Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם תתחיל עכשיו מלחמה והשלטון באיראן באמת ירגיש שהסוף שלו מגיע, הם יפעילו גם את חיזבלה בלבנון וגם בעירק.

כל המטרה של חיזבלה זה הגנה על איראן. לא מעניין אותם לבנון למרות שהם משחקים אותה כאילו הם שומרים על לבנון.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 שעות, farkash7 כתב:

כנראה לא קראת מספיק על הירש מפקודים שלו.
הבעיה הגדולה עם גל הירש הייתה שהוא יכל לדבר שעה ואף אחד לא הבין מה הוא רוצה כי הוא לא מחובר למציאות...
תחשוב שיש לך מפקד שנותן לך פקודות שהקשר בינן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט, ואז קורה אירוע, ואז הפקודות לא מבוצעות, אז מי אשם פה?
דוגמא: אם גל הירש נתן פקודה של "אם חיזבאללה מנסה לחטוף חייל תשחררו את חד הקרן הוורוד שיעצור אותם" והפקודה לא בוצעה אז החיילים אשמים?

עכשיו אתה חושב שהדוגמא שלי רחוקה מהמציאות? בבקשה תקרא (והוא לא היחיד שאמר את זה אגב):
https://www.themarker.com/news/2015-08-28/ty-article/0000017f-e3a2-df7c-a5ff-e3fa6cc40000

כי רק ב2023 הוא קיבל דרגת אלוף ולא הספיק למלא תפקיד פיקודי אמיתי אחד אפילו של אלוף.
מועמד לרמטכל צריך למלא כמה תפקידים לפני שהוא הופך להיות מועמד עם נסיון מספיק כדי לשמש רמטכ"ל.
מה זיני עשה? הוא קיבל דרגת אלוף ומונה להיות "מנהל בית ספר", תפקיד חשוב, אבל מי שממונה לרמטכ"ל בדרך כלל עובר בתחנות מפקד פיקוד דרום/מפקד פיקוד צפון/מפקד המודיעין/סגן רמטכל או כולם.

בדיוק כמו המפכ"ל שלנו במשטרה שהוקפץ 4 כיתות, עכשיו נגיד ומדובר באיזה גאון מדופלם בתחומו, מילא הייתי מבין, גם אהוד ברק היה רמטכ"ל צעיר מאוד, אבל בוא... המפכ"ל שלנו רחוק שנות אור מלהיות גאון.

סבבה. 

אז נכון לעכשיו בגלל שהוא צריך לעשות איזה תפקיד כזה או אחר הוא לא מתאים זמנית 

אבל נגיד והוא היה ממונה לסגן הרמטכל גם אז הטענות נגדו היו זהות כי זה לא בגלל תפקיד כזה או אחר אלה עקרוני נגדו.

וגם אם רמטכל היה ממנה אותו לתפקיד מפקד פיקוד צפון הוא היה חוטף על זה

ואם כבר מדברים על גל הירש יכול להיות שהוא כקצין אלוף פיקוד התפקיד הזה גדול עליו אבל גם רמטכלים אחרים לא הראו שהם חכמים גדולים ופלוטיקאים קטנים

• משעמם 1
פורסם (נערך)

אם הוא היה ממונה לסגן הרמטכ"ל הטענות היו זהות כי אין לו את הרזומה המתאים כדי להתמנות אפילו לסגן הרמטכ"ל.
בוא נגיד שאם הוא היה ממונה לאלוף פיקוד צפון/אלוף פיקוד דרום, בנוסף היה מתמנה לתפקיד מטה ואז לסגן הרמטכ"ל, אז לא הייתה שום מניעה.
היו לנו כבר חובשי כיפה בתפקידים בכירים, כולל ראש השב"כ, הכיפה של יורם כהן נראה לי גדולה משל זיני ועדיין אף אחד לא טען טענות כאלה נגדו, כך שנראה לי שהתאוריה שלך מצוצה מהאצבע.

הטענות נגד זיני הן במקום, מי שמנפנף בכיפה זה אולי סביבתו של זיני ומי שבחר בו כדי להסית את צומת הלב מהעיקר, מינוי הזוי לכל צופה מהצד שעיניו בראשו (ואני מאמין שיש עוד כמה רבדים למינוי הזה לצערנו).
דרך אגב זה לא נגמר שם, תראה את מי הוא בחר לסגן שלו...

בוא נגיד שאם הייתי יריב פוליטי של ביבי לא הייתי מדבר על דברים בטלפון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אבל נגיד והוא היה ממונה לסגן הרמטכל

תעצור פה.

אתה ואני בתור אזרחים מודאגים, מקווים שיבחר אדם מתאים לתפקיד ולא מי שעבר במקרה ברחוב באותו הרגע.

בין היתר הוא צריך להתנסות במספר תפקידי חובה, ולבלוט לטובה בין המתחרים על התפקיד הבא.

מלבד העובדה שימונה אדם פחות מתאים לתפקיד, נגרם נזק למערכת עקב פרישה של אנשים מוכשרים שדרכם להתקדם נחסמת.

------

לא ניסיתי אבל,   

לרמטכ"ל \ פוליטיקאי    נדרשים כישורים שונים, כמעט הפוכים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

גל הירש, שקיבל שכר (ועדיין מקבל) שמן בשביל לחצוץ בין משפחות החטופים לראש הממשלה. איש עסקים ששוכח לשלם מס הכנסה.

מתבכיין ומתקרבן מול עינב צנגאוקר, אמא כחושה שהבן שלה היה במנהרות מעל שנתיים ושאר משפחות החטופים שמעידות ששיקר להם.

זו הדמות שאתם מתווכחים עליה, כן?

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אני חושב שאם תתחיל עכשיו מלחמה והשלטון באיראן באמת ירגיש שהסוף שלו מגיע, הם יפעילו גם את חיזבלה בלבנון

חשבתי על זה בעצמי. 

ואני מעלה, זה מצב שגם חיזבאללה בעצמו יפעל במתכונת "סוף הדרך" כי כשיאבד את הפטרון שלו איראן, אין להם יותר איך להתקיים- הקרב האחרון מולם יהיה מר למדי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, רוןS כתב:

לרמטכ"ל \ פוליטיקאי    נדרשים כישורים שונים, כמעט הפוכים.

אתה רומז שגנץ היה רמטכ"ל מעולה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

חשבתי על זה בעצמי. 

ואני מעלה, זה מצב שגם חיזבאללה בעצמו יפעל במתכונת "סוף הדרך" כי כשיאבד את הפטרון שלו איראן, אין להם יותר איך להתקיים- הקרב האחרון מולם יהיה מר למדי. 

מצד שני, אם הם רואים שהפטרון שלהם נופל זה יכול לגרום להם לעשות חישוב מסלול מחדש ולחזור להיות סוחרי סמים. נעים קאסם הוא איש עסקים, לא שאהיד. בסוף כולם רוצים לשרוד, כולל השלטון באיראן.

הכל תלוי בכמה רציניים האמריקאים להפיל את המשטר. אם זה סתם שרירים כדי לכפות עליהם עסקת גרעין כזו או אחרת, זאת תהיה טעות חמורה שרק תחזק אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

לא הייתי מתלהב עד כדי כך, מדובר בדרישות בלבד.

החברה גרב שהיתה תתל'ה(מינוי שרירותי) ודוברת הצבא לתקופה קצרה ולא מוצלחת במיוחד, לא היתה מרוצה מבחירתו.

רוב הרמטכלים התקשו בזמן מלחמה שנחתה עליהם, לפחות בתחילתה.

היחיד שלא מונה כנראה-אולי-יתכן, היה מצליח יותר.

לעולם לא נדע.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

לא הבנת, הוא אמר שנדרשים כישורים...

לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

מצד שני, אם הם רואים שהפטרון שלהם נופל זה יכול לגרום להם לעשות חישוב מסלול מחדש ולחזור להיות סוחרי סמים. נעים קאסם הוא איש עסקים, לא שאהיד.

אולי, אולי. 

אבל לך תעצור מכונת שאהידים שהירעילה את המוחות על שאהידים במשך כל כך הרבה שנים של שאהידים. 

לא חושב שאפשר להחזיר את הג'יני הזה לארון בלי עזרה מצה"ל.

נתקלתי בכתבה מעניינת, קרי- לא משעממת אותנו.

אמ;לק- זו שנתניהו אמר לה "את משעממת אותנו", הולכת לבחור בנתניהו. 

הלכתי להקיא, תיכף אשוב. 

פורסם
לפני 39 דקות, ברווז כתב:

נתקלתי בכתבה מעניינת, קרי- לא משעממת אותנו.

אמ;לק- זו שנתניהו אמר לה "את משעממת אותנו", הולכת לבחור בנתניהו. 

הלכתי להקיא, תיכף אשוב. 

אם לדיסוננס קוגנטיבי היה פרזנטור - זה היה זה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
Just now, SurfHigh כתב:

לדיסוננס קוגנטיבי היה פרזנטור

המצב אנוש, שאנשים שחטפו, ישירות, חוזרים על אותה הטעות. זה לא רק קוריוז. 

אני חרד לגורל המדינה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

גל הירש, שקיבל שכר (ועדיין מקבל) שמן בשביל לחצוץ בין משפחות החטופים לראש הממשלה. איש עסקים ששוכח לשלם מס הכנסה.

מתבכיין ומתקרבן מול עינב צנגאוקר, אמא כחושה שהבן שלה היה במנהרות מעל שנתיים ושאר משפחות החטופים שמעידות ששיקר להם.

זו הדמות שאתם מתווכחים עליה, כן?

אני מבין שיש כבר פסק + גזר דין ואו שאתה כבר יודע מה יקרה בעתיד , אני מניח שחזקת החפות לא תופסת אצלך , ליברל אמיתי.

לא התבכין ולא התקרבן , סיפר על מעללי הגברת כולל תקיפה של קצינה ביום שחרור מהשבי של הבן שלה , כי הרי זה הנורמה המקובלת.

כי הרי איומים ברצח זה מעשה של אדם נורמטיבי.

פורסם
בתאריך 1.2.2026 בשעה 09:42, יובל .מ. כתב:

2. ציטוט של האלוף לשעבר: "אם זה היה קורה לי, הייתי שם את המפתחות והולך כי זה לא משהו קטן."

שקר. אם היה קורה לו היה מכסתח את עצמו כמו כל הבכירים בצה"ל, מערכת הביטחון, מערכת המשפט וכמובן המערכת הפוליטית.

דן חלוץ החזיר את המפתחות אחרי לבנון השנייה. הרצי הלוי התייצב כבר בימים הראשונים של ה-7 באוקטובר ואמר: "אני אחראי, זה קרה במשמרת שלי".

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 37 דקות, 3n כתב:

אני מניח שחזקת החפות לא תופסת אצלך , ליברל אמיתי.

עלית עלי. חשפת את פרצופי האמיתי.

זה בכלל משנה לך מה יהיה פסק הדין? הרי בקואליציה ובממשלה הזו מככבים גם אנשים שהורשעו כדין. לפחות אחד גם ישב בכלא.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...