Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי זיו,

מה אתה חושב שלא כואב לי לראות את זה, אני בכלל לא עשיר הלוואי להיות מתקרב למבוסס, אני מתכחש ובאמת שאין לי מה לענות

על הדברים האלו.

אני שם כסף שגם בצד השני יש את זה אין מקום שאין שחיתויות, ובנוסף אם הייתי בוחר לפי כלכלי ולא ביטחוני הייתי הולך על מרץ, אבל לפני שאני זה אני צריך לחיות במדינה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בצד השני כרגע אין שחיתות - פשוט כיון שהוא לא יושב על הברז.

מפלגת שלטון צריכה להיות מוחלפת אחת למספר שנים - 8-10 הוא מספר סביר - כדי להזיז את המושחתים מכסאותיהם. יש כאלה המשיגים הישגים בקצב מדהים (ככל הנראה אורי אריאל שובר שיאים), יש כאלה המסתאבים יותר לאט. מכל מקום, נכון להיום הסיאוב בשורות הליכוד ושותפיו כה גדול שיש להחליפם, וזאת בלי לדבר על הישיגיו המדיניים הגדולים של ביבי, שהצליח לקלקל יחסים עם חלק נכבד מהעולם המערבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיוון שאני נהנה לחזור על עצמי כמו תוכי בפורום, אני רק אוסיף ואומר:

כל מי שמבין שיש שחיתות מטורפת בשלטון כרגע, שיזכיר לעצמו מי גם מוכר כל הזמן את סיפורי ה"אין לנו דרך אחרת".

זה לא משהו שישתפר או יפתר, אם אנשים ימשיכו להצביע למפלגות שחושבות שתושב בית אל חשוב למדינה הזו פי כמה מתושב נתיבות, אופקים, מעלות או אפילו תל אביב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שחיתות שלטונית עולה לכותרות פה ושם (בעקבות איזה פרשיה שעולה לכותרות) אבל הייתה פה מאז ומעולם, עוד לפני קום המדינה.

שלטון מפא"י והשמאל לא היה חף מגניבת כספי הציבור, יש שיגידו שאפילו שיכללו את הענין לידיי אומנות, למרות שבשנים האחרונות, עם אובדן הבושה, נשברים שיאי שחיתות חדשים.

כשהיהיודי הממוצע (על כל גווני הקשת הפוליטית והאמונתית) יפסיק לחיות בהרגשה של "לדפוק את הפריץ", אולי זה ישתנה, בינתיים לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לפחות כדי להיות הוגנים איתם נעשה רוטציות בין המושחתים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב!

המצב הנוכחי שבו יש 1.6 מיליון עניים (טוב תגידו שהמספר מנופח אז נוריד 600 אלף עדיין נשאר עם מיליון). למי שאין מה לאכול, למי שצריך להתבסס על העזרה של אחרים כדי לשרוד באמת לא איכפת ימין או שמאל איכפת לו איך לשרוד את היום או השבוע הבא. מהסיבה הפשוטה הזאת בבחירות הבאות אני הולך להצביע למפלגה שבסקרים תראה הכי חזקה על מנת לחזק אותה ועל מנת שלא תחויב לעשות כמות דילים עם מפלגות קטנות חסרות פרופורציה.

אני לא סובל לא את ביבי החתיכת אפס הזה, לא את ליברמן ובמיוחד וביוחד לא את ציפורה ובוזי אבל אין ברירה וחובה שתהיה מפלגה אחת עם איזשהו רוב מנדטי שתוכל לשלוט ולא תהיה עסוקה בלשרוד פוליטית.

אגב המערכת הרפואית שלנו נמצאת בקריסה סופנית ועוד חמש שנים כשתבואו למיון יגידו לכם אין מקום אבל זה כבר נושא אחר.

8)
פורסם
אז לפחות כדי להיות הוגנים איתם נעשה רוטציות בין המושחתים.

זו, דרך אגב, פילוסופיה לא רעה. בכלל.

מניחים שכולם רעים מטבעם באותה מידה (או שהכוח לבסוף משחית), ופשוט מחליפים אותם לפני שהם מספיקים להתבסס יותר מדי.

כשאתה מחליף, אתה מבטל את היכולת להתבסס לטווח ארוך, וליצור שחיתות ממוסדת.

מצד שני... מושחתים מקצועיים עוברים למוד פעולה מהיר, כדי להספיק למלא כיסים לפני שנגמר, בעוד מושחתים עם זמן גונבים קצת, אבל לאורך תקופה (וזוכרים, אולי, באותו זמן גם לדאוג לאינטרס מלבד של עצמם).

אולי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעיה היא שאם תיקח בחשבון שיש גם כאלה שבאים למשרדי הממשלה כדי להשפיע ולא כדי לגנוב כספי ציבור, להעיף אותם מהמשרד כל כמה שנים לא נותן לפרויקטים ותוכניות ארוכי טווח להתקיים.

שזה פחות או יותר מה שקורה כיום (מסיבות כאלה ואחרות).

עוזי,

חלק גדול מאוד מהעניים האלה הם עניים לא אמיתיים כמו אנשים שמקבלים קצבת אבטלה ושנים על גבי שנים עובדים בשחור או עניים שיצאו ממעגל העוני אך ורק אם יגדילו קצבאות, כי לעבוד, הם לא ילכו לעבוד (גברים חרדים ונשים ערביות כדוגמא שמתארת את רוב העניים האלה).

שלא תטעה, יש בישראל מסכנים ועניים שבהחלט צריך לעזור להם, רק שהמספרים רחוקים מלהיות מה שכתבת.

וכמו שאמר חבר לפני כמה ימים, כל עוד המתלוננות הראשיות הן נשים מטופחות עם איי-פון ביד, אני לא מתרגש!

מפלגות קטנות וחסרות פרופורציה לא יהיו בבחירות האלה כי אחוז החסימה הועלה.

פורסם
היי זיו,

מה אתה חושב שלא כואב לי לראות את זה, אני בכלל לא עשיר הלוואי להיות מתקרב למבוסס, אני מתכחש ובאמת שאין לי מה לענות

על הדברים האלו.

אני שם כסף שגם בצד השני יש את זה אין מקום שאין שחיתויות, ובנוסף אם הייתי בוחר לפי כלכלי ולא ביטחוני הייתי הולך על מרץ, אבל לפני שאני זה אני צריך לחיות במדינה.

פה זה לא צפון קוריאה ואנחנו לא צריכים להיות מדינה שמשרתת את הצבא.

איזה איומים קיימים על המדינה שאתה כל כך חרד לגורלך עד כדי כך שאתה מעדיף להצביע שוב לביבי למרות שאתה יודע שבתור ראש ממשלה/ שר אוצר הוא שוב ידרוש להעלות מיסים ויעדיף להעביר עוד כסף למשרד הביטחון מאשר לרווחת העם.

הבחירות הקרובות יתמקדו בפן החברתי ולא הביטחוני ואני צופה מפלה אמיתית לליכוד שממשיך להתעלם מהצד החברתי ומפמפם רק את המנטרות הידועות על צבא וביטחון.

אשמח אם תענה לשאלתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יבגני למי אתה מציע להצביע שהוא לא מושחת?

היחיד שמאיים על שלטון הליכוד הוא המושחת ההוא מחקירת העמותות.

עכשיו הוא מנסה להראות שהוא שונה, ראה את האור, היום הוא לא היה מתנהל ככה, ככה גם סיפר לציפי, אממה, לעשות את הדבר הנכון ולפתוח פיו ולומר מה שהיה צריך לאמר אז בחקירה - לא עושה.

ולא מחשש שעכשיו החקירה תתחדש, הרי העבירות התיישנו, נטו עניין של נראות, לא שונה בכלל.

וזה כמובן בהנחה ששכחנו שרק לפני חודשים בודדים טורפדה ההתמודדות של מישהו אחר מאותה מפלגה לנשיאות המדינה, אחד הידוע בכינויו פואד (להבדיל מזה שרץ למגרש ותקף שחקן כדורגל, אנחנו מדברים על זה שהגיע להיות תא"ל וקנה דירה ביפו), ולמה טורפדה תשאלו? בגלל חשדות לשחיתות.

לא לדבר על ש"ס, שם הם כל כך מושחתים שהספיקו לשלוח יו"ר לכלא, השלים את העונש שלו, עברו ה-7 שנים קלון והספיק לחזור ולהיות יו"ר שוב.

הבאמת יסודיים גם יחזרו לאימה-הורתה של העבודה - זו שנקראה מפא"י ולשחיתות שם.

יש גם כאלה שיציינו את עיסקת אוסלו תמורת מיצובישי.

שחיתות משום מה יש בכל המפלגות בישראל, כרגע למעט אצל כחלון (מדהים בהתחשב בעובדה שהמפלגה לא כיהנה באף כנסת ולמעשה ידוע בערך על 2 דמויות בה) ולפיד ("אנחנו המפלגה היחידה שאין בה שחיתות" - כל הכבוד, בפחות משנתיים לא הצלחתם לייצר שחיתות).

אולי אחת הבעיות היא שמי שעבר עבירה עם קלון לא יכול להיבחר ל-7 שנים רק, למה לא לצמיתות? בדיעבד לא מפתיע ששלושת חברי ועדת השרים לחקיקה שהתנגדו הם מ"ישראל ביתנו".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? כי גם אלה שקובעים את החוקים האלה מושחתים.

ש"ס זה בכלל גועל נפש, אני לא מבין איך לאנשים האלה יש בושה לחיות. מתעללים בזכרו של אדם מת כדי לריב בניהם על שטויות מפגרות. במקומם הייתי מתאבד מזמן.

פורסם

כן, רק הפוליטיקאים מושחתים...

ירים ידו מי שלא ביקש וקיבל פרוטקציה בחייו!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ביקשתי ולא קיבלתי זה נחשב?:lol:

פורסם

בגירה, אתה צודק. גם מפאי היו מושחתים ואני לא חושב שיש הרבה מה ללמוד מהם.

הבעיה בשחיתות של הימין היום, כפי שאני מבין אותה, היא לא רק הגניבה, אלא זה שהם פשוט מפצלים את המדינה ועוד ועוד, והופכים אותה לעוד יותר סקטורילאית. בדיוק בגלל זה אני לא מצליח להבין איך חילוני, או חילוני לא מתנחל, לא משנה כמה הוא ימני בדיעותיו, יכול להצביע למפלגה כמו הבית היהודי; עד כמה זה יכול להיות לא ברור שעבורם הוא לעולם יהיה סוג ב', ושהם לא "אחים" של אף אחד פרט לעצמם.

כמובן שלא רק הם מתנהלים באופן הזה והם לא המציאו את תורת הסקטוריאליות בישראל. לצערי נדמה לפחות מהצד שזה משך גם את הליכוד, שאולי לא היתה למפלגה סקטוריאלית במקור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פאלו,

באמת השוואה מצוינת, הקדמת בדיקת MRI בשבוע שקולה בדיוק לפרויקט הולי לנד.

• תוכן חדש...