Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

כי יש ראש ממשלה שרוצה לשמור על הכסא, אז הוא לחיץ וסחיט ומשלם מה שרוצים.

בפרשת המשחן ברק החליט שהוא לא מתקפל ושילם על זה בכיסאו.

http://www.kolhazman.co.il/141335

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למי שיכול לקרוא את הטורים של ההייטרים מ״הארץ״ - מומלץ לקרוא את זה. בהחלט היה משעשע לקרוא את הטוקבקים לשמאלנים החדשים - ריקלין וגלעד. רק חסר שגדי טאוב וסופרת החצר של נתניהו (ההיא עם השם הכפול) יכתבו שנתניהו לא אלוהים. וזהו.

זה, אגב, הבדל מהותי בין שתי המפלגות שפועל לרעת השמאל: כשנתניהו הביא 12 מנדטים ב-2006 כולם הסתדרו מאחוריו ונתנו לו לעבוד כדי להגיע בהמשך להישגים נאים. במערך כולם חותרים כל הזמן תחת היו"ר, תראה מה עשו להרצוג ולברק, וחילופי יו"ר זה דבר שקורה כמעט כל קדנציה.

זה מזכיר לי סטריפ של Dilbert בו הבוס דורש מהם להחליף קוד לבוש כל יום - עד שימצאו את קוד הלבוש בו החברה מתחילה להרוויח כסף.

כן, בשמאל אוהבים להכנס אחד בשני. ואוהבים לחפש טהרנות בשקל וחצי.

מצד שני, אני לא יודע מה יותר גרוע - זה או ההתייצבות האוטומטית ברמת ה״דווקא״ מאחורי המנהיג, בזמן שזה מוכן למכור את עצמו למפלגת העבודה, רק כדי להמנע מהעמדה לדין.

אבל בלי קשר, העבודה במצב פח לא רק בגלל הנהגה, אלא בגלל שינוי השיח בישראל, משני כיוונים.

1 - הקונצנזוס בישראל מבחינה בטחונית הוא עדיין נסיגות כלשהן תמורת שלום. עם זאת, אנשים פחות ופחות מוכנים לזהות את עצמם כשמאלנים מבחינה בטחונית - לאומית. זה לחלוטין אחד מההישגים של נתניהו, שהצליח יחד עם חבריו הטובים לצייר את השמאלנים כמצורעים חובבי bds, שהחלום הרטוב שלהם הוא להקריס את המדינה. האירוניה היא שדווקא השותפים הטבעים שלו הם אנטי ציונים שמוטטו עכשיו מפעל בדרום, כי אלוקים כועס, ולאף אחד מהבייס שלו לא איכפת.

2. כלכלית ליותר ויותר אנשים נמאס לממן את אותם השותפים הטבעים, ולצערי הרב, העבודה והשמאל בכלל לא יביאו את הישועה בהקשר הזה. ובהתאם, הם גם מאבדים מנדטים ללפיד ושות׳

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
האירוניה היא שדווקא השותפים הטבעים שלו הם אנטי ציונים שמוטטו עכשיו מפעל בדרום, כי אלוקים כועס, ולאף אחד מהבייס שלו לא איכפת.

אבל אפילו לעובדים במפעל לא ממש אכפת (כלומר, לא מספיק כדי להצביע למישהו אחר). אז למה אפשר לצפות מכל השאר?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

^

עזוב מפעל, הכי הזוי שתושבי היישובים שסובלים מירי רקטות ממשיכים לסגוד ל"מר בטחון". בגלל זה אני חושב שגם אם ביבי יחלק את ירושלים או יחזיר את הגולן, זה יתקבל בהבנה אצל המצביעים שלו. מספיק שהוא יתן הסבר כלשהו, לא משנה מה. הסטטוס של המלך לא ישתנה.

פורסם
^

עזוב מפעל, הכי הזוי שתושבי היישובים שסובלים מירי רקטות ממשיכים לסגוד ל"מר בטחון". בגלל זה אני חושב שגם אם ביבי יחלק את ירושלים או יחזיר את הגולן, זה יתקבל בהבנה אצל המצביעים שלו. מספיק שהוא יתן הסבר כלשהו, לא משנה מה. הסטטוס של המלך לא ישתנה.

מי שהצביע מחל בבחירות האחרונות באזור העוטף הם הערים, הם הרבה פחות סובלים מירי הרקטות מקיבוצים והמושבים שנמצאים על הגדר והם לא מצביעי מחל.

בנוסף, אותם קיבוצים הם גם מתעסקים בחקלאות, בנוסף לירי הרקטות, נשרפו להם שטחים שלמים בגלל טרור העפיפונים.

פורסם

זכור לי שהיו הרוגים בסבבים למיניהם באשדוד, אשקלון וקרית מלאכי, אולי גם בשדרות, לא זוכר. לא זכור לי שהיו הרוגים בקיבוצים ומושבים (אלו סובלים ממש מהשריפות, אכן).

פורסם
מי שהצביע מחל בבחירות האחרונות באזור העוטף הם הערים, הם הרבה פחות סובלים מירי הרקטות מקיבוצים והמושבים שנמצאים על הגדר והם לא מצביעי מחל.

בנוסף, אותם קיבוצים הם גם מתעסקים בחקלאות, בנוסף לירי הרקטות, נשרפו להם שטחים שלמים בגלל טרור העפיפונים.

הא? 18 שנה סובלים מרקטות בשדרות, להגיד שהם הכי פחות סובלים קצת מגוחך.

פורסם
המערך?

הלו!!! - תתעדכן. אנחנו ב-2019. המערך התפרק ב-1984.

אם ב-"התפרק" אתה מתכוון ל-"כלום לא השתנה שם אבל החליפו את השם של המפלגה" אז אנחנו מסכימים.

אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו, אנשי המערך לא מפסיקים לספר לנו שהמפלגה שלהם הקימה את המדינה, כלומר זו אותה המפלגה, ובאותה נשימה מתפלאים ששינוי השם האחרון לא שכנע את הבוחרים שזו מפלגה חדשה לגמרי.

עוד טיעון מצחיק שמגיע משם זה "אנחנו המפלגה של בן גוריון" בעוד שבן גוריון עזב את המפלגה, פתח מפלגה אחרת ב-1965 ולא רצה לחזור.

מה שמאפיין את הטיעונים האלה זה מין זלזול באינטלגנציה של הבוחרים, כאילו אם נשנה את השם של המפלגה כולם יחשבו שזה משהו חדש, או אם נשים תמונה של בן גוריון על הקיר כולם ישכחו שעזב בבושת פנים ולא רצה לחזור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו, אנשי המערך לא מפסיקים לספר לנו שהמפלגה שלהם הקימה את המדינה, כלומר זו אותה המפלגה, ובאותה נשימה מתפלאים ששינוי השם האחרון לא שכנע את הבוחרים שזו מפלגה חדשה לגמרי.

הטענות על הקמת המדינה באות כקונטרה למה שהמנהיג שלך עושה, כשהוא מסמן את השמאל כבוגדים.

כנראה שצריך לחיות בעולם מאוד שחור - לבן, כדי לא להבין שמפלגות (כן, גם המפלגה של המנהיג המהולל), עוברות שינויים ואבולוציה, בהתאם לרוח התקופה, המנהיגים ועוד מיליון ואחד דברים. אתה יכול לחשוב על הרבה דברים שמחברים בין ז'בוטינסקי לנתניהו? יש קו כלשהו שבוודאי מחבר, לפחות על הנייר, בין המייסדים של שתי התנועות לבין מי שעומד בראשן היום. ויש דברים שמשתנים.

עוד טיעון מצחיק שמגיע משם זה "אנחנו המפלגה של בן גוריון" בעוד שבן גוריון עזב את המפלגה, פתח מפלגה אחרת ב-1965 ולא רצה לחזור.

בן גוריון רב עם כל מי שהיה יכול לריב איתו. אז?

מה שמאפיין את הטיעונים האלה זה מין זלזול באינטלגנציה של הבוחרים, כאילו אם נשנה את השם של המפלגה כולם יחשבו שזה משהו חדש, או אם נשים תמונה של בן גוריון על הקיר כולם ישכחו שעזב בבושת פנים ולא רצה לחזור.

איזו אינטלגנציה? "שמאל זה קקה ובוגדים נאו מרכסיסטים"? כן, מול זה שום דבר לא יעזור, מול אימוץ של אידיאולוגיה ימנית.

בוא, תפשט את הדברים. אור העלה קריקטורה על מה שעושה המנהיג שלך. מכיוון שהוא מושלם ואסור לבקר אותו, אז הרבה יותר אקטואלי לכתוב איזו חרא המפלגה הזו על כל שישה חברי הכנסת שלה והרפרנסים לבן גוריון. אל תדאג. אף אחד לא מצפה או דואג שתצביע חלילה לנאו מרכסיסטים מחר. גם בימין לא חייבים לחיות בעולם של "עם אחד מנהיג אחד".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מסתמן שהמנהיג העליון רוצה לתת לסמורטיץ את תיק התחבורה. מעניין אם במובילאיי עובדים על תוסף למערכת שישבית את הרכב בשבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נאמר שזה רק טעימונת ממה שנקבל בקרוב אם האזרחים ימשיכו לינהוג כתמול שילשום בבחירות הבאות (לעשות יום כיף בים בלי להצביע או להמשיך ליצעוק "רק ביבי").

מידרון חלקלק מאוד שקשה יהיה לתקן את ההשלכות שלו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בזמן האחרון, אני שומע גל של "ביבי אכזב אותי ואני לא יודע למי להצביע".

האם הרעיון בראשם של מצביעי הליכוד ישאר עד לבחירות? קשה לי להאמין. נתניהו יודע ליצר קמפנים אגרסיבים במיוחד.

פורסם

סומך עליו שימצא את הדרך.

או ישכור אנשים שימצאו בשבילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...