Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ארקו, אני לא מבין אותך. ביבי הוא הבעיה המרכזית. אף אחד מחוץ לליכוד לא רוצה להדבק ברפש שלו ,וכנראה שגם הליכוד יקיא אותו בסופו של דבר. אם הוא היה מוכן לזוז היתה קמה ממשלה רחב ויציבה, שכן, בסופו של דבר, כחול לבן היא ליכוד ב', רק בלי השחיתות וכנראה גם בלי הבהמות שנתניהו קידם.

האלטרנטיבה של ממשלת ביבי-ימין-חרדים אפילו ללא ליברמן היא כל כך הרבה יותר גרועה (והיא ריאלית בבחירות חוזרות), שאני מוכן לפשרה לעיל.

פשוט אני ריאלי ומבין שהוא יקבל 40 מנדטים גם אם יחזיר את הגולן. משהו לא בריא עובר על הבוחרים שלו.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

איזה ממשלה כל כך רעה אתה רואה בעיני רוחך?

ממשלת הימין הקיצוני היא אסון למדינת ישראל, בסופו של דבר משחקת ישירות לידי הערבים, וזה בכלל בלי לדבר על כל ההרס הפנימי שיוצרת השחיתות שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התשובה לשאלתך נמצאת בהודעה האחרונה שלי..

אחרי ששוב ישבתי וחשבתי למי להצביע מתוך ייאוש שאין למי - החלטתי שכנראה הכי נכון אסטרטגית כעת להצביע לליברמן. אם הוא לשון המאזניים, אז מבחינתי יש win win - או שהוא מאלץ את ביבי לפרוש, או שחוק הגיוס עובר כפי שהוא וגם הפנסיות וטיפול ראוי לרצועת עזה. ומי שכתב שלא צריך את החרדים בצבא טועה, זכור לי ששמעתי איזה גנרל מציין לאור ירידה רצינית בנתוני הגיוס שאם הם לא יתגייסו, הצבא יהיה בבעיה בעוד עשור.

אם ליכוד וכחול לבן יחליטו לעשות ממשלת אחדות - מצוין, יסתדרו גם ללא הקול שלי בשביל זה. וכן, ידוע לי שליברמן עד הבחירות האלה לא קיים אף הבטחת בחירות. כאמור

פורסם (נערך)

הנקודה היא שממשלת ליכוד ודתיים (על כל גוניהם) כל כך קטסטרופלית וליברמן לא יאזן את זה. אולי כן בעניין הגיוס, אבל הבעיה בממשלה כזו הרבה יותר עמוקה. הימין המתנחלי פועל לחיסול ישראל כמדינת היהודים, ויגרום, בסופו של דבר, להפיכתה לעוד מדינה מזרח תיכונית עם רוב ערבי. וליברמן שייך לקו הזה.

דרך אגב, נמנעתי מהביטוי "מדינה יהודית" במכוון, כיוון שבאותה קבוצה יש לא מעט אנשים שרואים את פירושו כמדינה בעלת צביון דתי מובהק, ולא צביון לאומי של העם היהודי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אתמול קיבלתי התראה של ישראל היום לפני השינה: ״סמוטריץ׳ בישיבת מרכז הרב: ״רוצים את תיק המשפטים כדי להשיב את משפט התורה״.

כבר אין לי מה להגיד... הם פשוט מתחילים לרדת מהפסים. מחר לימודי ליבה זה 40 שעות תורה בשבוע לכלל התלמידים...

בתור סטודנט(לא כזה מזמן) עבדתי בגוף ביטחון ממשלתי. במהלך חמש שנות עבודה השינוי העיקרי שהפחיד אותי הוא שהמנהלים,קב״טים,קצינים התחילו להתחלף לאנשי כיפה סרוגה וכנראה זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע לדרגות הבכירות בצהל.

תופעה של חזרה בתשובה לטובת קידום והתקרבות למערכת השולטת החדשה. שם כיפה ומצפה לזכות בקידום - פשוט כך...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)
ומי שכתב שלא צריך את החרדים בצבא טועה, זכור לי ששמעתי איזה גנרל מציין לאור ירידה רצינית בנתוני הגיוס שאם הם לא יתגייסו, הצבא יהיה בבעיה בעוד עשור.

לא צריך אותם, כי לא צריך חיילים שלא רוצים להיות בצבא (יש מספיק חילונים כאלה), אז נותנים להם תפקיד של חתול צבאי או משהו כדי שלא יעשו בעיות, ובנוסף מקבלים משכורת של כמה אלפים והת"ש מפה עד הודעה חדשה בתור חייל סדיר, כי בגיל הגיוס הם כבר נשואים עם ילד/ים.

נכון שחסר חיילים בתפקידים באמת חשובים, אבל מצד שני מגייסים כמות מסיבית של שותי וודקה xl, שאו שאבא מסדר להם שירות נוח קל"ב 11-0-2 (בא ב11, עושה 0, הולך ב2), או מגיעים לאותם תפקידים שכן צריך אנשים בהם, רואים שאשכרה צריך לעבוד שם, ויוצאים משם על קב"ן או בדרך אחרת, ואז או הביתה, או מגיעים לתפקיד 11-0-2.

לדעתי צריך לשנות את כל הקונספט של גיוס, לוותר על גיוס חובה לגמרי, ולעשות צבא מקצועי שכיר, ככה שמי שבא, בא עם מוטיבציה (ולא ילד בן 18 באיומי כלא), ובאמת נותן מעצמו, בתמורה לשכר ראוי והטבות של עובד כוחות הביטחון. ככה גם צה"ל יוכל לבחור אנשים שבאמת מתאימים לשירות, ולא לגייס את כולם בצורה גורפת, ולקוות לטוב.

ומי שזה לא מתאים לו (וזה בסדר גמור), יכול להתחיל את החיים מוקדם יותר, להתחיל לימודים גבוהים/הכשרה מקצועית/להיכנס לשוק העבודה כבר אחרי סיום י"ב.

מצד שני מי שכן, זה ייתן לו או קריירה לחיים או יעמיד אותו במקום יותר טוב מחבריו שלא שירתו.

כל הרעיון הזה של "שוויון בנטל" דפוק מלכתחילה. צריך לעשות ככה ששירות בצה"ל לא יהיה נטל, אלא זכות שצריך להרוויח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טראמפ ממש קרוב להיתהפך על ביבי, הכישלון של ביבי להרכבת ממשלה לא ניראה בעין יפה על ידו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

בטח קרוב להתהפך עליו.

פיזור הכנסת דפק לו את "תוכנית המאה".

הוא יצטרך לחכות לפחות חצי שנה עד שיוכל להציג את התוכנית וזה בהנחה וביבי בכלל יהיה ראש ממשלה. בינתיים חקירת מולר מתהדקת, דוחות מס שלו נחשפים (הפסיד מיליארדים, אגב) ובחירות 2020 מתקרבות. הוא רואה את הפרס נובל לשלום עושה לו "ביי ביי".

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
ומי שכתב שלא צריך את החרדים בצבא טועה, זכור לי ששמעתי איזה גנרל מציין לאור ירידה רצינית בנתוני הגיוס שאם הם לא יתגייסו, הצבא יהיה בבעיה בעוד עשור.

בעוד עשור, לך תדע אם תצטרך צבא כמו של היום.

כנראה שלא.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

vadim

בוא נהיה ריאליים, צבא שמתבסס על רצון בלבד לשרת לא יחזיק מעמד, יהיה מחסור אדיר באנשים.

זה או גיוס חובה או מודל אמריקאי..

אתמול קיבלתי התראה של ישראל היום לפני השינה: ״סמוטריץ׳ בישיבת מרכז הרב: ״רוצים את תיק המשפטים כדי להשיב את משפט התורה״.

כבר אין לי מה להגיד... הם פשוט מתחילים לרדת מהפסים. מחר לימודי ליבה זה 40 שעות תורה בשבוע לכלל התלמידים...

בתור סטודנט(לא כזה מזמן) עבדתי בגוף ביטחון ממשלתי. במהלך חמש שנות עבודה השינוי העיקרי שהפחיד אותי הוא שהמנהלים,קב״טים,קצינים התחילו להתחלף לאנשי כיפה סרוגה וכנראה זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע לדרגות הבכירות בצהל.

תופעה של חזרה בתשובה לטובת קידום והתקרבות למערכת השולטת החדשה. שם כיפה ומצפה לזכות בקידום - פשוט כך...

https://www.israelhayom.co.il/article/662795

אם ביבי יתן לזה יד, זה כבר לא יהיה פילוג, אלא סיבה ממשית למלחמת אחים.. אני מקוה שיתעוררו שם בליכוד ויפעלו לממשלה שפויה, אם יזכו בבחירות.

הנקודה היא שממשלת ליכוד ודתיים (על כל גוניהם) כל כך קטסטרופלית וליברמן לא יאזן את זה. אולי כן בעניין הגיוס, אבל הבעיה בממשלה כזו הרבה יותר עמוקה. הימין המתנחלי פועל לחיסול ישראל כמדינת היהודים, ויגרום, בסופו של דבר, להפיכתה לעוד מדינה מזרח תיכונית עם רוב ערבי. וליברמן שייך לקו הזה.

אני יודע שהמילה שלו לא הייתה שווה יותר מדי עד כה, אבל אולי מדינת הלכה זה הגבול שהוא לא יכול לסגת ממנו. והוא ציין מספר רב של פעמים שיפעל נגד מדינת הלכה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

סמוטריץ' הזוי, הבעיה היא שיש מספיק אנשים שחושבים שזה "יהודי" ולא מבינים שמדובר בחוקים שלעומתם השקיעה זה סמל המודרניות .

אבל אני מתייחס לרעיון סיפוח השטחיםב שיגרור אזרוח כמה מיליוני ערבים וחיסול ישראל כמדינת היהודים.

פורסם

בדיוק סיימתי לצפות בפרק של ג'ון אוליבר על הפלות וזכויות נשים בארה"ב.

אם אתם חושבים שהקצנה דתית מתרחשת רק בארץ אז יש לי חדשות בשבילכם.

משהו רע מתרחש בעולם בשנים האחרונות החל מהקצנה דתית ועד עלייה של ממשלות ימין קיצוני פופוליסטיות ברחבי כל העולם.

פורסם

והמוזר הוא שזה קורה דווקא כשהמדע התקדם כל כך. די לראות שנשיא ארה"ב מבטל יוזמות הקשורות לאיכות הסביבה, למרות הערכות נזק שהדבר יגרום בעתיד לעולם שהנכדים שלו(וצאצאים שלהם) יחיו בו.

פורסם

לא רק המדע התקדם.

רוב המוחלט של בני אדם בעולם חיים יותר טוב מאי פעם.

ובכל זאת המון שנאה, תסכול, קנאה שגורמים לאנשים לבחור במנהיגים ימניים "חזקים" שמבטיחים להחזיר את "הימים הטובים ההם"

לנו יש חולה נפש בשם סמוטריץ שרוצה להחזיר את "משפט שלמה ודוד מותאם למאה ה-21" whatever that means.

פורסם
בדיוק סיימתי לצפות בפרק של ג'ון אוליבר על הפלות וזכויות נשים בארה"ב.

אם אתם חושבים שהקצנה דתית מתרחשת רק בארץ אז יש לי חדשות בשבילכם.

משהו רע מתרחש בעולם בשנים האחרונות החל מהקצנה דתית ועד עלייה של ממשלות ימין קיצוני פופוליסטיות ברחבי כל העולם.

התפוררות מסוימת של גלובליזציה ונסיגה אל עבר שמרנות ולאומנות, שלפעמים יש בה גם אספקטים דתיים יותר.

האירוניה הגדולה בזה היא שגלובליזציה היא ה-תוצר של קפיטליזם ימני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...