Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, עדי-אל כתב:

ולא קראו לסרבנות (סליחה, השעיית ההתנדבות)? ממש כן ועוד הצהירו על זה.

הם הצהירו שיפסיקו להתנדב. יש הבדל ענק בין חייב למתנדב. 

אתה לא יכול לכפות התנדבות.

אם אחים לנשק זה ארגון טרור לדעת סילמן כי הצהירו שלא יתנדבו, אז באיזה אופן מגדירים את החרדים?

הממשלה שהיא חברה בה ומנסה לחוקק פטור גורף ל"שותפים הטבעיים"? מה הגדרתה?

איך שלא יסובבו את התמונה, הממשלה הזאת פוגעת במודע בציבור ענק של משרתים רק בשביל למשוך עוד זמן בכסא.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם (נערך)

כל מי שהצהיר על כך שאם המדינה תהפוך לסמי דמוקרטיה או דמוקרטיה בסגנון של טורקיה הם יפסיקו להתנדב, הם כולם שם בגיל המילואים ומעלה.

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

שירות צבאי זאת התנדבות רק ברמת היחידות המיוחדות? 

סבבה. אל תתנדב תהיה חייל רגיל.

לא. התנדבות זה להגיע לצו חריג שהחוק קבע שאם רוצים שתתייצב זה מותנה בחתימה פרטנית שלך להסכים להתנדה לכל צו בפני עצמו (נכון לכל טייס פעיל במילואים), זה לשרת מעבר לגיל הפטור וזה להתייצב מעבר לימים שנקבעו בחוק.

טייס שלא רוצה להתנדב או שמועבר לתפקיד אחר ועושה מילואים כמו כל אחד אחר או שמשוחרר אם הוא מעבר לגיל הפטור.

Just now, עדי-אל כתב:

אז אתה אומר שהם סתם עשו רעש? 

הוא אומר שאתם סתם עשיתם רעש.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל זה היה ידוע ומוכר, אין כאן משהו חדש. 

זוכר את עמית סגל האפס המאופס הזה, אומר איזה אנשים נהדרים ואיזה ארגון נהדר, קצת לאחר פתיחת המלחמה, כיום הוא שוב חוזר על הזמירות המאוסות של סימטריה שמעולם לא הייתה ולא תהיה, ביביזם זו מחלה שיש להילחם בה בכל אמצעי. כל מצביעי ביבי כיום הם פשוט פח אשפה אנושי. 

לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

אז אתה אומר שהם סתם עשו רעש? 

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

לא. התנדבות זה להגיע לצו חריג שהחוק קבע שאם רוצים שתתייצב זה מותנה בחתימה פרטנית שלך להסכים להתנדה לכל צו בפני עצמו (נכון לכל טייס פעיל במילואים), זה לשרת מעבר לגיל הפטור וזה להתייצב מעבר לימים שנקבעו בחוק.

טייס שלא רוצה להתנדב או שמועבר לתפקיד אחר ועושה מילואים כמו כל אחד אחר או שמשוחרר אם הוא מעבר לגיל הפטור.

הוא אומר שאתם סתם עשיתם רעש.

בנאדם בא ואמר אם לא תהיה דמוקרטיה אני לא אשרת בצבא?

הם איימו או גם ביצעו?

פורסם

כמה פעמים צריך להסביר לך: אמרו שלא יתנדבו. ז"א יבצעו את חובתם ולא יות מזה.

אם שירת בצבא אתה צריך להכיר את זה.

יש מבין?

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילים יפות 

מה זה אומר בשורה התחתונה. 

אנשים חתמו על מכתבים שהם לא ישרתו בצבא של מדינה לא דמוקרטית או לא?

מי שחתם הם אנשים שבכל מקרה לא יכולים פיזית לשרת בגלל גיל? 

היתה להם השפעה על כשירות הצבא או לא?

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 3
פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

בנאדם בא ואמר אם לא תהיה דמוקרטיה אני לא אשרת בצבא?

הם איימו או גם ביצעו?

בנאדם אומר אם לא תהיה דמוקרטיה לא אתנדב לשרת בצבא. זכותו המלאה להפסיק להתנדב גם בלי נימוק.

ושים לב שאתה מתעלם מזה שהם אמרו שיצייו לכל צו חוקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

ושים לב שאתה מתעלם מזה שהם אמרו שיצייו לכל צו חוקי.

אז הם אמרו אנחנו כן אבל לא. אתה קונה את הבולשיט הזה?

לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

בנאדם אומר אם לא תהיה דמוקרטיה לא אתנדב לשרת בצבא. זכותו המלאה להפסיק להתנדב גם בלי נימוק.

זכותו של כל אדם לעשות מה שהוא רוצה ולפעול לפי צו מצפונו.

אבל שיגידו אנחנו החלטנו לא לשרת בצבא יותר אבל עכשיו אומרים (ואתם טוענים שזה נכון) אנחנו לא אמרנו את זה בכלל 

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

חד משמעית, בצורה שלא משתמעת לשתי פנים, ובקול מהדהד: לא הייתה לאחים לנשק השפעה שלילית על כשירות הצבא כלל. 

הדיבורים שלהם על התנדבות או הפסקתה לא השפיעו כהוא זה על כשירות הצבא, נקודה סוף פסוק. כל מי שאומר לך אחרת מנסה לטייח משהו ולהעלים את חלקו מהאחריות למחדל הארור. 

אני אגיד לך איפה כן הייתה להם השפעה על כשירות הצבא: 

-מערך התנדבותי שתיאם ועזר לאלפי ישראלים החיים בחו"ל להגיע ארצה. משרד התחבורה לא היה באירוע. 

-מערך התנדבותי לתיאום תרומות של ציוד כללי, מזון וכדומה; הצבא לא היה מאורגן דיו במהלך השבועות הראשונים (כמו גם בלבנון השנייה, עם ימחים ריקים וכדומה). גם פה הממשלה לא הייתה באירוע. 

-מערך התנדבותי מלא שעזר לנשות המילואימניקים שהתייצבו, אין לי די פרטים להרחיב. הממשלה רק עכשיו (כשנתיים אחרי) מתחילה באמת לעזור למשפחות המילואים. 

-מערך התנדבותי מלא שעזר לארגן תרומות של ציוד לחימה, אפודים קרמים, קסדות (ושאר ציוד מגן), ציוד טקטי אחר; משרד הביטחון לא היה באירוע.

כל זה נולד ביום אפס, ונמשך גם אחרי שהממשלה התחילה להתאושש ולרוץ לקבל ייעוץ איך להתנער מהאחריות (אבל חלילה לא לטפל בבעיות).

ההשפעה היחידה של אחים לנשק על הצבא הייתה חיובים ביותר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

לא היתה להם השפעה על כלום.

אני לא מסכים עם הגישה שלהם כי זה דלק למכונת הרעל, אבל השפעה על הצבא? כלום.

יודע למי יש השפעה על כשירות הצבא? למי שעושה הכל כדי שלא יתגייסו חרדים ושאנשי מילואים ישרתו עוד ועוד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@עדי-אל יש לך איזו בעיה בסיסית בהבנה.

תגיד - שירת בצבא? עשית טירונות? כי את ההבדל בין חובה להתנדבות לומדים בשבו הראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...