Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שצריך להכיר במציאות, והיא שיש רב לימין.

כמו שהראו כל מערכות הבחירות האחרונות, הרוב (שללא ספק קיים), של הימין הוא זניח ובא יותר לידי ביטוי ביכולת להרכיב קואליציות מאשר ברוב מוטחלט בעם.

אני דווקא חושב שגל האלימות והלאומנות ששותף את המדינה יגרום להרבה מצביעי שמאל לנטוש ולו לרגע את הסושיה המועדפת עליהם וללכת לבחור, אני צופה התחזקות משמעותית של גוש השמאל. אני שומע הרבה אנשים סביבי שאני מכיר (ומוקיר) כשמאלנים שפויים שמרגישים תחושת דחיפות ושליחות לאזן הפעם את כל הדנונים והרגבים והחוטובלים.

מקסימום אצטרך ללמוד לבשל יותר טוב, כי עדיין קשה למצוא אוכל טוב בלונדון במחיר סביר.

לא ניתן להשיג כלום בלונדון במחיר סביר, כלום!

כל הניתוח שלך כרגע לא נתמך ע"י סקרים שמראים שוב את ביבי, לפיד נחתך בחצי ובנט עולה בפלוס 50%

וכמובן הכל כרגע על הנייר ששווה בערך כמו בדיקת לרכב מטעם חברת הליסינג.

השאלה המעניינת איזה חבירה תהיה (לבני והעבודה?) והאם זה טוב או לא לגוש ה "רק לא ביבי"

וכל זה ניתוח עוד לפני שהכנסנו את כחלון לתמונה. כחלון, כמו שינוי והגמלאים בזמנה וכמו יש עתיד בבחירות האחרונות תהיה מפלגת ה"נמאס לי מהמושחתים וחדלי האישים אז בחרתי בהברקה התורנית של הבחירות האלה"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לונדון יקרה יותר למי שמקבל שכר בישראל, בכפוף לזה שהיא יקרה כמו שכל עיר גדולה יקרה.

לא נורא, אפשר לגור גם בפרברים... אם אני זוכר נכון, ווינצ'סטר מאוד יפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לונדון הרבה יותר יקרה ללונדונים מאשר כל בירה אירופאית לתושבים המקומיים שלה.

יאללה, עזוב לונדון, נחזור לביצה שלנו, בה כל קרפד הוא מלך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

זה נהיה דיון על לונדון? כי אתה ממש טועה בגירה, לונדון לא יקרה בהכל, היא יקרה בדיור ובתחבורה (והלוואי והיתה פה כזו תחבורה ציבורית) אבל בסופר יותר זול שם, בחנות האלקטרוניקה יותר זול שם, בBOOTS (סופאר-פארם) הכל יותר זול שם, ואם תצא מלונדון רק קצת תראה שהכל נהיה הרבה יותר זול מפה, וכל מי שעובד בלונדון מקבל תוספת שכר "לונדון" על ההוצאות הגדולות יותר שלו בנושא

בגדול גם מי שעובד וגר בלונדון יגיד לך שהחיים שם נוחים וקלים יותר ממי שעובד וגר בת"א למרות העלויות הגבוהות יחסית לברלין למשל

יש יקר ויש הזוי, מה שפה זה כבר מתחיל להיות מעבר להזוי

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

haranza, תלוי באיזה פייז אתה בחיים.. אם אתה לא מתגורר בעוטף עזה, אחרי משכנתא, עם דירה משלך ולפחות שני רכבים, אז כן, המצב פה לא רע.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ביבי עושה רושם של בנאדם אינטיליגנטי (גם אם אני לא מסכים עם כמעט שום דבר שהוא עושה). מעניין אותי איך הוא מרגיש כשהוא יודע שרק מפגרים יצביעו לו בבחירות הבאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה כסף ומאמץ היית צריך להשקיע כי להגיע למצב שאתה מתאר אלפא? כמה מאמץ נדרש מאזרחי מדינות אחרות שחברות ב OECD בנושא?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כל הזמן אומרים פה שביבי ראש ממשלה גרוע, אבל מבלי להציע מחליף ראוי זאת לא חכמה.

תציעו אלטרנטיבה לביבי במקום כל היום לבכות שרע פה והכל במדינה מסריח.

לדעתי, המצב פה כ"כ מסובך ומורכב שאין באמת מישהו שיכול להביא אותנו למצב של "איש תחת גפנו ותחת תאנתו".

פורסם

לפיד לא יכול למנף את ה"0% מע"מ" כי גם הוא ידע שזו תוכנית להורדה זמנית של המחירים באופן מלאכותי עד שהוא יוכל להציף את השוק בדירות.

לפיד יפסיד הרבה בוחרים בגלל ההתנגדות לחוק הלאום, ועוד כמה סממנים מובהקים של שמאל לאורך הקדנציה מצד כמה ח"כים שלו. אני לא בטוח כמה זה ניתן לתיקון, תיקון יצטרך לכלול מצע מסודר וניפוי של כמה חברים מהרשימה שלו.

לבני כבר הפכה להיות מעוררת אנטגוניזם קשה בקרב הבוחרים.

בנט יעלה כי הדעות שלו פונות לאוכלוסיה רחבה, והוא בוודאי הרוויח לא מעט נקודות בראיונות לרשתות זרות (כמו התמונה מאחוריו בראיון ל-CNN).

הליכוד כנראה יעלה כי הרשימה המשותפת עם ישראל ביתנו לא יצאה טוב בבחירות האחרונות. כנ"ל גם ישראל ביתנו.

מעניין לראות שלפי הסקרים (שלא שווים הרבה, אבל זה משעשע) שבל"ד מאבדת מנדט, חד"ש מאבדת מנד"ט, ורע"מ-תע"ל מקבלת עוד מנדט.

אגב לפיד יצא טירון פוליטי, אני לא אופתע אם ביבי (שאפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל יש לו חוש פוליטי מפותח מאוד) ראה את תגובות לבני ולפיד לחוק הלאום (שפונה לרוב מוחלט של אזרחי ישראל), את ההתבזות שלהם מול הציבור בנושא החוק הזה, וניצל את ההזדמנות כדי לצאת לבחירות כשהנושא הזה נמצא בכותרות הראשיות, וככה חותכים ללפיד חצי מהמנדטים, איך לפיד יבוא לבוחר ויטען שהוא מרכז?

מה יש ללפיד להראות קבלות מהשנתיים האחרונות בהן הוא ישב במשרד האוצר?

מה הוא יאמר לבוחרים שלו שהוא בהתחלה שם וטו על הצטרפות החרדים לממשלה ופתאום הציע להם דיל?

מישהו חושב שאם הדיל היה מצליח הוא לא היה צריך לחזור בו מכל נושא השוויון בנטל? שזה הדבר היחיד שבו הוא הצליח וגם זה יתחיל בעוד כמה שנים.

על הדרך ביבי גם פירק לחלוטין את "ברית האחים", כי איך בנט יכול להיות בברית עם מישהו שמתנגד לחוק הלאום?

על הדרך ביבי גם יתחזק, כי אם יש לו יועצים פוליטיים ששווים גרוש וחצי הם יסובבו את הבחירות הקרובות על חוק הלאום. לא מע"מ 0, לא דיור, לא יוקר מחייה.

לפיד במו ידיו עם ההתנגדות לחוק הלאום גרם לפירוק הממשלה והביא לכך שאחרי הבחירות הבאות לא יצטרכו אותו כי יהיה רוב עם החרדים בלעדיו, והוא במו ידיו יביא להחזרת החרדים לממשלה. כל הכבוד ללפיד:mm_yeah:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בלי להגיד תחליף? כל-אחד, החתול שלי שפה מצד ימין מבחינתי הוא תחליף!

אני איש שמאל ומצידי שליברמן יהיה ראש ממשלה, רק לא מי שנכשל כבר בפעם השלישית, פעם ראשונה קורה, פעם שניה עוד לא למדת אבל פעם שלישית? לא תבין את הרמז?

אני לא צוחק עם ליברמן, יש לו ניסיון פוליטי רב והוא לפחות פועל ופועל שקוף, אני מעדיף מישהו שגם אם אני לחלוטין לא מסכים איתו אני יכול להבין איך הוא עובד ולא מישהו שאם הוא נכנס לשירותים ויש שתי משתנות פנויות הוא עושה במכנסיים כי הוא לא יודע להחליט.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
א. הוא גרוע.

ב. כל אחד אחר ככל הנראה יהיה גרוע אף יותר.

לא ברורה לי הגישה הזאת. ביבי בשלוש קדנציות לא עשה שום דבר חיובי ובקדנציה האחרונה שלו החריב את יחסי החוץ של ישראל ברמה כמעט חסרת תקדים, לטעמי כל אחד שהוא לא חנין זועבי או פייגלין יהיה טוב יותר

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...