Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני מעדיף קונוס מאשר את ביבי אבל להגיד שמישהו במרץ תרם יותר למדינה מבנט ונתניהו זאת באמת אמרה אומללה. נשבר הז** מביבי, אין לי כוח כבר להסביר לאנשים שבוחרים בחמור הזה ובש'ס שהם בעצם דופקים את עצמם. אנשים לא מבינים שאפילו אם שלי יחימוביץ' תהיה ראש ממשלה היא לא תוותר על שטחים ולא תחזיר את ירושלים. אין העם הזה פשוט מזוכיסט!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לרגל הבחירות המתקרבות , בואו נעשה צ'ק ליסט קצר.

בוז'י הרצוג לא מתאים להנהיג ועדת קישוט. יש לו כריזמה של מיצובישי כריזמה.

לפיד הוכיח שהוא קוריוז חולף

ציפי ליבני מביכה וכנראה תיעלם מהמפה

כחלון ,גדעון סער וכו' לא מתאימים להנהיג מדינה

ליברמן לא מתאים להנהיג מדינה

הדתיים לא מתאימים ולא רוצים

זהבה גלאון ושות' הן מפלגות אנטי ישראליות

אז עם מה נשארנו ? כרגע אין אופציות אחרות.

לדעתי הבחירות הללו מיותרות , יאיר לפיד ביהירותו מעדיף לגרום להוצאה של 2-3 מיליארד שקלים על מערכת בחירות ונזקים כבדים נוספים למשק.

אכן, ביבי הוא המתאים ביותר לכהן כראש הממשלה, הנה ראו את הישגיו מרחיקי הלכת על פני שלוש קדנציות :

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים,

אני לא שונא ולא אוהב את ביבי נתניהו, אבל אני לא רואה אף אחד שיכול להחליף אותו.

לכולם קל לדבר, ראינו כמה כולם עשו.

אם הייתי מצביע מי מתראין הכי יפה היה קל מאוד לבחור.

עריכה:

קפץ לי לראש אחרי שהגבתי.

מצביע למי שיש לו ראש ונסיון בטחוני ועוזב רגע בצד את החברתי.

אין מה לעשות משה הביא אותנו אחרי 40 שנה ממצרים ואנחנו במזרח תיכון,

אם לא נדרג קודם לבטחון אז לא ניהיה על המפה.

למה אין תקציבים? כי צריך לממן את כל זרועות הבטחון בשביל להגן על עצמנו

אין מישהו אחר שיעשה במקומנו לצערי.

אני שמאלני ימני, כוונתי בעניין מדיני מאוד ימני אבל בחברתי שמאל כי אני חווה

את יוקר המחייה לצערי על בשרי, כמו הרבה במדינה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם
שיטת הבחירות שלנו קובעת שאחרי הבחירות (לא משנה מה התוצאות) ניגשים לנשיא וממליצים לו על ראש מפלגה שהוא יהיה זה שיקים את הממשלה הבאה.

לשמאל אין סיכוי מכיוון שהעם נוטה ימינה. ליברמן אינו דמות שיכולה להיות אי פעם ראש ממשלה כי הוא דומה לפוטין בהתנהלות שלו. בנט קיצוני מדי ימינה וגם לו אין סיכוי. לבני ומופז כנראה ייעלמו בבחירות הבאות. נותרו לפיד וביבי. לנשיא שלנו יש חשבון ארוך עם ביבי. ביבי נפרד מליברמן והיום למעשה הליכוד אינה המפלגה הגדולה בכנסת. העם מאס בביבי ובהתנהלות ההססנית שלו במבצע צוק איתן. בנושא התקציב שמתנהל עכשיו ביבי רוצה להעלות מיסים וזה לא נתפס טוב בעיני הציבור.

לדעתי לפיד יהיה ראש הממשלה הבא ולא ממש בזכות עצמו אלא יותר בגלל הטעויות של ביבי. למרות הסקרים אני חושב שבבחירות הבאות לפיד כנראה ישחזר את ההישג מהבחירות הקודמות.

בכל מקרה נראה שיש עוד זמן עד לבחירות הבאות וצריך לראות מה יעשו נבחרינו עד אז.

אפס אחוז מע"מ- התכנית נועדה לתת לדור שנלחם על קיומו פה סיכוי לקנות דירה מכיוון שבשבילם היא מורידה את המחיר. די ברור שכלכלנים ואנשי אוצר יהיו נגדה מכיוון שהיא עולה כסף למשלמי המיסים. אני בעד ולי יש דירה. התכנית היא רק חלק קטן מתכנית גדולה שנעשית על מנת להגביר את ההיצע בשוק הדיור ולהוריד את מחיר הדירות. אחרי עשור ואולי קצת יותר שלא עשו פה כלום על מנת לבנות היצע מספיק של דירות קמה ממשלה שמנסה לעשות משהו אז תנו לה סיכוי.

לפי חוקי הפורום מותר לצטט את עצמי ?

על מנת להבין מדוע הממשלה הזו קרסה לאחר כשנתיים צריך להבין את הרקע.

עד 2011 סדר היום היה בטחוני, בטחוני, בטחוני. לאחר המחאה סדר היום השתנה לקצת יותר חברתי ולפיד שרכב על הגל קיבל הזדמנות בדמותם של 19 מנדטים. לכל אורך הדרך היו מריבות על הניסיון של לפיד להעלות סדר יום חברתי יותר. אני מניח שמישהו יעשה בקרוב סיכום של ההישגים בכהונה הקצרה הזו.

היות וסדר היום הופך ליותר ויותר חברתי ככל שהמצב פה הופך ליותר קשה אני לא רואה את ביבי מקבל הזדמנות נוספת מהעם או מהנשיא.

לדעתי ש"ס לא יעברו הפעם את ה-8 מנדטים מכיוון שהרב עובדיה נפטר והרבה אנשים הצביעו בגללו לש"ס. בנט יקבל עוד מנדט או שניים לעומת הפעם הקודמת (היה מקבל יותר אם היה נפרד מהקיצוניים שבמפלגתו). הליכוד ירד ל-17 מנדטים בגלל כחלון. קדימה תיעלם. לבני תעבור בקושי את אחוז החסימה (4 מנדטים). העבודה וליברמן ישמרו על כוחם. לפיד יקבל לפחות את כמות המנדטים מהבחירות הקודמות אם לא יותר ויהיה ראש הממשלה הבא. אל תשכחו שהסקרים בבחירות הקודמות הראו שהוא יקבל 10 מנדטים והוא קיבל 19. לדעתי הסיבה היא שהציבור שמצביע לו פשוט דומם וכשיגיע יום הבוחר יצביעו לו כי פשוט אין מישהו אחר.

זה הניתוח שלי למערכת הבחירות הקרובה, נראה אחרי הבחירות כמה הייתי קרוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

הבעיה הגדולה היא שאין אלטרנטיבה ראויה לביבי. לכן הוא נבחר כבר כמה פעמים ברצף. עם כמה שאני לא אוהד את ביבי, לא הייתי רוצה לראות את יאיר ראש ממשלה. לדעתי אין לו סיכוי, אפילו לא קלוש, להיות ראש ממשלה בסיבוב הזה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

לא מסכים שאין אלטרנטיבה.

ראש ממשלה טוב זה לא זה שיודע להלהיב את ההמונים אלא זה שיודע לקבל את ההחלטות הנכונות גם אם זה לא פופולארי בציבור.

לדעתי בימין ליברמן הרבה יותר שקול ומנהל את הדברים מביבי שמובל אבל עושר קולות של כאילו מוביל. על לפיד ממש אין מה להרחיב ובנט חוץ מלהתלהם לא עשה שום דבר ולא אמר שום דבר חכם או אפילו ישים.

בשמאל בוז'י יכול לנהל את המדינה אבל הוא לא יכול להיבחר. הוא לא עובר מסך ולא יודע להגיע לציבור הרחב כך שגם יבין אותו. ליבני, מופז וכחלון לא מסוגלים ולדעתי גם לא רוצים להיות ראשי ממשלה.

יש עוד סיכוי שיקום ליצן חדש ויטרוף שוב את הקלפים (אם לפיד הצליח אז למה לא שלום אסייג למשל? אצלו לפחות העם מבין את הבדיחות שלו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שהוא הוכיח, במצב של היום אפילו תמונה עם פרצוף מאיים שתלויה מול מצלמה תוכל לנהל מדינה.

לא משנה אם זה יהיה לפיד, שלי, הרצוג, או חנין זועבי, יותר גרוע כבר לא יהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
... אני לא רואה את ביבי מקבל הזדמנות נוספת מהעם או מהנשיא.

לדעתי ש"ס לא יעברו הפעם את ה-8 מנדטים מכיוון שהרב עובדיה נפטר והרבה אנשים הצביעו בגללו לש"ס. בנט יקבל עוד מנדט או שניים לעומת הפעם הקודמת (היה מקבל יותר אם היה נפרד מהקיצוניים שבמפלגתו). הליכוד ירד ל-17 מנדטים בגלל כחלון. קדימה תיעלם. לבני תעבור בקושי את אחוז החסימה (4 מנדטים). העבודה וליברמן ישמרו על כוחם. לפיד יקבל לפחות את כמות המנדטים מהבחירות הקודמות אם לא יותר ויהיה ראש הממשלה הבא. אל תשכחו שהסקרים בבחירות הקודמות הראו שהוא יקבל 10 מנדטים והוא קיבל 19. לדעתי הסיבה היא שהציבור שמצביע לו פשוט דומם וכשיגיע יום הבוחר יצביעו לו כי פשוט אין מישהו אחר.

זה הניתוח שלי למערכת הבחירות הקרובה, נראה אחרי הבחירות כמה הייתי קרוב.

כל הניתוח שלך כרגע לא נתמך ע"י סקרים שמראים שוב את ביבי, לפיד נחתך בחצי ובנט עולה בפלוס 50%

וכמובן הכל כרגע על הנייר ששווה בערך כמו בדיקת לרכב מטעם חברת הליסינג.

השאלה המעניינת איזה חבירה תהיה (לבני והעבודה?) והאם זה טוב או לא לגוש ה "רק לא ביבי"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני חושב שצריך להכיר במציאות, והיא שיש רב לימין.

אז הימין ייבחר ויישלוט עם החרדים, כמנהג עדות הדמוקרטיה.

יעלו נא הדנונים, הרגבים (כפיים!), ולהבדיל הפייגלנים, הבנטים והאלקנים - ושיישלטו.

יישב נתניהו בקואליציה בה השמאל לא כופה עליו תבוסתנות, ושיוביל אותנו לניצחון.

מי יודע, אולי הם צודקים.

אולי אם נספר את הנרטיב שלנו מספיק פעמים ועם מספיק אמונה, כולם בעולם ייקנו דווקא אותו.

מקסימום אצטרך ללמוד לבשל יותר טוב, כי עדיין קשה למצוא אוכל טוב בלונדון במחיר סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הבחירות הקרובות הן מאבק בין סדר יום בטחוני לסדר יום חברתי ובשביל זה הצעתי שני סקרים בשרשור הבא.

גם אם לפיד לא עשה כלום, זירו, נאדה, אפס, גורנישט, 0, למען מי שבחר אותו, רק בשל העובדה שהוא מזכיר את מי ששלח אותו לשם השכם והערב מספיקה בשביל לבחור בו מכיוון שהאחרים לא עושים דבר חוץ מלפגוע בנו ולשמור על הסטטוס קוו.

ראיתם את הנאום של ביבי - אירן, חמאס, בנייה בירושלים. ביטחון, ביטחון, ביטחון. די, חלאס,מספיק כבר לאיים עלינו, אין שום איום קיומי על המדינה והתקציב של הצבא רק גדל וגדל.

אני לא רוצה שהמיסים שאני משלם ילכו לעוד מטוס או צוללת אני רוצה שהם ילכו למי שבאמת צריך אותם מכיוון שיום יגיע וגם אני כנראה אצטרך אותם.

אני חושב שאפילו המצביעים המסורתיים של הליכוד מתחילים להבין היום שביבי לא שווה את הפתק וזו עוד סיבה שהליכוד ירד.

מישהו זוכר שלליכוד היו פעם 12 מנדטים, זו לא סיטואציה בלתי אפשרית.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש עוד בעיה עם ביבי.

כבר אי אפשר להתעלם מהעדויות, האיש מנוהל ע"י בת זוג שאיננה מאוזנת.

העובדה שהוא לא יכול להפגש עם נשים לבדו, הבושה מול ריבלין, ההתנגדות האישית לבנט... האיש מנוהל מבית באופן לא ענייני.

אני עוד זוכר את הסיפור של חבר מאבטח על שרה משנות ה-90', שמסרבת בצרחות לצאת לפגישה רשמית עם רוה"מ בריטניה בגלל שהתספורת לא מוצלחת.

אז חשבתי שזה קוריוז.

היום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...