Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

טוב, שמע, רוב הציוד אמריקאי, המימון אמריקאי וכנראה גם שת"פ במודיעין..

אולי בסוף נגמור בתור הסטייט ה-51 וביבי יגשים חלום להיות סנאטור של ארה"ב :lol:

הוא לא יסתפק בפחות מלהיות נשיא (כרגע לא אפשרי כי לא נולד בארה״ב, אבל לא זה מה שיעצור אותו).

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 34 דקות, עדי-אל כתב:

רק הם נהרגים?

לא...

אבל יש נהרגים בעד ההפיכה ויש נגד. זה לא משנה את משמעות ההפיכה.

לפני 34 דקות, עדי-אל כתב:

מה שהם עשו זה בדיוק להראות שהם מעמד על ויש מעמד תחתון

איזה מעמד על? על מה אתה מדבר? איך זה מעמד על??

רוצים שהדמוקרטיה השבורה גם ככה שיש פה תמשיך להיות דמוקרטיה ולא מוטציה סמי דיקטטורית, ועשו פעולות שהן לחלוטין חוקיות (בדמוקרטיה שלנו).

לפני 1 דקה, PinkDolphin כתב:

הוא לא יסתפק בפחות מלהיות נשיא (כרגע לא אפשרי כי לא נולד בארה״ב, אבל לא זה מה שיעצור אותו).

מה הבעיה? אם ישראל תסופח אז הוא נולד במדינה ה-51.

פורסם
בתאריך 15.6.2025 בשעה 11:35, פריג'י כתב:

פצצת אטום היא שיטה דיי גרועה להכחיד עם.

הם רוצים לפרק את מדינת ישראל הציונית. הם לא מעוניינים בהשמדת עם.

why not both, מבחינתם?

בתאריך 15.6.2025 בשעה 15:53, fatboy1340 כתב:

בוא נזרום רגע עם ההנחה של מרחק ימים בודדים מרש"ק מבצעיים.

הרי ביבס בעצמו מברבר (כולל באו"ם) בלי הפסקה על איראן, כולל מצגות פלאקט ציוריות של פצצה עם פתיל בוער. 

ונניח הרסת להם עכשיו את המפעל/ מחסן חומרי גלם וכד'. מה השגת? דחיה של כמה חודשים/שנים עד שיחזרו לאותו מצב ,רק יהיו הרבה יותר זהירים?

מדוע לא להפציץ לפני עשור/בעוד שנה+, כאשר אתה לא עסוק בחרא של עזה/לבנון/חמאס והכלכלה שלך לא בקאנטים והמילואימניקים לא בקריסה טוטאלית וחוו"ד עולמית לא נגדך עם סיכוי לא קטן לאמברגו נשק?

גם יאיר גולן (שלדעתי יותר ניצי מנתניהו) אמר ב-2017, לפני שנכנס לפוליטיקה או פרש מצה״ל, שיהיה צריך להגיע לעימות צבאי עם השלטון באיראן בגלל תוכנית הגרעין -- אבל חשב שאי אפשר ללא ארה״ב.
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001204433

פורסם
לפני 59 דקות, עדי-אל כתב:

מישהו מנע מהם להפגין?

רק הם נהרגים?

מה שהם עשו זה בדיוק להראות שהם מעמד על ויש מעמד תחתון 

הפוך.

הם המעמד הנחות שנועד לשרת את אדוני הארץ ולמות בשבילו והם פשוט אמרו עד כאן, אנחנו כמו כולם וגם לנו יש זכויות.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה עוד אחד שהלך ככה לתומו במקרה באתונה ובלי ששם לב מצא את עצמו על טיסה חזרה לארץ.

image.thumb.png.7b85d6434d68563ba424495f41481398.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 16.6.2025 בשעה 08:40, יבגניפ כתב:

אני איתך. יש סכנה ממשית. ועדיין, ביום שהמלחמה נגמרת, ביבי צריך ללכת הביתה, אם כי הסיכוי לזה יורד כרגע. ואנחנו, כלומר כל מי שלא מצביע לו, צריכים לשאול את עצמנו למה המנהיגים שלנו זה בנט, גנץ, לפיד וגולן (שאני אוהב את הנביחות שלו לפעמים ולפעמים פחות, אבל לא בטוח שזה האיש שצריך להוביל את המדינה).

מבחינתי עדיף באמצע המלחמה. ביבי ח*א של מנהל, ומינה את שר הבטחון הכי לא מתאים (כ״ץ, שקשה להחליט אם הוא יותר בריון או יותר אדיוט, ועושה שגיאות קשות כל הזמן).
ביבי לא מקדיש יותר מ-1% מתשומת הלב והזמן שלו לניהול המדינה. הוא גם פחדן ברמות (רק לחץ מאד כבד גרם לזה שיסכים לחיסול סינוואר, לחיסול נסראללה ולמבצע הביפרעים -- כ״א אחרי 3-4 סירובים מצידו. לא רוצה מישהו כמוהו מנהל מלחמה כלשהי , ודאי לא כשמדובר בעניין קיומי.

הבריטים העיפו את צ׳מברליין באמצע מלחמת העולם השניה, ב-1940, בהצבעת אי-אמון אחרי כשלון בהגנה על נורבגיה מהנאצים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 28 דקות, פריג'י כתב:

אבל יש נהרגים בעד ההפיכה ויש נגד. זה לא משנה את משמעות ההפיכה.

אני לתומי חשבתי שחיילים שלנו נהרגים בשבילנו לא בשביל ממשלה או חוקים כאלו ואחרים. 

מי שאומר אני לא אבצע פקודה לא חוקית זה בסדר מי שטוען אני לא אבצע שום פעולה בטחונית כי החוקים לא לטעמי זה כבר פחות. 

לפני 31 דקות, פריג'י כתב:

איזה מעמד על? על מה אתה מדבר? איך זה מעמד על??

רוצים שהדמוקרטיה השבורה גם ככה שיש פה תמשיך להיות דמוקרטיה ולא מוטציה סמי דיקטטורית, ועשו פעולות שהן לחלוטין חוקיות (בדמוקרטיה שלנו)

למה להקשיב לו ולא לי?

בגלל שהוא טייס ואני לא?

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

הפוך.

הם המעמד הנחות שנועד לשרת את אדוני הארץ ולמות בשבילו והם פשוט אמרו עד כאן, אנחנו כמו כולם וגם לנו יש זכויות.

מי זה אדוני הארץ? קיבוצי הדרום הצפון אופקים רחובות רמת גן עפולה

תפקיד של חייל זה להגן על האזרחים ולא על הממשלה 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

הנה עוד אחד שהלך ככה לתומו במקרה באתונה ובלי ששם לב מצא את עצמו על טיסה חזרה לארץ.

image.thumb.png.7b85d6434d68563ba424495f41481398.png

ויש עוד לא מעטים: משה ליאון ראש עיריית ירושלים לדוגמא.

https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/921819/

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

דוגרי, לא מבין מה הבעיה בזה. במיוחד בכל מה שנוגע לשרים, ראשי ערים, ראשי רשויות וכ״ו. מה הבעיה שראש העיר הכי גדולה בישראל יזכה לעדיפות להגיע לישראל כשהיא במלחמה וטילים נופלים על ערים אזרחיות? 

נראה לי כמו סערה בכוס קפה. 

אם כבר הסערה הייתה אמורה להיות אם הם היו מנסים לברוח מחוץ לישראל…

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

הוא התפלח או הוברח לטיסה כמו אישה ילד ז'?
אם כן שישלם אבל אם עלה באופן מסודר על מה בדיוק ישלם?

אולי עלה עם בן משפחה שמשרת במילואים?

תזכור שהוא טייס בעברו ואח״כ מילא תפקידים בכירים בח״א לפני שמונה לראש אמ״ן. אני מנחש שזה ויטמין P של טייסים.
(בן משפחה לא אמור להיות קשור לעניין -- כל המקומות הטיסות האלה ממוספרים ומתועדפים)

פורסם
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

אני לתומי חשבתי שחיילים שלנו נהרגים בשבילנו לא בשביל ממשלה או חוקים כאלו ואחרים

בכלל לא הבנת למה התכוונתי במשפט הזה.

התכוונתי שיש פה קבוצה אחת שמשרתת ועושה מעבר. חשוב לה לשמור על הצביון הדמוקרטי של המדינה.

יש גם קבוצה אחרת. גם היא עושה מעבר. גם לה זכויות רבות. פחות חשוב לה שנישאר דמוקרטיה.

הקבוצה הראשונה נאבקת על דמוקרטיה שבהגדרה מאפשרת את קיומה של הקבוצה השנייה.

הקבוצה השניה, לא איכפת לה שלא תהיה דמוקרטיה, מה שיביא לפירוק/חיסול של הקבוצה הראשונה.

פורסם

אני מניח שזה לא מעניין אתכם יותר מדי - אבל בכל זאת שווה שתכירו, זווית קצת אחרת:

בזמן שטיסות ה״חילוץ״ (מחוץ לאזור מלחמה, לתוך אזור מלחמה, איך אני מת על האינדוקטרינציה של השפה העברית חחח) מקדמות השבת ״תקועים״ בחו״ל, כמובן לא ביום שבת כי בכל זאת בואו זו מדינת היהודים, ממשלת ישראל מונעת מאנשים בעלי אזרחות לצאת מישראל.

למה?

כובע.

הם יוציאו טיסות ריקות מנמל״ת, בטענה שזה בשביל למנוע התקהלות. נו שווין, אפשר עוד איכשהו לאכול את הספין הזה אני מניח.

אבל - וכאן זה נהיה מבדר על גבול הגרוטסקי - הם מונעים מבעלי אזרחות ישראלית לשוט החוצה. גם לאזרחים שאינם תושבי ישראל. 

אז אם אין לך דרכון זה אפשרי, אם יש - לא.

הדרך היחידה כרגע לצאת היא דרך ירדן, בעלי משפחות פחות מתלהבים מכך, מסיבות מובנות.

לי יצא פוקס מהחלל ועפתי יומיים לפני התקיפה, אבל יש לי מלא חברים שנתקעו בישראל - ומונעים מהם אקטיבית לצאת. אני לא מסוגל לחשוב על סיבה רציונלית אחת למנוע מהם לעלות על שיט לקפריסין/יוון, אבל לממשלה יש כנראה, בטוח מסיבות מאוד ענייניות ובטחוניות 🙄

כאמור, מניח שזה לא מעניין את רובכם/כולכם, כי למי אכפת מתושבי חוץ. אני משתף את זה מהסיבה שאני כבר אומר שנים שזה יקרה בכל הקשור למיסוי, נדל״ן, פנסיה וכו׳ - והנה קדימון לאיך מתייחסים לתושבי חוץ כזבל רק בגלל שלא ויתרו על האזרחות הישראלית שלהם.

תחשבו מה זה להיות תקוע עם ילדים שלא חוו את השיטשואו הזה, מחוץ לבית, ללא אפשרות לזוז. חופש התנועה נגזל, ללא סיבה או ידיעה לגבי העתיד. סתם ככה, כי אפשר, וממש לא אכפת. מדינה מופרעת.

• אהבתי 1
  • מעניין 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

מי זה אדוני הארץ? קיבוצי הדרום הצפון אופקים רחובות רמת גן עפולה

תפקיד של חייל זה להגן על האזרחים ולא על הממשלה

אזרח שסיים את חובת השירות הוא לא חייל ולא חייב כלום. 

אדוני הארץ הם הפרזיטים שדורשים ממנו לעבוד כמו חמור, לשלם מיסים ולמות בשדה הקרב למרות שהם  פטורים חוקית כדי שהם יוכלו להנות מפירות עמלו.

לפני 15 דקות, PinkDolphin כתב:

תזכור שהוא טייס בעברו ואח״כ מילא תפקידים בכירים בח״א לפני שמונה לראש אמ״ן. אני מנחש שזה ויטמין P של טייסים.
(בן משפחה לא אמור להיות קשור לעניין -- כל המקומות הטיסות האלה ממוספרים ומתועדפים)

לא אמרתי שלא. 

אני טוען שכמעט כל אחד היה עושה מה שהוא יכול באופן חוקי לעלות על הטיסה ושמי שעבר על הנהלים זה מי שאישר לו לעלות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

אני מניח שזה לא מעניין אתכם יותר מדי - אבל בכל זאת שווה שתכירו, זווית קצת אחרת:

בזמן שטיסות ה״חילוץ״ (מחוץ לאזור מלחמה, לתוך אזור מלחמה, איך אני מת על האינדוקטרינציה של השפה העברית חחח) מקדמות השבת ״תקועים״ בחו״ל, כמובן לא ביום שבת כי בכל זאת בואו זו מדינת היהודים, ממשלת ישראל מונעת מאנשים בעלי אזרחות לצאת מישראל.

למה?

כובע.

הם יוציאו טיסות ריקות מנמל״ת, בטענה שזה בשביל למנוע התקהלות. נו שווין, אפשר עוד איכשהו לאכול את הספין הזה אני מניח.

אבל - וכאן זה נהיה מבדר על גבול הגרוטסקי - הם מונעים מבעלי אזרחות ישראלית לשוט החוצה. גם לאזרחים שאינם תושבי ישראל. 

אז אם אין לך דרכון זה אפשרי, אם יש - לא.

הדרך היחידה כרגע לצאת היא דרך ירדן, בעלי משפחות פחות מתלהבים מכך, מסיבות מובנות.

לי יצא פוקס מהחלל ועפתי יומיים לפני התקיפה, אבל יש לי מלא חברים שנתקעו בישראל - ומונעים מהם אקטיבית לצאת. אני לא מסוגל לחשוב על סיבה רציונלית אחת למנוע מהם לעלות על שיט לקפריסין/יוון, אבל לממשלה יש כנראה, בטוח מסיבות מאוד ענייניות ובטחוניות 🙄

כאמור, מניח שזה לא מעניין את רובכם/כולכם, כי למי אכפת מתושבי חוץ. אני משתף את זה מהסיבה שאני כבר אומר שנים שזה יקרה בכל הקשור למיסוי, נדל״ן, פנסיה וכו׳ - והנה קדימון לאיך מתייחסים לתושבי חוץ כזבל רק בגלל שלא ויתרו על האזרחות הישראלית שלהם.

תחשבו מה זה להיות תקוע עם ילדים שלא חוו את השיטשואו הזה, מחוץ לבית, ללא אפשרות לזוז. חופש התנועה נגזל, ללא סיבה או ידיעה לגבי העתיד. סתם ככה, כי אפשר, וממש לא אכפת. מדינה מופרעת.

אין ספק שלא תקין (אגב, לפי הפירסומים, כן מאפשרים לצאת ביאכטות. למה יאכטות כן ואוניות לא -- יש הרי ליוון צי גדול למדי של אוניות קטנות של 100-200 נוסעים, שלא לוקח שעות להעלות עליהם 2000 איש ולא מהוות מטרה לטיל -- אף אחד לא יודע). יש בעלי יאכטות מפרסמים יציאה לקפריסין ב-3000 ש״ח.
אבל בקבוצות המחאה יש על זה הרבה דיונים עצבנים, ולידיעתך, ח״כים משלוש סיעות אופוזיציה פנו לועדת הכלכלה בטענה שהמגבלה איננה חוקית (סותרת חוק יסוד).
https://www.news1.co.il/Archive/001-D-503568-00.html

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...