Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקירי אני לא קונה סיסמאות ולצערי אני יודע שזה קורה עכשיו אני רק אומר שאם השמאל ישלוט רוב הסיכויים

שיהיה יוץר גרוע.

ומה לא רעיון טוב להחזיר את הכל ורק אבן אחת הכל חוזר אלינו

הרי הם אנשי שלום זה בחיים לא יקרה.

רועי

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לאור ההישגים המדהימים של הימין, גם בתחום המדיני וגם בתחום הכלכלי חברתי, נראה לי שהגיע הזמן לשנות כיוון. בשנים האחרונות הגמה הכללית היא הדרדרות בכל התחומים. כמובן שחלק מהדברים לא בשליטת הממשלה - כמו הטלטלות בכלכלה העולמית - אבל אני מפנה אותך לכמה שרשורי יוקר מחיה כדי להזכי לך שיש לא מעט בעיות ייחודיות שהתפתחו בישראל בשנים האחרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רועי, אתה כל הזמן מנסה לספר כמה רע יהיה מבחינה בטחונית אם השמאל ישלוט. העניין הוא שכבר עכשיו רע מבחינה בטחונית.

מעבר לכך, החיים לא סובבים רק סביב הסכסכוך עם הערבים. אתה אומר שאתה לא מדבר בסיסמאות, ואני מאמין לך שאתה לא מתכוון לדבר בסיסמאות, אבל אתה בעצם בלי שאתה שם לב כל הזמן מאמץ את הרטוריקה הימנית, שבבסיסה טענה מאוד פשוטה: כולם צריכים להתרגל לזה שתמיד יהיה פה חרא. ואתה יודע מה? זו גם אופציה, אלא שברקע הם יודעים לדאוג לא רע בכלל לכך שלפחות לחלק מהאנשים יהיה פה לא רע בכלל.

אגב, לגבי טענות התקשורת השמאלנית: ינון מגל הצטרף לבית היהודי. מנחם בן שוקל להצטרף אליהם גם כן, וחיים הכט תומך של בנט. שרון גל הצטרף זה הרגע לישראל ביתנו. יאיר לפיד ועופר שלח הקימו מפלגת "מרכז", שבפועל חברה לממשלה ימנית. הטענה על התקשורת השמאלנית בארץ היא עוד מיתוס מנופח על ידי הימין, כחלק מאיזה צורך להרגיש קורבן. נכון, יש לא מעט פרשנים שמאלנים. אבל על כל גדעון לוי יש לך בן דרור ימני ויועז הנדל, שמאזנים לצד השני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני חוזר אם הייץי הולך על פי הדעה הכלכלית אין ספר שמרץ ןהעבודה אחד מהם הייתי בוחר,

ואני מאוד נהנה לשמוע את דעותיו של דב חנין.

בתור אחד שרחוק מלהיות מבוסס טתאמין לי לא צריך להפנות אותי אני חווה את זה על בשרי אני גם

מאשים אותנו, כמה אנחנו מוציאים בלי לראות, וכו...

עריכה תשובה ליבגני:

הם בערוץ חדש וימני, מי שיצטרף, ושוב תראה מחר חדשות בערב חתשים לב למה שרשמץי

לםני כנה הודעות, ולא שמעתי את הימחן אומר זאת.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

בסיסמאות האלה של "השמאל יחזיר" אין הרבה אמת כי בינתיים את מירב השטחים החזירו כאן ממשלות ימין (אני עוד זוכר את פעימת חברון של ביבי).

לפחות עם ממשלת שמאל מרכז יחסי החוץ של ישראל ישתפרו

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רועי, איך אתה מחליט שאם תהייה ממשלת שמאל יהיו יותר צרות?

אולי כי ביבי השאיר להם ערמה של צרות לפתור...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מפלגת שלטון צריכה להיות מוחלפת אחת למספר שנים - 8-10 הוא מספר סביר - כדי להזיז את המושחתים מכסאותיהם.

יש עוד שיטה: לא לתת להם לנהל כל דבר, אלא כמה שפחות. כלומר, שהמדינה תתערב בהרבה פחות תחומים, ולכן תיקח הרבה פחות מיסים, ותקציב המדינה יהיה הרבה יותר נמוך, ולכן יהיה פחות מקום לשחיתות.

באמת השוואה מצוינת, הקדמת בדיקת MRI בשבוע שקולה בדיוק לפרויקט הולי לנד.

גם גניבה של שקל היא גניבה. שים לב שהגענו למצב כזה שהרעיון של תור שמנוהל בצורה הגונה כבר לא עולה בדעתנו כאפשרי.

דני

פורסם

שנייה לפני שאני ממשיך רק רוצה לציין כמה דברים:

אולי נוצר רושם מוטעה אני לא אוהב את ביבי וגם אני לא אוהב את הימין באמת חבורה של ילדות.

אני מתנצל אם מישהו נפגע מההודעות שלי.

ואני מדבר כרגע מאיך שאני רואה בעניין המדיני ולא בעניין כלכלי כי אני שמאלני בעניין הזה.

לענינינו לא טענתי שהמצב עכשיו טוב, אבל מי אמר שיהחה יותר טוב עם השמאל?

כמו שאתם אומרים ביבי הבטיח מי אמר שהם יבטיחו ויקימו?

אני רואה כרגע את המתיעשבים כגיבורים כי מגנים עלינו שלא כל הרע יבוא אלינו.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בדיוק הבחירה: או לבחור אחד שכבר נכשל בתפקיד שוב, או לבחור אחד שעוד לא נתנו לו צ'אנס להוכיח את עצמו.

במי עדיף לבחור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה הזאת מזכירה לי ויכוח עם בן דוד שלי עח ניסאן ג'וק אם החא יםה או לא, גם לדעתי

גם םה זה משתנה לפי כל אחד מה חשוב לו יותר, מה חושב, כל אחד לפע הבחירה שלו.

אגב הייתי מת להצביע לישי ששטבון יצטרף אליו אבל אם הקולות יתחלקו בין הימין הלא נורמאלי הזה

אז מי שאני לא רוצה יהיה בשלטון.

רועי

פורסם
זאת בדיוק הבחירה: או לבחור אחד שכבר נכשל בתפקיד שוב, או לבחור אחד שעוד לא נתנו לו צ'אנס להוכיח את עצמו.

במי עדיף לבחור?

איזה צ'אנס בדיוק אתה רוצה לתת? האנשים האלה מודיעים בפומבי שהם מוכנים למסור את שטחי המדינה תמורת "שלום" כלשהו. אחרי שדבר כזה יקרה אי אפשר להתחרט.

בסופו של דבר לאף אחד לא טוב במצב הנוכחי- גם מבחינה בטחונית (במיוחד לאלו שגרים אחרי הקו הירוק) וגם מבחינה כלכלית.

השאלה שתצטרך לשאול את עצמך היא האם אתה מוכן למסור את אדמת ארץ ישראל תמורת אפשרות לשיפור במצב הכלכלי/היחסים עם "חברינו" בעולם או כל סיבה אחרת שלא תהיה.

פורסם

בוצק,

גם ראש הממשלה הנוכחי הודיע כבר מזמן שהוא לכאורה מסכים לפתרון שתי מדינות. גם ליברמן. היחיד שלא דיבר על זה, זה בנט, מסיבה מאוד פשוטה: הוא אף פעם לא היה בתפקיד בכיר מספיק. השטחים שרוצים למסור הם לא שטחי מדינה, מהסיבה שלא סופחו לישראל מעולם. וזה גם מלמד אותך משהו על הימין הישראלי ועל זה שסיסמאות הן דבר חלול בדרך כלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
פאלו,

באמת השוואה מצוינת, הקדמת בדיקת MRI בשבוע שקולה בדיוק לפרויקט הולי לנד.

לא שקולה, אבל זו שחיתות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שבת שלום יבגני,

אולי לא הבנתי נכון אבל אתה קורא לא להצביע למפלגות הימין, ואם הבנתי נכון גם הכללת עכשיו את כל המצביעים שלהם כשונאי

שמאל,הומואים, וערבים.

לא מבין את מאיפה הבת את זה אבל לא נורא, ואגב אם לא נוכל לנסוע לנס הרים זה יהיה בגלל השמאל ''שהכל לטובת השלום''

שאם נגרש 450,000 אנשים מבתיהם בני דודינו לא יסתפקו בזה וירצו עוד והשמאל בכיף, הרי הכל למען השלום.

ולגבי הבחירות אני לא חובב גדול של ביבי אבל בתכלס אין מי שיחליף אותו, איך אמר פעם לפיד הכי קל

לשבת בצד ולהתלונן.

תאורטית - מחר בבוקר בנימין נתניהו פורש מאיזו שהיא סיבה מהפוליטיקה ולא משנה מה היא וצריך למצוא לו מחליף.

למי אתה מצביע ?

האם אתה מצביע שוב ליכוד כי "רק הליכוד יכול" ?

האם אתה מצביע למנהיג אחר / מפלגה אחרת ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היי אמיר אנא קרה את ההודעות הקודמות שלי אני לא ביחסי אהבה לביבי, ואני לא בוחר בליכוד בגללו,

בעצם כן אבל לא חלק קטן מזה.

בוא נתחיל שאצלנו במשפחה מאז שעלו מתימן מפלגות ימין, עכשיו נעזוב לרגע

את היסטורית משפחתי, למה ביבי זה כל הליכוד?

יש עוד הרבה אנשים שם.

רועי

• תוכן חדש...