Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדר קואליציית איחוד של שני הלצים בבקשה. כבר היום שניהם בקואליציה הרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם ביבי לא יהיה ראש ממשלה, על מי שרה תצעק בלילה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

העם הולף ימינה, ובאופן קיצוני. נראה לי שבבחירות הבאות בנט יהיה השמאל הקיצוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני דוקא חושב שאם לפיד ילך על מצע של "ביבי פוצץ את הממשלה על חוק האפס מעמ, תנו לי להיות ראש ממשלה ותקבלו את החוק בחזרה" זה דוקא יכול לעבוד.

הגדר קואליציית איחוד של שני הלצים בבקשה. כבר היום שניהם בקואליציה הרי.

בנט ראש ממשלה, ליברמן שר אוצר/ ביטחון...או ההפך :shock2:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לרגל הבחירות המתקרבות , בואו נעשה צ'ק ליסט קצר.

בוז'י הרצוג לא מתאים להנהיג ועדת קישוט. יש לו כריזמה של מיצובישי כריזמה.

לפיד הוכיח שהוא קוריוז חולף

ציפי ליבני מביכה וכנראה תיעלם מהמפה

כחלון ,גדעון סער וכו' לא מתאימים להנהיג מדינה

ליברמן לא מתאים להנהיג מדינה

הדתיים לא מתאימים ולא רוצים

זהבה גלאון ושות' הן מפלגות אנטי ישראליות

אז עם מה נשארנו ? כרגע אין אופציות אחרות.

לדעתי הבחירות הללו מיותרות , יאיר לפיד ביהירותו מעדיף לגרום להוצאה של 2-3 מיליארד שקלים על מערכת בחירות ונזקים כבדים נוספים למשק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, ממתי חוסר התאמה להיות ראש ממשלה מנע פה בישראל מפוליטיקאי לההפך ראש ממשלה?

אהוד ברק זה חומר לראש ממשלה?

אולמרט זה חומר לראש ממשלה?

שני אפסים מאופסים שלא עשו כלום למען המדינה בכהונה שלהם.

שני חדלי אישים עלובים שכל הקריירה שלהם הוקדשה למילוי חשבונות הבנק שלהם בדרכים לא כשרות.

אישתי סגורה על זה שעם כל הגל הימני/ לאומני ששותף את ישראל, אנחנו יוצאים מהבחירות האלה עם ראש ממשלה בשם בנט או ליברמן.

בלי שום קשר להתאמה או אי התאמה, אתה ממהר להספיד את לפיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מבין את ההערצה העיוורת לביבי- ראש הממשלה הכי גרוע שהיה כאן. אדם יהיר, נהנתן ומושחת שנבחר בגלל שאנחנו עם של טיפשים.

איפה שיש חוק למען האזרח- הוא יתנגד.

פורסם

מה שעם ישראל לא מבין הוא שממשלה "שמאלנית" (איזה שמאל - מפלגת העבודה?) תנהל בדיוק אותה מדיניות חוץ ובטחון, אבל לא תקומם עלינו את כל העולם. נתניהו מצליח להתגרות בעולם בצורה הפגעת בישראל פגיעה אנושה (גם אם העתונות שלנו מצניעה זאת), ונופל בכל הפחים שבהם מפיל אותו אבו-מאזן. וזאת בכלל בלי להתייחס לתורות הכלכליות-חברנמיות המעוותות שלו, שפוגעות ב-99% מעם ישראל. אבל ההמונים בשלהם, מתלהבים מקיצוניות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וזאת בכלל בלי להתייחס לתורות הכלכליות-חברנמיות המעוותות שלו, שפוגעות ב-99% מעם ישראל. אבל ההמונים בשלהם, מתלהבים מקיצוניות.

הסכמתי איתך עד כאן, שכן הדעות של נתניהו בנושאים כלכליים דווקא עומדות עין בעין עם חלק גדול מהעם. העניין הוא שנתניהו חושב על הישרדות פוליטית בלבד, ולכן לא מיישם חלק גדול ממה שהוא הצהיר עליו בעבר (למשל, כשהיה שר אוצר בנושאי הנמלים).

פורסם

כיון שה"עם" לא מבין את הנזקים הנגרמים לו. ע"ע הדיון שהתקיים כאן בימים האחרונים על הבחור שמקום העבודה שלו משנה את שמו, וחוסר הבטחון התעסוקתי של שכבות נרחבות.

פורסם
כיון שה"עם" לא מבין את הנזקים הנגרמים לו. ע"ע הדיון שהתקיים כאן בימים האחרונים על הבחור שמקום העבודה שלו משנה את שמו, וחוסר הבטחון התעסוקתי של שכבות נרחבות.

אני לא חושב שממשלה ברשות בוז'י הרצוג עם שלי יחימוביץ' שרת אוצר נותן ביטחון תעסוקתי לשכבות הללו. החבר'ה האלה הם גורמים בדיוק כמו נתניהו לבעיות של חוסר הביטחון התעסוקתי.

פורסם

אני תקליט שבור, אני יודע, אבל בכל זאת: מציע לכל מי שמדבר על מר"צ כ"אנטי ישראלים" להבין ש"אנטי ישראליות" לא באה לידי ביטוי ברצון להגיע להסדר עם הערבים (אגב, לא בכל מחיר). העולם יותר מורכב מזה, ובנתיים לי אישית קשה לראות איך בנט, ליברמן או ביבי הימניים והפטריוטים, לכאורה, תרמו כאן יותר למישהו מאיתנו בפרט או המדינה בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...