Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי הפריע להם לגדל מה שרוצים לאחר ההתנתקות?

רק לאחר הבחירות (שארה"ב דחפה אליהן) וחטיפת שליט קבע (ראש ממשלה שמאלני - אולמרט כן?) מצור על עזה.

לצורך העניין השוואה מתקבלת על הדעת הייתה שמפלגת תג מחיר הייתה מקבלת מהנשיא להרכיב את הממשלה.

במקרה כזה בהחלט סביר להניח שהיה איסור ייבוא של מוצרים ישראלים והיה על הבוחר הישראלי לחשוב על זה לפני הבחירה.

במקרה הזה לא חשבו, בחרו בחמאס, נתנו להם את הכוח, שיאכלו את המיץ של עצמם.

בסופו של עניין בשנים הקריטיות האלה לא הייתה ממשלת ימין כאן ולעזה היו את כל ההזדמנויות לעסוק בדברים אחרים חוץ מטרור.

הוא אמר דברים נכונים? חביבי לפני ואחרי ההתנתקות הם לא הפסיקו לירות פצמ"רים, אז איפה ההערכה הנכונה?

במבחן התוצאה הוא לא רק טעה, אלא כל מי שסבב את שרון באותם שנים, זה שטען שהפצמ"רים הם רק פחי זבל מעופפים, אלה שטענו שמעזה יתחילו לייצא תותים, אלה שטענו שעם עזה ייחתם הסכם שלום לפני הגדה, אלה שאמרו שאין סיכוי שיירו על אשקלון (לא לדבר על באר שבע כן?)

ד"א זה היה נסיון באמת גאוני לנסות להפיל את האשמה על הימין על מהלך כושל של השמאל.

מוריד בפניך את הכובע.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
רועי, שים לב שאתה כל הזמן מסית את הדיון לאותה הנקודה - מנסה להסביר לי למה הערבים לא בסדר.

זה והעובדה שאנחנו נדפקים באופן שיטתי על ידי הימין, שמייצג יותר ויותר את המתנחלים ופחות ופחות את שאר אזרחי ישראל, אלו הם דברים לא קשורים.

שוב, אני מבין היטב את מה שאתה חושב ומבין מעולה למה אתה חושב כך, למה אתה בטוח שהתקשורת (ובטח גם מערכת החינוך) הן שמאלניות, ואיך זה שלמרות כל זה, אתה גדלת להיות ימני. אני רק מציע לך לשבת עם עצמך, ולענות לעצמך על מה ששאלתי: מה יוצא לך מהדרך שבה המדינה מתנהלת כמו שהיא מתנהלת.

לא טענתי שמערכת החינוך שמאלנית יש לי לא מעט מורים ימנים חלקם אפילו בדעותי.

נכון אתה אומר שאתה חוזר על עצמך כמו תוכי? יפה גם אני וגם אני חוזר על עצמי וחוזר לאותה נקודה.

לא טענתי שאנחנו חפים מפשע, אמרתי אם בני דודינו היו מתנהכים כמו בני אדם ולא חיות תאמין לי המצב היה טוב.

יתרה מכך מה אתה חושב שאני לא מת להיכנס לכפרים לקנות מהם דברים לשבת על קפה אמיתי?

אבל כל פעם מוכיחים את עצמם מחדש, ותאמין לי גם כהנא זכרונו לברכה רצה שלום רק הוא הראשון שקלט שאין אם מי לעשות.

ואם אנחנו ובמיוחד המתיישבים או לפי דברך כובשים כל כך רעים למה הערבים נכנסים להתיישבויות לעבוד

ואני צריך לפחד להיכנס לכפרים שלהם?

אל תגיד לי משטר דיכוי זה כמו להגיד ככה.

רועי

פורסם

בדיוק כמו שכבר אמרתי לך, מי שיורה תותים לא מגדל קסאמים וההפך.

חוסר הרצון להבדיל בין אחד לשני זהה בדיוק לחוסר הרצון של השוק האירופי להבדיל בין תוצרת פתח תקווה לבין תוצרת התנחלות, זה נבלה וזה טרפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה לא שם לב שאתה לא כותב שום דבר שקשור למה שאני שואל, נכון? שפעם אחר פעם, כשאני שואל אותך למה אתה מקבל את זה ששלטון של יהודים -ימניים- אחים דופק אותך, אתה עונה לי באריכות מה אתה חושב על ערבים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

היי בגירה,

שוב סלחו לי אני לא במיטבי הים אני חולה :mm_sad:, אתה טוען שמוצרים מהתיישבויות באיכות נמוכה או לא טובה?

עריכה תושבה ליבגני:

במה הוא דפק אותי?

תגיד לי ואני אשמח לענות לך, ושוב בפעם נוספת מי הבטיח לך שהשמאל לא ידפוק אותי?

אם יחזירו ופתאום יגלו שזאת טעות זה קצת יותר קשה מלעלות או להוריד את המע''מ.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם
בדיוק כמו שכבר אמרתי לך, מי שיורה תותים לא מגדל קסאמים וההפך.

חוסר הרצון להבדיל בין אחד לשני זהה בדיוק לחוסר הרצון של השוק האירופי להבדיל בין תוצרת פתח תקווה לבין תוצרת התנחלות, זה נבלה וזה טרפה.

לא, מי שמגדל תותים בוחר באלה שיורים קסאמים.

כפי שאמרתי, אנלוגיה נכונה תהיה נניח שמפלגת "תג מחיר" תהיה בראשות הקואליציה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רועי, הוא טוען שהארופאים מחרימים תוצרת ישראל בגלל שחלק מזה מגיע מהתנחלויות. זה כמו לא להבדיל בין חמאסניקים לחקלאים בעזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היי בגירה,

שוב סלחו לי אני לא במיטבי הים אני חולה :mm_sad:, אתה טוען שמוצרים מהתיישבויות באיכות נמוכה או לא טובה?

אתה אכן חולה, לא טענתי אפילו משהוא קרוב לזה.

אין לי כלום נגד מוצרים מהשטחים.

לא, מי שמגדל תותים בוחר באלה שיורים קסאמים.

אז לפי ההגיון שלך בעיניים אירופאיות, המתנחלים מצביעים באופן הגיוני בעד המשך דיכוי העם הפלסטיני ולכן חרם על תוצרת ההתנחלויות הוא לשיטתך, סופר מוצדק!

כפי שאמרתי, אנלוגיה נכונה תהיה נניח שמפלגת "תג מחיר" תהיה בראשות הקואליציה.

האנלוגיה שלך לא נכונה, מה, אתה בא לשכנע אותי שהפלאח שמגדל מלפפונים ותותים הוא איש שלטון החמאס? :lol:

פורסם

רועי, צרפתי שתי כתבות שמפרטות במה הימין דפק אותך, אתה מוזמן לחזור חמישה עמודים אחורה ולראות. יש הרבה יותר מזה, אתה יכול למצוא בגוגל בקלות. אתה יכול לראות איך חברי כנסת מהימין (ובתוך זה הבית היהודי, הליכוד וישראל ביתנו) מככבים בדוחות שונים כחברי הכנסת הכי אנטי חברתיים שיש, אתה יכול לחפש עוד על החטיבה להתיישבות וגופים אחרים. אתה יכול גם לקרוא על תחקיר על האופן שבו מכר שר השיכון (אם אני זוכר נכון) דירות ציבוריות, בלי מכרז, לבני ישיבות, בזמן שיש משפחות של נכים או חסרי כל, שמחכות שנים לדירה. אחרי שתקרא, תסיק איזה מסקנות שבא לך. רק שים לב, בפעם האחרונה: שום דבר מזה לא קשור לערבים. זה קשור נטו ליחסים בין יהודים לבין עצמם. מקווה שתצליח לראות ולהבין את זה, למרות שכמו רבים, חונכת מגיל 0 להיות עיוור לזה שדופקים אותך (ואני אומר את זה לא כדי להעליב - כך מתנהלת מערכת החינוך, ואתה לא אשם בזה שהפנמת מה שלמדת ממנה ומהסביבה שלך).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קודם כל אני מודה לך שאתה מפנה אותי לדברים לצערי אני חולה אועכשיו לשמחתי יש לי זמן פנוי להתבונן בזה.

אני יודע שאתה חושב שהחינוך שקיבלתי לא טוב (מבחינה פוליטית) ככה גם אני כלפי החינוך שלך.

קראתי בינתיים על מעבר של מתיישבים לתל אביב והבנתי שיש הרבה שחיתויות במערכת הזאת, ותאמין לי לא חידשת כלום.

אבל מצד שני אני יודע שיש (אני בטוח שתשמע כי לא יכול להיות שאין) גם בשמאל, אם אין עכשיו ברגע שהם יעלו על הקו

יתחילו בזה גם הם.

ואני חוזר עוד פעם אני לא מדבר מבחינה כלכלית כי שמאל בעניין אין ספק, אבל אני לא יכול לתת צ'אנס

לדברים האלה מאיך שאני רואה יהיה אסון.

אבל מצדשני אתה צריך לסמוך שעוברים מיהודה ושומרון לגוש דן, נכון נחוץ יותר שיעברו לדרום

אבל גם אנשים מגוש דן מעדיפים במרכז. (כבר הערתי את דעתי בנושא השחיתות ואין לי מה לענות שיש אנשים דפוקים וזה לא מייצג את

הימין הישראלי).

רועי

פורסם

אז לפי ההגיון שלך

בעיניים אירופאיות, המתנחלים מצביעים באופן הגיוני בעד המשך דיכוי העם הפלסטיני ולכן חרם על תוצרת ההתנחלויות הוא לשיטתך, סופר מוצדק!

איך הגעת למסקנה הזאת?

ומי אמר שהמתנחלים מצביעים בעד המשך דיכוי העם הפלסטיני?

מי אמר שהעם הפלסטיני בדיכוי בכלל?

וההשוואה בין טרור לבין התנחלויות היא טיפשית מעצם יסודה.

האנלוגיה שלך לא נכונה, מה, אתה בא לשכנע אותי שהפלאח שמגדל מלפפונים ותותים הוא איש שלטון החמאס? :lol:

לא הבנת בכלל.

אני לא טענתי שזה שמגדל מלפפונים הוא איש שלטון החמאס, או איש חמאס בכלל.

אלא שרוב הסיכויים שבבחירות הדמוקרטיות היחידות הוא בחר חמאס.

כלומר סטטיסטית תשלוף 10 אנשי מלפפונים ו-10 אנשי עגבניות, 7 מכל סוג בחרו חמאס.

ולכן הם צריכים לאכול את הדייסה שלהם.

באותו אופן אילו מפלגת השלטון הייתה "תג מחיר" (בהנחה שקיימת תנועה כזו ושהיא תוכר כארגון טרור וכו'), ז"א שרוב האזרחים הישראלים בחרו בה, אז כן, היה הגיוני וצפוי שבמקרה כזה מדינות אחרות יחרימו תוצרת ישראלית בכלל, בלי הפרדה של התנחלויות או לא התנחלויות.

זה מה בחרת - זה מה קיבלת.

והעונש שלנו הוא שאנחנו בוחרים ביבי (כעם כן? לא כאינדיבידואלים) ומקבלים ביבי, בדיוק באותה מידה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה סתם מתפתל ומתפלפל בכדי לצאת מפרדוקס מעשה ידיך שאין ממנו מוצא!

לשיטתך, סטטיסטית, תשלוף 100 מתנחלים, מי מהם הצביע מרץ?

כולם הצביעו למפלגות שבעד ארץ ישראל השלמה, אף אחד לא מצביע למפלגה שעתידה לגרש אותו מביתו ולכן חרם על המוצרים שלהם מוצדק לשיטתך.

אני אגדיל ואגיד, לשיטתך, אם מפלגת השלטון בישראל היא מפלגת ארץ ישראל השלמה שנבחרה בבחירות דמוקרטיות ומאחר ואף אחד לא מתכנן לפשפש ולבדוק מה בחר כל אזרח ואזרח, אז שוב, לשיטתך, חרם כללי על כל תוצרת ישראל הוא מוצדק.

זה בדיוק כמו הבריון של השכונה שבא ביללות ובטענות כשהבריון של השכונה ליד עושה לו את מה שהוא עצמו עושה לשכונה שלו.

פורסם (נערך)

מה זה משנה מה הם הצביעו? אף אחת מהמפלגות שמתמודדות בישראל היא לא ארגון טרור :roll:

אז נניח והצביעו חציים ליכוד וחציים הבית היהודי, מה לזה ובין בחירה במודע בארגון טרור והתנערות מהאחריות לבחירה בו?

אז לשיטתי אני יאמר שאתה שוב מסלף את הדברים, ולשיטתי אני יאמר שהיה וקרה וארגון טרור מתמודד בבחירות בישראל, היה וקרה והוא נבחר ברוב כזה שהוא בונה את הקואליציה (ולכן היו"ר שלו הוא ראש ממשלה), אז לשיטתי חרם מוחלט על מוצרי כל מדינת ישראל הוא מוצדק. ובטח שאין צורך לפשפש ולבדוק מה הצביע כל ישראלי.

עד שהמתנחלים לא מקימים מדינת יהודה משלהם, אתה לא תוכל להקביל את זה.

מה רע במפלגת ארץ ישראל השלמה? מתישהו זה הפך להיות דעה טרוריסטית? אסורה?

אין פה התפלפלויות, יש פה חוסר הבנה שלך ולכן אנלוגיות לא נכונות, ואז נסיון להראות למה בעצם המעגל הוא מרובע. המעגל לא מרובע, יו"ש היא לא מדינה, ואין בישראל ארגוני טרור שמתמודדים בבחירות.

וכדי שלא יהיה ספק הטענה שלי היא פשוטה:

מי שמצביע לארגון טרור ובוחר אותו באופן דמוקרטי, לא יכול לבוא בטענות שאותו ארגון מוקצה ולכן גם המדינה שלו מוקצית.

נ.ב. זה שלפיד טוען שהקים מפלגת מרכז לא הופך אותה למפלגת מרכז, גם בנט היה רוצה למתג את הבית היהודי כמרכז.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל בעיניים אירופאיות ארץ ישראל השלמה זה נחשב דיכוי עם כבוש. זה לא מוקצה כמו טרור, אבל בכל זאת מוקצה בעיני העולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה היא האם האידיאל של א"י השלמה - משמע מדינה יהודית מהים לירדן מהווה בפני עצמו דיכוי עם כבוש.

כי הרי האידיאל של החמאס לנקות את השטח מיהודים ע"י רצח מהווה בפני עצמו רצח עם, ולכן ההגדרה של החמאס כארגון טרור רצחני היא פשוטה.

ובמאמר מוסגר אני אשאל למה א"י השלמה היא לא נחשבת דעה לגיטימית בעולם, אבל "פלשתין השלמה" כן?

במה זה שונה מזה? זה פחות דיכוי עם בעיני עגולי המשקפיים? או שאולי יש כאן משהו מאחורה שגורם לאפליית דעות כזו, דעה זהה לחלוטין מצד פלשתיני לא רק שמקובלת, אלא מובנת מאליה לכאורה, ואותה זהה מצד ישראלי (שיכול להיות יהודי, דרוזי, נוצרי ועוד) לא רק שהיא לא לגיטימית אלא מזמינה לכאורה חרם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...