Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח הילד ז' כתב להם את זה. לא יאמן איזה מפלגה זו, פשוט ארגון פשע אחד גדול, אבל בתכלס, בזה ביבי רוצה שנתעסק כל היום, זה עושה לו טוב ומחזיר לו מצביעים (או מעגן אותם), במקום להתעסק בדברים הבאמת חשובים, כמו סתם איזה אירוע שהיה ב-7 באוקטובר והוא ולא אף אחד מחברי הממשלה לקחו על זה אחריות, תקציב עלוב שלא תורם דבר למשק, בוגדים בלשכה, מפלגה שמשלמת הגנה משפטית מכספי הזיצור לאדם שהם טוענים שהוא בכלל לא עובד לשכה והוא פרילנסר, על המיליונרים שממנים את משפחת סגול השיער "והרי מותר לקבל מתנות מחברים" כאילו שהם הפראיירים הכי גדולים בעולם.... 

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

גל הירש הוא לא אדם שראוי לשום דבר פרט לקלון ציבורי.

הוא כמו כל ביביסט ממוצע, מתמחה בהתקרבנות, בעוד הוא עצמו הותיר שורת קורבנות שטמונים בבתי העלמין , ופצועים בנפש ובגוף.

לכל מי ששכח - החטיפה בלבנון היתה כשל ישיר שלו. שלו. ושלו. גם כל מה שהלך באותו יום מקולל.

האם היית מוכן לקבל כזה איש במפלגת שמאל? מה היית אומר עליו שם? הדאבל סטאנרד של הביביסטים...

https://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3668065,00.html

ציטוט

אלמוג היה האיש שעמד בראש הוועדה הצה"לית לבדיקת תקרית החטיפה של אהוד גולדווסר ואלדד רגב ז"ל על-ידי חיזבאללה ב-12 ביולי 2006, חטיפה שהובילה לפרוץ מלחמת לבנון השנייה.

מסקנות ועדת אלמוג פורסמו בנובמבר 2006, חודשים ספורים לאחר תום המלחמה, וטלטלו את צה"ל. אלמוג קבע כי "ניתן היה למנוע את החטיפה. לנוכח הכשל הפיקודי והמקצועי המהותי והעמוק שנמצא בתפקודו, ממליצה הוועדה שתא"ל הירש לא ימשיך בתפקידי פיקוד ולא יקודם בצה"ל", נכתב בדו"ח. רגע לפני הפרסום הרשמי של המסקנות, הירש התפטר מתפקידו.

הוועדה קבעה עוד כי היה "פער קיצוני" בין הפקודה למניעת חטיפה שכתב הירש עצמו, לבין הביצוע שלה בשטח על-ידי פקודיו. "הלוואי שההוראות שכתב מפקד אוגדת הגליל (הירש) היו מתבצעות, אבל שום דבר מהן לא זועק לשמיים".

למחרת הדו"ח הקשה שפרסם העניק האלוף במילואים דורון אלמוג ראיון ל"ידיעות אחרונות", שבו לא חסך ביקורת מהירש. "כשאתה חתום על פקודה שהיא ההוויה המקצועית שלך, פקודת מניעת חטיפה, ואתה אפילו מפתח תפיסה שלמה שכושלת - אתה צריך לתת את הדין. היה פה כשל מנהיגותי", אמר אלמוג בראיון.

אלמוג מתח ביקורת גם על התנהלותו של הירש לאחר פרסום המסקנות. "אני מזהה אצל גל איזשהו כיוון מאוד לא בריא. הבחירה שלו להגדיר את עצמו כקורבן לא נכונה. אני, לעומת זאת, ראיתי את האירוע ככשל מקצועי מהותי, פיקודי. אם זה היה קורה לי, הייתי שם את המפתחות והולך כי זה לא משהו קטן. עוד בדיון מוקדם יותר כשהוא אמר לי 'אני קורבן', אמרתי לו: 'הקורבנות היחידים הם החיילים שנהרגו'".

https://www.themarker.com/news/2015-08-28/ty-article/0000017f-e3a2-df7c-a5ff-e3fa6cc40000

https://www.ha-makom.co.il/post/veod-yosef-baruch

פורסם

ותראו איזה יופי זה עובד. אפשר לחזור לפה לשרשור, למצוא אנשים כמו גדי - שאפילו לא הצביע ביבי - עדיין מהדהדים את החרא הזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האיראנים...

הממשלה האיראנית אומרת לאמריקאים: peace, peace, peace!

האזרחים האיראניים אומרים לאמריקאים: PS PS PS! 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, SurfHigh כתב:

תודה בן גביר. מראה להם מי בעל הבית

תחליף את דרייק בפרצוף של בנגביר.

Screenshot_20260201-091658.png

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

גל הירש הוא לא אדם שראוי לשום דבר פרט לקלון ציבורי.

הוא כמו כל ביביסט ממוצע, מתמחה בהתקרבנות, בעוד הוא עצמו הותיר שורת קורבנות שטמונים בבתי העלמין , ופצועים בנפש ובגוף.

לכל מי ששכח - החטיפה בלבנון היתה כשל ישיר שלו. שלו. ושלו. גם כל מה שהלך באותו יום מקולל.

האם היית מוכן לקבל כזה איש במפלגת שמאל? מה היית אומר עליו שם? הדאבל סטאנרד של הביביסטים...

https://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3668065,00.html

https://www.themarker.com/news/2015-08-28/ty-article/0000017f-e3a2-df7c-a5ff-e3fa6cc40000

https://www.ha-makom.co.il/post/veod-yosef-baruch

1. "הוועדה קבעה עוד כי היה "פער קיצוני" בין הפקודה למניעת חטיפה שכתב הירש עצמו, לבין הביצוע שלה בשטח על-ידי פקודיו."

תסביר לי איך זה שלא ביצעו את הפקודה שרשם הפך אותו להיות אשם. באמת אבל.

2. ציטוט של האלוף לשעבר: "אם זה היה קורה לי, הייתי שם את המפתחות והולך כי זה לא משהו קטן."

שקר. אם היה קורה לו היה מכסתח את עצמו כמו כל הבכירים בצה"ל, מערכת הביטחון, מערכת המשפט וכמובן המערכת הפוליטית.

מה שנקרא - טוב אחי. מוצאים מה שרוצים על מי שרוצים מתי שרוצים, בין אם זה על איש ימין או איש שמאל.

לא מתייחס למה שאמר על החטופים כי לא התעמקתי בזה ומבחינתי החטופים צריכים להיעלם מהנוף הציבורי וללכת לשקם את החיים שלהם עם התמיכה של המשפחות שלהם, כדי שלא יהיו מקרים כמו רום ונסרין שרק נותן לכל אתרי הרכילויות את הלייקים שהם מחפשים.

לפני 19 דקות, פינדר כתב:

העיקר שראש העיר יודע מי האשמים האמיתיים

image.thumb.png.1b8cd5e0093337ddde957a20175f449b.png

הם אשמים ביחד עם השלטון הפוליטי במדינת ישראל. הם כולם עובדים ביחד נגדי ונגדך כי אנחנו לא מעניינים אותם.

אתה מתעסק בכן בן גביר לא בן גביר, או מי חסם את אהרון ברק או מה אמר יצחק עמית והם כולם גוזרים משכורת על חשבונך.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

הם אשמים ביחד עם השלטון הפוליטי במדינת ישראל. הם כולם עובדים ביחד נגדי ונגדך כי אנחנו לא מעניינים אותם.

אתה מתעסק בכן בן גביר לא בן גביר, או מי חסם את אהרון ברק או מה אמר יצחק עמית והם כולם גוזרים משכורת על חשבונך.

כתבתי פה לא פעם שאני פסימי מאוד לגבי עתיד המדינה. גם החברים האישיים מכירים אותי ככזה.

נדיר שאני פוגש אנשים כמוך, שהם פסימיים יותר ממני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

image.thumb.png.1b8cd5e0093337ddde957a20175f449b.png

לא הבנתי. בכנות. 

מה קשור לשופטים? 

כדי שהשופטים יוכלו לטפל בבעייה, צריך קודם כל (סקופ! שוס! חדשות! לא ייאמן כי יסופר!) משטרה, שעוצרת את העבריינים.

למרות שזה נשמע כל כך לא הגיוני שיכול להיות שאני טועה ומטעה.

אולי לפני שיתחיל להזמין שופטים לגור בלוד, שיתחיל להזמין בכירים במשטרה לגור שם? זה כבר כן יכול לעשות הבדל. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

סתם ספין, מאיפה הבאת אותו?
ההתנגדות היא נטו מקצועית.
אם היו ממנים אותו לרמטכ"ל לא היה נראה לך מוזר? זה בערך אותו דבר.
הקפיצו אותו 5 כיתות וקיבלו אותו למסלול לרפואה בלי פסיכומטרי, זה בערך מתאר את מה שקרה איתו.
גם עם המפכ"ל שלנו עשו משהו דומה מאוד.

אויי לנו אם מה שקורה במשטרה יקרה בשב"כ.

מה ספין?

שלא היו כותרות על זה שהוא לא רצה ללחוץ ידיים לנשים?

ולמה מוזר למנות אותו לרמטכל? 

אגב. אני חושב שמינויו לראש השבכ היה משהו שיצא משליטה.

נתניהו הפריח איזה טריק עתיק שלו. "לרצות" למנות אותו ואז להגיד "הנה לא נותנים לי לשלוט" 

פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

נתניהו הפריח איזה טריק עתיק שלו. "לרצות" למנות אותו ואז להגיד "הנה לא נותנים לי לשלוט" 

כמו לכל טריק של נתניהו, יש עוד כמה רובדים לעניין. 

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

. "הוועדה קבעה עוד כי היה "פער קיצוני" בין הפקודה למניעת חטיפה שכתב הירש עצמו, לבין הביצוע שלה בשטח על-ידי פקודיו."

אין דבר כזה אמרתי אז הכל בסדר.

אתה אחראי לאנשים תחתיך שיעשו את עבודתם ואם לא בדקת אתה אחראי.

אל תשכח שהכשל לא היה רק מבצעי אלא גם טקטי עם שטח מת ללא שום תצפית שמאבטחת אותו.

אני גם בטוח שבתקופה בין המינוי שלו לחטיפה היו תרגילים. הוא לא ראה שההוראות לא בוצעו?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כנראה לא קראת מספיק על הירש מפקודים שלו.
הבעיה הגדולה עם גל הירש הייתה שהוא יכל לדבר שעה ואף אחד לא הבין מה הוא רוצה כי הוא לא מחובר למציאות...
תחשוב שיש לך מפקד שנותן לך פקודות שהקשר בינן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט, ואז קורה אירוע, ואז הפקודות לא מבוצעות, אז מי אשם פה?
דוגמא: אם גל הירש נתן פקודה של "אם חיזבאללה מנסה לחטוף חייל תשחררו את חד הקרן הוורוד שיעצור אותם" והפקודה לא בוצעה אז החיילים אשמים?

עכשיו אתה חושב שהדוגמא שלי רחוקה מהמציאות? בבקשה תקרא (והוא לא היחיד שאמר את זה אגב):

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

ולמה מוזר למנות אותו לרמטכל? 

כי רק ב2023 הוא קיבל דרגת אלוף ולא הספיק למלא תפקיד פיקודי אמיתי אחד אפילו של אלוף.
מועמד לרמטכל צריך למלא כמה תפקידים לפני שהוא הופך להיות מועמד עם נסיון מספיק כדי לשמש רמטכ"ל.
מה זיני עשה? הוא קיבל דרגת אלוף ומונה להיות "מנהל בית ספר", תפקיד חשוב, אבל מי שממונה לרמטכ"ל בדרך כלל עובר בתחנות מפקד פיקוד דרום/מפקד פיקוד צפון/מפקד המודיעין/סגן רמטכל או כולם.

בדיוק כמו המפכ"ל שלנו במשטרה שהוקפץ 4 כיתות, עכשיו נגיד ומדובר באיזה גאון מדופלם בתחומו, מילא הייתי מבין, גם אהוד ברק היה רמטכ"ל צעיר מאוד, אבל בוא... המפכ"ל שלנו רחוק שנות אור מלהיות גאון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה פקודה של תת אלוף, שזאת הגזרה המחןרבנת שלו. זה העבודה שלו.

שלושה שבועות קודם הותקף הטנק של שליט ןגלעד נחטף. זה לא בא כמו רעם ביום בהיר. זאת היצה צריכה להיות הנחת עבודה - שאם חיזבאללה ירצה, הוא ינסה ואולי יצליח לחטוף.

יש אנשים אחרים לחלוטין, משריון למשל שאומרים דברים זהים על גל הירש. המשפטים כמו שהטנקים יתגנבו בלילה הם משפטים הזויים מכל קצין בטח מפקד אוגדה.

יש פה חוסר מקצועיות של חייל השריון ושל עוד רבים נוספים - אם מפאוג מייצר תו"ל חדש - והוא הזוי בעיניכם - קחו את התו"ל הזה לדיון מקצועי אצלכם ואז תחזרו בזריזות אל המפאוג עם ההמלצות. זה חלק מהחאפלפ של צהל.

עיין ערך פרשת הצוללות.

והרעיון שביבי הציע את זיני רק כדי לטרללל את המערכת, נשמע כמו קונפספירציה של שמאלנים, אבל לך תדע. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...