Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באגירה, אולי אני טועה אבל זה נראה כאילו בעינך השמאל תמיד מתון ושפוי ואילו רוב הימין הוא פנאט וקיצוני.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אתה טועה, זה בפרוש לא מה שאני חושב.

אני כן חושב שבימין יש כמה קבוצות (נער הגבעות, תג מחיר, האריות של הצל, ראשי המתנחלים וכו') קיצוניות, רעשנית וקולנית (_ולעיתים גם אלימה) שלא קיימת בשמאל אבל אלו קבוצות יחסית קטנות, ממש לא כלל הבוחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רועי, אתה לא חושב שהממשלה הזו עשתה קצת, ממש טיפ טיפה למען מעמד הביניים יותר ממשלות קודמות ?

במידה והתשובה חיובית הרי לך התמריץ החיובי ללכת להצביע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קבל את התנצלותי.

כל עוד הקבוצה היא רק קולנית זה לא באמת משנה לי. שיווצחו עד מחר את הדעות שלהם. לעומת זאת, אתה יכול להיות

אלים או לגרום להרס גם בלי להוציא מילה.

טרם קראתי, אבל המליצו לי על הספר "תפוס ת'יהודי" שמדבר הרבה על הנק' הזאת, הארץ מאשימים אותו בסובייקטיביות ברורה.

א. אין לי בעיה עם זה שהסופר מכניס את הלך הרוח שלו לספר.

ב. למיטב הבנתי הספר נכתב בעקבות עובדות מגובות.

מהמעט ששמעתי מהספר הזה עולים גם לא מעט סיפורים על שמאל לא שפוי, שומו שמיים.

פורסם
רועי, אתה לא חושב שהממשלה הזו עשתה קצת, ממש טיפ טיפה למען מעמד הביניים יותר ממשלות קודמות ?

במידה והתשובה חיובית הרי לך התמריץ החיובי ללכת להצביע.

על פניו - לא. מע"מ 0 זה חוק למען לפיד, לא למען הבוחר, ולא היו חדשות גדולות מבחינת הטיפול בבעיות המשק. אולי יעל גרמן פעלה היטב, אבל אין לי מספיק כלים להעריך את זה. רפורמות גדולות לא ראינו, וגם אם כן, זה לא מספיק בשביל לקזז את הנזק שלפיד גורם בישיבה על תיק האוצר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קבל את התנצלותי.

אין שום צורך להתנצל, אנחנו מקיימים אחלה דיון ענייני ומנומס.

מהמעט ששמעתי מהספר הזה עולים גם לא מעט סיפורים על שמאל לא שפוי, שומו שמיים.

או, שלא תהיה טעות, השמאל הקיצוני הוא חולה נפש לחלוטין, הוא שולל (בחלקו) את קיום המדינה ומצידי שישללו לכולם את האזרחות ויזרקו אותם מפה לכל הרוחות (למדינה שהם מחזיקים פספורט שני, אין אחד מהם שאין לו כזה).

אבל להבדיל, אותם תאים חתרניים נחשבים בעיני כלל הציבור כהזויים וככלל לא רלוונטים והכי חשוב, אין להם שום השפעה פוליטית ואף ייצוג ממשלתי בזמן שהקבוצות שציינתי מהימין זוכות לאהדה הולכת וגוברת בכלל הציבור הימני, יש להן מפלגות (אפילו בכירות) ויש להן השפעה על סדר היום הפוליטי.

פורסם

אני אוהב לשפוט על פי תוצאות.

הבעיה היא, שכפי ששר המשטרה לא יכול להשפיע מהותית על הבטיחות בדרכים, רק מאספקט האכיפה, כך שר האוצר לא יכול להשפיע על מחירי הדיור. בנוסף, אי אפשר לשפוט כלום על משהו שלא קרה, ובשנה וחצי לא קורה כלום בתהליכים של מדינ.

זה לגמרי היתה צריכה להיות משימה בין-משרדית בפיקודו וניצוחו של ראש הממשלה, שיוביל מהלך ארוך טווח ומהותי.

אבל נתניהו לא עושה שום מהלך ארוך טווח ומהותי. בכלום.

אבל, לא אהבתי את "הדיבור" של לפיד בענייני כלכלה. הוא היה נגוע מדי בחשיבה שהממשלה צריכה להתערב מעשית (רגולוציה) ופחות מדי בהתמודדות עם מוקדי יוקר מחייה קשים לפיצוח (ריכוזיות, וועדי עובדים מסויימים).

יותר אהבתי את גרמן ופירון, והגישה הכללית.

ועדיין, הייתי יותר מרוצה אם לפיד היה הולך לקדנציה באופיזציה, עובד עם חבריו כפרלמנטרים, ולומד את העבודה והשטח. התפיסה הלעומתית שלו טובה יותר לאופוזיציה, לא לשלטון. משם הוא היה יכול להגיח לאחר מכן כאופציה אמיתית להחלפת השלטון וסדר היום הציבורי, בראייה קצת יותר מציאותית. עם 19 מנדטים בממשלה ארבע ראשית, כושר התמרון וההשפעה שלו מאוד מוגבל (ע"ע חוק הגיוס שהתקבל לבסוף).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בזמן שהקבוצות שציינתי מהימין זוכות לאהדה הולכת וגוברת בכלל הציבור הימני, יש להן מפלגות (אפילו בכירות) ויש להן השפעה על סדר היום הפוליטי.

מה לדעתך היא דעה ימנית קיצונית שאין לה מקום בדמוקרטיה ובכל זאת היא מקבלת ביטוי וגיבוי בפוליטיקה ומרוב הציבור הימני.

פורסם

תג מחיר?

אל תגיד לי שהיא לא מגובה פוליטית כי זה שהמשטרה/שב"כ לא עצרה אף אחד מעולם על המעשים האלה הוא לא גחמה של חוקר משטרה קיצוני ימני שלא בז*ן שלו לחקור משהוא שהוא מזדהה איתו או של מפקד תחנה כזה, זאת הוראה מלמעלה.

פורסם (נערך)

דווקא נראה שהרבה יותר משאבים מושקעים בתיקי תג מחיר מאשר תיקי הסתה מצד ערבים ושמאל קיצוני.

אגב נתפסו כמה וכמה פושעי תג מחיר, אבל זה היה תקוע בעמוד 22 כי מסתבר שמי ששרף מסגד היה, שומו שמיים, מוסלמי

והיו גם כאלה שנתפסו כי ריססו כל מיני כתובות, אבל אתה יודע שאפשר להאשים אותם בונדליזם או פגיעה ברכוש פרטי וכל מיני עבירות פעוטות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה טועה, זה בפרוש לא מה שאני חושב.

אני כן חושב שבימין יש כמה קבוצות (נער הגבעות, תג מחיר, האריות של הצל, ראשי המתנחלים וכו') קיצוניות, רעשנית וקולנית (_ולעיתים גם אלימה) שלא קיימת בשמאל אבל אלו קבוצות יחסית קטנות, ממש לא כלל הבוחרים.

לא קיימות בשמאל ?!? אז מי הי מפגין כל שבוע בבילעין ומתעמת עם כוחות המשטרה שם? בני עקיבא?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קודם כל תיקון, הפגין, לא מפגין, אין שם הפגנות כבר חודשים רבים אחרי שהמדינה התקפלה בפני החוק ואחרי שהכריזה על המקום כשטח צבאי סגור בימי שישי!!!

אתה מכיר בכלל את הסיפור המלא של בילעין?

למה זה היה דווקא שם?

למה יהודים התערבו בכלל בעניין?

למה זה לא היה בשום מקום אחר לאורך החומה?

למה המדינה בסוף התקפלה?

אין בכל הסיפור של בילעין אפילו לא שמץ גרגר של לואמניות או בטחון, רק גזל של אדמות ערבים ע"י בעלי עניין שפועלים לגזל אדמות הכפר למען התנחליות האזור (מתתיהו מזרח ומודיעין עילית).

פורסם (נערך)

מבלי להתייחס בכלל לנושא "למה הפגינו שם", ההפגנות עצמן היו אלימות ביותר.

מה שתומך בדבריו של אסף, שקבוצות קיצוניות אלימות הן לא רק נחלת הימין :roll:

אזרחים שומרי חוק לא זורקים אבנים ובקת"בים בהפגנות והם גם לא מנפצים שמשות של בנקים

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבל שיש תמיד ניסיון להבדיל בין אלימות ממלכתית - חוקית, לבין אלימות עממית. התוצאה של שתיהן היא אותה התוצאה. זה לא שאחת רעה והאחרת טובה, או האחת תמיד מוצדקת והשניה לא, או הפוך. העולם קצת יותר מורכב מזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברור שזה חשוב למה הפגינו שם, כי אם אתה מבין שהוויכוח הוא אזרחי ולא צבאי-לאומני-פוליטי, אתה לא יכול לשייך למפגינים צד פוליטי.

כאשר החרדים הפגינו באלימות על פתיחת ציר בירושליים או על חניון כרטא בשבת, יכלת לשייך להפגנה הזו אופי פוליטי?

ועדיין, כמובן שבשולי השמאל יש קבוצות רדיקליות, אנרכסטיות, אמרתי את זה בעצמי והדגשתי גם את ההבדלים.

• תוכן חדש...