Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, om2 כתב:

אבל מה הבעיה לעשות טיסות מרמון? הוא ממש בחור.  אם יש התרעות לטילים המטוס לא ממריא/נוחת. אבל ב99% מהזמן יש שקט

סגירת המרחב האווירי לא קשורה לטילים, היא קשורה לכטבמים.

אם יש מטוסים באוויר זה מקשה על הגילוי, בגלל זה כשהיו שיגוריפ בכמויות גדולות גם אנחנו וגם ירדן סגרנו את השמיים.

ככה כל מה שבאוויר ולא מסומן כמטוס קרב או מסוק חוטף טיל.

לפני 4 שעות, oryo כתב:

אני מניח שזה לא מעניין אתכם יותר מדי - אבל בכל זאת שווה שתכירו, זווית קצת אחרת:

בזמן שטיסות ה״חילוץ״ (מחוץ לאזור מלחמה, לתוך אזור מלחמה, איך אני מת על האינדוקטרינציה של השפה העברית חחח) מקדמות השבת ״תקועים״ בחו״ל, כמובן לא ביום שבת כי בכל זאת בואו זו מדינת היהודים, ממשלת ישראל מונעת מאנשים בעלי אזרחות לצאת מישראל.

למה?

כובע.

הם יוציאו טיסות ריקות מנמל״ת, בטענה שזה בשביל למנוע התקהלות. נו שווין, אפשר עוד איכשהו לאכול את הספין הזה אני מניח.

אבל - וכאן זה נהיה מבדר על גבול הגרוטסקי - הם מונעים מבעלי אזרחות ישראלית לשוט החוצה. גם לאזרחים שאינם תושבי ישראל. 

אז אם אין לך דרכון זה אפשרי, אם יש - לא.

הדרך היחידה כרגע לצאת היא דרך ירדן, בעלי משפחות פחות מתלהבים מכך, מסיבות מובנות.

לי יצא פוקס מהחלל ועפתי יומיים לפני התקיפה, אבל יש לי מלא חברים שנתקעו בישראל - ומונעים מהם אקטיבית לצאת. אני לא מסוגל לחשוב על סיבה רציונלית אחת למנוע מהם לעלות על שיט לקפריסין/יוון, אבל לממשלה יש כנראה, בטוח מסיבות מאוד ענייניות ובטחוניות 🙄

כאמור, מניח שזה לא מעניין את רובכם/כולכם, כי למי אכפת מתושבי חוץ. אני משתף את זה מהסיבה שאני כבר אומר שנים שזה יקרה בכל הקשור למיסוי, נדל״ן, פנסיה וכו׳ - והנה קדימון לאיך מתייחסים לתושבי חוץ כזבל רק בגלל שלא ויתרו על האזרחות הישראלית שלהם.

תחשבו מה זה להיות תקוע עם ילדים שלא חוו את השיטשואו הזה, מחוץ לבית, ללא אפשרות לזוז. חופש התנועה נגזל, ללא סיבה או ידיעה לגבי העתיד. סתם ככה, כי אפשר, וממש לא אכפת. מדינה מופרעת.

זה לא יהיה אישי נגדך, אבל "לא אכפת לי" מהתושבי חוץ בעלי אזרחות ישראלית.

ההגבלה הזאת הגיעה כי זה ברור שיהיה איזה ישראלי ש"אחי סגרתי מיקונוס מפחידדד" יגיד שהוא חייב לטוס, ואחר כך יתראיין לערוץ 12 "מדינת ישראל צריכה להחזיר אותי!!".

אם כבר אני הייתי מאשר טיסות של ישראלים רק אחרי חתימה על כך שאם אם נתקעים חצי שנה בחו"ל זאת אחריותם.

ישראל מחויבת רק לאלה שיצאו לפני שישי ב3 בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

אולי זאת דעה קיצונית אבל אנחנו צריכים קצת להשתחרר מעניין השואה.

לא לשכוח כמובן אבל לא תמיד צריך להזכיר לאחרים 

ברו, זו הסברה. אומנם קצת בפנים שלהם אבל הסברה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

סגירת המרחב האווירי לא קשורה לטילים, היא קשורה לכטבמים.

אם יש מטוסים באוויר זה מקשה על הגילוי, בגלל זה כשהיו שיגוריפ בכמויות גדולות גם אנחנו וגם ירדן סגרנו את השמיים.

ככה כל מה שבאוויר ולא מסומן כמטוס קרב או מסוק חוטף טיל.

ברור. בגלל זה אמרתי רמון. 

כטב"מ לא יטוס לרמון מכיוון אירופה

ואם אתה מסמן מטוס קרב. אתה יכול לסמן 10-20 מטוסים אזרחיים ביום.

להגיד להם לטוס גבוה מעל מרכז הארץ ואז לשבור גבוה לכיוון רמון. ורק ליד רמון להוריד גובה. 

אם מצליחים לא להוריד כטב"ם של צה"ל ומטוס של צה"ל יכולים גם לא להוריד מטוס אזרחי.

אבל מציאות שאזרחים ותיירים וכו' תקועים בארץ/בחו"ל לא מוסיף לחוסן הלאומי.

ועוד פעם. תן לחברות פרטיות לעשות את העבודה. יקחו סכומים שיהיה שווה להם לקחת את הקו. 

מי שבאמת רוצה לטוס/לחזור יסכים לשלם עוד כמה זוזים העיקר לא להיות תקוע.

.

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אם בעוד חודש אני אחיה במדינת ישראל בלי איום מאיראן מבחינתי שישים דגל ארצות הברית בכותל.

שיביא לי אחד אני אשים גם בחלון.

שיביא לי אזרחות אמריקאית, ושיעשה מה שבא לו בחתיכת האדמה הזו..

לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

טוב, שמע, רוב הציוד אמריקאי, המימון אמריקאי וכנראה גם שת"פ במודיעין..

אולי בסוף נגמור בתור הסטייט ה-51 וביבי יגשים חלום להיות סנאטור של ארה"ב :lol:

ולחשוב שבמציאות אלטרנטיבית ביב היה סנאטור ארה"ב..

לפני 5 שעות, oryo כתב:

לי יצא פוקס מהחלל ועפתי יומיים לפני התקיפה, אבל יש לי מלא חברים שנתקעו בישראל - ומונעים מהם אקטיבית לצאת. אני לא מסוגל לחשוב על סיבה רציונלית אחת למנוע מהם לעלות על שיט לקפריסין/יוון, אבל לממשלה יש כנראה, בטוח מסיבות מאוד ענייניות ובטחוניות 🙄

בתקופת הקורונה מנעו יציאה לסיני בתקופת החגים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שאלה, מכיוון שהאמריקאים לא ששים למילחמה, האם הם פשוט יכולים לימכור לנו מספר MOABים שאותם נטיל מC-130 וככה הם לא יצטרכו להיכנס לעימות? הרי כעת אין צורך בB2 שיטיל אותם כי שיתקנו את האיזור ממערכות נ"מ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מדובר ה-MOAB אלא ב-GBU-57 MOP.  שמוטל רק מ-B2.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקצב הזה אנחנו פשוט ננחית שם צוות של הנדסה שמומחה בהשמדת מתקנים שיכנס פיזית למתקן וימלא אותו בחומר נפץ. 

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

בקצב הזה אנחנו פשוט ננחית שם צוות של הנדסה שמומחה בהשמדת מתקנים שיכנס פיזית למתקן וימלא אותו בחומר נפץ. 

אם היית כותב את זה לפני שבוע הייתי מגיב בסגנון "צפית יותר מדי בהוליווד" אבל לאור ההתפתחויות - ריאלי לגמרי. 

• אהבתי 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, PinkDolphin כתב:

לאזרחים שכבר לא גרים כאן שנתיים אין ביטוח לאומי, ואין ביטוח בריאות. אם הם יהיו זקוקים לטיפול רפואי יקר שהיה מתוכנן -- שיש להם ביטוח עבורו בחו״ל -- הם בצרות. וגם אם עשו ביטוח נסיעות -- לא יעזור להם. יש מי שיפטרו אותו מהעבודה על היעדרות מעבר למתוכנן.

אבל בתור אזרח או תושב זר סביר מאד שנסעת לישראל על אף אזהרות המסע לישראל של הממשלה שלך, ויותר מזה ייתכן מאד שביטוח הנסיעות שלך לא היה בתוקף מראש מאותה סיבה. שוודיה למשל הודיעה שלא תעזור לאזרחים שוודים שנתקעו בישראל להגיע חזרה הבייתה.

פורסם
לפני 11 שעות, asix כתב:

עכשיו, אחרי שביבי ניצח את אירן, נראה מי יעז לפרק את הממשלה או להפגין כנגד חוק הגיוס הלא שוויוני.

מבחינת הנתינים ביבי הוא המלך ואם הוא ניצח את אירן והוא מעוניין לפטור את החרדים אז אפשר לפטור את החרדים מגיוס לצבא.

תם הטקס של שיוויון בנטל.

image.thumb.png.c74eae597f59777d1a08021c7c77d063.png

כשאני קראתי את הכותרת הזאת המחשבה שלי הייתה שכנראה המלחמה לא תיגמר לפני המועד החוקי של הבחירות...

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעה, Rשף כתב:

שוודיה למשל הודיעה שלא תעזור לאזרחים שוודים שנתקעו בישראל להגיע חזרה הבייתה.

בוא, 99.9 אחוז מהמדינות לא מחלצות שום אזרחים שלהם משום מדינה אף פעם... זה קטע ישראלי כזה.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

אם היית כותב את זה לפני שבוע הייתי מגיב בסגנון "צפית יותר מדי בהוליווד" אבל לאור ההתפתחויות - ריאלי לגמרי. 

גם אני. תחזיות זה עסק בסיכון מאד גבוה במזה״ת. רבים מהאירועים שקרו כאן היו נזרקים מכל המדרגות אם תסריטאי היה מגיש אותם לסטודיו הוליוודי בתור ״בלתי אמין לחלוטין״.

פורסם

לפני 57 דקות, hans כתב:

בוא, 99.9 אחוז מהמדינות לא מחלצות שום אזרחים שלהם משום מדינה אף פעם... זה קטע ישראלי כזה.

בוא, 99.9 אחוז מהמדינות הנאורות לא מתנהלות כמו הרפובליקת בננות שיש פה.

4 שרים על כל נושא ואין סינכרון בינהם.

וכן, כאשר אתה עושה מיוזמתך סוג של מצור במדינה אז אתה צריך לתת חלופות ולא לומר לאזרחים שאין מה לעשות ושיהנו.

• אהבתי 2
פורסם

זה שאתה כותב כל מיני מילים כמו צריך/בננות/נאורות לא משנה בכלום את העובדה שרשמתי שחור על גבי לבן. המדינות הנאורות והמתפקדות ומעוטות השרים בעולם הגדול עושות בדיוק כלום במצבים דומים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...