Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני חושש שנתקשה למצוא מאמינים בתאוריות קונספירציה שיודו שהם מפמפים תאוריות קונספירציה - לא משנה אם מדובר בחובבי הפרוטוקולים של זקני ציון, או במה שאתה מפמפם בחסות טאובים שונים.

מה שאני ציינתי זה עובדות בלבד, פרט להערכה שלי בנוגע ל"קייס" נגד אח של זיני.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

השקר הוא לא כי אתה מאמין שמנסים להפיל את זיני דרך משפחתו. נראה ששוב לא הייתי ברור מספיק. השקר הוא ב"אתם". 

אתם זה חלקים לא קטנים בשמאל. זה לא בהכרח אתה ספציפית.

וכן, היה פה קמפיין שלם נגד זיני, שכלל את גופי התקשורת, אנשי תקשורת, ראשי מערכת בטחון לשעבר, פוליטיקאים ו"מובילי" המחנה, וגם סתם אנשים פשוטים. 

אז לא יודע מה זה אם לא "אתם".

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אתה בפעם המאה לא מצליח לחבר את זה למשהו בעל הגיון פנימי סדור. כבר היינו בשיחה הזו. נעשה לסדר לעצמך את הגרף הקונפסירטיבי בראש, במקום לנסות לחבר חתיכות של מה שנראה לך כמו פאזל, אבל הלכה למעשה אתה (כמו שאר האנשים שמהדהדים את אותן התאוריות הקונספירטיביות) אתה לא מסוגל לחבר תמונה שלמה. נסה לסדר את זה לסיבות, מעשים, תוצאות. "אליטה שמנסה לשמר את הכוח שלה" ו"אנשים בעלי מראה אירופאי" זו לא סיבה. אם אתה לא מבין למה - אתה יכול לקרוא קצת ווקיסטים אמריקאים או אירופאים מתארים אותנו כקולוניאליסטים לבנים שמנסים לשמר את הכוח שלנו ורוצים לשלוט בעולם. ואולי מתישהו תצליח לראות שאתה משתמש בדיוק באותה הרטוריקה, אותם המונחים, אותה הגישה. רק על קבוהצ אחרת שנראית לך כאליטה סודית ששולטת או מנסה לשלוט בסדר היום סביבך.

את התמונה השלמה כבר הסברתי לא מזמן, ממש כאן, וממש בתגובה לאותה שאלה, ממך כמדומני.

ואף פעם לא אמרתי שיש פה איזה אליטה סודית, אלא הסברתי בדיוק במה מדובר.

ולא צריך לנסות לחבר שום פאזל, הכל מופיע מול העיניים - הדוגמה הכי שקופה והכי עדכנית זה פרשת הפצרית, וכל נושא המעורבות של היועצת המשפטית בחקירה. כבר כתבתי על זה לא פעם.

עכשיו תשאל מה האינטרס או המניע?   

אז אותו אינטרס שיש לאנשים כמו נתניהו להישאר בשלטון, במקום ללכת לשתות קוקטיילים ולבלות עם החברים המיליארדרים שלו, בלי שיקללו ויעליבו את אשתו מבוקר ועד לילה. למה הוא לא עושה את זה?

למה יצחק עמית התעקש להיתמנות לנשיא העליון, למרות התנגדות עזה, ולמרות כל ה"סקנדל", למה הוא צריך את כאב הראש הזה, השנאה מכל הימין?   הרי ברור שהוא לא מקובל על כמחצית מהעם. למה הוא ממשיך?

אותה שאלה לגבי היועצת המשפטית.

למה ניר ברקת מתערבב בביצה הסרוחה שנקראת פוליטיקה, אפילו בלי לקבל משכורת?   יש לו מספיק כסף ודברים לעסוק בהם.

לעיתים מדובר בתחושת שליחות, או באיזו ראייה כאילו אתה המושיע או "שומר הסף", עקשנות, וכדומה. 

עכשיו למה הם שומרים ומגבים אחד על השני, ופועלים כסוג של "גוף" אחד?   אינטרסים והשקפה פוליטית/מדינית זהה או דומה, התנגדות לצד השני שלא לומר שנאה, ולפעמים פחד שאם מישהו יפול, אז גם הם יפלו (למשל, שוב, הסיפור עם הפצרית ומעורבות היועצת), או שיגלו משהו שלא כדאי שיתגלה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

עכשיו עזוב את זה רגע. נניח שאתה צודק בזה. נניח. אני חוזר אחורה שוב. אתה כתבת "אתה לא רוצה ראש משטרה חשאית שכל הסביבה שלו מאוד מוטה פוליטית.". אז אתה רוצה או לא רוצה? או רוצה אם זה מישהו מהצד הנכון?

זה היה כתשובה לשאלה לגבי רונן בר (בסגנון, אז מה אכפת לך אם אשתו או גיסו הם שמאל קיצוני).

אני אגב לא חושב שזיני יותר "קיצוני" מבר, כך שאם מינוי בר עבר לאנשים חלק בגרון, אין סיבנ להתנגד למינוי זיני, מבחינת קיצוניות ההשקפות שלו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 50 דקות, gadik6 כתב:

אתם זה חלקים לא קטנים בשמאל. זה לא בהכרח אתה ספציפית.

זו לא עובדה, זה שקר גס. חלקים נרחבים בשמאל - גם אם אתה כולל בזה כל מי שלא מעריץ את האדמה שביבי דורך עליה, כלומר מצביעי אייזנקוט, גנץ, אפילו ליברמן - זה מיליוני אזרחים בישראל. בוא נצמצם. נניח מאות אלפים. מאות אלפים פעלו כדי למצוא משהו על קרובי המשפחה של זיני כדי להפיל אותו? באמת?

לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

וכן, היה פה קמפיין שלם נגד זיני, שכלל את גופי התקשורת, אנשי תקשורת, ראשי מערכת בטחון לשעבר, פוליטיקאים ו"מובילי" המחנה, וגם סתם אנשים פשוטים. 

אז לא יודע מה זה אם לא "אתם".

אתה מסתבך עם עצמך. כתבת ש"אנחנו" מנסים להפיל זיני דרך משפחתו. זה שקר. ברמה העובדתית, אין לך מושג מאיפה התחילה החקירה. "רשמית" אנחנו אפילו לא יודעים מי הקרוב שנחשד פה ובמה. במשטרה וכו' הודיעו שראש השבככ עצמו לא קשור לזה ולא חשוד בכלום. אתה פשוט מכין סלט שקרי קונספירטיבי: נחקר קרוב משפחה של זיני = זה עוד קונספירציה נגד הימין החזק, בגלל שהוא דתי ואנחנו player haters = מישהו מהאנשים עם "המראה האירופאי" בטח אחראי לזה ויזה בטח יתפורר = "חלקים לא קטנים בשמאל" כבר פועלים כדי להפיל את זיני.

אתה מבין את הפער, כן? מחקירה בודדת שאני אפילו לא יודע מי התחיל אותה ועל מה היא מסתמכת, קפצת למחנה שלם.

אז שוב: אני יכול להגיד שחלקים נרחבים במחנה שלך, "אתם", זורקים אבנים על חיילי צהל?

לפני 59 דקות, gadik6 כתב:

ולא צריך לנסות לחבר שום פאזל, הכל מופיע מול העיניים - הדוגמה הכי שקופה והכי עדכנית זה פרשת הפצרית, וכל נושא המעורבות של היועצת המשפטית בחקירה. כבר כתבתי על זה לא פעם.

כתבת המון דברים שהתבססו על תחושות שלך ואולי מה שקראת אצל טאוב או משה משמו. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

עכשיו למה הם שומרים ומגבים אחד על השני, ופועלים כסוג של "גוף" אחד?

מי זה הם?! רוני אלשייך? יורם כהן?! "הם" לא קיימים בשום מקום מחוץ לדמיון הקונספירטיבי. ואם כבר מטרות, אז לקונספירציות דווקא כן יש סיבה מאוד טובה. לפורר את האמון במערכת. וגם ברור למה.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה היה כתשובה לשאלה לגבי רונן בר (בסגנון, אז מה אכפת לך אם אשתו או גיסו הם שמאל קיצוני).

אני אגב לא חושב שזיני יותר "קיצוני" מבר, כך שאם מינוי בר עבר לאנשים חלק בגרון, אין סיבנ להתנגד למינוי זיני, מבחינת קיצוניות ההשקפות שלו.

בוודאי שאתה לא חושב שזיני יותר קיצוני מבר. זה קשור לדעות הפוליטיות שלך. אני לא יודע אם זיני עצמו קיצוני, אני גם לא יודע אם בר קיצוני. אבל אם משווים את הסביבה ואתה חושב שקרן וקסנר שקר כלשהו קפלן זה יותר קיצוני מפנטיות דתית - בסוש. מכיוון שאתה לא דתי, אני רק מציע לך - כמו לכל שאר הימניים הקיצוניים עם דעות כמו שלך - תמיד לזכור שמתישהו זה יגיע גם אליכם. כי גם אתם תהיו מתישהו לא קשרים מספיק.

ובכל מקרה, אני לא מבין מה אתה רוצה בנקודה הזו. אם אתה, גדי, לא רוצה ראש שירות שהסביבה שלו מוטה פוליטית - אתה אמור להתנגד לזיני.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בדקו, הפכו ולא מצאו שום מעורבות. בגלל זה גם מעכבים את הפרסון.

לפני שעה, gadik6 כתב:

עכשיו תשאל מה האינטרס או המניע?   

אז אותו אינטרס שיש לאנשים כמו נתניהו להישאר בשלטון, במקום ללכת לשתות קוקטיילים ולבלות עם החברים המיליארדרים שלו, בלי שיקללו ויעליבו את אשתו מבוקר ועד לילה. למה הוא לא עושה את זה?

שלטשת הכ'פים של זוהר מכיר?

לפני שעה, gadik6 כתב:

למה יצחק עמית התעקש להיתמנות לנשיא העליון, למרות התנגדות עזה, ולמרות כל ה"סקנדל", למה הוא צריך את כאב הראש הזה, השנאה מכל הימין?   הרי ברור שהוא לא מקובל על כמחצית מהעם. למה הוא ממשיך?

אותה שאלה לגבי היועצת המשפטית.

כי יש ועדה לבחירת שופטים שכולם חוץ מנציגי הקואליציה רצו אותו.

לוין רצה מינוי פוליטי בניגוד לחוק ואתה בוחר להגן דווקא על העבריין 

לפני שעה, gadik6 כתב:

למה ניר ברקת מתערבב בביצה הסרוחה שנקראת פוליטיקה, אפילו בלי לקבל משכורת?   יש לו מספיק כסף ודברים לעסוק בהם.

כוח, קשרים ומנעמי השלטון אם כי במקרה שלו אני חושב שהוא באמת מאמין שבלעדיו המדינה תקרוס.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

זו לא עובדה, זה שקר גס. חלקים נרחבים בשמאל - גם אם אתה כולל בזה כל מי שלא מעריץ את האדמה שביבי דורך עליה, כלומר מצביעי אייזנקוט, גנץ, אפילו ליברמן - זה מיליוני אזרחים בישראל. בוא נצמצם. נניח מאות אלפים. מאות אלפים פעלו כדי למצוא משהו על קרובי המשפחה של זיני כדי להפיל אותו? באמת?

הבעיה בויכוחים אתכם זה שאתם נתפסים ומתעכבים על שטויות.

הסברתי מה זה חלקים נרחבים. תחזור לתגובה ותקרא (רמז - לא כתבתי בשום מקום שזה אלפי או עשרות אלפי אנשים).

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אתה מסתבך עם עצמך. כתבת ש"אנחנו" מנסים להפיל זיני דרך משפחתו. זה שקר. ברמה העובדתית, אין לך מושג מאיפה התחילה החקירה. 

אתה מבין את הפער, כן? מחקירה בודדת שאני אפילו לא יודע מי התחיל אותה ועל מה היא מסתמכת, קפצת למחנה שלם.

שוב, אתה לא מגיב על מה שאני כותב. את החקירה שמתי בנפרד, וסייגתי. לא בגלל "חקירה בודדת" אני טוען שמחפשים אותו.

הסברתי שהיה קמפיין תקשורתי, וכן פוליטיקאים ועוד מהשמאל, שהתעסקו במה אבא או אישתו של זיני אמרו או חושבים, ואף הוגשו עתירות בנושא.

אז כן, מחנה שלם (או איך אתה אומר, מה שנשאר ממנו). אם תעשה סקר, אני בטוח שיהיה רוב מוחלט לטענה שצריך להעיף את זיני, אפילו לפני שהתפרסמה הפרשה האחרונה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

כתבת המון דברים שהתבססו על תחושות שלך ואולי מה שקראת אצל טאוב או משה משמו. 

ואתה כותב על סמך מה, כדור בדולח או יציאה לשטח?

כל הנסיונות כאילו להקטין את חוזק הטיעון, או לתקוף אותו, כי "קראתי" את זה אצל טאוב, נו בוא.

ואיזה תחושות?   זה עובדות - היא הדליפה, היא טייחה, היא שיקרה, גם לבג"צ, היא העלימה טלפון וביימה ניסיון התאבדות, כל הפצריה הייתה מעורבת, היועצת המשפטית התערבה, למרות שהייתה בניגוד עניינים, ואז התערבה שוב, אחרי זה גם הסגן שלה הגיע לבית הפצרית, מתחת לרדאר, למרות ניגוד העניינים. זה לא תחושות, זה עובדות.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

מי זה הם?! רוני אלשייך? יורם כהן?! "הם" לא קיימים בשום מקום מחוץ לדמיון הקונספירטיבי.

גם על זה עניתי - הפצריה, היועצת המשפטית וכמה מחבריה, יצחק עמית, ראשת מח"ש, מספר ראשי שב"כ לשעבר (אלו עם המכתב הסודי כביכול).

לפני שעה, Night Driver כתב:

בדקו, הפכו ולא מצאו שום מעורבות. בגלל זה גם מעכבים את הפרסון.

זה נגיד תיאוריית קונספירציה בפני עצמה. מאיפה אתה יודע שלא מצאו?

מה סגן היועצת המשפטית עשה אצל הפצרית לפני כמה שבועות, למרות שהוא בניגוד עניינים?

למה היועצת הרגישה צורך להתערב בחקירה, למרות שהיה ברור לה שהיא בניגוד עניינים, אחרי שהעוזר שלה "פסל" את עצמו, ולמה היא שיקרה על כך למשרד המשפטים?

כי יש ועדה לבחירת שופטים שכולם חוץ מנציגי הקואליציה רצו אותו.

לוין רצה מינוי פוליטי בניגוד לחוק ואתה בוחר להגן דווקא על העבריין 

עד מתי תמשיך לרשום דברים שגויים בבטחון כה רב?   עמית היה המועמד אך ורק בגלל שיטת הסניוריטי, שאינה מעוגנת בחוק. אז איפה פה העבירה?

עמית לא פוליטי, לשכת עורכי הדין זה לא גוף פוליטי?   בוא, תעשה לי טובה.

וכן, חוץ משר המשפטים וחוץ מהקואליציה. כולה חצי עם, מה הבעיה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ובכל מקרה, אני לא מבין מה אתה רוצה בנקודה הזו. אם אתה, גדי, לא רוצה ראש שירות שהסביבה שלו מוטה פוליטית - אתה אמור להתנגד לזיני.

שוב, אתה לא מגיב למה שאני רושם. הסברתי שזה נאמר כתשובה למישהו ששאל "מה הבעיה שכל הסביבה שלו זה שמאל קיצוני".

אם כבר, אז הטיעון שלי הוא הפוך - מי שבא לזיני בתלונות שהוא מוטה פוליטית, לכאורה, היה צריך לצעוק את זה גם על רונן בר.

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

זה נגיד תיאוריית קונספירציה בפני עצמה. מאיפה אתה יודע שלא מצאו?

כי אם מצאו, לא פרסמו ולא עשו כלום כשהיא ממשיכה בתפקידה כרגיל זה חמור שבעתיים.

מה סגן היועצת המשפטית עשה אצל הפצרית לפני כמה שבועות, למרות שהוא בניגוד עניינים?

מי קבע שהוא בניגוד עניינים חוץ ממכם (כקונטרה לאתם שלך)?

למה היועצת הרגישה צורך להתערב בחקירה, למרות שהיה ברור לה שהיא בניגוד עניינים, אחרי שהעוזר שלה "פסל" את עצמו, ולמה היא שיקרה על כך למשרד המשפטים?

כי היא הגוף האמון על חקירות ולא הרשות המבצעת.

עד מתי תמשיך לרשום דברים שגויים בבטחון כה רב?   עמית היה המועמד אך ורק בגלל שיטת הסניוריטי, שאינה מעוגנת בחוק. אז איפה פה העבירה?

אתה רציני?

אף אחד לא מדבר על השיטה. הוא מועמד אחד והיה עוד מועמד שבו תמך לוין. לוין האידיוט החליט שלא מקובל עלין שהוועדה תבחר את מי שהיא מוצאת לנכון והחליט או המועמד שלי או שאין בחירה (מה שהיה משאיר את עמית בכל מקרה כממלא מקום כי במקה שנוצר החוק כן קבע את שיטת הסיניוריטי).

עמית לא פוליטי, לשכת עורכי הדין זה לא גוף פוליטי?   בוא, תעשה לי טובה.

וכן, חוץ משר המשפטים וחוץ מהקואליציה. כולה חצי עם, מה הבעיה.

איזה חצי עם?

אתה עכשיו מדבר בשם כולם?

פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

במקום ללכת לשתות קוקטיילים ולבלות עם החברים המיליארדרים שלו, בלי שיקללו ויעליבו את אשתו מבוקר ועד לילה. למה הוא לא עושה את זה?

כשהוא יפרוש מהפוליטיקה גם החברים המיליארדרים שלו יתאדו
מה יש לאיש השנורר הזה להציע אם הוא לא בפוליטיקה?

גם מיליארדרים לא אוהבים שנוררים.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ביימה ניסיון התאבדות

ביימה ניסיון התאבדות ע"י בליעת כדורים?

מי שמביים ניסיון התאבדות לא בוחר בשיטה הזו שמאוד עלולה להצליח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

הבעיה בויכוחים אתכם זה שאתם נתפסים ומתעכבים על שטויות.

לא, הבעיה בויכוחים איתנו זה שכשאתה כותב "אתם מנסים להפיל את זיני דרך קרובי משפחה שלו" - אנחנו מגיבים בדיוק לזה. 

לפני 10 שעות, gadik6 כתב:

שוב, אתה לא מגיב על מה שאני כותב. את החקירה שמתי בנפרד, וסייגתי. לא בגלל "חקירה בודדת" אני טוען שמחפשים אותו.

הגבתי בדיוק על מה שכתבת. אתה הצגת תאוריה קונספירטיבית חדשה, בה מחנה שלם פועל להפיל את ראש השבכ. כאילו כולנו הלכנו והגשנו תלונה במשטרה שקרוב משפחה שלו הבריח סחורות לעזרה. כשזה מתפורר, אז אתה הולך אחורה, מספר שזה חלק לא מבוטל, גברים בעלי מראה אירופאי ובגדים שאתה לא אוהב ועדיין נאחז בתאוריה. ועדיין, עושה רושם, לא מבין את ההבדל בין זה שחלקנו או אולי רובינו מפחדים מראש שבכ המזוהה עם ימין קיצוני, לבין זה שבסוף יש מישהו אחד בקצה - שאתה אפילו לא יודע מי הוא - שהחליט לחקור את קרוב המשפחה של זיני. ולדעתי רובינו גם לא ידענו על מה מדובר עד לפני יומיים.

ואתה כותב על סמך מה, כדור בדולח או יציאה לשטח?

כל הנסיונות כאילו להקטין את חוזק הטיעון, או לתקוף אותו, כי "קראתי" את זה אצל טאוב, נו בוא.

אני לא כותב, נתחיל בזה. כלומר אני לא מביע דיעות כל כך נחצרות על הליך משפטי ומה קורה ברקע. ואני לא בונה סיפור - בניגוד אליך - בו עכשיו גם הפצרית היא חלק מגוש השמאל שמנסה להפיל את המנהיג החזק מהימין או משהו.

זה גם לא "נסיונות". הדיעות שלך בנושאים האלו הן כמעט העתק הדבק למה שקראתי אצל טאוב או ניסים סופר ועוד כמה חברים. ובסוף זה הכל חוזר לאותו המקום - "הם", "האליטות", "הלבנים", "העלווים" - כמו שסופר קורא לזה. ווקיזם שמאלני מתבכיין קלאסי. וזה לא מפתיע ש99% מהאנשים שאתה מהדהד היו מצביעי ופעילי שמאל בעבר. והאמת שאם כבר מראות וצביעות, אז בעיקר בזכותם אני מבין כמה התפיסה הפשטנית של טובים - רעים היא מטומטמת.

גם על זה עניתי - הפצריה, היועצת המשפטית וכמה מחבריה, יצחק עמית, ראשת מח"ש, מספר ראשי שב"כ לשעבר (אלו עם המכתב הסודי כביכול).

רוני אלשייך, יורם כהן, מנדלבליט - כן, לא? שאלה פשוטה. מי חבר באליטה ואיך מתקבלים.

שוב, אתה לא מגיב למה שאני רושם. הסברתי שזה נאמר כתשובה למישהו ששאל "מה הבעיה שכל הסביבה שלו זה שמאל קיצוני".

אם כבר, אז הטיעון שלי הוא הפוך - מי שבא לזיני בתלונות שהוא מוטה פוליטית, לכאורה, היה צריך לצעוק את זה גם על רונן בר.

שאלתי שאלה... אז לך לא איכפת מראש שירות שכל הסביבה שלו מזוהה עם קבוצות פוליטיות קיצוניות?

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

כי אם מצאו, לא פרסמו ולא עשו כלום כשהיא ממשיכה בתפקידה כרגיל זה חמור שבעתיים.

משעשע. אפילו לא זימנו אותה לחקירה.

איך אמר אחד הבכירים במשטרה, לפני שהחקירה אפילו התחילה - "היועצת המשפטית מחוץ לסיפור".

וכן, זה שהיא ממשיכה בתפקידה, למרות כל הפאקים שלה, זה באמת חמור.

מי קבע שהוא בניגוד עניינים חוץ ממכם (כקונטרה לאתם שלך)?

היועצת המשפטית של משרד המשפטים, ואז בג"צ. ועצם זה שהעוזר שלה מנע את עצמו, גם אומר משהו.

בערך כולם חוץ ממנה הבינו שהיא בניגוד עניינים, אבל זה לא הפריע לה להמשיך לבחוש בחקירה.

ואני מזכיר שוב - היא הסתירה מידע מיועצת משרד המשפטים, בתצהיר שכתבה, שזה חמור בפני עצמו.

כי היא הגוף האמון על חקירות ולא הרשות המבצעת.

כן, פה באמת הבעיה. החתול ששומר על השמנת.

לפני 9 שעות, teyal כתב:

כשהוא יפרוש מהפוליטיקה גם החברים המיליארדרים שלו יתאדו
מה יש לאיש השנורר הזה להציע אם הוא לא בפוליטיקה?

גם מיליארדרים לא אוהבים שנוררים.

השנאה לנתניהו ניתקה את הקשר שלכם למציאות. כדור הארץ קורא לכם לחזור.

נתניהו היה מסתדר מעולה ככל הנראה, גם אם הוא היה פורש לפני כמה שנים, וגם אם הוא היה בכלל בוחר במסלול אחר ולא בפוליטיקה.

לפני 9 שעות, teyal כתב:

ביימה ניסיון התאבדות ע"י בליעת כדורים?

מי שמביים ניסיון התאבדות לא בוחר בשיטה הזו שמאוד עלולה להצליח.

אני מדבר על כל הסיפור שהיא השאירה מכתב והלכה לטייל ליד הים, ואז איבדה שם את הטלפון ממש במקרה.

בוא, לא צריך להיות חוקר משטרה כדי להבין שזה היה טיוח וניסיון שיבוש חקירה.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

משעשע. אפילו לא זימנו אותה לחקירה.

איך אמר אחד הבכירים במשטרה, לפני שהחקירה אפילו התחילה - "היועצת המשפטית מחוץ לסיפור".

וכן, זה שהיא ממשיכה בתפקידה, למרות כל הפאקים שלה, זה באמת חמור

החוקרים הם של המשטרה ומינוי של הממשלה. גם הם נגד עצמם?

תשמע, אתה מידרדר לרמות הזויות.

לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

היועצת המשפטית של משרד המשפטים, ואז בג"צ. ועצם זה שהעוזר שלה מנע את עצמו, גם אומר משהו.

בערך כולם חוץ ממנה הבינו שהיא בניגוד עניינים, אבל זה לא הפריע לה להמשיך לבחוש בחקירה.

ואני מזכיר שוב - היא הסתירה מידע מיועצת משרד המשפטים, בתצהיר שכתבה, שזה חמור בפני עצמו.

היא בניגוד עניינים והוא השעה את עצמו מהחקירה.

הם לא בלופ של החקירה, הוא לא נוגע בכלל לפרשה ואתה טוען שאסור לו להיפגש איתה. על איזה בסיס ומתוקף אחזו החלטה?

לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

פה באמת הבעיה. החתול ששומר על השמנת

אז ניתן לאריה לשמור על הכבש.

יש הפרדת רשויות במדינה וגם אם לא היתה עדיין מי שמצהיר שמטרת החקירה היא להעליל על היועמשית וככה להעיף אותה עד לבירור העלילה לא יכול להיות מעורב.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

החוקרים הם של המשטרה ומינוי של הממשלה. גם הם נגד עצמם?

תשמע, אתה מידרדר לרמות הזויות.

החוקרים הם מינוי של הממשלה?   מה?

עכשיו התחלת גם להמציא מינויים ותהליכים?

בועז בלט מונה על ידי המפכ"ל. 

ובכל מקרה, למה בועז בלט מתערב וקובע למני בנימין, ראש להב 433, איזה חוקר להביא איתו, לפגישה שדנה בפרשת הפצרית?

ומאוד מפתיע ששבועיים אחרי שמני בנימין מסרב, כי זה לא בסמכותו של בלט לקבוע איזה חוקר בלהב 433 ימונה לחקירה, פתאום מני בנימין נעצר בחשד לאיזו פרשה.

היא בניגוד עניינים והוא השעה את עצמו מהחקירה.

מה אתה מנסה להגיד?

העוזר שלה מנע את עצמו כי הוא הבין שהוא בניגוד עניינים, אבל מיארה ניסתה להמשיך לבחוש בחקירה, למרות שגם היא בניגוד עניינים ברור.

לאחר מכן, היועצת של משרד המשפטים שלחה לה חוות דעת בה היא ציינה את מה שכתבתי מעלה.

מה עשתה גברת מיארה?   שלחה לה חוות דעת חזרה, בה היא מציינת שהיא לא מסכימה לכך, ופה היא הסתירה את העובדה שהעוזר שלה, שפועל לפי ההוראות שלה, מנע טת עצמו.

לבסוף, רק אחרי החלטת בג"צ, היא נאלצה להפסיק להתערב, לפחות על הנייר.

הם לא בלופ של החקירה, הוא לא נוגע בכלל לפרשה ואתה טוען שאסור לו להיפגש איתה. על איזה בסיס ומתוקף אחזו החלטה?

כן, זה לא נראה חשוד בכלל שהמשנה ליועצת, שנכלל תחת כל אותם בעלי תפקידים שנמצאים בניגוד עניינים, מתגנב לפגישה אצל הפצרית. בכלל אין חשש לשיבוש תהליכי חקירה או טיוח.

אפילו למראית עין זה לא נראה טוב.

פורסם

החוקרים הם מינוי של הממשלה?   מה?

עכשיו התחלת גם להמציא מינויים ותהליכים?

בועז בלט מונה על ידי המפכ"ל. 

ובכל מקרה, למה בועז בלט מתערב וקובע למני בנימין, ראש להב 433, איזה חוקר להביא איתו, לפגישה שדנה בפרשת הפצרית?

ומאוד מפתיע ששבועיים אחרי שמני בנימין מסרב, כי זה לא בסמכותו של בלט לקבוע איזה חוקר בלהב 433 ימונה לחקירה, פתאום מני בנימין נעצר בחשד לאיזו פרשה.

המפכל הוא איש של בן גביר 🤣

ומני בנימין הורחק בגלל החקירה נגדו. המעצר הוא בגלל החקירה שהתחילה חודשים לפני פרשת הפצרית אז גם תיאורית הקונספירציה הזו קרסה עוד לפני שנולדה.

מה אתה מנסה להגיד?

העוזר שלה מנע את עצמו כי הוא הבין שהוא בניגוד עניינים, אבל מיארה ניסתה להמשיך לבחוש בחקירה, למרות שגם היא בניגוד עניינים ברור.

לאחר מכן, היועצת של משרד המשפטים שלחה לה חוות דעת בה היא ציינה את מה שכתבתי מעלה.

מה עשתה גברת מיארה?   שלחה לה חוות דעת חזרה, בה היא מציינת שהיא לא מסכימה לכך, ופה היא הסתירה את העובדה שהעוזר שלה, שפועל לפי ההוראות שלה, מנע טת עצמו.

לבסוף, רק אחרי החלטת בג"צ, היא נאלצה להפסיק להתערב, לפחות על הנייר.

כן, זה לא נראה חשוד בכלל שהמשנה ליועצת, שנכלל תחת כל אותם בעלי תפקידים שנמצאים בניגוד עניינים, מתגנב לפגישה אצל הפצרית. בכלל אין חשש לשיבוש תהליכי חקירה או טיוח.

אפילו למראית עין זה לא נראה טוב.

הוא מחוץ לחקירה ואף אחד לא קבע שאסור לו להיפגש.

אם הוא לא מעורב בחקירה ולא חשוף לחומרי החקירה איפה המנחעה להיפגש איתה בדיוק?

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

המפכל הוא איש של בן גביר 🤣

אז היועצת המשפטית היא של גדעון סער. 

מה אתה ילד בן 12?   

אם בן גביר היה מעורב במינוי, אז זה בהכרח אומר שהמינוי אמור להיות לטובתו?

אגב, גם גדעון סער יוצא עכשיו נגד היועצת, למרות שהוא מינה אותה. אז מה זה אומר?

ואני אגלה לך סוד - המפכ"ל לא צריך לפחד מבן גביר, מי שהוא כן צריך לפחד ממנה זה היועצת המשפטית.

ומני בנימין הורחק בגלל החקירה נגדו. המעצר הוא בגלל החקירה שהתחילה חודשים לפני פרשת הפצרית אז גם תיאורית הקונספירציה הזו קרסה עוד לפני שנולדה.

אתה שוב ממציא עובדות - החקירה נגד מני בנימין נוהלה במח"ש. מה הקשר לניצב בלט?

ואני חוזר על השאלה - למה ההתערבות של בלט בחוקר שימונה לתיק, מ433?   באיזו סמכות?

הוא מחוץ לחקירה ואף אחד לא קבע שאסור לו להיפגש.

אם הוא לא מעורב בחקירה ולא חשוף לחומרי החקירה איפה המנחעה להיפגש איתה בדיוק?

הוא נמצא בניגוד עניינים. אתה באמת לא מבין איפה הבעיה?   על שיבוש חקירה, תיאום גרסאות וכדומה לא שמעת?

פורסם
לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

אז היועצת המשפטית היא של גדעון סער. 

מה אתה ילד בן 12?   

אם בן גביר היה מעורב במינוי, אז זה בהכרח אומר שהמינוי אמור להיות לטובתו?

אגב, גם גדעון סער יוצא עכשיו נגד היועצת, למרות שהוא מינה אותה. אז מה זה אומר?

לשאלתך האחרונה: שהוא אפס. אבל זה היה ידוע כבר די מזמן, והוכח שוב כשחזר על ארבע לביבי, אחרי שהבין שלא יעבור את אחוז החסימה בשום דרך אחרת.

לשאר השאלות: כן, פוליטיאקים ממנים "פקידים", כמו שקוראים לזה אצלכם, כדי שיבצעו את המדיניות שהפוליטיקאים מאמינים בה. אם גם בזה הפוליטיקאים שלכם נכשלים - יש לי הצעה. נסו פעם הבאה ימין ממש ממש חזק. הם יצליחו בטוח בהכל. טרנספר, אמשילות, ריבירייה בעזה, כולנו נהפוך למיליונרים ואורי משגב יעבור סדנת חינוך בה אתה תוכל ללמד אותו איך להתלבש (כן, כולל כובע אדידס שחור, כמו אצל גיבור התרבות  החדש שלכם)

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

לא, הבעיה בויכוחים איתנו זה שכשאתה כותב "אתם מנסים להפיל את זיני דרך קרובי משפחה שלו" - אנחנו מגיבים בדיוק לזה. 

כן, אמר זה שמספר איך מרדכי דוד זה גיבור התרבות של הימין. בדקת שכל המחנה תומך בו, כל המיליון עד שני מיליון ומשהו איש?

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

. אתה הצגת תאוריה קונספירטיבית חדשה, בה מחנה שלם פועל להפיל את ראש השבכ. כאילו כולנו הלכנו והגשנו תלונה במשטרה שקרוב משפחה שלו הבריח סחורות לעזרה.

לא, אתה שוב הופך את זה כדי שיתאים לנרטיב העקום שלך.

אני הסברתי בדיוק למי אני מתכוון.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

מפחדים מראש שבכ המזוהה עם ימין קיצוני,

הוא מזוהה עם הימין הקיצוני רק בראש של אנשים כמוך. 

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

בו עכשיו גם הפצרית היא חלק מגוש השמאל שמנסה להפיל את המנהיג החזק מהימין או משהו.

עוד פעם מתווכח על משהו שלא אמרתי.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

הדיעות שלך בנושאים האלו הן כמעט העתק הדבק למה שקראתי אצל טאוב או ניסים סופר ועוד כמה חברים.

והדעות שלך זה אחד לאחד של כל מיני "אינטלקטואלים" בשמאל, שכל מי שמשנה את דעתו לכיוון הלא נכון, הוא "אפס, וחוזר על ארבע לביבי".

אתה מקשיב למשגב, כמדומני, ואפילו הבאת אותו בתור "מקור". לא נראה לי שאפשר לרדת יותר נמוך מזה (אולי רק אנשים כמו עמי דרור).

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

רוני אלשייך, יורם כהן, מנדלבליט - כן, לא? שאלה פשוטה. מי חבר באליטה ואיך מתקבלים.

בוא קודם ספר לנו מה המאפיינים הדומים עד זהים לפיהם אתה מקטלג ביביסטים, כי הרי סיפרת שבניגוד אלינו, אצלך זה מתבסס על קריטריונים מוגדרים.

אז אני ביביסט, מרדכי דוד ביביסט, משה סעדה ביביסט. עד כאן צדקתי?

מהם אותם מאפיינים לפיהם אנו משוייכים לקבוצה?

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

שאלתי שאלה... אז לך לא איכפת מראש שירות שכל הסביבה שלו מזוהה עם קבוצות פוליטיות קיצוניות?

השאלה שלך מנותקת מהמציאות, כי דוד זיני הוא לא כזה. אז כל הויכוח הוא תיאורטי.

אבל אם אתה כבר שואל - יש לך סגן רמטכל לשעבר שמחזיק בדעות שמאל קיצוני, ראש שבכ לשעבר שמקורב לגורמי שמאל קיצוני, לכאורה. ראינו להן הם הביאו אותנו.

אז אולי כדאי לתת צ'אנס גם לימין הקיצוני להנהיג את מערכות הבטחון.

• תוכן חדש...