Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה ירוק לא עברו את אחוז ההצבעה במספר מערכות בחירות גם כשאחוז החסימה היה 2 מנדטים. עכשיו כשאחוז החסימה הוא 4 מנדטים זה פשוט בזבוז קולות שיכלו להשפיע לטובת המטרה הבאה הכי חשובה בעיניכם. ישראל אינה מוכנה מבחינה חברתית למכירת סמים קלים בצורה חוקית. למען הסר ספק אני בעד שכל אחד יעשן מה שהוא רוצה.

זכרו שאחוז החסימה עלה מאוד, קול לעלה ירוק הוא קול מבוזבז בוודאות.

מה גם, עם מצע ליברטריאני, אני בספק שהם יגיעו לממשלה.

אמיר74, אני מבין שאתה חושב שהדרך היחידה להשפיע היא מהקואליציה. לאופוזיציה מספר תפקידים חשובים וחסרי תחליף בדמוקרטיה:

1. הם יכולים להעביר חוקים בעצמם או בשיתוף עם הקואליציה

2. הם יושבים בוועדות ומפקחים כדי שהקואליציה לא תעשה מה שבא לה בלי שאף אחד ידע (סתיו שפיר לדוג')

3. אופוזיציה איכותית בונה את עצמה כאלטרנטיבה לשלטון. חשוב להחליף את השליטים כל תקופה כדי להקטין את ההסתאבות, ותחליף נבנה הכי טוב על ספסלי האופוזיציה

הדרך להשפיע היא להצביע למפלגה שרוב הסיכויים שתהיה במקום בו מתקבלות החלטות. מתי בפעם האחרונה מרץ ישבה בממשלה ? אני לא מנסה לייצר פה אנטיגוניזם אלא פשוט להבהיר שאולי עדיף להתפשר ולהצביע לעבודה או אפילו למפלגת מרכז כדי שלא לבזבז את החצי שעה שהולכים להצביע ובטח לא את הקול שהוא הרבה יותר יקר. עם כל הכבוד למרץ, מישהו באמת חושב שחלוקת ירושלים שנמצאת במצע של מרץ תקרה כשהעם נוטה ימינה משנה לשנה ?

אופוזיציה איכותית חייבת להיות ריאלית ואם להאמין לסקרים (ואני לא מאמין להם) אז לבוז'י וציפי יש סיכוי להרכיב את הממשלה הבאה ולכן אם הייתי מצביע מרץ הייתי נותן להם כמה שיותר כח ולא למרץ.

זה ההיגיון שלי, אתם כמובן רשאים לחלוק עליו.

אני מצביע ללפיד והנה חלק מהסיבות.

http://www.yeshatid.org.il/%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA#type_all

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי אם נצביע לימין כל צרותינו הביטחוניות יפתרו. שלא לדבר על הכלכליות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אמיר, אם כך המחלוקת בינינו זניחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני יכול להבין את הרצון להצביע למרץ.

מה שאני לא מבין זה למה להצביע למפלגה שרוב הסיכויים שלא תוכל לעשות דבר עם הקול שנתת לה ב-2-4 שנים הקרובות, לא חבל ?

העובדה שמפלגה אינה בקואליציה אינה אומרת שאין לח״כים מה לעשות ו/או יכולת לקדם דברים - להפך הם שם כדי לעשות כן! (שזו אחת מהבעיות של מפלגת העבודה ומפלגות נוספות שאין להם הרבה מה להראות בגין תקופתם באופוזיציה... שלא לומר אף מפלגות בקואליציה...).

פורסם

לפחות אם השמאל ייבחר לא נשמע למשך 1-4 שנים כמה הכיבוש זה הבעיה העיקרית שלנו.

מצד שני אז כנראה הכיבוש באמת יהיה הבעיה הכי גדולה שלנו, לא הכיבוש שלנו את הפלשתינים חו"ח, הכיבוש של המסתנני עבודה אפריקאים עלינו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הממשלה הנוכחית עושה משהו בעניין המסתננים מאפריקה? בינתיים הם מקימים לעצמם מובלעת בת"א.

רועי, מה עדיף? שלטון שהוכיח שהוא כישלון או שלטון שעוד לא הוכיח את זה? מקסימום יהיה איתם רע יותר, יש שוב בחירות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
הממשלה הנוכחית עושה משהו בעניין המסתננים מאפריקה? בינתיים הם מקימים לעצמם מובלעת בת"א.

ישראל בנתה גדר בגבול מצרים ובתחנה המרכזית בת״א יש מוניות שירות 24/7 לרחבי הארץ כדי שלא יהיו במובלעת רק בת״א...

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

רועי, מה עדיף? שלטון שהוכיח שהוא כישלון או שלטון שעוד לא הוכיח את זה? מקסימום יהיה איתם רע יותר, יש שוב בחירות.

מה עם מתקן חולות?

ההבדל שלהוריד מע''מ ולהתחרט, לבין להחזיר ולהתחרט הוא עצום.

רועי

פורסם

ניסתה לעשות - כן, גם הקודמת וגם הנוכחית.

אם זה חוקים שבינתיים בג"ץ פסל שוב ושוב, אם זה הקמת גדר, אם זה הקמת מתקן שהייה.

לא מספיק לדעתי כמובן, אבל בהחלט עושים, בניגוד לממשלה שלפני כן שפשוט העלו אותם על אוטובסים מאילת לתל אביב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת שהעלתם נקודה מעניינת. רוב המפלגות מתייחסות לזה במצע שלהן אבל אי אפשר לדעת מה בתכלס יקרה אם יבחרו.

בעניין להחזיר, אתה מתכוון להחזיר שטחים? אני לא חושב שגם ממשלת שמאל מתונה תעשה כזה דבר. רוב הציבור ימני בדעותיו הבטחוניות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

ממשלת שמאל יכולה לא להחזיר שטחים?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רואה סיבה שמחייבת אותה להחזיר שטחים, בדיוק כמו שממשלת ימין ביצעה את ההתנתקות כשלפני זה היא עודדה את ההתישבות שם.

פורסם

נכון לא מחייב אבל רוב הסיכויים שכן יותר ממשלת ימין, אל תגיד לי עכשיו השטחים הימין החזיר אבל עכשיו למדו

מה קורה שמחזירים ראו וממשיכים לראות את פרצופם האמיתי.

הרי השמאל כל הזמן מתלונן על ההתישבויות אז למה שלא יחזיר אותם אם זה עושה לו כל כך כאב ראש

''ומרחיק מהשלום''.

רועי

• תוכן חדש...