Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי האישית זה עניין של הסברה גרועה מאד שלנו לעומת פרופגנדה מעולה שלהם בכל העולם. אבל זה בכלל נושא לדיון אחר.

אני לא חושב שיש איזו ממשלה שתמצא פתרון לבעיה הזאת ואנחנו נצטרך לחיות איתה כל הזמן. יש יותר מדי שונאים משני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יבגניפ, אני מסכים איתך לגבי עניין הערבים בממשלות האחרונות.

אך למרות זאת, האם אתה מאמין שהממשלה בראשות הרצוג טובה כלכלית לישראל? האם אתה מסכים עם המצע הכלכלי שלו?

כרגע כל ההצהרות הכלכליות של מרצ והעבודה הן לחלק כסף בלי חשבון לכולם, כאילו שהכסף צומח על העצים.

למען הסר ספק, אינני מאמין שנתניהו טוב מהם, הוא פשוט לא עושה שום דבר מלבד לאיים שאיראן תמיד אותנו, אבל לעניות דעתי ממשלה בראשות הרצוג עשויה להזיק לכלכלת ישראל.

פורסם

אם יהיה ניתוב יעיל של כספים כך שאת עוגת התקציב לא יאכלו רק הצבא וההתנחלויות אז הדבר רק יתן בוסט לכלכלה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לדעתי האישית זה עניין של הסברה גרועה מאד שלנו לעומת פרופגנדה מעולה שלהם בכל העולם. אבל זה בכלל נושא לדיון אחר.

אני לא חושב שיש איזו ממשלה שתמצא פתרון לבעיה הזאת ואנחנו נצטרך לחיות איתה כל הזמן. יש יותר מדי שונאים משני הצדדים.

היי,

תחשוב רגע העולם שונא יהודים לא צריך לומר זאת, אבל אולי חלק לא ואין להם ברירה.

תחשוב מדינות אירופה כמה ערבים יש שם אם יתחילו המדינות לאהוב אותנו תחשוב מה יהיה להם שם יותר גרוע ממחמאס.

אז זה גם נקודה למחשבה.

mystopp אז הכסף יעבור בצדק לפריפריה ואז גם המתיישבים יהיו מקופחים, וואלה לא מקנא במי שמחלק את התקציב.

רועי

פורסם

כאן נכנסים לשאלה האם להסברה שלנו יש בכלל סיכוי או שהמשחק מכור מראש?

לדעתי לא, לדעת חלק מהאנשים כן, יש את הגרעין הקשה של מוסלמים ושמאל באירופה שהם יהיו אנטי ישראלים לא משנה מה, אבל הרוב לא כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש במשרד הבטחון המון פילים לבנים שעולים מאות מיליוני שקלים בשנה ושיעזרו למדינה באופן ניכר אם ינותבו למקום אחר.

ההתנחלויות מתוקצבות מעבר לצורכיהן וחלקן ברור שלא יהיו חלק ממדינת ישראל בהסדר עתידי, לא בכל גבעה צריך לתמוך

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נכון באמת עובר תקציב מוגזם להתיישבויות ואני מסכים איתך שיעבור גם למקומות אחרים.

לדעתך לא צריך לתמוך בכל גבעה אני לא רואה הבדל בין רמת הגולן שאגב בשבילכם זה כבוש

ליהודה ושומרון או גבעה בבאר שבע.

רועי

פורסם (נערך)

Cassano, לדעתי והבנתי גם היום הכסף מחולק כאילו שהוא צומח על העצים, פשוט לסקטורים אחרים. אני רוצה להאמין שהעבודה בכל זאת תחלק את הכסף בצורה קצת יותר מאוזנת ותפעל לצמצום פערים. עם זאת, לפחות מנסיון העבר, הם מפלגה די סקטוריאלית.

אישית אני מצביע למרצ כי הם נתפסים בעייני כרע במיעוטו, אבל אין ספק שהייתי שמח להצביע למישהו שמחד יהיה מספיק סוציאל דמוקרט ושמאלני בנושא הפלסטינאי, ומאידך ידע לרסן גופים כמו ההסתדרות ואחרים.

עריכה: עוד קצת על בזבוז הכספים ביו"ש

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, הבנו את דעתך שאתה חושב שכולם אנששים מושחתים ולא טובים ביהודה ושומרון וזכותך לחשוב כך, גם יש הרבה פרשיות של השמאל,

במיוחד של מרץ ופה שוב נכנסנים לקטע של העיתונות.

רועי

פורסם

m3,

עד שאתה וממשלת הימין לא תבינו (לא לקבל, להבין!) שבעיניים אירופאיות (ובעיניים של לא מעט ישראלים) אצ"ל, לחי וחמאס זה בדיוק אותו דבר, אין שום תקומה ליחסי החוץ של המדינה הזו.

אתה יודע כמה פעמים התדיינתי עם אירופאים שבקיאים במטריה ושמעתי פעם אחר פעם את הטענה, "מה אתה רוצה מהחמאס? כל מה שהם עושים לכם, אתם עשיתם לבריטים, אז זה היה לגיטימי והיום לא?" ובד"כ, חוץ מאשר להבהיר את ההבדלים בעוצמת המעשים בין המחתרות הרוויזיוניסטיות לבין החמאס, אין הרבה מה לענות על טענה כזו.

אז ליברמן וביבי ימשיכו לקשקש בבל"ת חסר שחר על "הפלסטינים ככה והפלסטינים לא ככה וחמאס זה דאעש ודאעש זה חמאס" מבלי להבין שבזמן שהם מקשקשים, תקום להם מדינה פלסטינית מול הפנים על אפם ועל חמתם...בדיוק כמו ההתנגדות ב 48 של הערבים להקמת מדינת ישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, למה אתה חושב שמדינה ערבית היא או לפי הגדרתכם פלסטינית היא מהווה איום בשבילינו?

אגב הם מפחדים שנוכל לתבוע אותם באו''ם על כמה דברים שהם עשו.

והכח של ההתנגדות הערבית זה להקמת מדינה היא הסיבה שלא היה שלום לפני 67 וגם לא יהיה אם נחזיר.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת שאם תהייה להם מדינה עצמאית זה יועיל לנו מאד. גם לא נצטרך לספק להם חשמל ומים והכל, וכשהם יפתחו במלחמה זאת תהיה מלחמה לגיטימית של צבא מול צבא ולא צבא מול גרילה. כשלוחמי גרילה משתמשים בילדים כבמגן אנושי זה פחות מזיז לעולם, כי הם "לוחמי חופש וזאת מלחמה של כל העם כולל הילדים". כשצבא של מדינה עושה את זה, העולם יסתכל עליהם באור שונה, כמו כל השליטים האפריקאים האלה ששולחים ילדים להילחם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שאני רואה מקריאה בדיון זה בדיוק מה שחשבתי מההתחלה, ובדיוק מה שטוענים בישראל כבר שנים.

העניים מהפריפריה מצביעים לליכוד, שחוזר על מנטרת ההפחדה, ולא מבינים כמה הם פוגעים בעצמם.

מפלגה שבהצבעה פנימית לרשימה שלה עצמה משחיתה ומסאבת את כל התנהלות ספירת הקולות, צריכה להדליק לכם עשר נורות אדומות.

וסיפור השחיתות ב"ישראל ביתנו".

והכתבה שפורסמה על מכירת חיסול בדיור הציבורי לישיבות ומוסדות תורה בחסות "הבית היהודי", מעבר למליוני השקלים שחולקו להתנחלויות. כן, ההתנחלויות קיבלו הקצבה גדולה יותר מאשר כל איזור הדרום שהוכה ונפגע אנושות במלחמה בקיץ האחרון.

ספרו לי עוד על כמה המפלגות הימניות טובות לנו. בבקשה, ספרו.

שריקי מקריית גת תמשיך להצביע ליכוד,

ששמעון מהתקווה ימשיך להצביע ישראל ביתנו,

ששרה מאופקים תמשיך להצביע הבית היהודי,

אני ויתרתי.

אל תבואו להתדפק על דלתי כשתרעבו ללחם.

פורסם

ואם הם יבטלו את התקצוב להתנחלויות ותקבל חזרה 150 מיליון שקלים, אותם ינתבו למען התייעלות בתי החולים?

ואם הם יבטלו את תקצוב לישיבות ויחסכו עוד 300 מיליון שקלים, אותם ינתבו למען 0% מע"מ למשתחררים מצה"ל ושירות לאומי?

לא הכל נמדד בכמה אתה משלם בתור למכולת,

מה עם רפואה ציבורית?

מה עם קצבאות זקנה?

מה עם חינוך?

איפה כל זה היה בכל השנים האחרונות של השלטון הימני?

רק הלך והתדרדר. התהום מאוד קרובה, ידידי, ואם לא תטפל בתחלואים עכשיו - המעקה לא יעצור אותך.

• תוכן חדש...