Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בנט הוא אח?

עם אחים כאלה עדיף להיות בן יחיד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
למה? כי גם אלה שקובעים את החוקים האלה מושחתים.

ש"ס זה בכלל גועל נפש, אני לא מבין איך לאנשים האלה יש בושה לחיות. מתעללים בזכרו של אדם מת כדי לריב בניהם על שטויות מפגרות. במקומם הייתי מתאבד מזמן.

אז הנה, בא ח"כ (מהאופוזיציה כן? משה מזרחי מהעבודה) הציע הצעת חוק של תחילת תהליך - כבר לא 7 שנים מרגע סיום העונש על העבירה יש קלון אלא 14 שנים במגמה לאסור לחלוטין בעתיד.

ההצעה מקבלת רוח גבית מכל מפלגות הקואליציה למעט ישראל ביתנו ומקודמת כהצעת חוק ממשלתית.

קופצים כל אבירי "הדמוקרטיה" ו"החופש" ועוד כהנה וכהנה, ומתנגדים נחרצות - האדם שילם את חובו, הדירו אותו 7 שנים מהכנסת, מדוע שלא יחזור?

כי מושחת נשאר מושחת, ומי שהושחת פעם אחת לא יהיה לעולם נקי, ולעולם המעשים שלו יהיו חשודים במניעים נסתרים (אם קיימים כאלה או לא).

בש"ס עצמה יש הרבה דברים שדווקא מצחיקים אותי לאחרונה, זלזול באינטלגנציה של האוכלוסיה הכללית ושל אוכלוסיית הבוחרים שלהם, אני בספק שישמרו על כוחם תחת הנהגת "הקוסם" שהורשע.

כן, רק הפוליטיקאים מושחתים...

ירים ידו מי שלא ביקש וקיבל פרוטקציה בחייו!

וכאלה שלא מוציאים קבלה וכאלה שמציעים או מבקשים עבודה ללא מע"מ ועוד כהנה וכהנה.

אבל ראוי שיש מקומות שאליהם שחיתות לא תכנס בכלל, זה כולל את הכנסת, בתי המשפט והממשלה.

יבגני

מה שחסר לך זה ההבנה שעם כל הרצון הטוב של בנט (שאני לא בטוח שיש כזה) - הבית היהודי הייתה ונשארה מפלגה סקטוריאלית לחלוטין, ולכן להצביע למפלגה סקטוריאלית כשאתה לא חלק מהסקטור שלה - זה לא חכם במיוחד, ואם תצפה שלך בתור אחד שלא מהסקטור יבוא שינוי מאותה מפלגה אתה תחכה הרבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני רוצה לראות אותם מאשרים חוק שלפדופיל מותר לחזור לעסוק בעבודה עם ילדים אחרי תקופת "היתקררות" מסויימת.

הסיפור עם ש"ס לא מצחיק אותי, זה עצוב ואפילו מפחיד. האנשים האלה עלולים לקחת חלק בהחלטות שישפיעו על החיים שלנו.

אני מעדיף לתת לסוס להצביע בעד ונגד הצעות חוק מאשר להם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם תהיה מאסה קריטית של קרובי משפחה פדופילים לח"כים לא הייתי פוסל הצעת חוק כזו על הסף.

לגבי ש"ס להערכתי לא יחזיקו מעמד לאורך זמן, בטח לא בקונסטלציה הנוכחית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ב
כבר חשבו על זה לפני שנים

ומשם ההשראה. ואפילו הסוס שם מדבר לעניין.

פורסם
פה זה לא צפון קוריאה ואנחנו לא צריכים להיות מדינה שמשרתת את הצבא.

איזה איומים קיימים על המדינה שאתה כל כך חרד לגורלך עד כדי כך שאתה מעדיף להצביע שוב לביבי למרות שאתה יודע שבתור ראש ממשלה/ שר אוצר הוא שוב ידרוש להעלות מיסים ויעדיף להעביר עוד כסף למשרד הביטחון מאשר לרווחת העם.

הבחירות הקרובות יתמקדו בפן החברתי ולא הביטחוני ואני צופה מפלה אמיתית לליכוד שממשיך להתעלם מהצד החברתי ומפמפם רק את המנטרות הידועות על צבא וביטחון.

אשמח אם תענה לשאלתי.

היי,

בבקשה רצית תשובה תקבל:

קודם כל תסתכל מסביבנו, תתחיל ממצרים כמה טרור יש שם?

תעבור לירדן כמה פליטים בורחים לשם מסוריה?

ותסכל על גבול הצפון מה יקרה אם הם יתאחדו מולינו?

תסתכל ביהודה ושומרון וירושלים חצי ממה שקורה לא מספרים לך.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה הכל הפחדות של הימין כדי שימשיכו להצביע לו. נכון, יש טרור, יש אויבים בכל חור, אבל מה ממשלות הימין האחרונות עשו בנידון? ארגנו לנו מיני מלחמה בקיץ כדי להזכיר לנו כמה חזק ביבי (על חשבון ההרוגים) כדי לנטרל איום שידעו עליו הרבה לפני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

ממשלת אולמרט סידרה לנו 9 שנות שקט בצפון, אם כי יש חששות שמחזור 10 השנים המפורסם יסתיים גם שם.

ממשלת נתניהו סידרה לנו בינתיים 3 סבבים בעזה ודי ברור שהבא לא רחוק.

רוכב איטי - הלואי והמבצע היה פותר איזו בעיה. בינתיים נראה שהפתרון יחזיק זמן מועט ביותר, במיוחד בהתחשב בעוצמת הלחימה בסבב האחרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שרון עשה דבר גדול אחר - הקים את גדר ההפרדה, שצמצמה מאד את הפיגועים מהגדה. ובסופו של דבר היא גם שתקבע את גבולותיה הסופיים של ישראל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא נסתכל על העתיד,

יודע מה בסדר אני בעד להחזיר את הכל וחוזרים לגבולות 67, יש הסכם "שלום".

עכשיו ניקח לדוגמא את ירושלים כי אלה הגבולות שאני מכיר הכי טוב, החזרנו את שכונת

גילה עכשיו הגבול בשכונת פת (בקטמון) ומה אז לא יזרקו שם אבנים? לא יעשו םיגועים?

לא יגידו אנחנו כובשים?

אני אגיד לך בדיוק מה יהיה ניתן לארגוני טרור אגב בשבילי אבו מאזן הוא המנהיג שלהם, יותר שטח ובעיקר רצון

להילחם, המסקנה שלי בכל הסיפור הזה שלא ישתנה דבר ויהיה יותר נזק אם השמאל ישתלט

ויחזיר.

עכשיו ברצינות אני מוכן להחזיר הכל אבל אבן אחת והכל חוזר אלינו והערבים ילכו לירדן

או למדינות שלהם, אם מישהו ירתה אותם.

רועי

פורסם

ועכשיו אין לך הצרות האלה? לא זורקים אבנים על הרק"ל? לא דוקרים בעיר המערבית? אין פיגועי דריסה? אין בירושלים אזורים שליהודי אין אפשרות להכנס אליהם?

רועי - אתה קונה הרבה ססמאות. תסתכל סביבך ותגלה שחוץ מדיבורים נתניהו עושה מעט מאד. וכיום הוא גם מצליח לקלקל את יחסי החוץ של ישראל. עבר זמנו.

• תוכן חדש...