Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בזמן האחרון, אני שומע גל של "ביבי אכזב אותי ואני לא יודע למי להצביע".

האם הרעיון בראשם של מצביעי הליכוד ישאר עד לבחירות? קשה לי להאמין. נתניהו יודע ליצר קמפנים אגרסיבים במיוחד.

לא כל מי שמצביע ליכוד בהכרח רוצה את ביבי כראש ממשלה. יש למפלגה רעיונות ואנשים ששווה להצביע להם, הוא רק מרוויח מזה כי הוא בראש.

חוץ מזה, איזה עוד מפלגה עם מצע ימני כלכלי/מדיני יש חוץ מהליכוד ומפלגות הדתיים? אין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

שוגיפלקס, אני לא מתכוון להעתיק את הפוסט הארוך שלך .

ובכן, המערך אכן התפרק. כאשר פרס חבר לשמיר ליצירת ממשלת הרוטציה - זו אותה ממשלה שהצילה את הכלכלה הישראלית, המפלגה ההיסטורית הקרויה "מפ"ם" פרשה מהמערך, ומאז זו "העבודה", ואילו מפ"ם חברה למפלגת רצ ותרמה לה את ה-מ'.

אבל אתה כנראה כל-כך שקוע בשנאת ה"שמאל" עד שאינך שם לב לניואנסים, שאינם ניואנסים אלא הבדלים משמעותיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חוץ מזה, איזה עוד מפלגה עם מצע ימני כלכלי/מדיני יש חוץ מהליכוד ומפלגות הדתיים? אין.

מה המצע הכלכלי של ישראל ביתנו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שוט רוסקי סטנדרט חינם לכל בוחר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה המצע הכלכלי של ישראל ביתנו ?

באתר שלהם:

חברתי-כלכלי

1. נפעל להעלאת הפנסיה המינימלית לגובה של-70% משכר המינימום במשק.
  2. נפעל לכך שזוגות צעירים שירצו לרכוש דירה ראשונה, יוכלו להשתמש בכספי הפנסיה שחסכו מבלי לשלם את המס (שיעור המס כיום: 35%).
  3. נפעל לכך שחיילים משוחררים יקבלו את כספי הפיקדון שנה לאחר השחרור ויוכלו לנצלו על פי רצונם.
  4. נפעל לחקיקת חוק דמי אבטלה לעצמאיים.
  5. נפעל להגדלת מלאי הדיור הציבורי.
  6. נפעל לחקיקת חוק חינוך חינם מגיל 3 חודשים.

בקיצור, בעיקר נפליץ עוד כסף יש מאין כי זה מגניב להיות בטרנד החברתי בימים אלה.

כמובן שבמקביל הם רוצים לגייס את כל בני הישיבות, כי שוויון בנטל יותר חשוב מהנטל עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי, אבל מה עם כל השאר?

פורסם
האמת?

רעיון לא רע לאפשר לזוגות להשתמש בכספי הפנסיה לצורך הון עצמי לרכישת דירה.

התפלק לך שם "לא" אחרי המילה רעיון. זה רעיון מזעזע, אני לא מאמין שזה באמת כתוב במצע שלהם.

פורסם

הכל.

דירת מגורים היא לא חיסכון פנסיוני.

אבל הכל יהיה בסדר, הרי הממשלה תיתן לך פנסיה שמישהו אחר ישלם. הגיוני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מי מתנשא עליך? למה זה הגיוני לקנות דירה במקום לחסוך לפנסיה? ולמה זה הגיוני לעודד אי חיסכון לפנסיה ע"י פנסיה ממשלתית? ומאיפה בדיוק יגיע הכסף הזה?

ואיך דירת מגורים (לא דירה שניה) היא חיסכון פנסיוני?

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

למה זה הגיוני להכריח אנשים להפקיד לקופת פנסיה שיוכלו למשוך ממנה רק בגיל פרישה אם בכלל יגיעו לגיל שיוכלו למשוך ממנה + לשלם דמי ניהול + לספוג הפסדים לאורך השנים + להמשיך לחיות בשכירות עד שיוכלו לגייס מספיק הון עצמי בשביל לקחת משכנתא?

איך דירת מגורים היא חסכון פנסיוני?

א. דירה תמיד עולה בערכה במיוחד בישראל. במקרה קיצון אפשר למכור את הדירה ולהשתמש בכסף למחייה.

ב. המחוקק העניק פטורים רבים ומגוונים ממס במכירת דירת מגורים

ג. דירה אפשר למסור לשכירות ולעבור לגור בדיור מוגן

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
למה זה הגיוני להכריח אנשים להפקיד לקופת פנסיה שיוכלו למשוך ממנה רק בגיל פרישה אם בכלל יגיעו לגיל שיוכלו למשוך ממנה + לשלם דמי ניהול + לספוג הפסדים לאורך השנים + להמשיך לחיות בשכירות עד שיוכלו לגייס מספיק הון עצמי בשביל לקחת משכנתא?

המציאות הוכיחה שאם לא מכריחים אנשים להפקיד לחיסכון פנסיוני, לא מעט מהם לא מפקידים כלום, ובגיל פרישה ממציאים את כל התירוצים האפשריים למה מישהו אחר צריך לשלם להם פנסיה. וגם, בוא לא נשכח, החובה היא לפנסיה די מינימלית, אף אחד לא מחייב אותך להפקיד לפי גובה ההכנסה שלך.

אני לא חושב שקרנות פנסיוניות באופן עקרוני מפסידות (לפחות לא בממוצע), וגם כדאי לא לשכוח שיש המון פטורים ממס על הפקדות פנסיוניות,

איך דירת מגורים היא חסכון פנסיוני?

א. דירה תמיד עולה בערכה במיוחד בישראל. במקרה קיצון אפשר למכור את הדירה ולהשתמש בכסף למחייה.

ב. המחוקק העניק פטורים רבים ומגוונים ממס במכירת דירת מגורים

ג. דירה אפשר למסור לשכירות ולעבור לגור בדיור מוגן

אפשר גם להעביר את הדירה לילדים ואז להסביר שאתה מסכן ולא חסכת כלום, ושהמדינה צריכה לשלם לך פנסיה. דירה גם יכולה, תתפלא, להפסיד מערכה, גם אם כרגע זה נראה מופרך.

חיסכון פנסיוני מינימלי מונע ממך עוני בגיל פרישה. משיכה של חלק משמעותי שלו, ודווקא זה שצובר הכי הרבה ריבית, פוגעת בך משמעותית בגיל פרישה.

אם המדינה רוצה לפתור את בעיית מחירי הדיור היא יכולה לעשות הרבה דברים. לשפוך עוד כסף של אזרחים מצד הביקוש רק מעלה מחירים ולא עוזר לאף אחד.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...