Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביבי עושה רושם של בנאדם אינטיליגנטי (גם אם אני לא מסכים עם כמעט שום דבר שהוא עושה). מעניין אותי איך הוא מרגיש כשהוא יודע שרק מפגרים יצביעו לו בבחירות הבאות.

מרגיש מצויין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רוני,

אתה שוכח שלפילים יש עור של פוליטיקאים, ממש מעניין אותו מנת המשכל של הבוחרים שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת, מביבי אני כבר לא מצפה לכלום אבל איכשהוא הוא הצליח להפתיע אותי עם הנאום הבכייני והמגוחך הזה, שאפשר לסכם אותו כ: "אני הובלתי, אני עשיתי, אני קידמתי, אבל לפיד, לבני וכל אותם שאר השרים שמיניתי כי א-ת-ם הכרחתם אותי, הרסו לי הכל". וואלה, גאון אתה. א-נ-ח-נ-ו האשמים פה... איך לא קלטנו את זה. אנחנו הם שלא בסדר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה האחת היא שביבי הוא נרקסיסט פראנויד. הבעיה השניה היא שלעומתו כל יתר מנהיגינו המהוללים נתפסים כגרועים עוד יותר. אם לבנט לא הייתה כיפה והיה את כל העניין הזה של דת ומדינה, ואלמלא היה עומד בראש רשימת מטורפים, אולי הייתי מצביע לו כי מדובר בעיני באדם אינטליגנטי ופרגמטי. אין מבחינתי מועמד סביר בבחירות הקרובות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבעיה היא שאין יותר מנהיגים.

כולם פוליטיקאים שרק עושים חשבונות של מה כדאי להם ולכיסא שלהם.

יש כמה חברי כנסת במפלגת העבודה שאני מעריך אבל לצערי אין שם חומר מנהיגותי.

לא שבמפלגות האחרות המצב יותר טוב.

ואם מינוס (החתול של דרורזי) היה רץ לראשות הממשלה הייתי בכיף תומך בו אם האופציה היא ביבי-בנט-ליברמן...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אי אפשר לסמוך על אף אחד, אבל נמאס כבר מביבי. הוא לא דואג לאף אחד במדינה הזאת ולא עשה שום דבר חוץ מלקשקש על איראן. השחיתות ויוקר המחיה פה יהרגו אותנו הרבה לפני האיראנים.

פורסם
הבעיה היא שאין יותר מנהיגים.

כולם פוליטיקאים שרק עושים חשבונות של מה כדאי להם ולכיסא שלהם.

יש כמה חברי כנסת במפלגת העבודה שאני מעריך אבל לצערי אין שם חומר מנהיגותי.

לא שבמפלגות האחרות המצב יותר טוב.

ואם מינוס (החתול של דרורזי) היה רץ לראשות הממשלה הייתי בכיף תומך בו אם האופציה היא ביבי-בנט-ליברמן...

הציפיה הייתה שאחראי לכת גוורדיית גיבורי הישראל המהוללים לדורותיה (שושלת שהסתיימה עם מותו של שרון), יקום כאן דור מנהיגים חדש שיצמח מהצד הכלכלי-חברתי, אבל במקום זה קיבלנו ואקום שמשך אליו עסקנים, מריונטות ותאבי שררה. עם כל סיבוב בחירות כזה, הציבור נעשה יותר מיואש ואפאטי. ההימור הראשוני והזהיר מאוד שלי הוא על שלושה נושאים:

1. שיעור השתתפות נמוך מאוד בבחירות הקרובות, כמו כל בחירות שבהן אתה מצביע למי שהכי פחות מגעיל אותך. העלאת אחוז החסימה תהפוך את הבחירות לעוד יותר יבשות וצפויות. אפילו אלו מאיתנו עם אידיאלים יבינו שאין תקווה וישארו בבית;

2. עליית ממשלת נתניהו-חרדים-מתנחלים שתהיה סוף פסוק לכל תקווה לשינוי, קדמה ומנהל תקין;

3. שרידות חסרת תקדים של הממשלה הזו (קדנציה של ארבע שנים), מה שאומר כניעה מוחלטת לדרישות חבריה. זו תהיה ממשלה סקטוריאלית במופגן (כל אחד דואג לסקטור שלו: חרדים דואגים לחרדים, מתנחלים למתנחלים וביבי לביבי) בלי שום אג'נדה לחלקים האחרים של הציבור. חרדים, מתנחלים וליכוד הם גורמים לא הנהגתיים ולא פוליטיים, אלא ביצועיים שתפקידם למקסם את חלוקת המשאבים לטובת חבריהם ואנשי שלומם. הם לא מושלים בשביל להוביל מהלכים, אלא לשם הכוח שנלווה למשילות בלבד. לקואליציה כזו, בדיוק כמו הקודמת לנוכחית, לא תהיה שום סיבה לפרק את החבילה כל עוד כולם בעמדות כוח. לא רק זה, אלא שהדמוגרפיה משחקת לטובתם. עוד ארבע שנים, עוד חצי מנדט ליהדות התורה.

המדינה הזו מתדרדרת לתהום שאין ממנה חזרה. זו לא מליצה ולא הגזמה. אנחנו הולכים לתהליך בלתי הפיך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש פה לא מעט אנשים עם נבואות אפוקליפטיות.

אומרים שכשהכל נראה שחור ואין סיכוי לכלום דווקא אז צומחים הדברים הטובים. אז תתעודדו :)

פורסם

1. שיעור השתתפות נמוך מאוד בבחירות הקרובות, כמו כל בחירות שבהן אתה מצביע למי שהכי פחות מגעיל אותך. העלאת אחוז החסימה תהפוך את הבחירות לעוד יותר יבשות וצפויות. אפילו אלו מאיתנו עם אידיאלים יבינו שאין תקווה וישארו בבית.

אני מאוד מקווה שהגל הימני האלים ששוטף את המדינה יוציא את השמאלנים מהסושיות לקלפי.

אינשאללה.

אבל אני מציאותי, אני לא רואה שגוש השמאל ירכיב ממשלה בבחירות הבאות עוד 3 חודשים או באלה שאחריהן, עוד שנתיים.

פורסם

למרות הייאוש הכללי וההסכמה עם התחזית של באגירה (לא סביר שגוש השמאל ירכיב את הממשלה הבאה) אני לא מעלה בכלל בדעתי אפשרות לא להצביע.

לוקח 10 דקות להצביע. (מתוכן 8 דקות הליכה עד הקלפי וחזרה שזה כבר טוב לבריאות)

נכון, אין מפלגות באמת טובות.

אבל בהחלט לא כולם אותו דבר. יש מפלגות באמת גרועות.

נותר רק לבחור להצביע לאחת המפלגות הלא-גרועות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש פה לא מעט אנשים עם נבואות אפוקליפטיות.

אומרים שכשהכל נראה שחור ואין סיכוי לכלום דווקא אז צומחים הדברים הטובים. אז תתעודדו :)

אלו לא התחזיות שאפוקליפטיות, זו המציאות שאפוקליפטית. תקום כאן ממשלת ימין-חרדים קיצונית וחסרת מעצורים יותר מאי פעם.

פורסם
הציפיה הייתה שאחראי לכת גוורדיית גיבורי הישראל המהוללים לדורותיה (שושלת שהסתיימה עם מותו של שרון), יקום כאן דור מנהיגים חדש שיצמח מהצד הכלכלי-חברתי, אבל במקום זה קיבלנו ואקום שמשך אליו עסקנים, מריונטות ותאבי שררה. עם כל סיבוב בחירות כזה, הציבור נעשה יותר מיואש ואפאטי. ההימור הראשוני והזהיר מאוד שלי הוא על שלושה נושאים:

1. שיעור השתתפות נמוך מאוד בבחירות הקרובות, כמו כל בחירות שבהן אתה מצביע למי שהכי פחות מגעיל אותך. העלאת אחוז החסימה תהפוך את הבחירות לעוד יותר יבשות וצפויות. אפילו אלו מאיתנו עם אידיאלים יבינו שאין תקווה וישארו בבית;

2. עליית ממשלת נתניהו-חרדים-מתנחלים שתהיה סוף פסוק לכל תקווה לשינוי, קדמה ומנהל תקין;

3. שרידות חסרת תקדים של הממשלה הזו (קדנציה של ארבע שנים), מה שאומר כניעה מוחלטת לדרישות חבריה. זו תהיה ממשלה סקטוריאלית במופגן (כל אחד דואג לסקטור שלו: חרדים דואגים לחרדים, מתנחלים למתנחלים וביבי לביבי) בלי שום אג'נדה לחלקים האחרים של הציבור. חרדים, מתנחלים וליכוד הם גורמים לא הנהגתיים ולא פוליטיים, אלא ביצועיים שתפקידם למקסם את חלוקת המשאבים לטובת חבריהם ואנשי שלומם. הם לא מושלים בשביל להוביל מהלכים, אלא לשם הכוח שנלווה למשילות בלבד. לקואליציה כזו, בדיוק כמו הקודמת לנוכחית, לא תהיה שום סיבה לפרק את החבילה כל עוד כולם בעמדות כוח. לא רק זה, אלא שהדמוגרפיה משחקת לטובתם. עוד ארבע שנים, עוד חצי מנדט ליהדות התורה.

המדינה הזו מתדרדרת לתהום שאין ממנה חזרה. זו לא מליצה ולא הגזמה. אנחנו הולכים לתהליך בלתי הפיך.

1. אז לך תצביע (ולא לעלה ירוק) כדי שהקול שלך ייחשב.

2. כשכבר הלכת להצביע תשים פתק אחר מהגוש שאתה מתנגד אליו.

3. התהליך אינו בלתי הפיך אם יהיה מספיק כוח נגדי.

חובה ללכת להצביע ולו רק בגלל הקמפיין "רק לא ביבי" שמתכננים להריץ.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני מאוד מקווה שהגל הימני האלים ששוטף את המדינה יוציא את השמאלנים מהסושיות לקלפי.

אינשאללה.

אבל אני מציאותי, אני לא רואה שגוש השמאל ירכיב ממשלה בבחירות הבאות עוד 3 חודשים או באלה שאחריהן, עוד שנתיים.

אם אני זוכר נכון את הנתונים מהבחירות הקודמות שיעור ההצבעה בקרב השמאל היה גבוה יותר מאשר במרכז/ימין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
1. אז לך תצביע (ולא לעלה ירוק) כדי שהקול שלך ייחשב.

2. כשכבר הלכת להצביע תשים פתק אחר מהגוש שאתה מתנגד אליו.

3. התהליך אינו בלתי הפיך אם יהיה מספיק כוח נגדי.

חובה ללכת להצביע ולו רק בגלל הקמפיין "רק לא ביבי" שמתכננים להריץ.

1. אני אכן אצביע. אבל מי שמשתתף בשרשור פוליטי הוא מלכתחילה אחד שעומד להצביע. רוב העם לא משתתף בשרשורים פוליטיים.

2. דמוקרטיה בהחלט מאפשרת לך להצביע לא-למי-שאתה-מתנגד-לו, אבל זה מצב עגום מאוד אם אין לי תמריץ חיובי להצביע, אלא רק שלילי.

3. זה תהליך לא הפיך כי קצה נפשו של העם בשמאל (ובצדק, לאור ההתנהלות בשנות אוסלו ותוצאות ההתנתקות), וכי הדמוגרפיה עושה את שלה.

פורסם

רועי, אני קצת חולק עליך, לא במערכת הבחירות האחרונה אלא בזו שלפניה מי שניצח בבחירות בעצם היה גוש השמאל (ציפי ליבני), אבל היא לא הצליחה להרכיב ממשלה וה"זכות" נפלה בחלקו של נתניהו.

התפלגות הקולות בין השמאל לימין היא כמעט 50:50 עם עדיפות קלה ביותר לימין.

זה שהם מתלהמים ועושים יותר רעש וזה שהשמאל לא עושה בכלל רעש (אמא לימדה אותם לא לדבר כשאוכלים (ברפאל)),עדגיין לא אומר שיש פה רוב גורף לימין.

• תוכן חדש...