Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רועי, רוב הסיכויים שחס וחלילה תיפצע או גרוע יותר לא עלינו מפעולת טרור נגד יהודים זה בארץ, לא בחו"ל.

יש המון מקרים שלא מדווחים בחדשות על מכוניות שחוטפות אבנים/ בקבוקי תבערה וכל מיני מקרים של פעולות איבה בארץ. משתיקים את זה כי הרי אנחנו מדינה חזקה עם ראש ממשלה חזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
אנחנו מדינה אחת עם מנהיג אחד ועם אחד.

תיקנתי גם לך, זה מה שחלק מהמתמודדים בבחירות הנוכחיות שואפים אליו למרבה הצער.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

nitch, למרות שעצבנתי אותך בעבר בויכוחים כלכליים, אשמח אם בכל זאת תספר למי אתה חושב שכדאי להצביע בבחירות הקרובות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא עצבנת אותי, אני נהנה מהוויכוחים האלה למרות שזה לא תמיד נראה ככה :)

מפלגת העבודה, ללא היסוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קול :)

שכנעתי את המשפחה שלי להצביע להם. אני נשאר עם מרצ,גם אם זה לא הכי חכם ולמרות שאני בהחלט יכל להבין למה אנשים לא אוהבים את זהבה גלאון :)

פורסם

בקיצור, אתה מעדיף להיות צודק על פני להיות חכם :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מוקיונים לא חסרים בכנסת...

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה כבר לא מצחיק שכל הבדיחות על חשבוננו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול להבין את הרצון להצביע למרץ.

מה שאני לא מבין זה למה להצביע למפלגה שרוב הסיכויים שלא תוכל לעשות דבר עם הקול שנתת לה ב-2-4 שנים הקרובות, לא חבל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא חושב שזה נכון, אמיר. אני כן רוצה להאמין שאם תקום ממשלת שמאל - מרכז, מרצ יהיו פעילים בה, ואם לא - ימשיכו לפעול מהאופוזיציה, כפי שעשו עד היום (אם כי על פי חלק מהמבקרים, בכנסת הזו הם היו פחות אקטיביים מבעבר).

יש כמה חברי כנסת בעבודה שאני די מחבב, בעיקר סתיו שפיר, שמתגלה כפייטרית רצינית. עם זאת, קשה לי עם שני האנשים שמובילים אותם, בדיוק כמו שבפעם הקודמת לא הייתי יכול להכריח את עצמי להצביע לשלי.

בגדול אני עדיין קצת מתלבט ואולי בכל זאת אשנה את דעתי בדקה ה90, רק כי באמת יהיה זה צעד חכם יותר מבחינה אובייקטיבית (בערך).

פורסם (נערך)

לדעתי בבחירות הקרובות המפלגה היחידה ששווה להצביע לה היא עלה ירוק. זה כמובן רק אם אתם מאמינים שיש כאן עוול היסטורי וקנאביס צריך להיות חוקי ובפיקוח.

אני אישית חושב שהשעה נכונה, והציבור כבר בשל מספיק להבין שקנאביס זה לא סם מסוכן כמו שמכרו לנו כל השנים, ושהתועלת ממנו בצורה חוקית גדולה בהרבה מהמגרעות. מה שבטוח שהוא עדיף על כמה סמים חוקיים שנמכרים ללא הפרעה.

תראו למשל מה קרה במדינות בארה"ב שבהם אישרו מכירת קנאביס בצורה חוקית. לא פחות ממדהים.

בין כל שאר המפלגות אני לא רואה שום הבדל מהותי, לכולם אג'נדה גנרית שמבטיחות ניסים ונפלאות, ביטחון ושלום, רווחה וחינוך. אף מפלגה לא יודעת מאיפה היא תביא כסף להבטחות שלה - כלומר הם יודעים יפה, רק לא מספרים, כי זה לא נשמע טוב לפני הבחירות, וזה מהעלאת מסים. האופציה השניה זה מהעלאת הגירעון הענקי ממילא, והשלישי מקיצוצים. הקיצוץ המיידי הוא כמובן במשרד הביטחון, שאחרכך הופך לקיצוץ רוחבי - כלומר גם מהחינוך שמגולגל על ידי המשרד אל המורים והתלמידים - החוליה החלשה בשרשרת.

מה שיותר גרוע זה שלאחר שמתבררת התמונה פתאום אלו שהשמיצו אחד את השני נעשים החברים הכי טובים כי זה מגביר את הסיכויים שלהם לשבת בממשלה. צביעות במיטבה.

לכן, מכיוון שאני לא רואה שום "משיח" באף מפלגה, לא מדיני ולא כלכלי, אני מציע לכם להצביע למפלגה שהאג'נדה שלה ברורה מאוד ואף אפשרית לביצוע ואפילו בזמן כהונת ממשלה אחת.

אני הצבעתי עבורה בבחירות הקודמות ואני מתכנן לעשות זאת שוב.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני רוצה להצביע לעלה ירוק. בעיקר בגלל הכיוון הליברטריאני. אבל..לא בא לי שיתבזבז לי הקול כמו בפעם הקודמת כשהם לא יעברו את אחוז החסימה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זכרו שאחוז החסימה עלה מאוד, קול לעלה ירוק הוא קול מבוזבז בוודאות.

מה גם, עם מצע ליברטריאני, אני בספק שהם יגיעו לממשלה.

אמיר74, אני מבין שאתה חושב שהדרך היחידה להשפיע היא מהקואליציה. לאופוזיציה מספר תפקידים חשובים וחסרי תחליף בדמוקרטיה:

1. הם יכולים להעביר חוקים בעצמם או בשיתוף עם הקואליציה

2. הם יושבים בוועדות ומפקחים כדי שהקואליציה לא תעשה מה שבא לה בלי שאף אחד ידע (סתיו שפיר לדוג')

3. אופוזיציה איכותית בונה את עצמה כאלטרנטיבה לשלטון. חשוב להחליף את השליטים כל תקופה כדי להקטין את ההסתאבות, ותחליף נבנה הכי טוב על ספסלי האופוזיציה

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
גם אני רוצה להצביע לעלה ירוק. בעיקר בגלל הכיוון הליברטריאני. אבל..לא בא לי שיתבזבז לי הקול כמו בפעם הקודמת כשהם לא יעברו את אחוז החסימה..

חבל, כי חשיבה כזאת מביאה לכך שהמפלגה שאתה באמת רוצה להצביע עבורה תאבד מכוחה.

זה שקול לכך שתעבור ברחוב מלוכלך נאמר, תגיד לעצמך "גם ככה יש הרבה זבל ברחוב, אם אני אזרוק פה עטיפה זה לא ישנה כלום". זאת חשיבה לא נכונה לטעמי. צריך לעשות את הדבר הנכון, ביחוד שזה לא מצריך ממך מאמץ מיוחד.

יכול להיות שאם לא תשלול מראש, והרבה יעשו כמוך וכמוני, המפלגה תוכל להיכנס לכנסת.

נ.ב

גם אם זה לא יקרה הפעם, המפלגה תתחזק וזה יתן לה סיכויים טובים יותר בבחירות הבאות. במציאות שלנו זה יכול לקרות גם שנה אחרי אלו הקרובות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...