהיה זהה. הרי היה אפשר לעשות כל מיני דברים בשביל למנוע את ההליכה הנוספת לבחירות, אבל ההתעקשות של ביבי על מקומו לא איפשרה את זה. השאלה היא האם הציבור שלו רואה מבעד לזה, או ממשיך לעצום עיניים ולצעוק "בי-בי! בי-בי!".

בוודאי שהוא לא הסכים. חלילה מישהו יצליח איפה שהוא נכשל. זה יחריב את תדמית אל מיתולוגי שירד מהר אולימפוס להביא את האור לבני התמותה שהוא בנה סביבו ב-10 השנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
הציבור שבחר בליברמן, גם הוא צעק ביבי בבחירות האחרונות. זה שליברמן הונה אותו בנקודה הזו יכול להוריד אותו אל מתחת לאחוז החסימה, בהנחה ובליכוד ידעו לחדד את המסר הזה.

הציבור שבחר בליברמן צעק ביבי? ליברמן הונה אותו? כנראה שבליכוד באמת הצליחו לחדד את המסר הזה... הציבור שבחר בליברמן הוא (היה) ציבור סקטוריאלי שמעניין אותו שליברמן יוכל לתת קונטרה לחרדים, ולא משנה מאיפה - בין אם מתוך ממשלת נתניהו או ממשלה אחרת או מהאופוזיציה. ההעדפה הייתה כמובן שכן ילך עם נתניהו כי הוא היה מועמד הימין לראשות הממשלה והמצביעים של ליברמן ימנים.

ליברמן עשה פה משהו שאני לא זוכר כבר מזמן, הבטיח משהו (לא להיכנע לחרדים) ואשכרה קיים את זה אפילו במחיר של אי הוודאות של הליכה לבחירות. בינתיים ממה שאני רואה זה זיכה אותו בהרבה יותר אהדה מאשר "הורדה אל מעבר לאחוז החסימה".

אני רק לא מבין מה הוא מתכנן לעשות אחרי הבחירות. הרי אין סיכוי שאיזשהי מפלגת ימין תקבל יותר מנדטים מהליכוד, לא אחרי שהם שתו את כולם. וליברמן אומר שהוא לא ימליץ על גנץ או גבאי ולא ישב איתם בממשלה. אז מה, הוא מתכנן כבר עכשיו לעשות סבב ג' עם עוד בחירות או לחלופין ללכת לאופוזיציה? אני מבין לחלוטין את ההגיון המוסרי והערכי במה שהוא עשה, אבל לא מצליח לפצח את האסטרטגיה הפוליטית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הוא אמר שלא ימליץ על גנץ ובטח שלא ימליץ על ליכוד עם ביבי כמו שהוא ניראה כעת כי הליכוד לא מייצד את הימין לדבריו.

אבל זה שהוא לא ימליץ על גנץ לא אומר שהוא לא יסכים לשבת עם גנץ במידה והם יקבלו את המנדט להרכבת ממשלה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה כנראה קצת wishful thinking, אבל אולי יש פה תוכנית שתביא לכך שהמרחק בין תוצאות הבחירות לשימוע של ביבי יהיה קצר יותר? ואז הוא (ביבי) יתחלף?

אני שמח על זה שליברמן עמד על שלו. פחות שמח על הליכה לבחירות. קיוויתי שביבי יוכל לתת את המנדט למישהו אחר (מהליכוד מהליכוד, אני לא הוזה). אני מקווה שהמתנגדים לו יוכלו להדגיש את היחלשותו של ביבי - "לא הצליח להקים קואליציה".

מוכן להמשיך עם הסיפור הזה עד שמישהו בליכוד יתעורר (גדעון סער? ברקת?) ויראה לביבי את הדלת החוצה. אם גם יוכלו להזיז למקומות לא ריאליים כל מיני ליצנים זה יהיה נהדר.

בנתיים מתפקדים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם ביבי היה נותן את המנדט למישהו אחר זה היה מחליש אותו משמעותית במאבקו המתקרב נגד בתי המשפט.

ישראל הופכת לפחות ופחות דמוקרטית ולצערי נראה שחלק מזה זה רצון העם...

וחוצמזה איימן עודה קרע אותי מצחוק:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...