Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי גם לך כדאי להתפתח בלוגיקה והסקת ומסקנות, אבל בניגוד לרועי, בגילך זה מאוחר ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למפלגות החרדיות (לאוו דווקא ש"ס) יש יכולת לקבע את ציבור הבוחרים בגלל ההקשבה לרבנים ברמת ידע של ימי הביניים. המטרה הנעלה של השארת ציבור הבוחרים בור ועם הארץ מביא לכך שהחינוך החרדי אומר שזה בסדר להיות עני ושזה בסדר לקבל מצרכים לדלת ביום חמישי בערב כדי שיהיה לך מה לאכול בשבת. החינוך החרדי סותר כל יכולת של חשיבה עצמית אלא אך ורק פעולה על פי מה שהרב אמר.

החינוך החרדי גורם להם להאמין שהמדינה הזו נכפתה עליהם (מזכיר לכם אוכלוסיה אחרת)?. התוצאה, קבלת קצבאות מהמדינה תמורת מכירת הקול של הפוליטיקאים לכל החלטה נדרשת ללא שום עמוד שדרה וציבור הבוחרים של המפלגה לא תורם דבר למדינה אם לא כופים עליו בחוקים.

הם רואים את הציונות כנטע זר במדינה וכל מה שהם רוצים זה שתעוף מפה.

אם זה נשמע לכם קיצוני מדי אתם לא ניהלתם אף פעם שיחה עם חרדי, תבדקו אותי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש עתיד
צודק, מבחינתנו הם האפשרות הנכונה.

מחר ציפי ובוזי מובילים ת, ממשלה - כאשר המוטו , "חייבים הסדר עם הרשות הפלסטינית" אבל

אם הרשות לא רוצה הסדר הגיוני, ציפי ובוזי יגידו - בכל זאת ניתן להם וניתן, ואולי יהיה טוב, אבל בסוף לא נקבל הסכם שלום אמיתי.

מההתלהבות הזאת אני חושש, אולי באמת אין עם מי לדבר שם, ואז הלכה התאוריה שלהם.

ב יש עתיד אני מאמין, כי יאיר לא נאיבי ולא ירוץ לכל הסדר ללא בטחונות טובים, לכן יש עתיד בלבד .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה כזה בטוח שיתנו להם כל מה שהם רוצים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שרוצה את הרצוג ולבני ראשי ממשלות, יקבל קואליציה באבו אבוה עם ש"ס והחרדים.

חישוב פשוט, ביבי ובנט לפי הסקרים זה 40 מנדטים, המפלגות הערביות זה עוד 11 - סך האופוזיה הבטוחה בממשלה הזאת היא 51.

הגוש החרדי זה 15 מנדטים, מה שאומר שחייבים אותו בקואליציה (חייב גם את ש"ס ויהדות התורה, אחת זה 8 מנדטים ואחת 7)

אבל כאן מתחל משחק הכסאות, לפיד לא מוכן לשבת עם החרדים, התנאי של דרעי זה ביטול חוק הגיוס ועזבו את זה שגם את ליברמן לא ממש רוצים בקואליציה כזאת?

ואז מה נקבל? קואליציה עם לפיד והחרדים שכל אחד מהם יסחוט את ראש הממשלה ויביא קואליציה לא יציבה כמו שהיתה עכשיו? או ממשלה עם הערבים שאפילו אבו-מאזן כבר מציע להם להכנס לקואליציה עם הרצוג?

אם מסתכלים על הרכבת הממשלה של ביבי, יש לו יותר מרווח תמרון.

הוא יכול להקים ממשלה גם בלי דרעי המושחת (ש"פרש" כדי שיתחננו שיחזור) או לפיד הפופוליסט (עם ההצעה ההזויה של מע"מ 0).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואז מה? נישאר עם ביבי שחוץ מלדבר על ביטחון ולארגן לנו מילואים בקיץ לא עושה כלום?

פורסם

הלואי שלא היה עושה כלום. גורם הרבה נזקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למה אתה כזה בטוח שיתנו להם כל מה שהם רוצים?

פשוט- מבחן העבר מראה שב"משא ומתן" עם הפלסטינים יש רק מתן. הפלסטינים רק דורשים הקלות, שחרורי מחבלים, הקפאות בנייה ומצדם לא נותנים כלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הימין נתן להם מה שהם רוצים.

אבל מה איתנו? מה עם מה שאנחנו רוצים?

פורסם

חברים, בבקשה אל תאמינו לסקרים שבחדשות עושים מסיבה מאוד פשוטה,

א, כל כרוץ אומר משהו אחר.

ב, תלוי איפה הם עושים את הסקר, והמטרה שלהם להאדיר את השמאל ולהטעות אותנו שהם הרוב.

רועי

פורסם

רועי, קרא קצת בפורום זה - הנקי מעיתונאים - ותבין שלעם ישראל די נמאס מהימין בצורתו הנוכחית. דרוש כאן ניקיון רציני מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מבין שלא אוהבים את ביבי, אבל שוב ודוב בוחרים בו, ו 6 אנשים שמנהחים פה דיוו

לא נראה לי מייצגים את רוב העם.

ה-6 כאן כוללים גם נציג אחד "שרוף" של הימין. אני לא בטוח עד כמה הוא מייצג.

מכל מקום - הבחירות הפעם מותחות במיוחד. אם להאמין לסקרים יש תזוזות חריפות של קולות מצד לצד ונראה כי יהיה עלינו להמתין עד ה-20 במרס כדי להבין מה מתרחש כאן. שים לב שלא כתבתי 18 אלא 20, כיון שסביר מאד שקולות הנספרים מאוחר ישפיעו מאד על התוצאות, מספיק להזיז מושב אחד או שניים ממחנה למחנה כדי לקבל תמונה שונה לחלוטין.

פורסם

אם תבחן את תוצאות שתים- שלוש הבחירות האחרונות, תגלה שהשמאל הוא ממש לא מיעוט, אם כבר, התוצאה היא ממש מאוזנת עם נטיה קלה ביותר לימין(שזו חלק מהבעיה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...